- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.541
günaydın arkadaşlarım bugün yeni bir günnn
erce ve duygu bekliyorum sizleriii deee
duygucum ben bu sabah itibariyle kaçamaksız bir haftaya başladım birazönce baklava geldi ve yemedimm
sabah 64 geldim
kahvaltım
ballı sirkeli su
1 dilim ekmek (ince kesilmiş)
1 dilim peynir
çatalın ucuyla sarelle
çay
kızlar merhaba... inanmazsınız ama ben bu sabah tartılmadımm..aslında birazda pisikolojikk gibi
çünkü herkes bana sen kilo aldın diyor cuma günü tartımı yatak odasında sakladım banyoyu temizledim diye bir daha çıkarmadımm..
yarın durum ne çıkacak bakalım aldım evet...göbeğim çıktı çünküü..
dengesiz kötü ayarsız beslenme yazmıyorumda yediklerimi bugün başlayayım bari yazmaya
kahvaltıda tepside yapılmış 2 tane sigara böreği yedim...
selam kızlar bende salı gunu başladoım dıyete bır kılo vermışım ve çok karalıyım 89 ile başladım duyete vermek ıstıyorum bu doğum kılolarını hıç bırkıyafet olmuyor çıldırıcam
Günaydın kızlar ... Yaklaşık 1 haftadır yorumlarınızı okuyorum , hangi topikti hatırlamıyorum ama dün okurken " hadi yarış yapalım , yoksa biz kilo falan veremiycez " yorumlarına bayıldım ve hemen üye oldum :))
29 yaşında 1.70 boyunda hayatı boyunca toplu olan kendi çabalarıyla 10 kilo verip inebileceği minimum kiloya inip 67 de takılı kalan , suyu ve sporu sevmeyen biriyim :) Bugün bende katılmak istedim , kilo verme adına araştırmayı seven birisiyim fakat uygula deseniz tembelim :) 65 e inip 67 ye tekrar çıkarım çünkü bunun altını göremem psikolojisi var :) Beni de aranıza alır mısınız :)
kontessss buraya elllerrrrr havayaaaaaaaaaaaa:))))
duygucum ben bu sabah itibariyle kaçamaksız bir haftaya başladım birazönce baklava geldi ve yemedimm
sabah 64 geldim
kahvaltım
ballı sirkeli su
1 dilim ekmek (ince kesilmiş)
1 dilim peynir
çatalın ucuyla sarelle
çay
ballı kurabiyemi kızligt yoğurdum de müslimde salatamdee artık bitti lale devri lakapta bile kalori istemiyorumduygumm ballı kurabiyemm
sanırım kilo alarak döndümm,,sabah accık telaştan accıkta pisipisikolojik unuttum tartılmayıı
ve derkenn,iclal aydının bir şiir düeti vardı ne olacak halimmm diye onu mırldandım içimden...
ama bugünden itibaren silkelenip kendime gelmeye çalışacağımm allahımmm sen bize dirayet ver ayyy kilo almaktan çok korkuyorumm...
canım arkadaşımm bu istikrarına hayranımm senin
krizantemm ben seni böyle sakin relax birisi olarak hayal ediyorumm...
kızlar ben spora kaçarrr
şuna kadar yediklerimmmm
aç karnına ılık suda elmasirkesi
aktivakahvaltı saati
şuan suyumu içiyorummm
hadi öptümmmmmmmmmm herkeziii spordan sonrA GELİYORUMMM
günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm
ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?