- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.521
tabi cnm evdeysen sorun yok koy ver gitsin bende reglyim bende p.tesi pirinç lapasıyapayım salı-çarşamba ayran detoksu perşembe şu diğer topikte yazan haşlanmış tavuk salata,cuma günü tüm gün salata yoğurt yapayım bir hafta toparlanayım tabi sporuda eklicemm
o zaman pazartesi detoksa başlıyoruz eskisi gibi duygu seni yenicemmmmmmm
not . biz başka türlü kilo verimicez yarışma yapalım bari
aslında ercem iş böyle günler başlıyor biz böyle özel günlerde tadımlık yesekkk işi kıvırırızzz ama bizz ye babam yee yapayıyoruz sonra az yiyoruz midede afallıyorrr böyle günlerde aç karnına su ve kahve içincee biraz mide tok duruıyor ardından az yemekten yicen hem ayıp olmucak hem nefsim körercekkk inş abartmadan kalkarsın sofradann
tamam ercem varım belki bizim hırsımızzz herkezi topalar her ne olursa olsun hergün ne yediğimizi yazcaz tamammı abartsak bile yazciaz hem ben seni yencem önce yarın bildirimleri yapalımm bakalım diğer hafta kim ne kadar vercek gerçi birinci belli ikinci kim:)))
valla duygucum malesef az yiyebileceğimi hiç zannetmiyorum çünki biz artık eskisi kadar sık kavurma yufka yapamıyoruz en son kaç sene evvel yedim hatırlamıyorum
birazdan dedmlere gidip yufkaları açıcam yarına hazırlık bugünden başlıyo malum yetiştiremityez 30 kişiden fazla oluyoruz
yarında yiyeyimde artık bundan sonra diyete devam
bide çevremdekiler çok etkiliyo beni yok çok zayıflamışım yok bu kadar yeter yüzün çöküyo falan benimde işime geliyo tabi yiyorum sonrada vicdan azabı bi 65 görsem yeticek bana
duygucum ben çıkıyorum canım bugün çok işim pazartesi görüşürüz seni ve kuzeyi çooook öpiüyorum allaha emanet olun canım
duygu varya bi tek seninle yarıştayken yediklerimi hiç abartmıyorumm
ahhh ahhhh sinemada bile mısır yememiştim peeeh ne günlerdi bee
ama benim baskülüm dijital değil anneminkini aldım benimki bozuldu yaa gram hesaplaması yapamamki tühhh
Kizlar tesekkur ederim, dün 3 parmagimda sisti ama gece düzeldiler hihi bugun cok az agri hissediyorum :) telefondan girdim alinti yapamadim
kizlar ozellikle duyfer ve erce farkettiyseniz kilolarimiz ayni artik :) bakalim en cok kim vercek gelecek hafta
bende bu hafta kilo aldim malum sinavlardan dolayi gece 2 ye kadzr ders calistim bol bol ceviz yedim ekmek yedim bunlar bana her zaman kilo yapiyor malesef. ama bugun kendime geldim turkiyey gitmeme 2 ay kaldi sadece art
Bu arada ilk hedefim 55 ti. 58 e cikardim ardindan 60 a ve su an hedefim 62 yani 2 ayda 7 kilo cok zor biliyorum amama insallah basaracagim
cok ugrayacagim diyemem biliyosunuz psikolojim cok etkileniyor ve yemeye veriyorum kendimi
