Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ilahi yaa çok güldüm valla allah iyiliğini versin emi
ben bazen araba kullanırken diğer şöferlere çok sinir oluyorum
herkes kurallara uysa nerdeeee hele kadınsan trafikte işin zor

hihihihi ne yalan söyleyim iki yillik $öförüm, ve bende kadin $öförlere sinir oluyorum ne o öyle ne yaptigini bilmeden yola çikiyorlar, hatta geçen ay bana hiç yaki$mayan bir$ey yaptim annemde vardi yolu geçmek benim hakkim kadinin biri yakla$tikça yakla$ti bende yava$lamadim ve kadina "masum" bir küfür dedim kadin duydu bir$ey demedi
bu arada küfür dedigimde "salak" ti ama çok hizli dedim sanirim

bende çok zevsizimdir inadınaa

bir yerdeki en çirkin şeyi gider alırım...

kardeşimm çok kızar ve takılırr abla bukadar nasıl beceriyosun diye

valla beceriyorumm...
sen varya tam tadısınn.... evet kendmi sana adıyorum ve sana özel iç mimar oluyorummmmmm
10 yıl çokmuş yaaamayakışırdı sanaa
oyyyy tam kuzu o hadi inşallahhh
kızla burayı çopk ihmal ettim biliyorumm eşim evde o yüzden gelemedim bugünn
kilomunn resminii yarın koyacağımmm
ayy sabırsızlanıyorummm gel artık karabiberim
bir kase ayran çorbamı içtim tadına bayıldım harika olmuş ellerime sağlık
içine bol nane de koydum yaz için harika bi çorba kızlar tavsiye ederim
evet ya bende yarın yapcam inşallahhhhh
ya canım çekti bence yapcam bu ayran detoksunu...
yap cnm için dışın temizklensin bende yarın yapıyorum
ne güzel yaaa çok özel bir meslekkk çok dikkat siteyen hızlı olunması ama dikkat edilmesi gewreken bir meslek ALLAH yardımcın olsunn
nescafe içtimm sertt çok sert anca kendime geldimm...
ayy ben daha içmedim şimdi yapyorum kendimee
kızlarr bu arada bu gece 3 ayların başlangıcı inş.usulüne uygun geçiririz..yarında oruç tutarsak süper olacak...

aaaaaaa öylemiii inş hAKKIYLA GEÇİRİRİZZZ böyle günlerde oruç tutuluırsa iyi mi oluyor

kızlarrrrrrrrrr varya harbiden tavuk çok tok tutuyorrr taş gib karnımmmmm maşallahhhhhhh akşama birşeyyemicemmm inşallahh leblebi sip verdim tuzsuz sarı leblebi
bu arada 1 tane etimek yedimm baya olduunutmadan yazayımmmm şimdi nesafe yapıyorum kendimee

kızlar burada bi diyet yöntemi okudum adı kayınvalidemin çorbası diyeti
aynı bizim ayranlı çorba içine nohut fasülye ve buğday nane koyuluyıo
sabah kavaltı normal haftada 3 gün öğle ve akşam bu çorbadan sınırsız yenilebiliyomuş kalan 4 günde et sebze hafif şeyler bayağı kilo veren var okudum da bana çok cazip geldi denemeye değer valla

evet güzel valla denicezartıkkk birşeyler ben bugün tavuk göğsü ve salata yedimm çok ta tokum yarın ayran çorbası içerinm diğer gün ALLAH KERİM bakcam artıkkk ama bombe gibi geliyozzzz topikçeee

evet kızlarrr bir parça peynir yedim az önce birde küçkü kase yağsız tuzsuz p.mısır yedim
şimdi faydalı diye soda içiyorum içine limon sıktımm 1.5 lt su oldu bu aradaa

kızlarr özellikle duygu

hatırlıyormusun ilik kanseri olan bir genç anne vardı bebeğine mektuplar yazan hepimizi çok çok üzen içimizin parçalandığı

o kardeşimizin ilik nakli yapılmış bebeğine kavuşmak için gün sayıyormuş,ingilterede yapılmış çok sevindirici haber

cumartesi gazetede gördüm...

recep ayının birinci günü yarın evet hiç olmaz bir baştan bir ortadan birde sondan oruç tutmak çok sevap...

Ambulans Şöförü Süperdii:)))

Kızlar vallahi ambulans şoförüyüm , çok ciddiyim ... sadece aktif kullanmıyorum , hazırım desem hemen nöbet yazacaklar , diğer arkadaslar kendini geliştirmediğinden bende hazır değilim yapamam diyorum , napam alemin enayisi benmiyim bu bir yönetmelikse herkes yapmalı öyle değilmi ? fakat sene sonuna kadar kullandırcaz diyorlar ben yaparım yapamayanlad düşünsün anahtarı önlerine fırlattıklarında :.)

ha evet geçen gün izlemiştim tv de yurt dışından birinin iliği tutmu diye sevindim ailesi ve evladı adınaa nerde varsa rabbim şifa versinn

bebişim 3,5lt su+10 bardak şekersiz açık çay+1 türk kahvesi+1 nescafeyi devirmişimm heyttt beee
ohh yarasın ama bence yavaş yavaş aalt yoksa sabaha kadar nöber tutarsın:)))
recep ayının birinci günü yarın evet hiç olmaz bir baştan bir ortadan birde sondan oruç tutmak çok sevap...
aaaa bak tutayımmı derken regl olduğumu unutmuşumm

bende nickindeki 112 ile ilgili kız bacım acil sermisin diyecektimm kii doğru anlamışım hemşiremisin doktormusun ambulans şöförlüğü yapmadığına göre...

nerdesin nerelisinn

accık akdeniz ege şivesi sezdim sende

iş icabı egedeyim , aslen iç anadolu , meslek icabı denizli :) yakında belki tayin durumları falan olabilir , inş yine ege istiyorum muğla izmir aydın farketmez adam ailesinin yanını istiyor akrabayız bir de :) ama izmir bölge virmem personelimi diyor eşimden için , dua edin de ege de kalayım :))

inş.canım herşey gönlünce olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…