Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

topiğe mesaj yazmıştım ama çıkmamış bir daha yazayım bari :)

öncelikle hepinize hayırlı cumalar. kalpten ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah. bu hafta benim için çok kötü geçti. pazartesiden beri +2 gördüm haftasonu toparlanmam lazıım. pazartesi sınavım var, o geçsin de görüşüüürz canlarım hepinizi öpüyorum

merhaba canım
gel gel yaklaş bende öpem seniii

ayran detoksunu bende merak ediyorum yapmak istiyorum ama bana yoğurt inanılmaz gaz yapıyo felaket şişiyorum vee atom bombası gibi dolanıyorum sonra
gaz yapmasa bende denemek isterim yada evden çıkmayacağım bi gün denemem lazım bilemedim ki kararsızım

allah kolaylık versin duygucum düğününüz çok güzel geçsin
bende senin ve bütün bayanların anneler gününü kutluyorum
aslında anneler günü babalar günü yok sevgililer günü nefret ediyorum ben özel günlerden hiç te kutlamak istemem de işte ayak uyduruyoruz bi şekilde

oooo tabiki hemde bütün japon medyası bizi çekti oynarken
adamlarda kişi başı iki kamera artı foto makinesi vardı yürüyen teknoloji ler valla

canım allah kolaylık versin zih,n açıklığı versin sen hele sınavları atlatda kiloları halledersin

oooo tabiki hemde bütün japon medyası bizi çekti oynarken
adamlarda kişi başı iki kamera artı foto makinesi vardı yürüyen teknoloji ler valla

ay düşünsenee ordan küçkü çapta hayranların oluyormuş seni arıyormuş bölge yönetimi tv lerde resminn bu kadın nerdeee ???

şu tickerimi görmekten fenalık geldi bi 68 e düşemedim 2 aydır
haa bu arada sigarasız 60 ncı günüm

oooo maşallah maşallah nice nice sigarasız günlere. çok güzel bir şey başardığın, kutluyorum canım

canım allah kolaylık versin zih,n açıklığı versin sen hele sınavları atlatda kiloları halledersin

sağol canıım benim

selam kizlar ben artik giremicem bir kaç gün, hafta sonu geldi ve pazartesi sali ve çar$amda toplam 5 sinavim var en zorlari üstelikte, gece ders çali$iyorum aklima daha iyi giriyor ama sanki ögrenemicekmi$im gibi geliyor o kadar $eyi
hafta sonu ders çali$irim dedim oysa saat 9 dan 5e i$e gidecegim hemen ardindanda saçimi ba$imi yapip dügüne, bir pazarim var yani ders çali$maya ((( bana dua edin ne olur kizlar ba$aramamaktan çok korkuyorum :18::18:

duyfer $arkiyi dinledimmmm her $arki beni anlatiyor yaa

persephoneee benim içinde pek iyi bir hafta degildi aslinda kalorileri saydim en fazla 1400 oldu ama genelde 1200 de kaldim ama hiç kilo vemedim birde 2 hafta önce aldigim bir kilo yapi$ti kaldi gitmiyor, ama kasmiyorum sinavlardan dolayi çikolata ceviz falan yiyorum kaloriyi geçmesemde neticede karbonhidrat oldugu için veremiyorum ama önümüzdeki hafta geçsin ondan sonra çok dikkat edecegimm

günaydın arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsunnnn

bebişi olmayanlarada allahım tez günde hayırlı evlat versinnn aminnn

ALLAH zihin açıklığı versin cnm inş güzel geçer sınavların

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bugün

soğuk ve karanlık bi hava var burada insanın psikolojisini etkiliyor

günaydın cnm kendi adıma yorgun bitkin sapma sapan bir haldeyimmmm hava burda açık ve ılıkk sen nasılsın cnm

günaydınn arkidişlerimm hayırlı sağlıklı huzurlu bir hafta dilerimmmmmm........
o kadar yorgunum ki bakıyorumda hemen hemen son 1 aya neler sığdırmışımmm taşınma,düğün hazırlıkları yolculuklar,alışveriş acayip yorgunummm .. şunu anladımki birşeye ne kadar özenirseniz o kadarr hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor düğün güzelde görüümcem(yani ablam çok güzeldi mekan zaten şahane yemekler müzik herşey şahanee ,memnun olmadığımm kendimdim, malum ilk hayal kırıklığı o sizinle paylaştığım ilk resimlerideki tek omuz elbisemi almamam oldu malum kg lar ama eşimin memnun olacağı kglarımı örten bir elbise buldum eh işte %75 bende beğendimm orda sorun yok çok güzel aksesuar aldım ordada sorun yok ayakkabı istedim gibi bulamayınca evde vardı biraz sıkıyordu ama en son çok rahattım oynadım zıpladımm ama düğünde beni maf eden şey ayakkabım oldu neysee,gelelim asıl beni sinir eden ama son dokunuş olan şeye kuaför !!!! benim bilmediğimmm ama ablamın çok namlı olduğunu söylediği bir mekan haaa onun saçını yapan kuaför sahibine lafım yok işini konuşturuyor ama sadece gelin saçı makyajı yapıyor , ben işimi sağlama alıp 7 tane sAç örneğiyle gittim biliyorum başıma geleceğini sevmiyorum şu kuaförüleri yaa neysee 7 saç örneğide bir birine yakın ne istediği açıkça belli eden bir modeldi gösterdim evet güzel giysinede yakışır dedi hatunnn, bana bırak dedi maşaladı saçımıı sonra geli şi güzel filketeledi ve sprey baktım ilk esnedaa anlamaya çalışip kendimi beğendirmek için zorladımmm işede yaradı sanki makyaja gelelim kendisine koyu füme yada gri tonlarını söylememe rahmen kendisi elbiseme uygun , sözde uygun bir renk yaptı beğenme ve beğenmeme arasında sıkışıp kaldımmm yok yok güzel yokkk yok değil diye diyee anlamaya çalıştımm neyse sonuç olarakk hiççççççççç beğenmedimm maşalar açıldu ordan burdan çıktııı yani bu kadar neden uzattım biliyormusunuz 1 aydırrr o kadar saç giysi için uğraş sonuç rezalettt içime hiçççççççççç sinmedi ama söz verdiğim gibi fac. grupumla paylaşcam resmimi

