Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evet canim hep az yerim ben herkes söylüyor, galiba b yüzden kilo veremiorum, zaten genelde yarim tabak yigen ben, kilo vermek için sanirim yarim tabagin yarisini yani 3 ka$ik yemek yemeliyim onuda yapamiyorum ne yalan söyliyeyim,

sanirim kiskançliktan kendimi yemeye veriyorum ya, artik bakmicam zaten dün tamamen onayladim bu durumu, bugün hiç bakmadim forumlara ve $u ana kadar iyi gidiyorum

ya ben de öyle yapmaya çalıştım, bu kadar diyet yaptım şimdi birkaç gün serbestim dedim. ama keşke demeseydim öyle. toparlayamıyorum şimdi ama yarın kesin kararlıyım. yeni bir diyet uygulayacağım, forumdan gördüm. geçen hafta bahsetmiştim başlayacağım diye ama başlayamadım. haşlama tavuk ve salata diyeti. onu biraz daha yumuşatarak uygulayacağım ve bol bol spor yapacağım!

okuma canım, en doğrusunu yapmış olursun. bugünün de iyi gidiyor olmasına sevindiim

Günaydınlar herkese vallahi hepinizi çok özledim..Topimizin eski tadı kalmadı en kısa sürede toparlanırız inşallah.

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir inşallah...Ben kaçıyorum kızlar...
slm cnm topiğimiz ilerlemiyor çünkü herkezin işi gücü varr anca son baharda toparlanır topikkk cnmm aman arada herkez iyi olduğunu yazsınnn da merak etmeyelimm ama yaz mevsiminde kimsedenn süreklilik bekleyemeyizz ((

ah güzel leyyam teşhisi koydun niye bakınıyonn yineee diğer topikleree bak yaramıyor sanaa belli olduuuu
merhaba ben iyiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim tatlımmmm aynı işte çocukla uğraşıyor biede sürekli geziyorummm:))

havalardan tatlımmm hava kapalı acayip nem var buda insanı sıkıyor ben biliyorsun por canavarıyladım bende yapmıyorum 1 haftadır ayyapış yapış oldum nemdennn kasfetli bir hava hakim içimi sıkıyor benimdee
günaydınnn hayırlı cumalar
günaydın ercemmmm sanada hayırlı cumalarrrr

tünaydın hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzhava herne kadar güzel olmasada güzel bir gün kardeşim askerliğini bitirdi şuan yoldaa sağ salim gelir inşallahhhhh bendee öğleden sonra gitcemm kısmetseee dua edinde sağ salim gelsin yakışıklı kardeşimmm... kızlarrr topiğimizi durumu malum sanki p.tesileri bana ayıp olmsın diye bildirim yapılıyor gibi siz ne düşünüyorsunuzzzz varsa fikrinizzz paylaşmak istedğiniz yazınnn çok çokk öptümmm kızlarrr

gözün aydin canimmmm sag salim kavu$acaksiniz in$allah

selam kizlar hayirli cumalar, kizlar ya ben yine kötüyümmmmmmm offf streste yapiyorum Türkiye'ye gitmeme tam 2 ay kaldi ve ben yine kilo almaya ba$ladim!

dün evde mis gibi $eyler vardi yaa ondan, ben ekmek hiç yemem sevmemde zaten, ama ev yapimi taze ekemege dayanamam annem yapti dün ak$am birkaç dilim yedim

bu sabah ise, karde$imin dogum günü ve pastayi ben yaptim tencerenin dibinde puding kaldi onu yedim 3-4 ka$ik, sonra öglede patates kizartmasi vardi, peçeteyle yagini aldim ondan 10-15 tane yedim, yarim köfte, ve yine 3 dilim kadar taze ekmek ama kalin oldugu için 100 gr falandir

ak$ama kadar bir$ey yemicem ama ak$amda karde$imin dogum günü, belkide yemem pastadan zaten pazartesinden beri 400gr aldim

