Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bildirimi yaptım faceden ama burdan da yapayım. maalesef 63.5
ama bu hafta çoook dikkat edeceğim. kararlıyım. 2 kilo filan vermek istiyorum, pazartesiye kadar 61li bir şey çıkabilirim umarıım

bence kilo aldim diye stres yapma verirsin az kaldi zaten, birde öyle çok vereyim diye ugra$ma zaten bu yüzden bu ataklar oluyor, en ba$inda kilolu olmadigimizi kabul etmiyorduk $imdi ise kilo aldikca bunalima giriyoz
kendi adima konu$ayim, 58 kiloda takili kalmi$tim orta okuldan üni 1. sinifa kadar ve kilo vermek istedim denemedigim diyet kalmadi sonra istedigim kiloyada indim yani 51 e ama $imdi verdigimin iki katini aldim $imdi ise 58 kilo olmak resmen hayalim

Ben bolgesel zayiflama icin mezoterapi uyguluyorum. Basen ve karin bolgemden gayet olumlu sonuclar aldim. Normalde 10 seans gitmem gerekiyordu fakat ben 2 seans sonrasi etkisini gordum.

Ben bolgesel zayiflama icin mezoterapi uyguluyorum. Basen ve karin bolgemden gayet olumlu sonuclar aldim. Normalde 10 seans gitmem gerekiyordu fakat ben 2 seans sonrasi etkisini gordum.

selam kizlarr bugünki sinavlarim pek iyi geçmedi ama orta sayilir bunada $ükür yani, aldigim kiloyu verdigim için çok mutluyum hatta spor yaptigimdan mi ne inceldigimi hissediyorumm
arkada$imin dügününe gittim uzun zamandir aldigim kiyafetii giydim geçen yaz almi$tim ama popom çok çikiyor diye giymemi$tim bu sefer sanki biraz toparlanmi$ gibiydi oysa kilom ayni, arkada$larim çok begendi kendime güvenim geldiiii, vee yine klasik olarak bir arkada$im annesine "anneee bak ferihaaa" dedi

kizlar itirafta bulunacagim lütfen yanli$ anlamayin, ben bilgisayar ba$ina çok geçince, illaki diger kilo verme yöntemlerinede bakiyorum ba$arilala falanda, sonra kiskaniyormuyuim ne hemen pc nin ba$indan kalkip tatliya hücum ediyorum ne zaman pc nin ba$ina günlerce geçmesem veya birkaç dakika geçsem o zaman i$tahim kapaniyor, mesela $u birkaç gündür bende kendime inanamiyorum ma$allah i$tahim çok azaldi ve diyet diye panik yapmiyorum
sizede oluyormu böyle $ey? ben çoktandir farkettim ama "yok canim forumla ne alakasi var" dedim ama bu sefer kanitladim resmen diyet forumu görünce çildirircasina yemek yiyesim geliyor

ben de aynen öyle. 53 e indikten sonra yeme bozukluğu başladı bende. çünkü hiçbir şey yemiyordum nerdeyse. o kadar kısıtlama da böyle bir etki gösterdi işte :S

ay canım seni böyle görmek ne güzeeel :) inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bir an önce.

aaa bende tam tersi aslında. ama öyle bir etkisi varsa bence olabildiğince uzak dur forumdan. en azından sadece bizim topice girmeye çalış. burda da oluyor mu?

selam kızlar uzun bir aradan sonra gelebildim bende

duygucum burdada yayınlayacaktın fotoğrafını bizde isteriz kız hadi burayada koy
ayrıca geçmiş olsun atlatmışsın tatlım düğün telaşını ufak tefek aksiliklerle rabbim büyük aksilik vermesin
bundan sonra topiğinde tadı gelir umarım sen buralarda olunca

karabiberim seni herkez merakla bekliyor canım umarım en güzel sonuçla yaparsın kilo bildirimini

gamzecim Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin (tüm bebek isteyenlerede) canım güzel haberlerini bekliyorum tatlım

kontesim annene Allah acil şifalar versin tatlım inş. seninde güzel haberlerini alalım sağlıkla inş.

leyyam ve persephonecik kızlar ikinizede sınavlarınızda başarılar dilerim
leyya normalde banada olmuyor tatlım aman dikkat et çok fazla gezinme zayıflama topiklerinde sade burayı takip et

tüm kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum
ben ne yazıkki geçen hafta verdiklerimi geri aldım ama malum günlerdeyim onun şişkinliği var onun için herhalde haftaya güzel sonuçlar alırım inş.

