Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tamamm kuşumm...sana iyi siporlar bende bugünden itibaren coşuyorumm..haberiniz olsun...
OLEYY İŞTE KONTESTE DÖNDÜÜÜ YUVayaaa
günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm

ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım
SENKİ OKULUN EN GÜZEL KIZISIN VE HARİKA BİR DOKTOR ADAYISINN bunu ciddi söylüyorummm bu arada bu kadar güzel bir kız balık etinde olamaz ki ben senin yaşında 50 kg dum bunu sana yakıştıramıyorum senki doktor adayısın öss de yüksek puan al birde bu kadar güzel ol ama iradene sahip çıkama hayır güçsüziradesiz dicem ama değilsindee şunu düşün evlencen +5 kg doğum + en az +15 kg bu kg üzerine bunları yapma tatlımm elbet evlencennn o yüzden hazır gençsin bunun güzelliklerni yaşamkvarken bu kg larla mutsuz olma bu yıllar bir dahageir gelmicekk
slm cankuşlarım kontesim seni gördüğüme sevindimmm

kızlar bu hafta herkes yediğini yazsın sakıncalı şeylerde kızalım birbirimize

pershonecik gel senlede ben yarışalım bende 64 geldim bu sabah
evet yaaaa harikjasın krizantebimmm
kızlar biraz öne ikisibirarada kahve mi içtim birazdanda yeşil çay içecem

ben menümü yedikçe yazacam 1 günlük olunca unutuyom
aynı cnm bende yazcam isteyen ertesi gün sabah tıoplu yazmak isterseyineyazsın ama bende yazcam bende unutuyorum çünkü

günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm

ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım

Günaydın ... Ben aranıza yeni katıldım , çok başarılı bir diyetçi değilim ama bilgilerim sağlamdır :) Sürekli veremiyorum demekle farkında olmadan kendini şartlandırmış olursun , aç gezsende veremezsin ... Saldırmaya başladığında ara öğünler koy , acıkmasan bile yap ama ara öğün ne olmalı şimdi o var bir de ... Kesinlikle glisemik indeksi yüksek gıdalar olmamalı , yemekten 2,5 - 3 saat sonra olmalı , acıkmasanda ye yemeklere saldırıyorsan , mesela en fazla 2 meyve ya da 1yk kuru üzüm ya da 4 kuru kayısı , aksam yemeğinden sonra ki ara öğünün 1 meyve olmalı ve yatmadan önce mutlaka 1 bardak süt iç yada yoğurt ye ... ekmeği tamamen çıkarma hayatından , mesela ben yıllardır ekmek yemeyen biriyim ama ekmek yemeye baslayınca verdim kilolarımı ... Kısacası kendini tanı vealıskanlıklarını değistirerek bedenini şaşırt ...

evet kızlar 32 dk 150 kalorilik ama ayakta eliptiğimi yaptımm ayak ta olunca daha fazla yorulup ama daha az kalori yakıyorsun amakollar çalışıyor benim şu herkül kollarımdankurtulmam lazım spora ara vermiş biri olarka iyi bir başlangıçç yaptım şuan ter içindeyimm bunun stüne birde ev işi yapayımm onra güzel bir duş ve kahveyle ödüllendireyim kendimiii

güzel paylaşımın için tşk lerr ekmek konusunda katılıyorum sana vüxcudun tahılada ihtiyaçı var çünkü amaşuda varki eğer bir gün kaçamak yapıyorsam ertesi gün 1 gün boyunca ekmek yemiyorumm hiçç

120 kere bel çevirme 25 arkaya bacak atma 25 bacak açma kapama yaptım geldim vc de (işte ancak burası boş :)))

bende yaptım sporumu temizlik yapayım bende senin hareketlerden yapayım ki duştan sonra terlemeyim bir dahaaa
olcak bu sefer aslında yazın mevsiminnide çok avantajı var birkere insan yağlı yemek istemityor yani en azından ben çok sebze var az zeytinyağında yapıla bilcek taze fasulye bezelye,börülceiözellikle semiz otu, kavun karpuz şeftali armut üzüm iyi değerlendirmek lazım haVALAR SICAK çok su bol ter atmaa bencei yi değerlendirmek lazım

