- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.621
Allah'im en kisa zamanda seni istedigin kiloya indirsin, i$tahin azalsinnn, iraden çogalsinnnnnn
AMINNNNNNNNNNNNNN
(oldumu?)
Bende iştah yok gülüm ama nasıl bir metabolizma var bilmiyorum , diyetisyene sordum geçenlerde tesadüfen , beslenme şeklimi anlattım , yemediğinden veremiyorsun diyor , çok düşük kalorili besleniyormuşum , nasıl bir metabolizma bu dio :)) Eksiklerini sende biliyorsun dedi su ve spor diyorsun neden uyguyamıyorsun dedi)
vücut kısmış kendini az yediğin için az harcıyor..
benim doktorum demişti bünyede akıl gibidir nasıl maddi olarak zordurumdayken gelirimiz azalınca harcamamızda azalıyor...
işte vücutta öyle giren kalori azaldıkçaa harcanan kaloride azalıyor ve vücut depolamaya başlıyormuş ara ara bence çatlayana kadar bişeyler yee...kendini böyle 12 sene nasıl kısıtlamışsın hiçç sağlıklı değil...
hımmm sen iste hepsini olursunn sevgi pıtırcıpımm diyet dondurmam:))) bendee eskiye dönsemmm kadındoğum uzmanı olmaksiterdim en güzelpara onlardavarrr:))) yada iç mimarr olmak isterdimmama benn ama ben
tiyatrocu olmak istiyorumm
bayan kuran ve sohbet hocası olmak istiyorum
ebe olmak istiyorumm
bide ölü yıkayıcısı olmak istiyorum
bide pisikologgg..
Ama hiç birini olamadım mali müşavir oldumm...
yaaa sen neden bukadar yenmeliksinn bende seni çok seviyorummm birtanemmbakınız sayın duygu hanıma
nasıl güzel yönetiyor topiği liderlik vasfıda varr
kesinlikle tebrikler...
Duyguuu seni seviyorum arkadaşımm...
merhabalar kızlar kilo bildirimim aynıyım kilo almamışım ama neler yediğimi nasıl yediğimi görseniz şaşırırdınız hiç bu kadar yemek yediğimi hatırlamıyotrum ve midem isyan etti yine hazımsızlık problemim başladı hemen kendime gelmem lazım ama bi boşvermişlik içindeyim allah sonumu hayır etsin :)
merhabalar kızlar kilo bildirimim aynıyım kilo almamışım ama neler yediğimi nasıl yediğimi görseniz şaşırırdınız hiç bu kadar yemek yediğimi hatırlamıyotrum ve midem isyan etti yine hazımsızlık problemim başladı hemen kendime gelmem lazım ama bi boşvermişlik içindeyim allah sonumu hayır etsin :)
duygummmmmmmm canım nasılsın özledim sizleri yaaa ramazan gelsede bolbol muhabbet etsek :)
amin.. Hepimizaynıyız toparlanma çalışıyoruz feslimm ya bizim daha yaşımız kaç kendimize resmen yazık ediyoruz yaşlaberaber kg vermek zorlaşcak bu günlere dönmek isticezz bıraktınmıı bırakıyor saluıyor insann devam etmek lazım feslim yoka yazık olcazz
EVET KIZLAR ÖĞLE YEMEĞİM İFTİHARLASUNARIMMM
GÖBEK VE YEŞİLLİKLİ SALATA SOS OLARA ELMASİRKESİ YOĞURT KEKİK NANE VE LİMON
YANINDA TAVUK GÖĞSÜ TİFTİM İÇİNE KARAR BİBER KİMYON PUL BİBER afiyetle yiyorum yanındasuyla yağ tuz yok bu arada
yani hemde o kadar çok üzülürümkü 17 kilo vermişim o kadar azmim varmış demekki hemen toparlanmam lazım midem hiç kalmamıştı bomboş duruyordu ama bu ara midem çıktı yine
ohhhh afiyet olsun canım :) bende çeyrek dürüm yedim
tiftim ne kız
sanada afiyet olsun yağ olmasınn
tiftim derken tel tel yaptım tavuk göğsünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?