güzel leyyam düşün 2ay sonraa türkiyeye gelmişsin incecik ve şıkk zaten afetsin birde malum evlilikyaşıda gelmiş herkez bir başka bakar sana hadi sende takıl bizeee valla senin gibi akıllı ve güzel bir kız iserse yaparrr valla birazkatı olcam ama bizim grupta en az kg veren sensinn bence bir yeminle yapamayacağın şey yok şöyle düşün leyyam ercem bak adamı tirkaki yapan sigara illetinden kurtuldu düşün demek irade işi sen birsüre ara ver şu aburcubur yağlı unlu şeylerden bak ilk hafta birşey yeme yani aburcubur 2.hafta bir gün kendine abartmamamk kydıyla 3 ödülver ama diğer 6 gün hem spor hem diyet fazlasıla yappp ama ilk hafta değil 2 .hafta yAP ilk hafta 7 gün dikkat et ,leyyam aramızda en gençlerden birisin istersen o metobolizmanı çalıştırırsın internetten metobolizmayı ne çalıştırıyor bi araştır tatlım senin sorunun buı bencee ve gayret et tatlımmm genceciksin dahaa hadi istersen yaparsın bunu biliyorsunnn g
zel b,ir sonuç için değmezmi hemmm,benceyeminle başlaa bu işeee
herkese hayırlı pazarlarrr
dün arkadaşımından dijital baskülünü aldım bakalım net kaç kiloyum diye veeeee tammmm 72 500 kilo çıktım yaa nasıl olur anlamadım
annemin normal baskülünde tartıldım ibre 71 de duruyo
iki baskül arasında nerdeyse 2 kilo fark var
o kadar sinir oldum ki anlatamam
72 500 çoook fazla o kadar olamam ki imkansız yani tamam kiilo aldım hissediyorumda bir haftada 69 dan 72 500 nasıl çıkılır vallahi ağlıcaktım az kaldı yani
ohh iyi oldu bana ama her bulduğunu yersen olacağı buydu ben yakında 75 e geri dönüş yaparım bu gidişle
şu satten itibaren kendime çeki düzen verip yediklerimi dikkat edicem
erceeemm naptın sen sen ki sigarayı bıraktığında bile böyle geri dönüş yapmadınnn hiç yakışmadı sanaa ama neyseee farkındsın herşeyinnn bu haftaaa ve bu haftadan ibaret kalmasınn artık hedefe gideseye kadar ara vermek yok elbett kaçamak yapcaz ama bir gün bende bu aralar pizzaya dadandın ama kaçırdığımdaa ertesü gün dengeledimm bundan sonra seçtiğiğm 1 gün herşeyi yicemm tabi vur diyince öldürmeden ama 6günn çok iyi dengelicemmm inşallahhh valla kg vermek zor ama almak kolay bir haftadaa o kadar kg alırsın demek çok kaçırdım ama eminim ödemde vardır ma ödem diyip işin içindenden çıkmamak lazımmm neyse güzel bir hafta geçircez inşallahhh hiç üzme kendini senn istersen herşeyi yaparsınnnherkese hayırlı pazarlarrr
dün arkadaşımından dijital baskülünü aldım bakalım net kaç kiloyum diye veeeee tammmm 72 500 kilo çıktım yaa nasıl olur anlamadım
annemin normal baskülünde tartıldım ibre 71 de duruyo
iki baskül arasında nerdeyse 2 kilo fark var
o kadar sinir oldum ki anlatamam
72 500 çoook fazla o kadar olamam ki imkansız yani tamam kiilo aldım hissediyorumda bir haftada 69 dan 72 500 nasıl çıkılır vallahi ağlıcaktım az kaldı yani
ohh iyi oldu bana ama her bulduğunu yersen olacağı buydu ben yakında 75 e geri dönüş yaparım bu gidişle
şu satten itibaren kendime çeki düzen verip yediklerimi dikkat edicem
evet iyi yAPMIŞSINNNtickerimi de değiştirdim oradaki 72 yi gördükçe gaza gelirim belki
