Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

:):) bizde didikledim deriz yöresel dil farkı :):)
evet bizde tiftim derizzzz:))))))
ya neye özensem böyle oluyorr o yüzden herşeyi oluruna bırakmalı ama kg vermek hem sağlık hemde giydiğin şeyi yakıştırma açısındann önemlii dah genç ve güzel oluyor insannnn
slm kızlar

öğle yemeğim

1 kepçe tarhana çorba 4 lokma ekmek

1 kase yoğurtun içine 3 kaşık mantı(yağsız)

2 lokma kuşbaşı et

2 bardak şalgam (arkadaş adanadan getirmiş)
şalgam cıssss bende bayılırım ama çok tuz içeriyorrr onun dışındasüperr afiyet olsunn

feslim hoşgeldinn sıkı yönetim ilan edildi topikte haberin olsun

kilo günümüzü cumaya alalım mı değişiklik olsun yani

ya isterseniz alırım sorun değil topluluğa uyarım ama ilk öyleydik herkez 5 gün dikkat ediyor sonra haydaa hafta sonu abartıyorr ben hafta sonunun önünü kesmek için p.tesiye aldımm ama isterseniz değiştiririrmm

konteste iftiharla öğlen yemeğini sunarr:

1 tabak semizotu yemeğii çatalla yedim yağı tuzu tabakta kaldı+1 dilim kepek emeği+2 yemek kaşığı yoğurt+bir kase salata

şimdiye kadar 2 litre su içtim az evvel vc ye çıktımm
kızlar keramet sudaymışş...

ohhhh hayırlısı olsun kontesimm:)))))))) su herderde devaa gibi ben daha 1 lt yaklaşmadımm dur bi yetişem sana bu arada öğlen yemeğin bomba gibi harika darısı akşama inşallahhh

ahh ahh benimde icimde kalan birkac meslek varr

ama ben ama ben

Doktor olmak istiyorum
genetik analysi yapmak istiyorum
eski kemikleri incelemek istiyorum
fransizca - türkce tercumani olmak istiyorumm

ya cidden ben en cok doktor olmak istiyordum ama lise bitti ve tip okuyabilirdim ama ben cesaret edemedim simdi ise cok pismanim yaa kizlar insanin hobisi hic hastalik arastirmak olurmu? ben bos zamanlarimda internetten ve dergilerden hastaliklari virüsleri dna yi arastiriyorum resemn...

haklisin canim ya kilo yönetimi haric herseyi yönetebiliyorum evde kagit isleri benden sorulur, vergi hesabi falanda
ayrica yönetmeyi seviyorum hep benim kararim geçsin istiyorum evde hihihi ama kiloyu yönetemiyorummmmm

ohhhh hayırlısı olsun kontesimm:)))))))) su herderde devaa gibi ben daha 1 lt yaklaşmadımm dur bi yetişem sana bu arada öğlen yemeğin bomba gibi harika darısı akşama inşallahhh

aminn valla inşallah olacak akşama direneceğimm
kaynanama çıkmamam dün dolama yaptı bir tencere biliyomm pardon sarmaa
misssssss gibide yapar eminimm...akşama kaytarmam lazım gerçi gitmezsem yollar busefer akşama allahım sen beni koru

leylaa varya senle çok ortak yanım var aslındaa...

bende hastalıkları araştırırımm

He birde ek olarak, bazi komsularin ve ailemin kan tahlillerinin ilk yorumunu hep ben yaparim bugüne kadar hiç yanilmadim ama utaniyorum komsular tahlilleriini bize getirince

ama iş o güzelliklere karşı koymak ya nefsinle yarışcan yicen ama az yicenn yada yicen ertesi gün vicdanazabı senin yerinde olsam akşama giderdim bir srü içmiş haldee biraz yerdim birazdaisterdim ertesi gün öğlen içinn bu şekilde hem sitedğin kadar yemiş olursunnn.
bizim sorunumuz şu hayır diyemiyoruz önümüze ne gelsin homini gırtlak yiyoruz valla survivar katılcam bugidişte kg vermek için ya açlıktan kmise ölmezz yni kısasrüede bizaçtakalmıyoruzz az ama sık yicez formül buu

kızlar bi fincanaldımm ama babafincen stüne tüm yiyeceklerin kalorileri yazıyor pembiş bir bardak çok işime yarıyor

leylaa varya senle çok ortak yanım var aslındaa...

