- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.581
karabiberim nerde ki pazar tartılacak tı
Günaydın kızlar ... Yaklaşık 1 haftadır yorumlarınızı okuyorum , hangi topikti hatırlamıyorum ama dün okurken " hadi yarış yapalım , yoksa biz kilo falan veremiycez " yorumlarına bayıldım ve hemen üye oldum :))
29 yaşında 1.70 boyunda hayatı boyunca toplu olan kendi çabalarıyla 10 kilo verip inebileceği minimum kiloya inip 67 de takılı kalan , suyu ve sporu sevmeyen biriyim :) Bugün bende katılmak istedim , kilo verme adına araştırmayı seven birisiyim fakat uygula deseniz tembelim :) 65 e inip 67 ye tekrar çıkarım çünkü bunun altını göremem psikolojisi var :) Beni de aranıza alır mısınız :)
boyum 1.69Kilolarımız yakınmış boyun kaç :)
canım nekadar surede ve nasıl vardın banada yaz lutfennn ben gun boyu hareketsızım masa başı çalışıyorum akşamlarıda evde bır dk durmam valla bebeğim 8 aylıkk daha vermem lazım kıloları 89 la başladım şuan 88 im
kızlar ben spora kaçarrr
şuna kadar yediklerimmmm
aç karnına ılık suda elmasirkesi
aktivakahvaltı saati
şuan suyumu içiyorummm
hadi öptümmmmmmmmmm herkeziii spordan sonrA GELİYORUMMM
herkese merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş aramıza
kontesim civanım geçmişi okudunmu ben ne hallere düştüm
günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm
ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım
kız bacım noldu...hayırıdr
anlat hele geçmişe yollama beni....
günaydın güzellerr haftanız bereketli hayırlı sağlıklı geçsin inşallahhh bol bol yağ yaktığımız kg verdiğimiz bir hafta olsun inşallahhh
bugün anlatacağım çok şey var aslındaa ,dün görümceme yani ablama gittik düğün resimlere bakmayaaa fotografçı düğün esnasında bir sürü resmimizi çekmişlerr ,fotografçıda sorun yok ya bir tanesinde güzel çıkayımm bakın ben okjhektif biriyim en çok kendmi eleştiren benimdirr size nasıl göründüğümü anlATAYIMMM ya bu evdeki aynalar ylanmı söylüyor anlamıyorumm ama biraz elbisedende kaynaklanıyorr yanlış seçim yapmışımm omuzlar kolarr pehlivan gibi kocaman gövdeee elmacık kemiklermi o kadar çıkmışki küçük olan gözlerim kaybolmuş saçım zaten iğrençtii dün resmen nefret ettim kendimdennn kg ne kadar çirkinleştiriyor al işte hatıralarda kalann iğrenç resim ve video görüntüleri alıp hepsini buzdolabınaa yapıştırcammm dün videoyuda izledik kısım kısımm resmen gonzillaaa kendime ne kadar yazık etmişimm artık bu şımarıklıkkk çünkü oplum 2 yaşına gircekkk hala daha kg sorunu yaşıyorum eğerr daha sıkı ve disiplinmli davranıp diyeti savsaklamasaydım çok eminmi şuan 60 kgdumm ama yok ben ne zaman 69 gördümm şımardımm kendimi çok güzel gördümm zayıf gördümm hiç abartmıyorum 10 kgdahavar ,birde o gün gs şampiyon oldu düğünde marş çaldırdık eşimle ben bi zıplıyorumsevinçden görsenizdeprem oluyor sanki neyse kızlarrrr hiçççççç abartmıyorummm aynı böyle durummm,haa büyük başarı 85 kg dan düşmekte ama bu kadarını yapan hedefine ulaşmalıydı birde o kadar zorkigüzel beslenmek ve spor yapmayı bırakmak sonra tekrar adapte olmak başladığın işi bitircen ,abarttığın günlerde olcak dayanamayacağınn yicen ama ertesi günn az yicen,dün seda sayanın tv de görüntüsünü izledimm diyorki çocuklar görmüyormusunuz zayıfımm ne fotoşopu diyor resmen az yiyorum diyorrr ha cnm pasta istiyorsa yiyorum ama diğer öğündee yemiyorum diyorr valla kimse açlıktan ölmazz kızlarr yani diyorki yemek yiyip pasta yemiyorum der aaaa bizzz şöyle deriz olumru öyle şeyy yemek üstüne pasta üstüne dondurmaaa ... kızlar geçen günnn hiç abartmıyorummm gittim pizza menü aldımmm hemen yanındaa çiğ köfteci vardı onu aldımm üstüne birde dondurma aldım ve bir solukta yedim midem resmennn savaştı mide fesati geçiriyorduummm ama yok illa yicemm ama şöyle güzel birşey yapıyorum o gün yedim ya ertesi günn az yiyorum o yüzden kg almıyorum neyse çok uzattımmm durum böyleee hanımlarr
bu aradaa 200 gr vermişim 68,6 çıktımm
kızlar merhaba... inanmazsınız ama ben bu sabah tartılmadımm..aslında birazda pisikolojikk gibi
çünkü herkes bana sen kilo aldın diyor cuma günü tartımı yatak odasında sakladım banyoyu temizledim diye bir daha çıkarmadımm..
