Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygucum ben bu sabah itibariyle kaçamaksız bir haftaya başladım birazönce baklava geldi ve yemedimm

sabah 64 geldim

kahvaltım

ballı sirkeli su

1 dilim ekmek (ince kesilmiş)

1 dilim peynir

çatalın ucuyla sarelle

çay

bence gayet başarılı tatlım inş devamı dagüzel gelirrr hadi tekrar başarılARRR

bende dünkü menümü paylaşayımm

sabah:3 minik dilimkızarmış ekmeği yedim
yarım yumurtasarısı
damatessalatalık
çay
ara: yarım kase yoğurt yarım yağlı
ikindi: 2 minik dolma ve yoğurt yanında etimek
akşam : (müsafirlikte) 2 tane kuru pasta sütsüz şerkersiz nescafe
eşim ve oğlumla en uzalmesafedeki markete gittim güzel spor oldu

Günaydın kızlar ... Yaklaşık 1 haftadır yorumlarınızı okuyorum , hangi topikti hatırlamıyorum ama dün okurken " hadi yarış yapalım , yoksa biz kilo falan veremiycez " yorumlarına bayıldım ve hemen üye oldum :))

29 yaşında 1.70 boyunda hayatı boyunca toplu olan kendi çabalarıyla 10 kilo verip inebileceği minimum kiloya inip 67 de takılı kalan , suyu ve sporu sevmeyen biriyim :) Bugün bende katılmak istedim , kilo verme adına araştırmayı seven birisiyim fakat uygula deseniz tembelim :) 65 e inip 67 ye tekrar çıkarım çünkü bunun altını göremem psikolojisi var :) Beni de aranıza alır mısınız :)

kızlar merhaba... inanmazsınız ama ben bu sabah tartılmadımm..aslında birazda pisikolojikk gibi
çünkü herkes bana sen kilo aldın diyor cuma günü tartımı yatak odasında sakladım banyoyu temizledim diye bir daha çıkarmadımm..
yarın durum ne çıkacak bakalım aldım evet...göbeğim çıktı çünküü..

dengesiz kötü ayarsız beslenme yazmıyorumda yediklerimi bugün başlayayım bari yazmaya

kahvaltıda tepside yapılmış 2 tane sigara böreği yedim...

selam kızlar bende salı gunu başladoım dıyete bır kılo vermışım ve çok karalıyım 89 ile başladım duyete vermek ıstıyorum bu doğum kılolarını hıç bırkıyafet olmuyor çıldırıcam

merhaba tatlım merak etme herkez koy verdiii hadi bakalım yeniden başlıyozz benim düğün tecrubemi okudunn kendimden nefret ediyorum şuannn artıkk sonuç istiyorum eşimle konuştum artık haziran15 gibi alışveriş yapalım diyorr evde giycek birşey kalmadııı az bir sürem varr hepsnie vermesemde artık 65 altında olmak istiyorummm sende tartıl yüzleş bizim gibi

geçen yıl bende senin kglardaydımm aynı doğum kgları şuan 68,6 kg ama hala daha 10 kg var fazlamgüzel bir beslenme programı ve sporla sende verirsin eminn kolay gelsinnn

tabi canım sende katıl,,,
ahh hepimizin aynı sorunu var nedir bu kilolar...alınanlar verilemeyenler belli bir sabitin altına düşemeyenler,çok gayret edip az verenler...
neyse senin genel kilo-boy durumun aslında normal sen sağlıklı ver ve alma...pazartesileri kilo bildirim günü...ben bugün unutmuşum :)
bide günkül ne yediysen listele kendin ama topiktede paylaş..
mesela ben dün:

sabah,mükellef bir kahvaltı yaptım zeytin peynirin yanında sucuk ve salam yedim..

öğlen kahvaltımı geç yaptığım için kaynadı:saat 3 gibi çayla:2 lokum,bir minik poğaça yedim

akşam: 1 tabak yaprak sarması,sarımsaklı yoğurtlu brokoli yedim..

öğün atlamalı ve dengesiz bir belenme oldu...

kontessss buraya elllerrrrr havayaaaaaaaaaaaa:))))

duygumm ballı kurabiyemm

sanırım kilo alarak döndümm,,sabah accık telaştan accıkta pisipisikolojik unuttum tartılmayıı

ve derkenn,iclal aydının bir şiir düeti vardı ne olacak halimmm diye onu mırldandım içimden...

ama bugünden itibaren silkelenip kendime gelmeye çalışacağımm allahımmm sen bize dirayet ver ayyy kilo almaktan çok korkuyorumm...

canım arkadaşımm bu istikrarına hayranımm senin

krizantemm ben seni böyle sakin relax birisi olarak hayal ediyorumm...

ballı kurabiyemi kızligt yoğurdum de müslimde salatamdee artık bitti lale devri lakapta bile kalori istemiyorum tamam yarın tartıl bitti bir ara sende harika gdiyordunn sende tozutt bizim gibi... ahh kontes gitcek bu kglar görceksiniz kendi adıma diyorum az kaldı kendimi yeniden sevmemin tek yolu bir an önce kg vermek şimdi seninyzmanı bekledimmm bi denk gelemiyoruz yaa sonunda denk geldim şimdi spora gidyorum tekrarr eliptiğim tozlandı kullnmaya kullanmayaa gidip kullanayım birazzz

canım arkadaşımm bu istikrarına hayranımm senin

krizantemm ben seni böyle sakin relax birisi olarak hayal ediyorumm...

evet yaaaa çok sakin huzurlu

kızlar ben spora kaçarrr
şuna kadar yediklerimmmm
aç karnına ılık suda elmasirkesi
aktivakahvaltı saati
şuan suyumu içiyorummm

hadi öptümmmmmmmmmm herkeziii spordan sonrA GELİYORUMMM

günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm

ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım

slm cankuşlarım kontesim seni gördüğüme sevindimmm

kızlar bu hafta herkes yediğini yazsın sakıncalı şeylerde kızalım birbirimize

pershonecik gel senlede ben yarışalım bende 64 geldim bu sabah

kızlar biraz öne ikisibirarada kahve mi içtim birazdanda yeşil çay içecem

ben menümü yedikçe yazacam 1 günlük olunca unutuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…