hmm sorunumuz ayni yerde ba$lami$ maleseff

vallahi her seferinde oluyor birde mesela bir topikte yazan bir$ey görsem hemen internette ara$triyorum sonra konu konuyu açiyor sonra yabanci sitelerden bakiyorum falan sonra kapatince yemege gidiyorum
mesela bugün biraz takildim ya buralara; bilgisayari kapattim hemen yarim çikolata yedim çok tuhaf aslinda tam tersi olmali ama olmuyor ne yapsam acaba

te$ekkürler canim in$allah bu dönemde geçerim geriye bir senem kalir in$allah :)
çok tuhaf bana böyle bir$eyin olmasi anlamadim gitti

günaydın arkadaşlar
bu hafta çook yoğunum
elişi kursumun yıl sonu sergisi var sabah erkenden evden çıkıp akşam 6 da ancak eve gelebiliyorum tabii orada ekmek arası lahmacun ne bulursak yiyoruz bu hafta dikkat edemicem kiloma inşallah kilo almadan şu bir hafta geçer :18::18::18:
hadii ben kaçar

ay birden hayal ettimmm seni yemek yemekten ve yorgunluktan bitap düşüp nasıl sızdığınııı çok şekersinnn kontesimmmmmmmm benimde bugün ütü günümmmm ayy nerelere gitsem hemen aşa sokakta ütü yapanbir yer varrr gidip ona veresim varr ama ok adar da değil dimi kızlarrrrrrrrr

listeye girmeyim bende sizi takip edip deneyimlerinizden faydalanıyım o zaman
her zaman beklerizz cnmmm haa yanlış anlamaaa burdakiler kemikleşti derkenn seni aramıza alamayız demek istemedim ama bir çok kişiyi ekledim sonraki hafta hiçuğramadı ilk baştakilistee hazırlarkenn çok zorlanıyorum biraz karışıkkk çünkü o yüzden aretık öncekişiye alışıyoruzz devamlı gelip giderse aramıza alıyoruz haa dersen yok ben arada uğrARIMM yinesayfamız sana açıkkk sonuçda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruzzz:))
çok tatlısınnn cnmm .. evet 9 kg daha varr buda bana kapak olsunn neyseee gitcek bu kg lar biliyorum ALLAHIN İzniyleee
bildirimi yaptım faceden ama burdan da yapayım. maalesef 63.5
ama bu hafta çoook dikkat edeceğim. kararlıyım. 2 kilo filan vermek istiyorum, pazartesiye kadar 61li bir şey çıkabilirim umarıım
inş verirsinnnnn cnm benimde oğlanın doğum günü geliyor 11 haziran o güne kadar biraz vermek istiyorum
çok sağ ol feslim her ne kadar içime hiç sinmesede sixzlerin sayesinde biraz rahatladımm.. bu arada varlığını özledimmm feslimmm yaaa gel artıkkkk((
kız ne yanlış anlıcazzz psikolojikman etkileniyorsun demek yada çok kadsıyorsun kendniii bir süre okumaa cnm bizim sayfayıda sık kullananlara att hemen açarsın diğer yerlere gitmedenn bende okumuyorum gerçi bende olumlu yönde oluyor ama benim vaktim olmuyorr pekk
tatlım burda paylaşamam yadaa yi.e herkez burda olduğunda paylaşır silerimm çünkü kalsın istemem 30 dk içinde silmezsen kalıyor malummm ama bir gün herkez burdaykenn koyar hemen silerimmm

ercemmmmmmmmmmmmmmm yoğun hatunnnn kolay gelsinnnnn

günaydınn hanımlar nasılsınızzzz yaa eski günler özledimmm büyük bir ihtimal son bahar kışta yine böyle oluruzzz kimseyle denk gelemiyoruzzzz artıkkk ama normal sınav.havanın güzel olması- müsafirler-düğünler-tatilll kolay kolay da eskisi gibi olamazz bir süre neyse sağlık olsun herkez iyi olsundaaa

tatlım burda paylaşamam yadaa yi.e herkez burda olduğunda paylaşır silerimm çünkü kalsın istemem 30 dk içinde silmezsen kalıyor malummm ama bir gün herkez burdaykenn koyar hemen silerimmm

tamam tatlım yüzümü siler koyarım dedin diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyorumdur
merak etmiştim ama olsun ben çok güzel olduğunu tahmin ediyorum

kolay gelsin tatlım inş. almazsın bütün gün ayakta kalmaktan yediklerinide harcarsın

Günaydınlar herkese vallahi hepinizi çok özledim..Topimizin eski tadı kalmadı en kısa sürede toparlanırız inşallah.

