- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.601
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa $oktayim!!!!!!!
kiz görende sanirki sumo güre$cisini tarif ediyonnn, hop hop kendine gel birazzzzzzzzzzzzzz, abartmi$sin valla
sadece fotojenik degilsindir o kadar, yani bazi insanlar fotolarda güzel çikmiyor, ama gerçekte süperler senin gibiii
hmmmmmmmmm, ya ama neden kilo aldin diyorlarki neticede 10 kilo almadinya
sen ba$aramazsan kimse ba$aramaz doktorummmm, topigin doktoruuuu
bendede ayni sorun varrr, sinameki çayi bile iyi gelmedi
ayy seni yerim yeriiim kendi gibii kalbi de güzel arkadaşım beniimbaşarcan tabi düşün ananslar sayın perophanocilk acilden bekleniyorsunuz sen mi kokulu parfümün o uzun güzelsaçların harika gamzelerinlee vedeee 50 kg luk fiziğinle bi salıncan hastalar canlancak valla şunu diyorum gelip gelmiş en güzle doktor olcan erkekler bile bile hasta olup gelcekkk şey doktor hanım sol tarafım ağryor böyleee pırpır atıyor neden acaba diyee kur yapcaklar sanaaa haid bakalımmm kocaman bir maşallah diyimdee nazar değmesinn totoyu kaşı birdee
ahh aynı şey benim fıstıklı irmik helvası dondurmalı yaktı süt yapar diye yapardımm birde rezenewli bebe bisküvi yerdim ayy kg alma topiğinde en güzel kg aldırıcı diye bebe bisküvi yiyorlarr ah bennn kendim ettim kendim buldumm
kontessssss yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yağsız tarafındannn
aç karnına liptonun kıraz sağlısını iç tatlımm ilk seferde olmasa işe yarıcakl bak gör gün içinde iç bir kaç kere birde uzmandan dinledim kesinleilk wc geldinde tutmamak gerekiyormuş o da kabızlık yaparmış her gün ayın saatte wc gidip saat yönünde karnına msj yapıp gelmesni beklicek mişizhakkatende işe yarıyorr bizzat tarafımcadenendi
ivett yaa cN GELDİ hep böyle olur inşallah biz birbirmizsiz veremiyoruzzzz bu aradaaa oğlumaa tüp çikolata varya hepsini yedi getirdi bana sıkayım dibini diye sıktım artık btti ama bir kere yakaldım bende geldi gelmedi arası birşey o kadardan birşey olmazz herhalde galiba sanursammm
yandannnnnnn
aaaa fesliii burayaaaaaaa fesli burayaaaaaa arkadaşımm sabancı b,ile olsa unutmaz biziii kız demiştier kimse girmemiştirr diye oyüzden gelmiyordurrr
aa olmazzzz bak kullanmazan o makina küflenir bende ilk aldıığmda heves ettim sonra baktım olcak gibi değil tekrar yaptımö alıştım yapmadımmı vicdan azabı çekiyorumm
evet yaaaaaaaa herkez gelsinn bakemmmmm sarıcivcivi mezun ettik şimdilikk zsa zaten aylardır yok amakıyamyorum onu silmeye
merak etmeeeee herşey yoluna gircem ercemmm
bugün ben tavuk salata yicemmm haşlanmış tavuk salataaa bugün nohutu ıslıcamm yarın ayran detoksu yapcam inşallahh
ama ercem ne kadrgüne erken başlarsan o akdar metabolizma çalıışrmışşşşş
ben o işi bitrdim oğlanı uyuttum banyoyu ovalıcam düş alcammm kolay gelsin sanadaa
aaa unutmayın demeyle olmazzz gel aradaa iki çift laf edelimmm
topiğin afeti fotojenik değilim ama eskiden resim çekilirken yine bir parça beğenirdim şimdi resmen pehlivanım demek benim tüm kglar omuzve kollara gitmiş kör olasıcaaa pis kaka kilolarraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa $oktayim!!!!!!!