bende hastalıkları araştırırımm

Aaa ne güzel yalniz olmadigimi görmek. ben ilk defa burda söyledim hobimi utandigimdan söyliyemiyorum kimseye deli sanirlar diye nasil derimki ben bu gece 2 de yattim neden deseler "bir hastaliga kafayi taktim onu arastirdim " diye gülerler yani 4 saatlik uyku uyuyorum çogu zaman sirf arastirma yapmak için

He birde ek olarak, bazi komsularin ve ailemin kan tahlillerinin ilk yorumunu hep ben yaparim bugüne kadar hiç yanilmadim ama utaniyorum komsular tahlilleriini bize getirince

haydaaaaaaaaaa ne utanıyon kızzzz.leyya herşey için geç değill yine oku doktorlukkk zormu bu kadarr

valla kendime iç mimarlığı yakıştırıyorummm benim görsel zevkim çok iyidir birşeyleri dekore etmek ilginç tasarımlada bulunmak birde zevkliyimdir kahretsinnnnnn :)))

haydaaaaaaaaaa ne utanıyon kızzzz.leyya herşey için geç değill yine oku doktorlukkk zormu bu kadarr

evet leylaa

tıp okumak için geç değill,

hatta çok ilginçç antalyada çok ünlü bir kadın doğumcu varr adamın hayat hikayesi çok iiginçç aslında öğretmen
hatayın bir köyünemi ilçesinemi tayinle gidiyor ve bir kaza geçiriryorr köylüler adama yardım etmiyor yaralı haliyle 5 km yol yürüyüp şehre ulaşıyorr...

o gün kafaya koyuyor köyde sağlık ocağı yok ve köylüde cahil ve yobaz adam doktor oluyo 35 yaşında tıp fakültesine başlıyorr

çok ünlü bir kadın doğum doktoru tabi 80 li yaşlarda şimdi....

valla kendime iç mimarlığı yakıştırıyorummm benim görsel zevkim çok iyidir birşeyleri dekore etmek ilginç tasarımlada bulunmak birde zevkliyimdir kahretsinnnnnn :)))

bende çok zevsizimdir inadınaa

bir yerdeki en çirkin şeyi gider alırım...

kardeşimm çok kızar ve takılırr abla bukadar nasıl beceriyosun diye

valla beceriyorumm...

Ya cok zor canim ilk önce fransanin en iyi lisesine gidip sayisal bölüme girebilmek lazim sonra fen bölümü + biyoloji yi ek olarak secmek gerekiyor ve ben bunlarin hepsini yaptim ve basardim tip fakültesine gidebilirdim ama cesaret edemedim cünkü tipta basari orani %20 vede tam 10 yil okumak lazim yani 30 yasimda mezun olurdum bu yüzden cesaret edemedim

hoşbulduk canım evet sıkı yönetine ihtiyacımız var

afiyet olsun şekerim :)

kızzz ben senide çok özledim yaaa hepinizi çoook özledim

vakit buldukça burdayım inşallah :)

kızzlllaaarr size bişey anlatacağım bu aralar 6 yıldır sadece cüzdanda duran ehliyetimi kullanmaya karar verdim :):) araba sürüyorum dün köye gittik geldik gidip gelirken boş bi yol var orda ben aldım arabayı :)

sabah kalktık kızım dediki annne inşallah seninde birgün araban olur dedi kızım o nerden çıktı dedim allah söyletti dedi hala şoktayım yaaaa anasının kuzusuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…