sendende razı olsunn ... valla senin tek çözümün yemin bence et haftalık 15 günlük sizin müsafirlerr eksik olmasın ama zararı sanaa oluyorrr dahaa çok gençsin leyyammm az gayret sonra tüm yemekler senin bir yer diğer gün dengelersinnnn bak 7 gün yemin et 1 gün yee herşeyden abartmadan tabi sonra yine yemin ettt kg verdiğini gördükçe istesende yemicen kg alırım diyeee az gayret güzel leyyammAllah razi olsun canim ne güzel yazdinnnn, beni motiveettin :)
in$allah her tatile gittigimdeki gibi ince olurum, hiç sorma evlilik ya$im geldi, annem hiç evlilik konusunu açmazdi, bu ara hep açiyorya$im gelmi$ falan herkes kaç yili kaldi kizin hala evlendirmiyormusun diyormu$ telefonda hihihi ben ise evlenmicemi söylüyorum hatta önceki gün anneme dedimki belkide masterden sonra doktora yaparim en azindan ismimin ba$inda dr. olur dedim yokk yokkk ya$lancan dedi ne zaman ev kuracaksin dedi utandim
evet ya siz iradelisiniz ercemde sende, bende iradeliyim ama $u yeme krizlerim tutmasa ke$ke, 5-6 gün ugra$ip verdiigmi bir tatli krizinde fazlasiyla geri aliyorum
bu hafta yine okulda geçecek, ama iki hafta sonra büyük ihtimalle i$e gidecegim ama yediklerime dikkat edecegim, kilolu bir arkada$imla haftada en az bir kere ko$maya gidecegiz
yalniz gitmek istemiyodum iki ki$i ko$ariz artik :))
metabolizmam zaten felaket yava$4-5 gündür zencefil-zerdeçal kari$imi aliyorum ama hiçbir$ey degi$medi malesef
dün ak$am i$ten saat 20.30 da geldim ve yolda yemin ettim pasta falan yemicem diye, yemedim :)) dünü 900 kaloriyle kapattim, bakalim in$allah bugün tutarim kendimi, çünkü büyük ihtimalle misafir gelecek...
sendende razı olsunn ... valla senin tek çözümün yemin bence et haftalık 15 günlük sizin müsafirlerr eksik olmasın ama zararı sanaa oluyorrr dahaa çok gençsin leyyammm az gayret sonra tüm yemekler senin bir yer diğer gün dengelersinnnn bak 7 gün yemin et 1 gün yee herşeyden abartmadan tabi sonra yine yemin ettt kg verdiğini gördükçe istesende yemicen kg alırım diyeee az gayret güzel leyyamm
ayy canim banada aynisi olmu$tu, bundan 3 yil önce benimde b askülüm vardi, birgün dijital aldim geldim eve, o zamanlar stepe ve dans kursuna yazilmi$tim ve birkaç kilo vermi$tim tabi baskülde öyle gözüküyordu arkada$larim ailemde kilo verdin diyordu, sonra dijitali aldim oturma odasina, annemin ve karde$imin yaninda tartilayim dedim annem çok kilo verdin falan dedi, bende yooo en 56 ile 58 arasiyimdir dedim ama ne yalan söyleyim içimden hiç 58 olacagim geçmiyordu kesin 56 yim diyorum kendi kendime, sonra tartiya çiktim $ok geçirdim 59 küsürdümyani diger tartidan 2-3 kilo fazla çiktim demekki o zmanlar 62 den falan dü$mü$um 59 a
canim kiyafetlerini çikaripta denedinmi? ben kiyafetlertimle 1 kilo fazla çikiyorum belki o yüzden bu kadar fazla çiktin, veya ak$am tartildiysan, ben ak$am tartilinca 70 leri bile görörüyorum
