Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ilahi leyla evliyimm tabii çokk sevdiğim ilk aşkımla hemdee..
ben erce için yazmıştım onu benimm kızım yaşasaydı 3 yaşına girecektii herkesinn birderdi var durur içerisindee...

ço özür dilerim (( ben yanli$ anladim,
Allah en kisa zamnda sana bi bebi$ nasip eder in$allah en içten diliyorum bunu inanki in$allah olacakk

bakk ercemm nasıl bildi derdimii...

içimi rahatlattin canim Allah razi olsun :) bende çok inanirim yazgiya yoksa $u an tam bunalimda olurdum nasip degilmi$ demekki

tabii canımm için rahatt olsunn...

aslında dolaylı yollardan seninle aynı duyguları paylaşıyoruz sadece isteklerimiz farklı

ama rabbim ikimizede rabbim en hayırlısını versin sana eş-bana evlat

yok canımm 2 kaybım varr...Ama Rabbime sığınıyorumm o daha iyisini biliyorr.

rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
inşallah bundan sonraki bebeğin sıkı sıkıya tutunur sana
benimde bir tane gebeliğim oldu başka nasip olmadı hepimizin farklı farklı imtihanı var işte rabbim isyan ettirmesin cümlemizi

aslındaa rabbim hayırlısını kesinliklee çok iyi biliyorr..çok kötü günler yaşadımm ama isyann etmedim asla etmemde...

çokk aşırı takıntım yok ama bazenn içim kabarıyorr bugünde öyle bir günn...

komşum doğum yaptı yanına gidemiyorumm umarım beni anlarr...içimde tarifi imkansız bir acı varr..

bazen benimde içim coşuyo seni çok iyi anlıyorunm
bazen insanlar çok üzüyo bebek konusunda çok anlayışsız oluyolar
banada neler diyolar yok bi tane yapsana yok rahatını düşünüyosun geziyosun keyfini bozamıyosun ikinciyi yapmıyosun bir gün birine bi patladım yahu dedim rabbim nasip etmiyo işte napiyim nasıl yapıyım

canımm evet

hadi senin zaten bir evladın var allahım ona uzun ömür versin hayırlı evlatt olsun..

ben insanları anlamıyorum ne kadar boşş boşş konuşuyorlar...

benim sorunum aslında kendi duygularımm yani kimsenin ne dedği beni ilgilendirmiyor takmamda..

ama yüreğimdeki fırtınalarınn dinmeside zorr...

ayran
günaydın... iyi günler ...iyi akşamlar ,,, iyi uykular....
bütün dileklerimi birden vereyim dedim :)

kızlar ayran detoksu deneyen var mı aranızda.. yapan birisiyle konuştum, o seve seve yapıyor. netten baktım herkes ayrı telden çalıyor.. düşünceleriniz benim için değerli :) hepinizi öpesim geldi :) nedeni yok.. gelirler bana bazen :))

allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni demek japonlara çiftetellei oynamayı öğrettinnn uluslar arası oldun ercemmmm

ayyy duygucummmmm canımm
evet gerçekten topik olrak çok güzel hatunlarız
ivettttttttt bu konudaa tevazulu olmucammm herbirniz incitanesi gibisiniz
ayy gamzee deme kız öyleeeee daha çokkkkkkkk var dimiiii hemen olmasınnn ay ben kıskanırmıyım acepppp :))))

ilahi leyla evliyimm tabii çokk sevdiğim ilk aşkımla hemdee..
ben erce için yazmıştım onu benimm kızım yaşasaydı 3 yaşına girecektii herkesinn birderdi var durur içerisindee...
cnm arkadaşımm o seni güzelliklerin arasın bekliyor orda doyckasarcak seniii emin olll bir gün bu fani dünyadan gittiğimizdee ALLAHA YALVARCAK annem yanımda olsun diyeee dilerimki bu mubarek cuma günü inşallah sana ve isteyen herkezesağlıklı hayırlı bir evlat versinnnn
ben yaptım çokta memnun kaldımm bu aralar evde yokummm ama şu düğün geçsinn yine yapcamm tatlımmm ben severimm ayranı içindeki malzemelerlede bana göre çok güzel oluyorrr

ne zamandır dinlemeyi unuttuğumm ama bir dinledimmi arka arkaya dinlediğimmm,bülent ortaçgillin şarkısı ama en güzel müslüm gürses söylüyor k isevmem o adamıı ama şarkı en çok ona yakışıyor dün hatırladım ve dinledimmm şuan yazarkende dinliyorum nedense dinlerkenn içimden leyya geçtii bu şarkıyı sana yakıştırdımmm ve sana armağan ediyorumm güzel kardeşim , içindeki aşkı birç ok kere paylaştın o yüzdenmi seni hatırlıyorummm bilemedim neyse dinleemini tavsiye ederimmm
şarkının adı sensiz olmaz-müslüm gürses
Bu sabah yalnız uyandım
Sensiz olmaz, sensiz olmaz
Tanıdık kokular yok
Sensiz olmaz
Kahvaltım anlamsızdı
İlk sigaram bile tatsızdı
Sensiz olmaz
Anlaşılan alışmışım
Bir verdiysem iki almışım
Sensiz olmaz
Aşk bir dengesizlik işi
Dengeye dönüşen bir sevgi
Sensiz olmaz