yarın durum ne çıkacak bakalım aldım evet...göbeğim çıktı çünküü..
dengesiz kötü ayarsız beslenme yazmıyorumda yediklerimi bugün başlayayım bari yazmaya
kahvaltıda tepside yapılmış 2 tane sigara böreği yedim...
günaydın kızlar. 64 çıktım ya çok üzüldüüüm
ben beceremeyecek miyim bu işi ne? kızlar beni motive edin noluur ya yemiycem yemiycem diyorum saldrıyorum sonra. benim aciiilen zayıflamam lazıım
bu arada kızlar bende acayip bir kabızlık var,,bir türlü çözemedimm
kaysı,hurma ve meyveyi bol tüketiyorum ama çok zor aslında 2 haftadır 3günde bir vc ye gidiyorumm
normalde günde 1 veya 2 kere giderdim...
ay canım benim ya sen ne kadar güzel kalpli bir insansıınçok teşekkür ederim desteğin içiin. çok çok haklısın ilerde kilo vermem çok daha zorlaşacak ve bu yaşta birinin 64 kilo olması hiç iyi birşey değiil. bir an önce 50lere inmem lazım ve bunu da başaracağım inşallah
merhaba canıım. güzel bilgilerin için de çoook teşekkür ederim sanahepsini uygulayacağım emin olabilirsiin. bugün kuru erik alacağım marketten
ahh aynı şey benim fıstıklı irmik helvası dondurmalı yaktı süt yapar diye yapardımm birde rezenewli bebe bisküvi yerdim ayy kg alma topiğinde en güzel kg aldırıcı diye bebe bisküvi yiyorlarr ah bennn kendim ettim kendim buldummAslında en kolay kilo verebilecekler bebek emziren arkadaslarımızdır ... Benim 4 yaşında ikizlerim var , hamileliğimde 30 kilo aldım bebeklerim 9 aylıkken 40 kilo vermistim , sütüm olsun diye ne bulursam yemedim ... bol sıvı alarak sık sık emzirmelisin çünkü süt sudan oluşur... gözünü korkutmuyum ama ilk 1 yıla kadar doğum kilolarını atamazsan kalıcı olur ya da çok zorlanırsın verirken ...
kontessssss yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yağsız tarafındannnpersephonecikk tatlı kelebeğimm...
hani sen kontes ablasının bitenecik şeker kardeşiydin güzelliğini ve de zerafetini benden almıştın,
seni böyle umutsuz görmek istemiyorumm veremiyorum diye bişey yokk vereceğimm varr...Burdaki en avantajlı insanlardan birisin biliyosun dimi:
1-yaşın çok genççç kolay kilo verceksin eminimm
2- çok güzelsin kiloların güzellik avantajını öldürmesin yüzüne bakıp bayılan insanlar popona bakıp dudak kıvırmasın
3-pırlanta gibi bir hekim adayısın herkese örnek olmalısın...
4- ya bide içimden geçeni demesem çatlarımm şimdiki genç kızlar çok tembell spor yapmayı bırak evde bir bardağı mutfağa götürmeye üşeniyorlarr kız yoksa sendede accık ucundan köşesinde bu bulaşık üşengeçlik hastalığı varmı biran aklımdan geçirmedim değill...
aç karnına liptonun kıraz sağlısını iç tatlımm ilk seferde olmasa işe yarıcakl bak gör gün içinde iç bir kaç kere birde uzmandan dinledim kesinleilk wc geldinde tutmamak gerekiyormuş o da kabızlık yaparmış her gün ayın saatte wc gidip saat yönünde karnına msj yapıp gelmesni beklicek mişizhakkatende işe yarıyorr bizzat tarafımcadenendibu arada kızlar bende acayip bir kabızlık var,,bir türlü çözemedimm
kaysı,hurma ve meyveyi bol tüketiyorum ama çok zor aslında 2 haftadır 3günde bir vc ye gidiyorumm
normalde günde 1 veya 2 kere giderdim...
ivett yaa cN GELDİ hep böyle olur inşallah biz birbirmizsiz veremiyoruzzzz bu aradaaa oğlumaa tüp çikolata varya hepsini yedi getirdi bana sıkayım dibini diye sıktım artık btti ama bir kere yakaldım bende geldi gelmedi arası birşey o kadardan birşey olmazz herhalde galiba sanursammmkızlar topğe yeniden can geldi çok mutluyum yaaa
bana söz verin kaçamak yapmayalım yapanıda yerden yere vuralımm başka türlü adam olamıcaz
yandannnnnnnkızlar topik accık bugün canlandı gibi yeni ark
adaşlarda varr...ohhh sefamız olsun gitsin kilolar...
