- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.421
ilahi leyla evliyimm tabii çokk sevdiğim ilk aşkımla hemdee..
ben erce için yazmıştım onu benimm kızım yaşasaydı 3 yaşına girecektii herkesinn birderdi var durur içerisindee...
bakk ercemm nasıl bildi derdimii...
canım meleğin seni bekliyo vakti gelince elinden tutacak senin ve babasının hep beraber cennete gideceksiniz allahın izniyle
ben senin hiç bebeğin olmadığını zannetmiştim niyeyse öyle kalmış aklımda
tabii canımm için rahatt olsunn...
aslında dolaylı yollardan seninle aynı duyguları paylaşıyoruz sadece isteklerimiz farklı
ama rabbim ikimizede rabbim en hayırlısını versin sana eş-bana evlat
içimi rahatlattin canim Allah razi olsun :) bende çok inanirim yazgiya yoksa $u an tam bunalimda olurdum nasip degilmi$ demekki
kizlaarr çok güzel geldi bu muhabbet bana :) ama çikmam lazim anca gece girerim büyük ihtimalle, hepinizi çok öpüyorum görü$ürüz
yok canımm 2 kaybım varr...Ama Rabbime sığınıyorumm o daha iyisini biliyorr.
rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize
inşallah bundan sonraki bebeğin sıkı sıkıya tutunur sana
benimde bir tane gebeliğim oldu başka nasip olmadı hepimizin farklı farklı imtihanı var işte rabbim isyan ettirmesin cümlemizi
bazen benimde içim coşuyo seni çok iyi anlıyorunmaslındaa rabbim hayırlısını kesinliklee çok iyi biliyorr..çok kötü günler yaşadımm ama isyann etmedim asla etmemde...
çokk aşırı takıntım yok ama bazenn içim kabarıyorr bugünde öyle bir günn...
komşum doğum yaptı yanına gidemiyorumm umarım beni anlarr...içimde tarifi imkansız bir acı varr..
bazen benimde içim coşuyo seni çok iyi anlıyorunm
bazen insanlar çok üzüyo bebek konusunda çok anlayışsız oluyolar
banada neler diyolar yok bi tane yapsana yok rahatını düşünüyosun geziyosun keyfini bozamıyosun ikinciyi yapmıyosun bir gün birine bi patladım yahu dedim rabbim nasip etmiyo işte napiyim nasıl yapıyım
kontesim ben çıkıyorum
yine konuşalım bu konuda
ah kizlar ah duygulandim yineeee gamzeee duygulandirdin beniii
Allah kimseye kar$iliksiz veya platonik a$ik etmesinnnn
allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni demek japonlara çiftetellei oynamayı öğrettinnn uluslar arası oldun ercemmmmanlatayım çok romantikti yaa
bizi bi gece klubüne götürdüler orada türk gecesi gibi bi organizasyon yapmışlar türkten çok laponşar vardı neyse herkes kalktı çoştu tabii müzikle bizde japon kadınlara çiftetelli oynamayı öğretiyoruz eğleniyoruz benim kız da bu arada o japon çocukla bakışıyomuş ama ingilizcesi yetersiz konuşamaıyolar böle uzaktan platonik işte sonra tam çıkarken çocuk peşimizde geldi o aradada resim çekildiler falan böle komik oldu biraz ama güzel zamanlardı
kızıma katkısı artık ingilizce öğrenmek ve konuşmak istiyomuş
ivettttttttt bu konudaa tevazulu olmucammm herbirniz incitanesi gibisinizayyy duygucummmmm canımm
evet gerçekten topik olrak çok güzel hatunlarız
ayy gamzee deme kız öyleeeee daha çokkkkkkkk var dimiiii hemen olmasınnn ay ben kıskanırmıyım acepppp :))))
ayyyy kıyamam ya asıkta olurmusss ne guzel yaa benımde oğlusum buyuyupte kızlara gonlunu kaptıracakta ben bunları gorecekmıyım acaba ne guzell yaa ınsan anne olraka hem heyecanduyar hem duygulanırrrr karısık seyler ısteeee
cnm arkadaşımm o seni güzelliklerin arasın bekliyor orda doyckasarcak seniii emin olll bir gün bu fani dünyadan gittiğimizdee ALLAHA YALVARCAK annem yanımda olsun diyeee dilerimki bu mubarek cuma günü inşallah sana ve isteyen herkezesağlıklı hayırlı bir evlat versinnnnilahi leyla evliyimm tabii çokk sevdiğim ilk aşkımla hemdee..
ben erce için yazmıştım onu benimm kızım yaşasaydı 3 yaşına girecektii herkesinn birderdi var durur içerisindee...
ben yaptım çokta memnun kaldımm bu aralar evde yokummm ama şu düğün geçsinn yine yapcamm tatlımmm ben severimm ayranı içindeki malzemelerlede bana göre çok güzel oluyorrrayran
günaydın... iyi günler ...iyi akşamlar ,,, iyi uykular....
bütün dileklerimi birden vereyim dedim :)
kızlar ayran detoksu deneyen var mı aranızda.. yapan birisiyle konuştum, o seve seve yapıyor. netten baktım herkes ayrı telden çalıyor.. düşünceleriniz benim için değerli :) hepinizi öpesim geldi :) nedeni yok.. gelirler bana bazen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?