Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kizlarr bu hafta ne oluyorr banaaaaaaa

hafta ba$inda parmagimi sicak suyla yaktim kabardi yeni yeni iyile$ti

cuma günü parmagimi ko$u bandina sIkI$tirdim koptu sandim 3 parmagim birden $i$ti agrisini hala hissediyorum

bugün okulda sinav kagidini zimbalayacaktim bi bakim dedim veeeee parmagimi zimbaladim!! kanadi resmen ve parmagimin içine girdi, çikardim $u an hem $i$ hemde mor

ne kadar komik degilmi hihihihihi aslinda hiç sakar degilim bir parmagim kirilmadan bu dönemi atlatsam bariiiii

beraber başaracağıız canım ikizimm

ayy seni yerim yeriiim kendi gibii kalbi de güzel arkadaşım beniim

topiğin afeti fotojenik değilim ama eskiden resim çekilirken yine bir parça beğenirdim şimdi resmen pehlivanım demek benim tüm kglar omuzve kollara gitmiş kör olasıcaaa pis kaka kilolarr

evet su çok önemli su içmeyince vucud ödem tutuyor bende öyle alışkanlığım yok ama yanımdaşişem oulnca unutmuyorum içiyorummm spor konusunda hiç zorlanmıyorum seviyorum çünküü

selammm kizlar geç yaziyorum uyudum sanmayin sinav geçtimde eve geldim, he birde parmagimi zimbaladigim için biraz zor yaziyorum hihihihih parmagimin tam ucu uyu$uk gi

kilom ayni malesef

bugün kom$uya davetliyiz ama yesemde çok az yicem öglen yemekte fazla bir$ey yemicem ak$amda aynen

ay allah korusun çok geçmişolsunnn tatlımm dikkat et kendineee allah beterinden korusunnn

kg son kez aynı olsun inşallahhhhhhh artık hep verirsin inşallahhhhhhhhh yani seni yakan müsafirler haa ona göreee

Sen bi hayır yap bacım , beni sevindir mesela

basküle bi çıkıyorum tammm 72 500 kilo almışım bide üstüne utanmadan koyun kavurması yufka ekmeği yedim dün

bacımm aman salla gitsin totoyu bende korktum başlka bişeymi varr diyee..

anacım vercez vercezz...

sen sigarayı bıraktınyaa asıl başarın odur unutmaa

kızz başlamadın demi gizli gizli (hep bırakanlara şüpheyle bakarım bazı dönemler hani hiç lafını etmiyoz ya ondan)

anammm koyun kavurmaa..bayılırımm...

aa aşk olsun unuturmuyum yani ben hatırladım seniii en son 20/01 de bildrim yapmışsın 70, 400 maşallah çok güzel kg vermişsinn tebriklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…