Yine kendi kendime sormadan duramadım
Niye seni böyle istiyorum diye bulamadım

Yalnızlık zor, sokaklar çıkmaz
Hep tekdüze, herşey dümdüz
Sensiz olmaz
Anlamak çözmeye yetmez
Biraz telaşlı, huzursuz
Sensiz olmaz

Gece gelmiş, yatağım boş
Sen uzaktasın, ben uzanmış
Sensiz olmaz
Anlamak çözmeye yetmez
Biraz telaşlı, biraz huzursuz
Sensiz olmaz

günaydın arkadaşlarımmhayırlı cumalarr izmir de kara bulutlarr havaya hakimmmm yağdı yağcak yarında yağışlı ve düğün varr neyse yağsın berekettir .ay havadanmı yoksa dinlediğim şarkıdanmıbilmiyorum pek mi duygusalımmm... tüm içtenliğimle diliyorumki gönlümüzde ne varsa ve onu çoki stiyorsunuz ve o sizin için hayırlıysaa inşallah kabul olurrr özellikle güzel kontesimin bize bebek müjdesini vermeye nasip etsin rabbimmmmm inşallah sağlıklıhayırlı bir evlat verir sana ve tüm isteyenlere kızlarr k.bakmayın onun neyi çok istedğin bildiğimiçin ona özel yazdım sizinde neyi çok istiyoranız hayırlıysa onu versin rabbimmmm..neysee duygu halinden çıkayımm bugün son günn illa son günhalletcem ya gidip takı alayımmm ahh ben bu kafayla zor adam olurummm.. ya varya yarın regl günüm yandım ben inş olmam demiyorummm çünkü düzenli olmak için çok dua ettim neyser artık çok dikkat etcemmm kızlar yarın atlatayıminşallahhh hep burdayım menülerlee sporlaaa hepinzi gaza getircemm:))) bu arada listeyi güncelliyorumm ama gemiyenleri çıkarmıyorumm şu düğün geçsin onlarıda temizlicemmm eski displine devam hanımlarr

ALLAH'IM..BU DUAYI OKUYAN VE İŞİTEN HER KİM VARSA SEN BÜTÜN GÜNAHLARINI BAĞIŞLA
DÜNYA HAYATININ HİLELERİNDEN SANA SIĞINIRIZ BİZLERİ KÖTÜLÜKLERDEN MUHAFAZA EYLE..BİZLERİ AHİRETİNE ÇALIŞAN KULLARIN DAN EYLE...
İBADET VE TAATLARIMIZI ,,DUALARIMIZI, KA- BE'DE VE ARAFAT'TA YAPILAN VE MAKBUL OLAN DUALA- RIN HÜRMETİNE KABUL EYLE..BİZLERE ZORLUK VERME......
HELALİNDEN BOL RIZIKLA RIZIKLANMAK NASİP EYLE.......
İŞSİZLERİMİZE İŞ, AŞSIZLARIMIZA AŞ, BEKARLARIMIZA HA- YIRLI EŞLER, BORÇLULARIMIZA EDALAR, DERTLİLERİMİZE DEVALAR, HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR VER YAA RAB.. GEÇMİŞLERİMİZİN VE ŞÜHEDA' NIN RUHLARINI ŞAD, ME- KANLARINI CENNET EYLE. CÜMLEMİZİ HAYIRLI ÖLÜMLER- LE HUZURUNA AL İKİ DÜNYAMIZI BİZLERE HAYIREYLE VE BUYRUN HEP BİRLİKTE...EŞHED-Ü ENLÂ İLÂHE İLLÂALLAH VE EŞHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RASULUHU DİYEREK ÇENE KAPAMAK CÜMLEMİZE VE CÜMLE MÜSLÜMAN ALEMİNE NASİB-Ü MÜYESSER EYLE..BİZLERİ SEVDİKLERİMİZ LE BİRLİKTE YAŞAT VE BİRLİKTE CAN VERMEK NASİP EYLE. CUM'A MIZI MÜBAREK EYLE....RAHMETİNİ, MAĞFİRETİNİ, VE BEREKETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK EYLEME......ÂMİİİİNN..Devamını Gör

kızlar ben çıkıyorummm bugün lük bu kadar çok iş var bugün yarına hazırlık yapcammm inş. çanta hazırlıcamm kuziyi yıkıcamm yarın düğün pazar günüde anneme gitcezz p.tesi görüşürüz inşallahh hepinizi öptüm ve şimdiden ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN unutmaytınn ister anne olun ister anne olmayın (henüz) her bayan doğuştan annedirrrr . çok çok öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…