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir inşallah...Ben kaçıyorum kızlar...

tünaydin kizlarr, pazar gününden beri bilgisayara dogru düzgün giremiyordum sinalvlardan vede hiç diyeti bozmami$tim, ama dün gün boyu hep diyet forumlarini okudum ve i$tahim o kadar açildiki yani artik kesin gözüyle bakiyorum diyet forumlari psikolojimi bozuyor, bu yüzden artik buraya yazip çikacagim sadece dün okuldayken normal yemegimi yedim (salata yumurta yogurt) ardindan canim tatli çekti bonbon aldim (oysa hiç sevmem) 200 kalorilik yedim, sonra eve geldim, ak$am yemegimi yedim ve yatana kadar agzim sulandi canim o kadar tatli çekiyorduki bende kek getirdim ailece yedik ama en çok ben yedim, iki dilim yedim, sonrada yatmadan 10 dk önce bir dilim daha, utanmasam yemin ederim 6-7 dilim yerdim o derece yani...

bugün bana foruim morum yok ((

merhaba kızlar. size iç açıcı haberler vermek isterdim ama maalesef çok mutsuzuum. ne oldu bana anlayamıyorum. karar veriyorum, kararımda duramıyorum. sürekli bir şeyler yiyorum. sporu da ihmal ettim ne zamandır. bugün tekrar yapmaya başlayacağım leslie 3 mile. belki biraz olsun iştahım kapanır

canım en azından sana neyin kötü geldiğini bulmuşsun, buna engel olmak senin elinde. girme bir daha diyet forumlarına. vallahi ben de başlayınca duramıyorum değil 6-7 dilim bir kalıp keki yiyebilriim

leyya benim gördüğüm en az yiyen insanlardansın
senin metabolizman farklı çalışıyor
başkası okudukça motivasyonu artar sende farklı olarak daha çok yeme isteği oluyor demekki
aman canım boşver sende bakma başka sayfalara

ya canim kafaya bir$eyimi takiyorsun acaba? veya adet döneminemi yakla$tin? off ne olacak bizim halimiz yaa
aklima geldi canim belkide bünyen diyetten bikmi$tir biraz ara versen? kendi kendine "diyeti bioraktim" desen? benim bir arkada$im var 2 ayda 13 kilo verdi ama 90 kiloya yakindi hiç tatli flan yemedi, sonra bünyesi diyete ali$masin ve kendini her$eyden mahrum hissetmesin diye 1 ay ara verdi ve yine eskisi gibi sürekli abur cubura ba$ladi bende $a$irdim aaa diyeti biraktinmi dedim, oda yok böyle yapiyorum 1 ay sonra tekrar eskisi gibi hizli verecegim dedi, sordum peki tekrar kilo aldinmi diye oda dediki sadece 3 kilosunu geri almi$ bir yerde okumu$ki 5 kilo almak normalmi$ bu diyete ara verdiginde
demek istedigi yani 2 ayda 13 kilo verdi, 1 ayda 3 kilo aldi --->10 kilo kâri var
tekrar 2 ay diyet yapacak ve yine 13 kilo verip 1 ay mola yapacak

sende bayagi verdi 1 ay degilde 1-2 hafta ben diyette degilim desen acaba ataklarin çogalirmi yoksa arkada$im gibi azmi kilo alirsin?

canım en azından sana neyin kötü geldiğini bulmuşsun, buna engel olmak senin elinde. girme bir daha diyet forumlarına. vallahi ben de başlayınca duramıyorum değil 6-7 dilim bir kalıp keki yiyebilriim

evet canim neyin kötü geldigini buldum, aslinda $imdi anladim, diyet ba$ari öykülerini yazanlarin yaptiginin çogunu yaptim ama onlardan az verdim diye psikolojikmen "ne yapsamda veremiyorum" diyorum kendime ve kendimi yemeye veriyorum ama artik okumicam, in$allah kendi yazdigim ba$ari öykümü okurum en kisa zamanda

bende 1 kalip keki yiyebilirim olani o kadardi zaten annemlerde yedi yoksa bitirirdim kesin, he birde dilimler öyle ince falanda degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…