Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ohh kg çok güzel cnmm kardeşine tekrarr allah kovuştursun diyorummm benim kardeş bu cuma tezkereyi alıyorr çokşükür darsı kardeşininde başına inşallah.. Güzel prensesinindee geçmiş doğum günü kutlu olsun sağlıklı hayırlu uzun ömürler dilerim bahtı hep açık olsunn

evet potim neye özen göstersem olmuyorr zaten hayır elimde örnekle gittim kuaföree birdee neysee geldi geçti .. Senin durumunada üzüldümm o kadar aksiliğe birde çocuk hasta olmuş tam kabus gibi olmuşş desenee, bizimkide öğlwe uykusuna yatmayıncaa tüm gün huzursuzluk yaptı hep kucak istedi hep beni istedi 14 kg sürekli taşımak topuklu ayakkabıyla düşünn artık gersini
günaydınn arkadaşlar
kilo bildirim yine 69 kilo ne iniyorum ne çıkıyorum sabitledim sanki kilomu
neyse almamak da iyidir
yani ercem aman almada bırak duraklaaa eninde sonunda kg kaybetcenn
kilooooooooo 57.5 aynen devam
oda güzelll:))

oh afiyet olsun bizde mangal yaptık o kadar yorgunluğaaa annemlerlee ,sen ilk günlerde yapmıştın bu diyeti şok olmuştuk biz 5 günde diyee inş işe yarar geri almazsınnn tatlımm

kızlar merhaba anca girebildim pazartesileri en yoğun günüm çok fazla kalamayacağımm

kilom aynı 72 de kaldık aman çıkmamayayımda acayip yiyorumm

dün akşama kadar börek yedimmm...sac böreği tazecik kadınlar pişirdi biz yedik 2 tane+bol salata+meyve 11,30 da geç kahvaltı gibi

ikindin saat 4 te 2 dilim parçapinçik böreği peynirli+2 dilim patatesli börek

akşam 9 da,1 kase kara dut,karpuzz çatlayana kadarr

şimdi içimden boşanda semerini ye demek geliyorda neysee...

duygucumm bence abartıyosunn...resimlerde gayet iyi gördümm saçta güzell...boşverr yaa dediğin şeyler güzel olup başka aksaklıklar olsaydı abartmaa,,bence güzel hatun ne giyse saçını nasıl yapsa yakışır...takmaa her halinle güzelsin ki ben beğendim şahsenn,bebemmm kurabiyem sana çuval giysen yakışırrr...aynı bennn...topikteki küçük kızlar güzelliğini kontes ablalarından almışşlar...hele perspentocikcik varya oo güzellik aynı benn...leyla hanımcımı göremediğim için bişey diyemeyecemm

merhaba
benide aranıza alırmısınız..bende 1 yıldır diyet yapıyorum 77 kilodan 68 e düştüm
bu aralar hiç veremiyorum
hedefim 60 kiloya düşmek..yalnız başıma savsaklıyorum en azından sizinle beraber yaparsam hem deneyimlerinizden faydalanırım hemde kaçamak yapmam
60 kiloya düşüp hamile kalmak istiyorum

hosgeldın cnmmmm

Kızlar merhaba nasılsınızz
Yazılarınızı arada okdumm amaa geçen haftadan berii pekk birşey yazmadımm elimm varmadıı gibi birazda olsaaa uzak kaldımm ,
Benimde çocuklarla koşuşturmaca halinde geçtii günlerimm
facedende takip ediyorumm sizlerii satennn
pazar tartılacağımm canlarımm ve söz verdiğimm gibii resimm koyacağımmm

kızlarrr ben geldimm yine nasılsınız sevgi pıtırcıklarımm...

beni soracak olursanız allahıma hamd olsun rabbim bundan beter etmesin....inşalllah daha çokk daha iyi günler göreceğizzzzzz...

dün yine dengesiz bir gündü 2 defa ama tıka basa yedimm 3 bardak kola içtimm bişeyler yedimm

akşama koca bir tabak meyvee yedim

size bişey diyeceğim çok enteresan ben meyveyi çok yersem daha hızlı kilo alıyorumm

gece bir ara deli gibi evde çikolata ardım yokmuşş çok sevindim kuş lokumu buldum bir kaçtane yedim

bir koca sepet dolusu çamaşır ütüledim sonra sızmışımmm

eşim gece yarısı uyandırdı kanepede uyuyup kalmışım elimde kumada gözümde gözlükle

listeye girmeyim bende sizi takip edip deneyimlerinizden faydalanıyım o zaman

ay duygucum kendini boşu boşuna üzmüşsüün. tabii ki 8-9 kilo daha verseydin daha güzelolabiklirdi her şey. ama inanki üzülmek için hiçbir sebebin yok. harika görünüyorsun resimlerde, ben bayıldım sana.

ay seniii yerim yaa canım benim çok sağool <3

birden bir telefonn tümmm moralim alt üst oldu annem iyileşemdi 1 ay oldu rabbim şifasını versin dua edin kızlarr...
allahım acil şifalar versin. toparlansın bir an önce inşallah anneciğin.

Selam kizlar yaip cikiyorum birazdan sinavim var
gecen hafta 68,3
Bu hafta 67.4

Gecen hafta aldigim kiloyu verdim
canım çok tebrik ederiim, sevindim senin adına.

merhaba canım, hoşgeldin :)

bildirimi yaptım faceden ama burdan da yapayım. maalesef 63.5
ama bu hafta çoook dikkat edeceğim. kararlıyım. 2 kilo filan vermek istiyorum, pazartesiye kadar 61li bir şey çıkabilirim umarıım

evett canlarım uzun bi süredir gelemiyorum buralara bir sürü sıkıntı atlattım hepsini ayrı ayrı yazamıcam ama hastalık temizlik daha neler nelerrrrr
bugün çok şükür mevlütümde yapıldı güzel geçti

kilom 71100 100 gr almışım oda adet şişkinliği ve yine kabızlık bunları atlatınca sanırım kilo vermiş olacağım

kontesim şekerim beni merak etmişin saol canım daha ölmedim çok şükür :) ama o noktayada geldim kalbim beni da çok rahatsız etti bu aralar annenede acil şifalar diliyorum canım rabbim sıkıntısından kurtarsın

duygucum resimlerini gördüm çok güzel olmuşsun saçın elbisen herşey harika tatlım

sınavı olan arkadaşlarım başarılar rabbim zihin açıklığı versin

ercem bu arada nevşehire gelmiş gitmiş ben ona kayseriyede bekliyorudum

herkes yoğun herkes yaz havasında aman sağlık olsunda gerisi kolay :):)

hihihih ben foto koymu$tum aslinda ama görmedin demekki :) ben kime benzicemmm sanki ayniiii sennnn sana benziyommm bendeeee :82:

kilonu çok merak ediyorummm az kaldi ögrenecegizzz

canim insandan insana degi$iyor, bende meyve yedigim haftalar kilo aliyorum veya zor veriyorum mesela elma diyeti yaptim birkaç gün hiç vermeyince biraktim, sanirim kan grubuyla alakali bir$ey, he birde bazi insanlarin kan $ekerini çok yükseltiyor ben denedim iki portakal yemi$tim sonra $ekerimi ölçtüm 200 den fazla çikti oysa ba$ka bir$ey yememi$tim, bence birakmalisin meyveyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…