- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.561
OLEYY İŞTE KONTESTE DÖNDÜÜÜ YUVayaaatamamm kuşumm...sana iyi siporlar bende bugünden itibaren coşuyorumm..haberiniz olsun...
SENKİ OKULUN EN GÜZEL KIZISIN VE HARİKA BİR DOKTOR ADAYISINN bunu ciddi söylüyorummm bu arada bu kadar güzel bir kız balık etinde olamaz ki ben senin yaşında 50 kg dum bunu sana yakıştıramıyorum senki doktor adayısın öss de yüksek puan al birde bu kadar güzel ol ama iradene sahip çıkama hayır güçsüziradesiz dicem ama değilsindee şunu düşün evlencen +5 kg doğum + en az +15 kg bu kg üzerine bunları yapma tatlımm elbet evlencennn o yüzden hazır gençsin bunun güzelliklerni yaşamkvarken bu kg larla mutsuz olma bu yıllar bir dahageir gelmicekkgünaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm
ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım
evet yaaaa harikjasın krizantebimmmslm cankuşlarım kontesim seni gördüğüme sevindimmm
kızlar bu hafta herkes yediğini yazsın sakıncalı şeylerde kızalım birbirimize
pershonecik gel senlede ben yarışalım bende 64 geldim bu sabah
aynı cnm bende yazcam isteyen ertesi gün sabah tıoplu yazmak isterseyineyazsın ama bende yazcam bende unutuyorum çünkükızlar biraz öne ikisibirarada kahve mi içtim birazdanda yeşil çay içecem
ben menümü yedikçe yazacam 1 günlük olunca unutuyom
günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm
ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım
Günaydın ... Ben aranıza yeni katıldım , çok başarılı bir diyetçi değilim ama bilgilerim sağlamdır :) Sürekli veremiyorum demekle farkında olmadan kendini şartlandırmış olursun , aç gezsende veremezsin ... Saldırmaya başladığında ara öğünler koy , acıkmasan bile yap ama ara öğün ne olmalı şimdi o var bir de ... Kesinlikle glisemik indeksi yüksek gıdalar olmamalı , yemekten 2,5 - 3 saat sonra olmalı , acıkmasanda ye yemeklere saldırıyorsan , mesela en fazla 2 meyve ya da 1yk kuru üzüm ya da 4 kuru kayısı , aksam yemeğinden sonra ki ara öğünün 1 meyve olmalı ve yatmadan önce mutlaka 1 bardak süt iç yada yoğurt ye ... ekmeği tamamen çıkarma hayatından , mesela ben yıllardır ekmek yemeyen biriyim ama ekmek yemeye baslayınca verdim kilolarımı ... Kısacası kendini tanı vealıskanlıklarını değistirerek bedenini şaşırt ...
120 kere bel çevirme 25 arkaya bacak atma 25 bacak açma kapama yaptım geldim vc de (işte ancak burası boş :)))
güzel paylaşımın için tşk lerr ekmek konusunda katılıyorum sana vüxcudun tahılada ihtiyaçı var çünkü amaşuda varki eğer bir gün kaçamak yapıyorsam ertesi gün 1 gün boyunca ekmek yemiyorumm hiçç
Kesinlikle doğru , bir gün kaçamak yaparsanız ertesi gün formülü uygulayın kilo almazsınız .. 6 sene önce dilediğim herşeyi yiyerek mükemmel kilo verdim , bir öğün yada günde kaçamak yaparsam diğerinde telafi ettim ...
aynı cnmm ,çünkü kendmizi şımartmamızda lazım vucudun bunada ihtiyaçı varr , ben dnm ister pizzamı yiyorum amamutlaka akşam yememeye çalışıyorum yersemde ertesi gün telafi ediyorum , kg almıyorum ama bu aralar veremiyorumda spor yapmıyorum biraz ihmal ettim tekrar spor ve yediklermie dikkat ederek yoladevam ediyorumm 85 kg dan geliyorum şuan 68,6 kg 58 kg olasaya kadar devam edicemm inşallah
aynı cnmm ,çünkü kendmizi şımartmamızda lazım vucudun bunada ihtiyaçı varr , ben dnm ister pizzamı yiyorum amamutlaka akşam yememeye çalışıyorum yersemde ertesi gün telafi ediyorum , kg almıyorum ama bu aralar veremiyorumda spor yapmıyorum biraz ihmal ettim tekrar spor ve yediklermie dikkat ederek yoladevam ediyorumm 85 kg dan geliyorum şuan 68,6 kg 58 kg olasaya kadar devam edicemm inşallah
OLEYY İŞTE KONTESTE DÖNDÜÜÜ YUVayaaa
SENKİ OKULUN EN GÜZEL KIZISIN VE HARİKA BİR DOKTOR ADAYISINN bunu ciddi söylüyorummm bu arada bu kadar güzel bir kız balık etinde olamaz ki ben senin yaşında 50 kg dum bunu sana yakıştıramıyorum senki doktor adayısın öss de yüksek puan al birde bu kadar güzel ol ama iradene sahip çıkama hayır güçsüziradesiz dicem ama değilsindee şunu düşün evlencen +5 kg doğum + en az +15 kg bu kg üzerine bunları yapma tatlımm elbet evlencennn o yüzden hazır gençsin bunun güzelliklerni yaşamkvarken bu kg larla mutsuz olma bu yıllar bir dahageir gelmicekk
Günaydın ... Ben aranıza yeni katıldım , çok başarılı bir diyetçi değilim ama bilgilerim sağlamdır :) Sürekli veremiyorum demekle farkında olmadan kendini şartlandırmış olursun , aç gezsende veremezsin ... Saldırmaya başladığında ara öğünler koy , acıkmasan bile yap ama ara öğün ne olmalı şimdi o var bir de ... Kesinlikle glisemik indeksi yüksek gıdalar olmamalı , yemekten 2,5 - 3 saat sonra olmalı , acıkmasanda ye yemeklere saldırıyorsan , mesela en fazla 2 meyve ya da 1yk kuru üzüm ya da 4 kuru kayısı , aksam yemeğinden sonra ki ara öğünün 1 meyve olmalı ve yatmadan önce mutlaka 1 bardak süt iç yada yoğurt ye ... ekmeği tamamen çıkarma hayatından , mesela ben yıllardır ekmek yemeyen biriyim ama ekmek yemeye baslayınca verdim kilolarımı ... Kısacası kendini tanı vealıskanlıklarını değistirerek bedenini şaşırt ...
canım nekadar surede ve nasıl vardın banada yaz lutfennn ben gun boyu hareketsızım masa başı çalışıyorum akşamlarıda evde bır dk durmam valla bebeğim 8 aylıkk daha vermem lazım kıloları 89 la başladım şuan 88 im
bu arada kızlar bende acayip bir kabızlık var,,bir türlü çözemedimm
kaysı,hurma ve meyveyi bol tüketiyorum ama çok zor aslında 2 haftadır 3günde bir vc ye gidiyorumm
normalde günde 1 veya 2 kere giderdim...
kontesim sabah aç karna sıcak suya 1 kaşık çiçek balı koyy ve iç bana
iyi geldi yarım saat sonra iş bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?