aaaa fesliii burayaaaaaaa fesli burayaaaaaa arkadaşımm sabancı b,ile olsa unutmaz biziii kız demiştier kimse girmemiştirr diye oyüzden gelmiyordurrrfesleğenimm nerde yaa kayboldu gene...
uyanık kayserili arkadaşım benim atladı ticarete,paranın tadını aldı çalışıyo harıl harıl sanırımm...
aa olmazzzz bak kullanmazan o makina küflenir bende ilk aldıığmda heves ettim sonra baktım olcak gibi değil tekrar yaptımö alıştım yapmadımmı vicdan azabı çekiyorummCanlanalım gariiiii , bende varımmm , oğluşlar uyandı kahvaltı hazırlıyım benim için ikinci kahvaltı olcek hafif geçiriyorum , hergün öğünlerimi hafif geçirmeme rağmen kıramadığım bi nokta var ama oda spor sanırım , evde koşu bandım var dekor olarak kullanıyorum , oğluşları doyurayım en az yarım saat yürüyüş yapcem söz :)
evet yaaaaaaaa herkez gelsinn bakemmmmm sarıcivcivi mezun ettik şimdilikk zsa zaten aylardır yok amakıyamyorum onu silmeyearkadaşım kayıp elemanlarımız çokk..
zsa yokk
gamze yokk
fesleğenn yokk
leylaa gelebilir
sarı civciv kayıpp
karabiberden haber alınamıyorr
potidende ses seda çıkmıyorr.
merak etmeeeee herşey yoluna gircem ercemmmherkese merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş aramıza
kontesim civanım geçmişi okudunmu ben ne hallere düştüm
bugün ben tavuk salata yicemmm haşlanmış tavuk salataaa bugün nohutu ıslıcamm yarın ayran detoksu yapcam inşallahhhoşgeldin aramıza o dediğin topik muhtemelen burası
çünki biz arada duyguyla kapışırız evelki günde yine yarış yapalım diye konuşmuştu hatta bugün ayran detoksu yapıcaz
ama ercem ne kadrgüne erken başlarsan o akdar metabolizma çalıışrmışşşşşben daha yeni kalktım yaaaa çok tembelim bugün
bir dilim ekmek ve yumurta yedim şimdide şeketrsiz çay içiyorum
nohutumu sabah kıza kalkınca pişirdim bulgurla mercimeğimde ocakta pişiyo
çay keyfim bitince sirkeli ballı su içicem
ohhhh çok şükür eski güzel günlere döndük
ben o işi bitrdim oğlanı uyuttum banyoyu ovalıcam düş alcammm kolay gelsin sanadaaben çıkıyorum kızlar
evi temizlicem ,asmadan yaprak toplayıp salamura yapıcam ,kapının önünü temizlicem çok yağmur yağdı heryer çamur oldu
kaçamaksız bir gün olsun hepimize
aaa unutmayın demeyle olmazzz gel aradaa iki çift laf edelimmmkilo aynen devam ama 9 saat çalışıyorum eşimi bile göremiyorum o yüzden giremiyorum beni unutmayın yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum
persephonecikk tatlı kelebeğimm...
hani sen kontes ablasının bitenecik şeker kardeşiydin güzelliğini ve de zerafetini benden almıştın,
seni böyle umutsuz görmek istemiyorumm veremiyorum diye bişey yokk vereceğimm varr...Burdaki en avantajlı insanlardan birisin biliyosun dimi:
1-yaşın çok genççç kolay kilo verceksin eminimm
2- çok güzelsin kiloların güzellik avantajını öldürmesin yüzüne bakıp bayılan insanlar popona bakıp dudak kıvırmasın
3-pırlanta gibi bir hekim adayısın herkese örnek olmalısın...
4- ya bide içimden geçeni demesem çatlarımm şimdiki genç kızlar çok tembell spor yapmayı bırak evde bir bardağı mutfağa götürmeye üşeniyorlarr kız yoksa sendede accık ucundan köşesinde bu bulaşık üşengeçlik hastalığı varmı biran aklımdan geçirmedim değill...
evet canıım ya çok boşladıık. neyse topic eski günlerine dönsün bir ann önce. ben de menü yazmaya başlıyoruum yarından itibaren. gidecek bu kilolaaarcanım benim hepimiz aynı durumdaydık bu aralar artık geçti sıkıyönetim ilan edildi topikte darbe oldu
eskisi gibi menülerimizi yazıcaz kendimizi koyvermek yok
buraya yazınca insan ister istemez az yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?