erceeemm naptın sen sen ki sigarayı bıraktığında bile böyle geri dönüş yapmadınnn hiç yakışmadı sanaa ama neyseee farkındsın herşeyinnn bu haftaaa ve bu haftadan ibaret kalmasınn artık hedefe gideseye kadar ara vermek yok elbett kaçamak yapcaz ama bir gün bende bu aralar pizzaya dadandın ama kaçırdığımdaa ertesü gün dengeledimm bundan sonra seçtiğiğm 1 gün herşeyi yicemm tabi vur diyince öldürmeden ama 6günn çok iyi dengelicemmm inşallahhh valla kg vermek zor ama almak kolay bir haftadaa o kadar kg alırsın demek çok kaçırdım ama eminim ödemde vardır ma ödem diyip işin içindenden çıkmamak lazımmm neyse güzel bir hafta geçircez inşallahhh hiç üzme kendini senn istersen herşeyi yaparsınnn
evet iyi yAPMIŞSINNN
sendende razı olsunn ... valla senin tek çözümün yemin bence et haftalık 15 günlük sizin müsafirlerr eksik olmasın ama zararı sanaa oluyorrr dahaa çok gençsin leyyammm az gayret sonra tüm yemekler senin bir yer diğer gün dengelersinnnn bak 7 gün yemin et 1 gün yee herşeyden abartmadan tabi sonra yine yemin ettt kg verdiğini gördükçe istesende yemicen kg alırım diyeee az gayret güzel leyyamm
evett çok güzel amaa kendin gör gün boyu 100 -90-20-30 ama bir dilim hemen hemen hepsinin toplamı 1 dk zevkkin bedeli güzel olan şeyler neden böylee yaaa:))bu gün sabahtan beri çok az kalori almi$tim çünkü pasta kesecegimizi biliyordum, ak$ama yagsiz çoba hazirladim onu yicem sadece :) menümü payla$ayim
ögle : 2 ka$ik $ekersiz müsli (80),
bir lokma ekmek (20),
1 çay ka$igi marmelat(30),
1 kase yagsiz mantar çorbasi(90),
2 kk peynir(130)
ikindi : diyet yogurt (100 kalorilik)
1 dilim kek (300)
az sütle yaptigim kahve ( 60 kalori)
ak$am çorbayla beraber 1000 kalori eder, bence gayet ba$ariliyimmm dimiiiii
ya sen 72,5 değilde 71 falansındır merak etme 2 haftada halledersin amabak emeklerin boşa gidiyor o kadar uğraşıyon 2-3 ere kaçırıyon hopp 1 ay ileri gidiyonnn ahh bizz napcaz böyleeleylacım iç çamaşırlarımla tartıldım canım ama wc ye çıkmamıştım ama çok ta bişey değizmez heralde
baskülün biri 70 ila 71 arası bişey gösteriyo diğeri 72 500 inanamadım şoklara girdim valla
ama bugünkü aile yemeğimizde koyun kavurmalarını yufka ekmekleri pilav ve tulumba tatlısı yedim offff çok sinir oluyorum kendime
bu aralar acaip iştahım açıldı doymak bilmiyorum sanki
bide çevremdeki herkes çok zayıflamışsın demiyo mu sinir oluyorum yahuu baskül yalan mı sölüyo amannn gece gece yine sinir oldum kendime gündüz ne bulursam yerim gecede vicdan yaparım
yarın yeni bir gün olucakkk
ya tabiki baktın zoralanıyorsun hafif ye ama sana tvsiyem yufka yediğin için en azından ekmek yemee sabah domatesli peynirli yumurtalı kahvaltını yap bak maydanozz çok güzel yağ yakar ben onu yıkıyorum meydana koyuyorum gün için çerez gibi yiyorum sende deneeevalla çok haklısın duygucum bu aralar iyice saldım kendimi acilen toparlanmam lazım 75 i görmem çok yakındır bu gidişle
bundan sonra kışın yaptığımız gibi diyete devam edicem
şu an ballı elma sirkeli su içiyorum yarında ayran detoksuna başlıcam bakalım dayanabşilecekmiyim
kızım tehdit ediyo seni babama sölücem anne hasta olucaksın bak karışmam diyo bakalım çok zorlanırsam hafif bişeyler yiyerek devam ederim ama önce bi denicem ayran detoksunu aklımda kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?