haa birde kuzeyy faktörü delirtti beni oynamayı seven topluluğu seven çocukl orda devamlı kucağımda özellikle babasnı çok yordu ben hiçç müsahit değildimmmm elbisem sürünüyordu yerdee ayaklar desenn maf olduu hemde doğru düzgün oynamama rahmennn yani ben hariç herkez çok mutluyduuu onun dışında herşey çok güzeldii zatennnn,

evet sonuç olarak hergünden daha fazla hırslıyımmm artıkk istediğim elbiseyi kg yüzümden alamadım buda bana kapak olsunn aylar önce belliydi düğünnn yani her türlü verebilirdim kg mu ama işinnn ciddiyetini anlayamadım sonuç hatıralardaa hiç memnun olamayacağım resim ve video görüntülerii ....

Günaydınlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
Geçmişe bakamadım ama herkesin bir koştrurmacası var anladığım kadarıyla.saglık olsun herşey yolunda olsun yeter değilmi.
Bende geçen hafta kızımın dogum gününü alnımın akıyla hallettim herşey güzeldi çok kalabalıktı mekanda ferahtı havada güzeldi....Çok övgüler aldım..Çok güzel geçti..O kadar nazar almışımki elimde birkaç eşya parçalandı en önemlisi kolumdaki bilekliğim parçalandı şimdi tamirde.şok oldum resmen durup dururken ortadan ayrıldı..Dedim can saglıgı olsun kızıma bişey olmasında..Öncesinde alışveriş vs.. allahtan evde yapmadık bende çok yoruldum..Geçtiğimiz hafta bu heyecandan ve kardeşimin dagıtım iznine gelmesinden dolayı siteye giremedim..Yarında allahın izniyle kardeşimi yoılcu edeceğiz tunceliye..Hüzünlüyüm bugün...Dünde anneler günü olması sebebiyle yogunduk.Kızım elinde gülle geldi alal dedi kucagıma ettı gülü ne yapacagımı şaşırdım...Çok güzel bir duyguymuş.Babası kuyumcuya sokmuş bilekleri sıralamışla rönüne seç kızım demiş eliyle tutmuş birtane onuda almışlar.Allahım ömür verdiği sürece bunbu saklayacagım dedim kızımın seçtiği hediye..Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin....amin

Hepimizin Anneler günü kutlu olsun canlarım..

Diyetle aram yok herşeyi yiyorum dengeliyorum vs ama bildiirm yapmak istedim bu sabah 63,8 kg geldim...

Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun..

canim o kadarda üzme kendini,hatirladikca icin burkulur baslarda ama zamanla alisirsin,aynisi benim abimin dügününde basima geldi,burdan bi elbise aldim kendime ucuza mal etmek istedim malum ucak bileti takisi derken baya masrafli olacakti bari kendimden kisayim dedim,icime sinmeden bi elbise aldim fena degildi aslinda sacimla makyajimla cok kötü olmustum,birde oglum hastalandi dügün günü tam bi fiyaskoydu,dügünün sonunu beklemeden aglayarak salondon ayrilmak zorunda kaldik,senin gibi fotograflarda kendime bile bakmak istemedim,gece oglumu acile getirmistik,dedigin gibi bi seyi cok istemiyceksin,hep bi aksilik cikiyo,bosverrrr tatlimmmm hic sikma güzel canini

günaydınn arkadaşlar
kilo bildirim yine 69 kilo ne iniyorum ne çıkıyorum sabitledim sanki kilomu
neyse almamak da iyidir

evet kizlar kilo bildirimi yapayim .79 geldim wc ye cikmadim amadün anneler günü diye mangal yapmistik caniniz ummasin bayada yedim yaniama mangaldan sonra bahcede fasulye yaptim baya terledim,neyse dün karar aldim yine bes günde bes kilo dietimi uyguluyorum bu hafta,eltimin kizinin sözünü vermistik yazmistim size,cumartesi gùnü nisanimiz var,o güne kadar biraz vücudum toparlansin istiyorum,bakalim ilk yaptigim zaman gibi irademe hakim olabilecekmiyim,bugün menümde patates var ocakta kayniyor bileinsallah bir kac kilo verbilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…