kizlar az önce buraya yazdim sonra müzigi açtim ko$u bandimda ko$acaktim ama halisi biraz kaydigi için düzelteyim derken parmagim sIkI$ti çok acidi ya resmen gözümden ya$ geldi tüm kolum agirdi birden $u an iki parmagimda hafiften $i$meye ba$ladi vede beni titreme tuttu, in$allah önemli bir$ey degildir

gözünüz aydın canım rabbim tüm askerleri sağ sağlım evine kavuştrursun
kilo bildirimine gelince ben şahsen bu aralar kilo almışım pazartesiden itibaren tekrar eskisi gibi sıkı bi diyete girmem lazım yoksa verdiğim bütün kiloları geri alıcam
ben kendi adıma kilo verme yoluma devam edicem anladımkı buraya yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum ben
neyse pazartesi kilo bildirimi yapıcam ben sonrada günlük menü yazıcam diğer arkadaşlar sonbahara kadar ara vermek isterse onlarda fikrini yazsın ona göre bi çare düşününelim

geçmiş olsun leylacım inş ciddi bişi yoktur

sağ ol cnm.... valla ercem benimde gönlüm bunu istiyor menü yazıncaen azından öğlen kaçırdıysanakmaı kontrolediyon bende p..tesiden itibaren menü yazmaya ve kalori hesaplamaya başlıcammm

sağ ol cnm.... valla ercem benimde gönlüm bunu istiyor menü yazıncaen azından öğlen kaçırdıysanakmaı kontrolediyon bende p..tesiden itibaren menü yazmaya ve kalori hesaplamaya başlıcammm

yaz gelsin sebzeler bollaşsın daha kolay diyet yaparız derken ben kilo almaya başladım yada şişkinlik var bilemedim valla ama taatıdaki rakam çok üzdü beni
acilen detoks tarzı bişeyler yapmak istiyorum ayran çorbası iyi fikir ama bana gaz yapıyo yoğurt ne yapsam bana bi fikir versen duygucum

pirin.lapası yap tatlımmm yada ayran çorbasınıodasıxaklığında veiçine biraz kmiyon ekle gazı önlerr yda bir günlük salata ye sadece yağsız tuzsuzz

bak ben yazdan çok umutluyum benim tek eksim artık geç yatmam 12 den aşa yatmıyorum ve buda beni aburcubur yemeye itiyor birde bir anda atak tutuyor o ann hafif atlattım atlattım atlatamazsam ayvayı yiyorum pizza mı dersin çiğ köftemi dondurmamaı artık ALLAH ne verdiyseee bendee düğün o bu derkennn saldımm sporu özellikle ALLAH nasip edersen p.tesi detosk yapcam ve spora başlıcam inş .

bende eşim gitti diye iyice saldım doğru düzgün sofra kurup yemiyoruz abur cubur ne bulursam yiyorum
bide her akşam 1 satten fazla yürüyüş yapıyorum ona rağman kilo almışım
bide yarın bizim aile yemeğimiz var menüde şöle
dedem koyun kesti kavurma yapcaklar yanına da pilav ve yufka
yufkanın içine biraz pilav biraz kavurma yapıp sararız ve yeriz bizim özel günlerde meşhur yemeğimizdir yarınıda bi atlatayım pazartesi diyete başlayalım tekrardan birbirimize gaz verelim yine duygucum

o zaman ben pazartesi kimyonlu ayran detoksunu yapayım bu hafta evdeyim nasılsa gaz yapsada bişi olmaz

tabi cnm evdeysen sorun yok koy ver gitsin bende reglyim bende p.tesi pirinç lapasıyapayım salı-çarşamba ayran detoksu perşembe şu diğer topikte yazan haşlanmış tavuk salata,cuma günü tüm gün salata yoğurt yapayım bir hafta toparlanayım tabi sporuda eklicemm

aslında ercem iş böyle günler başlıyor biz böyle özel günlerde tadımlık yesekkk işi kıvırırızzz ama bizz ye babam yee yapayıyoruz sonra az yiyoruz midede afallıyorrr böyle günlerde aç karnına su ve kahve içincee biraz mide tok duruıyor ardından az yemekten yicen hem ayıp olmucak hem nefsim körercekkk inş abartmadan kalkarsın sofradann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…