- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.461
ohh kg çok güzel cnmm kardeşine tekrarr allah kovuştursun diyorummm benim kardeş bu cuma tezkereyi alıyorr çokşükür darsı kardeşininde başına inşallah.. Güzel prensesinindee geçmiş doğum günü kutlu olsun sağlıklı hayırlu uzun ömürler dilerim bahtı hep açık olsunngünaydınlar hepinize iyi haftalar diliyorum..
Geçmişe bakamadım ama herkesin bir koştrurmacası var anladığım kadarıyla.saglık olsun herşey yolunda olsun yeter değilmi.
Bende geçen hafta kızımın dogum gününü alnımın akıyla hallettim herşey güzeldi çok kalabalıktı mekanda ferahtı havada güzeldi....çok övgüler aldım..çok güzel geçti..o kadar nazar almışımki elimde birkaç eşya parçalandı en önemlisi kolumdaki bilekliğim parçalandı şimdi tamirde.şok oldum resmen durup dururken ortadan ayrıldı..dedim can saglıgı olsun kızıma bişey olmasında..öncesinde alışveriş vs.. Allahtan evde yapmadık bende çok yoruldum..geçtiğimiz hafta bu heyecandan ve kardeşimin dagıtım iznine gelmesinden dolayı siteye giremedim..yarında allahın izniyle kardeşimi yoılcu edeceğiz tunceliye..hüzünlüyüm bugün...dünde anneler günü olması sebebiyle yogunduk.kızım elinde gülle geldi alal dedi kucagıma ettı gülü ne yapacagımı şaşırdım...çok güzel bir duyguymuş.babası kuyumcuya sokmuş bilekleri sıralamışla rönüne seç kızım demiş eliyle tutmuş birtane onuda almışlar.allahım ömür verdiği sürece bunbu saklayacagım dedim kızımın seçtiği hediye..rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin....amin
hepimizin anneler günü kutlu olsun canlarım..
Diyetle aram yok herşeyi yiyorum dengeliyorum vs ama bildiirm yapmak istedim bu sabah 63,8 kg geldim...
Hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..
evet potim neye özen göstersem olmuyorr zaten hayır elimde örnekle gittim kuaföree birdee neysee geldi geçti .. Senin durumunada üzüldümm o kadar aksiliğe birde çocuk hasta olmuş tam kabus gibi olmuşş desenee, bizimkide öğlwe uykusuna yatmayıncaa tüm gün huzursuzluk yaptı hep kucak istedi hep beni istedi 14 kg sürekli taşımak topuklu ayakkabıyla düşünn artık gersinicanim o kadarda üzme kendini,hatirladikca icin burkulur baslarda ama zamanla alisirsin,aynisi benim abimin dügününde basima geldi,burdan bi elbise aldim kendime ucuza mal etmek istedim malum ucak bileti takisi derken baya masrafli olacakti bari kendimden kisayim dedim,icime sinmeden bi elbise aldim fena degildi aslinda sacimla makyajimla cok kötü olmustum,birde oglum hastalandi dügün günü tam bi fiyaskoydu,dügünün sonunu beklemeden aglayarak salondon ayrilmak zorunda kaldik,senin gibi fotograflarda kendime bile bakmak istemedim,gece oglumu acile getirmistik,dedigin gibi bi seyi cok istemiyceksin,hep bi aksilik cikiyo,bosverrrr tatlimmmm hic sikma güzel canini
yani ercem aman almada bırak duraklaaa eninde sonunda kg kaybetcenngünaydınn arkadaşlar
kilo bildirim yine 69 kilo ne iniyorum ne çıkıyorum sabitledim sanki kilomu
neyse almamak da iyidir
oda güzelll:))kilooooooooo 57.5 aynen devam
evet kizlar kilo bildirimi yapayim .79 geldim wc ye cikmadim amadün anneler günü diye mangal yapmistik caniniz ummasin bayada yedim yani ama mangaldan sonra bahcede fasulye yaptim baya terledim,neyse dün karar aldim yine bes günde bes kilo dietimi uyguluyorum bu hafta,eltimin kizinin sözünü vermistik yazmistim size,cumartesi gùnü nisanimiz var,o güne kadar biraz vücudum toparlansin istiyorum,bakalim ilk yaptigim zaman gibi irademe hakim olabilecekmiyim,bugün menümde patates var ocakta kayniyor bile insallah bir kac kilo verbilirim
oh afiyet olsun bizde mangal yaptık o kadar yorgunluğaaa annemlerlee ,sen ilk günlerde yapmıştın bu diyeti şok olmuştuk biz 5 günde diyee inş işe yarar geri almazsınnn tatlımm