Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Canlanalım gariiiii , bende varımmm , oğluşlar uyandı kahvaltı hazırlıyım benim için ikinci kahvaltı olcek hafif geçiriyorum , hergün öğünlerimi hafif geçirmeme rağmen kıramadığım bi nokta var ama oda spor sanırım , evde koşu bandım var dekor olarak kullanıyorum , oğluşları doyurayım en az yarım saat yürüyüş yapcem söz :)

hoşgeldin aramıza o dediğin topik muhtemelen burası
çünki biz arada duyguyla kapışırız evelki günde yine yarış yapalım diye konuşmuştu hatta bugün ayran detoksu yapıcaz

Kilolarımız yakınmış boyun kaç :)
boyum 1.69

şimdi ben geçen yıl mrtın 30 dan 85 dim hazirana kadar yani 3 aydaa beyaz ekmek tatlı un aburcubur bırakarak 1 tatlı kaşıği zeytinyağda ve tuzsuz yemek yaparak ve spor yaparak porsyonları küçültürek 72 kg düştüm sonra bir süre korudum bir haftalıığna görümcemin yani ablamın evine gittim kaldım orda yeme alışkanlığı başladı tekrar 78 çıktım işte aralık gibi tekrar başladım kg vermeye şimdi 68,6 benim serüvenim böyle tatlımm ideal kg internete göre 57-58 ama bana az geliyor 55 kg olmak çoki stiyorum ama ilk hedefim 64 olmak yani hamile kaldığım kg ya dönmek valla dikkatli beslenerek çok spor yaparak bu duruma geldimmm çalışıyorsun seçeneklerim var sanaa
ofis uygunsaaa eğer ve yalnızsan leslie var 5 dk 500 adım onu yapabilirsin
otobüsle eve dönüyorsan 2 durak önceden inebilirsinn
evde yarım mekik çekebilirsinnn
bebiş uyuduğunda bu arada ALLAH analı babalı büyütsün leslienin 21 dk süren 1 mil harkeketleri var onuyapabilirsin internetten bulabiliersinn yani sporsuz zor kg verirsin cnm versen bile sıkılaşmadan verdiğin için deforma olabilirsinn en kötü akşam herkez uyuduğunda kulaklığını tak evi toparlarkwen yada yemek yaparken dans ett kısacası hareket şarttt ccnmm

kızlar ben spora kaçarrr
şuna kadar yediklerimmmm
aç karnına ılık suda elmasirkesi
aktivakahvaltı saati
şuan suyumu içiyorummm

hadi öptümmmmmmmmmm herkeziii spordan sonrA GELİYORUMMM

ben daha yeni kalktım yaaaa çok tembelim bugün
bir dilim ekmek ve yumurta yedim şimdide şeketrsiz çay içiyorum
nohutumu sabah kıza kalkınca pişirdim bulgurla mercimeğimde ocakta pişiyo
çay keyfim bitince sirkeli ballı su içicem
ohhhh çok şükür eski güzel günlere döndük

günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm

ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım

canım benim hepimiz aynı durumdaydık bu aralar artık geçti sıkıyönetim ilan edildi topikte darbe oldu
eskisi gibi menülerimizi yazıcaz kendimizi koyvermek yok
buraya yazınca insan ister istemez az yiyo

kilo aynen devam ama 9 saat çalışıyorum eşimi bile göremiyorum o yüzden giremiyorum beni unutmayın yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum

ben çıkıyorum kızlar
evi temizlicem ,asmadan yaprak toplayıp salamura yapıcam ,kapının önünü temizlicem çok yağmur yağdı heryer çamur oldu
kaçamaksız bir gün olsun hepimize

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa $oktayim!!!!!!!

kiz görende sanirki sumo güre$cisini tarif ediyonnn, hop hop kendine gel birazzzzzzzzzzzzzz, abartmi$sin valla
sadece fotojenik degilsindir o kadar, yani bazi insanlar fotolarda güzel çikmiyor, ama gerçekte süperler senin gibiii

hmmmmmmmmm, ya ama neden kilo aldin diyorlarki neticede 10 kilo almadinya

günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm

ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım

sen ba$aramazsan kimse ba$aramaz doktorummmm, topigin doktoruuuu

bu arada kızlar bende acayip bir kabızlık var,,bir türlü çözemedimm
kaysı,hurma ve meyveyi bol tüketiyorum ama çok zor aslında 2 haftadır 3günde bir vc ye gidiyorumm
normalde günde 1 veya 2 kere giderdim...

bendede ayni sorun varrr, sinameki çayi bile iyi gelmedi

başarcan tabi düşün ananslar sayın perophanocilk acilden bekleniyorsunuz sen mi kokulu parfümün o uzun güzelsaçların harika gamzelerinlee vedeee 50 kg luk fiziğinle bi salıncan hastalar canlancak valla şunu diyorum gelip gelmiş en güzle doktor olcan erkekler bile bile hasta olup gelcekkk şey doktor hanım sol tarafım ağryor böyleee pırpır atıyor neden acaba diyee kur yapcaklar sanaaa haid bakalımmm kocaman bir maşallah diyimdee nazar değmesinn totoyu kaşı birdee

