- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.681
ilahi yaa çok güldüm valla allah iyiliğini versin emi
ben bazen araba kullanırken diğer şöferlere çok sinir oluyorum
herkes kurallara uysa nerdeeee hele kadınsan trafikte işin zor
sen varya tam tadısınn.... evet kendmi sana adıyorum ve sana özel iç mimar oluyorummmmmmbende çok zevsizimdir inadınaa
bir yerdeki en çirkin şeyi gider alırım...
kardeşimm çok kızar ve takılırr abla bukadar nasıl beceriyosun diye
valla beceriyorumm...
10 yıl çokmuş yaaamayakışırdı sanaaYa cok zor canim ilk önce fransanin en iyi lisesine gidip sayisal bölüme girebilmek lazim sonra fen bölümü + biyoloji yi ek olarak secmek gerekiyor ve ben bunlarin hepsini yaptim ve basardim tip fakültesine gidebilirdim ama cesaret edemedim cünkü tipta basari orani %20 vede tam 10 yil okumak lazim yani 30 yasimda mezun olurdum bu yüzden cesaret edemedim
oyyyy tam kuzu o hadi inşallahhhkızzlllaaarr size bişey anlatacağım bu aralar 6 yıldır sadece cüzdanda duran ehliyetimi kullanmaya karar verdim :):) araba sürüyorum dün köye gittik geldik gidip gelirken boş bi yol var orda ben aldım arabayı :)
sabah kalktık kızım dediki annne inşallah seninde birgün araban olur dedi kızım o nerden çıktı dedim allah söyletti dedi hala şoktayım yaaaa anasının kuzusuuuuuuuuuuuuuuu
ayy sabırsızlanıyorummm gel artık karabiberimkızla burayı çopk ihmal ettim biliyorumm eşim evde o yüzden gelemedim bugünn
kilomunn resminii yarın koyacağımmm
evet ya bende yarın yapcam inşallahhhhhbir kase ayran çorbamı içtim tadına bayıldım harika olmuş ellerime sağlık
içine bol nane de koydum yaz için harika bi çorba kızlar tavsiye ederim
yap cnm için dışın temizklensin bende yarın yapıyorumya canım çekti bence yapcam bu ayran detoksunu...
ne güzel yaaa çok özel bir meslekkk çok dikkat siteyen hızlı olunması ama dikkat edilmesi gewreken bir meslek ALLAH yardımcın olsunnAraba kullanmaya yeni başladıysanız ayna kullanmayı öğrenin arkadaşlar , 1,5 yıllık arabam var ve iyi kullandığıma inanıyorum çünkü aynı zamanda ambulans şoförüyüm :)) yani aktif kullanmıyorum ama arada kullanırım , bashekimlik hadi geç derse onuda yaparım :)) ayna kullanmaya alışmak çok önemli ve araba kullanmak muhteşem stres atıyor ...
ayy ben daha içmedim şimdi yapyorum kendimeenescafe içtimm sertt çok sert anca kendime geldimm...
kızlarr bu arada bu gece 3 ayların başlangıcı inş.usulüne uygun geçiririz..yarında oruç tutarsak süper olacak...
kızlar burada bi diyet yöntemi okudum adı kayınvalidemin çorbası diyeti
aynı bizim ayranlı çorba içine nohut fasülye ve buğday nane koyuluyıo
sabah kavaltı normal haftada 3 gün öğle ve akşam bu çorbadan sınırsız yenilebiliyomuş kalan 4 günde et sebze hafif şeyler bayağı kilo veren var okudum da bana çok cazip geldi denemeye değer valla
evet kızlarrr bir parça peynir yedim az önce birde küçkü kase yağsız tuzsuz p.mısır yedim
şimdi faydalı diye soda içiyorum içine limon sıktımm 1.5 lt su oldu bu aradaa
sen varya tam tadısınn.... evet kendmi sana adıyorum ve sana özel iç mimar oluyorummmmmm
10 yıl çokmuş yaaamayakışırdı sanaa
oyyyy tam kuzu o hadi inşallahhh
ayy sabırsızlanıyorummm gel artık karabiberim
evet ya bende yarın yapcam inşallahhhhh
yap cnm için dışın temizklensin bende yarın yapıyorum
ne güzel yaaa çok özel bir meslekkk çok dikkat siteyen hızlı olunması ama dikkat edilmesi gewreken bir meslek ALLAH yardımcın olsunn
ayy ben daha içmedim şimdi yapyorum kendimee
aaaaaaa öylemiii inş hAKKIYLA GEÇİRİRİZZZ böyle günlerde oruç tutuluırsa iyi mi oluyor
Ambulans Şöförü Süperdii:)))
ha evet geçen gün izlemiştim tv de yurt dışından birinin iliği tutmu diye sevindim ailesi ve evladı adınaa nerde varsa rabbim şifa versinnkızlarr özellikle duygu
hatırlıyormusun ilik kanseri olan bir genç anne vardı bebeğine mektuplar yazan hepimizi çok çok üzen içimizin parçalandığı
o kardeşimizin ilik nakli yapılmış bebeğine kavuşmak için gün sayıyormuş,ingilterede yapılmış çok sevindirici haber
cumartesi gazetede gördüm...
ohh yarasın ama bence yavaş yavaş aalt yoksa sabaha kadar nöber tutarsın:)))bebişim 3,5lt su+10 bardak şekersiz açık çay+1 türk kahvesi+1 nescafeyi devirmişimm heyttt beee
aaaa bak tutayımmı derken regl olduğumu unutmuşummrecep ayının birinci günü yarın evet hiç olmaz bir baştan bir ortadan birde sondan oruç tutmak çok sevap...
kız valla bende unuttum okuyunca oruç tutayım diyordumaaaa bak tutayımmı derken regl olduğumu unutmuşumm
Kızlar vallahi ambulans şoförüyüm , çok ciddiyim ... sadece aktif kullanmıyorum , hazırım desem hemen nöbet yazacaklar , diğer arkadaslar kendini geliştirmediğinden bende hazır değilim yapamam diyorum , napam alemin enayisi benmiyim bu bir yönetmelikse herkes yapmalı öyle değilmi ? fakat sene sonuna kadar kullandırcaz diyorlar ben yaparım yapamayanlad düşünsün anahtarı önlerine fırlattıklarında :.)
bende nickindeki 112 ile ilgili kız bacım acil sermisin diyecektimm kii doğru anlamışım hemşiremisin doktormusun ambulans şöförlüğü yapmadığına göre...
Acil Tıp Teknisyeniyim , yönetmeliğe görede şoför :)))
kız sen daha ofistemisin kış kış evineee bu saatte ne işin varr çalışkan müdürnerdesin nerelisinn
accık akdeniz ege şivesi sezdim sende
nerdesin nerelisinn
accık akdeniz ege şivesi sezdim sende
kız sen daha ofistemisin kış kış evineee bu saatte ne işin varr çalışkan müdür
iş icabı egedeyim , aslen iç anadolu , meslek icabı denizli :) yakında belki tayin durumları falan olabilir , inş yine ege istiyorum muğla izmir aydın farketmez adam ailesinin yanını istiyor akrabayız bir de :) ama izmir bölge virmem personelimi diyor eşimden için , dua edin de ege de kalayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?