Kiz görende sanirki sumo güre$cisini tarif ediyonnn, hop hop kendine gel birazzzzzzzzzzzzzz, abartmi$sin valla
Sadece fotojenik degilsindir o kadar, yani bazi insanlar fotolarda güzel çikmiyor, ama gerçekte süperler senin gibiii
Hmmmmmmmmm, ya ama neden kilo aldin diyorlarki neticede 10 kilo almadinya
Sen ba$aramazsan kimse ba$aramaz doktorummmm, topigin doktoruuuu
bendede ayni sorun varrr, sinameki çayi bile iyi gelmedi
her gün ki uyguladığım yeme düzenim
sabah : 1 dilim buğday ekmeği , peynir , domates
öğlen : 1 dilim buğday ekmeği , peynir , şekersiz çay( 12 yıldır ) , domates , salatalık , taze nane
saat 3-4 gibi bir ara öğün yaparım akşama allah kerim :) bugün normal beslenmemden farklı olarak su içmeye zorlucam kendimi ve yarım saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum .... Kalorisiz günler kızlar ...
beraber başaracağıız canım ikizimm
Ayy seni yerim yeriiim kendi gibii kalbi de güzel arkadaşım beniim
ay allah korusun çok geçmişolsunnn tatlımm dikkat et kendineee allah beterinden korusunnnkizlarr bu hafta ne oluyorr banaaaaaaa
hafta ba$inda parmagimi sicak suyla yaktim kabardi yeni yeni iyile$ti
cuma günü parmagimi ko$u bandina sıkı$tirdim koptu sandim 3 parmagim birden $i$ti agrisini hala hissediyorum
bugün okulda sinav kagidini zimbalayacaktim bi bakim dedim veeeee parmagimi zimbaladim!! Kanadi resmen ve parmagimin içine girdi, çikardim $u an hem $i$ hemde mor
ne kadar komik degilmi hihihihihi aslinda hiç sakar degilim bir parmagim kirilmadan bu dönemi atlatsam bariiiii
selammm kizlar geç yaziyorum uyudum sanmayin sinav geçtimde eve geldim, he birde parmagimi zimbaladigim için biraz zor yaziyorum hihihihih parmagimin tam ucu uyu$uk gi
Kilom ayni malesef
bugün kom$uya davetliyiz ama yesemde çok az yicem öglen yemekte fazla bir$ey yemicem ak$amda aynen
ay allah korusun çok geçmişolsunnn tatlımm dikkat et kendineee allah beterinden korusunnn
selammm kizlar geç yaziyorum uyudum sanmayin sinav geçtimde eve geldim, he birde parmagimi zimbaladigim için biraz zor yaziyorum hihihihih parmagimin tam ucu uyu$uk gi
kilom ayni malesef
bugün kom$uya davetliyiz ama yesemde çok az yicem öglen yemekte fazla bir$ey yemicem ak$amda aynen
Sen bi hayır yap bacım , beni sevindir mesela
kizlarr topikte her meslekten varrrr vallaaaa
basküle bi çıkıyorum tammm 72 500 kilo almışım bide üstüne utanmadan koyun kavurması yufka ekmeği yedim dün
topiğin doktoru
topiğin mali işleri (benden sorulur muhasebeciyim
başka??
topiğin doktoru
topiğin mali işleri (benden sorulur muhasebeciyim
başka??
merhaba arkadaşlar umarım beni unutmamışsınızdır gördüğüm kadarıyla çok güzel kilolar vermişsiniz çok sevimim sizin adınıza... Uzun zamandır siteye girmiyordum bu zaman içersinde biraz dikkat ederek ve bol su içerek ve malum antalya çok sıcak oluyo 65 kiloya düştüm bende :)))
nasil? sevindireyimmmm?
Şu kilonun altına düşemiyorum düşüncemi kırarak dilediğim 60-62 kiloya ineyim dua ette , nasıl sevincem bak gör :)))
şeyy kem kümmmm affett beni müdürmmmmmali mesul müdür kızz smmm ruhsatın varmıı bakemm türmoba şikayet ederim valla...
valla yaa her tellen varrr)))kontes sanirim muasebeci
feslim ticarete atildi
Ben gelecegin $irket yöneticisi
Ba$ka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?