ahh aynı şey benim fıstıklı irmik helvası dondurmalı yaktı süt yapar diye yapardımm birde rezenewli bebe bisküvi yerdim ayy kg alma topiğinde en güzel kg aldırıcı diye bebe bisküvi yiyorlarr ah bennn kendim ettim kendim buldumm
kontessssss yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yağsız tarafındannn
bu arada kızlar bende acayip bir kabızlık var,,bir türlü çözemedimm
kaysı,hurma ve meyveyi bol tüketiyorum ama çok zor aslında 2 haftadır 3günde bir vc ye gidiyorumm
normalde günde 1 veya 2 kere giderdim...
aç karnına liptonun kıraz sağlısını iç tatlımm ilk seferde olmasa işe yarıcakl bak gör gün içinde iç bir kaç kere birde uzmandan dinledim kesinleilk wc geldinde tutmamak gerekiyormuş o da kabızlık yaparmış her gün ayın saatte wc gidip saat yönünde karnına msj yapıp gelmesni beklicek mişizhakkatende işe yarıyorr bizzat tarafımcadenendi
kızlar topğe yeniden can geldi çok mutluyum yaaa

bana söz verin kaçamak yapmayalım yapanıda yerden yere vuralımm başka türlü adam olamıcaz
ivett yaa cN GELDİ hep böyle olur inşallah biz birbirmizsiz veremiyoruzzzz bu aradaaa oğlumaa tüp çikolata varya hepsini yedi getirdi bana sıkayım dibini diye sıktım artık btti ama bir kere yakaldım bende geldi gelmedi arası birşey o kadardan birşey olmazz herhalde galiba sanursammm
kızlar topik accık bugün canlandı gibi yeni ark
adaşlarda varr...ohhh sefamız olsun gitsin kilolar...
yandannnnnnn

fesleğenimm nerde yaa kayboldu gene...

uyanık kayserili arkadaşım benim atladı ticarete,paranın tadını aldı çalışıyo harıl harıl sanırımm...
aaaa fesliii burayaaaaaaa fesli burayaaaaaa arkadaşımm sabancı b,ile olsa unutmaz biziii kız demiştier kimse girmemiştirr diye oyüzden gelmiyordurrr
aa olmazzzz bak kullanmazan o makina küflenir bende ilk aldıığmda heves ettim sonra baktım olcak gibi değil tekrar yaptımö alıştım yapmadımmı vicdan azabı çekiyorumm
arkadaşım kayıp elemanlarımız çokk..

zsa yokk
gamze yokk
fesleğenn yokk
leylaa gelebilir
sarı civciv kayıpp
karabiberden haber alınamıyorr
potidende ses seda çıkmıyorr.
evet yaaaaaaaa herkez gelsinn bakemmmmm sarıcivcivi mezun ettik şimdilikk zsa zaten aylardır yok amakıyamyorum onu silmeye
herkese merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş aramıza
kontesim civanım geçmişi okudunmu ben ne hallere düştüm
merak etmeeeee herşey yoluna gircem ercemmm
hoşgeldin aramıza o dediğin topik muhtemelen burası
çünki biz arada duyguyla kapışırız evelki günde yine yarış yapalım diye konuşmuştu hatta bugün ayran detoksu yapıcaz
bugün ben tavuk salata yicemmm haşlanmış tavuk salataaa bugün nohutu ıslıcamm yarın ayran detoksu yapcam inşallahh
ama ercem ne kadrgüne erken başlarsan o akdar metabolizma çalıışrmışşşşş
ben çıkıyorum kızlar
evi temizlicem ,asmadan yaprak toplayıp salamura yapıcam ,kapının önünü temizlicem çok yağmur yağdı heryer çamur oldu
kaçamaksız bir gün olsun hepimize
ben o işi bitrdim oğlanı uyuttum banyoyu ovalıcam düş alcammm kolay gelsin sanadaa
kilo aynen devam ama 9 saat çalışıyorum eşimi bile göremiyorum o yüzden giremiyorum beni unutmayın yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum
aaa unutmayın demeyle olmazzz gel aradaa iki çift laf edelimmm

ayy alıntı yapıp yazasayakADAR CNM ÇIKTIIIIIIIIIIII
KIZLAR BENDEN bir bardak yeşil çay daha eklendiii ocaktA tavuğum haşlanıyor ben gideyim banyoyu temizleyim duş alayım geliyorummm

Her gün ki uyguladığım yeme düzenim
Sabah : 1 dilim buğday ekmeği , peynir , domates
öğlen : 1 dilim buğday ekmeği , peynir , şekersiz çay( 12 yıldır ) , domates , salatalık , taze nane
saat 3-4 gibi bir ara öğün yaparım akşama Allah kerim :) bugün normal beslenmemden farklı olarak su içmeye zorlucam kendimi ve yarım saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum .... Kalorisiz günler kızlar ...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar umarım beni unutmamışsınızdır gördüğüm kadarıyla çok güzel kilolar vermişsiniz çok sevimim sizin adınıza... uzun zamandır siteye girmiyordum bu zaman içersinde biraz dikkat ederek ve bol su içerek ve malum antalya çok sıcak oluyo 65 kiloya düştüm bende :)))

canım ya vallahii bayılıyorum sana bu neşene çooook tatlısıın hep gülümsetiyorsun yazdıklarını okurkenn
valla ne yalan söyleyeyim biraz üşengeçlik var. ama amaaaaa bugün tekrar spora başlıyoruumm ve 50 olana kadar tam gaz spooor!

canım benim hepimiz aynı durumdaydık bu aralar artık geçti sıkıyönetim ilan edildi topikte darbe oldu
eskisi gibi menülerimizi yazıcaz kendimizi koyvermek yok
buraya yazınca insan ister istemez az yiyo
evet canıım ya çok boşladıık. neyse topic eski günlerine dönsün bir ann önce. ben de menü yazmaya başlıyoruum yarından itibaren. gidecek bu kilolaaar

kızlarr hepiniz çok iyisiniz ya çok seviyorum ben siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…