Kesinlikle doğru , bir gün kaçamak yaparsanız ertesi gün formülü uygulayın kilo almazsınız .. 6 sene önce dilediğim herşeyi yiyerek mükemmel kilo verdim , bir öğün yada günde kaçamak yaparsam diğerinde telafi ettim ...

aynı cnmm ,çünkü kendmizi şımartmamızda lazım vucudun bunada ihtiyaçı varr , ben dnm ister pizzamı yiyorum amamutlaka akşam yememeye çalışıyorum yersemde ertesi gün telafi ediyorum , kg almıyorum ama bu aralar veremiyorumda spor yapmıyorum biraz ihmal ettim tekrar spor ve yediklermie dikkat ederek yoladevam ediyorumm 85 kg dan geliyorum şuan 68,6 kg 58 kg olasaya kadar devam edicemm inşallah

Kilolarımız yakınmış boyun kaç :)

canım nekadar surede ve nasıl vardın banada yaz lutfennn ben gun boyu hareketsızım masa başı çalışıyorum akşamlarıda evde bır dk durmam valla bebeğim 8 aylıkk daha vermem lazım kıloları 89 la başladım şuan 88 im

ay canım benim ya sen ne kadar güzel kalpli bir insansıın çok teşekkür ederim desteğin içiin. çok çok haklısın ilerde kilo vermem çok daha zorlaşacak ve bu yaşta birinin 64 kilo olması hiç iyi birşey değiil. bir an önce 50lere inmem lazım ve bunu da başaracağım inşallah

merhaba canıım. güzel bilgilerin için de çoook teşekkür ederim sana hepsini uygulayacağım emin olabilirsiin. bugün kuru erik alacağım marketten

Aslında en kolay kilo verebilecekler bebek emziren arkadaslarımızdır ... Benim 4 yaşında ikizlerim var , hamileliğimde 30 kilo aldım bebeklerim 9 aylıkken 40 kilo vermistim , sütüm olsun diye ne bulursam yemedim ... bol sıvı alarak sık sık emzirmelisin çünkü süt sudan oluşur... gözünü korkutmuyum ama ilk 1 yıla kadar doğum kilolarını atamazsan kalıcı olur ya da çok zorlanırsın verirken ...

persephonecikk tatlı kelebeğimm...
hani sen kontes ablasının bitenecik şeker kardeşiydin güzelliğini ve de zerafetini benden almıştın,
seni böyle umutsuz görmek istemiyorumm veremiyorum diye bişey yokk vereceğimm varr...Burdaki en avantajlı insanlardan birisin biliyosun dimi:

1-yaşın çok genççç kolay kilo verceksin eminimm
2- çok güzelsin kiloların güzellik avantajını öldürmesin yüzüne bakıp bayılan insanlar popona bakıp dudak kıvırmasın
3-pırlanta gibi bir hekim adayısın herkese örnek olmalısın...
4- ya bide içimden geçeni demesem çatlarımm şimdiki genç kızlar çok tembell spor yapmayı bırak evde bir bardağı mutfağa götürmeye üşeniyorlarr kız yoksa sendede accık ucundan köşesinde bu bulaşık üşengeçlik hastalığı varmı biran aklımdan geçirmedim değill...

bu arada kızlar bende acayip bir kabızlık var,,bir türlü çözemedimm
kaysı,hurma ve meyveyi bol tüketiyorum ama çok zor aslında 2 haftadır 3günde bir vc ye gidiyorumm
normalde günde 1 veya 2 kere giderdim...

kızlar topğe yeniden can geldi çok mutluyum yaaa

bana söz verin kaçamak yapmayalım yapanıda yerden yere vuralımm başka türlü adam olamıcaz

bu arada kızlar bende acayip bir kabızlık var,,bir türlü çözemedimm
kaysı,hurma ve meyveyi bol tüketiyorum ama çok zor aslında 2 haftadır 3günde bir vc ye gidiyorumm
normalde günde 1 veya 2 kere giderdim...

kontesim sabah aç karna sıcak suya 1 kaşık çiçek balı koyy ve iç bana
iyi geldi yarım saat sonra iş bitiyor

fesleğenimm nerde yaa kayboldu gene...

uyanık kayserili arkadaşım benim atladı ticarete,paranın tadını aldı çalışıyo harıl harıl sanırımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…