- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.641
evet bizde tiftim derizzzz:)))))):):) bizde didikledim deriz yöresel dil farkı :):)
ya neye özensem böyle oluyorr o yüzden herşeyi oluruna bırakmalı ama kg vermek hem sağlık hemde giydiğin şeyi yakıştırma açısındann önemlii dah genç ve güzel oluyor insannnnduygu aynı durumdayız aslında biliyormusun bende görümcemin düğünü için deli gibi hazırlandım neler neler yaptım ama fotolara bakınca çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım o kadar çok canım sıkılmıştıki ben zaten hiç fotojenik bir insal değilim bide aibyelerle falan berbat olmuştum
şalgam cıssss bende bayılırım ama çok tuz içeriyorrr onun dışındasüperr afiyet olsunnslm kızlar
öğle yemeğim
1 kepçe tarhana çorba 4 lokma ekmek
1 kase yoğurtun içine 3 kaşık mantı(yağsız)
2 lokma kuşbaşı et
2 bardak şalgam (arkadaş adanadan getirmiş)
feslim hoşgeldinn sıkı yönetim ilan edildi topikte haberin olsun
kilo günümüzü cumaya alalım mı değişiklik olsun yani
konteste iftiharla öğlen yemeğini sunarr:
1 tabak semizotu yemeğii çatalla yedim yağı tuzu tabakta kaldı+1 dilim kepek emeği+2 yemek kaşığı yoğurt+bir kase salata
şimdiye kadar 2 litre su içtim az evvel vc ye çıktımm
kızlar keramet sudaymışş...
ya isterseniz alırım sorun değil topluluğa uyarım ama ilk öyleydik herkez 5 gün dikkat ediyor sonra haydaa hafta sonu abartıyorr ben hafta sonunun önünü kesmek için p.tesiye aldımm ama isterseniz değiştiririrmm
ama benn ama ben
tiyatrocu olmak istiyorumm
bayan kuran ve sohbet hocası olmak istiyorum
Ebe olmak istiyorumm
Bide ölü yıkayıcısı olmak istiyorum
bide pisikologgg..
ama hiç birini olamadım mali müşavir oldumm...
sevgili Leylaya hitabenn...
kuzum ne güzel yazmışsın geleceğin yöneticisi diyee
ama bir ablan olarak diyorum yönetici olunmaz doğulur
onun için sana tavsiyem yönetici olmak için geleceği bekleme başla bi şeyleri yönetmeye
mesela kilo yönetimi
aşk hayatı yönetimi
aile ve arkadaş yönetimi
bunları başardığında işin hazır benim şirketlerden birinde müdürsün haberin olsun..
ohhhh hayırlısı olsun kontesimm:)))))))) su herderde devaa gibi ben daha 1 lt yaklaşmadımm dur bi yetişem sana bu arada öğlen yemeğin bomba gibi harika darısı akşama inşallahhh
ahh ahh benimde icimde kalan birkac meslek varr
ama ben ama ben
Doktor olmak istiyorum
genetik analysi yapmak istiyorum
eski kemikleri incelemek istiyorum
fransizca - türkce tercumani olmak istiyorumm
ya cidden ben en cok doktor olmak istiyordum ama lise bitti ve tip okuyabilirdim ama ben cesaret edemedimsimdi ise cok pismanim yaa kizlar insanin hobisi hic hastalik arastirmak olurmu? ben bos zamanlarimda internetten ve dergilerden hastaliklari virüsleri dna yi arastiriyorum resemn...
haklisin canim ya kilo yönetimi haric herseyi yönetebiliyorum evde kagit isleri benden sorulur, vergi hesabi falanda
ayrica yönetmeyi seviyorum hep benim kararim geçsin istiyorum evde hihihi ama kiloyu yönetemiyorummmmm
aminn valla inşallah olacak akşama direneceğimm
kaynanama çıkmamam dün dolama yaptı bir tencere biliyomm pardon sarmaa
misssssss gibide yapar eminimm...akşama kaytarmam lazım gerçi gitmezsem yollar busefer akşama allahım sen beni koru
leylaa varya senle çok ortak yanım var aslındaa...
bende hastalıkları araştırırımm
He birde ek olarak, bazi komsularin ve ailemin kan tahlillerinin ilk yorumunu hep ben yaparim bugüne kadar hiç yanilmadim ama utaniyorum komsular tahlilleriini bize getirince
haydaaaaaaaaaa ne utanıyon kızzzz.leyya herşey için geç değill yine oku doktorlukkk zormu bu kadarr
valla kendime iç mimarlığı yakıştırıyorummm benim görsel zevkim çok iyidir birşeyleri dekore etmek ilginç tasarımlada bulunmak birde zevkliyimdir kahretsinnnnnn :)))
haydaaaaaaaaaa ne utanıyon kızzzz.leyya herşey için geç değill yine oku doktorlukkk zormu bu kadarr
konteste iftiharla öğlen yemeğini sunarr:
1 tabak semizotu yemeğii çatalla yedim yağı tuzu tabakta kaldı+1 dilim kepek emeği+2 yemek kaşığı yoğurt+bir kase salata
şimdiye kadar 2 litre su içtim az evvel vc ye çıktımm
kızlar keramet sudaymışş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?