- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.661
hoşbulduk canım evet sıkı yönetine ihtiyacımız var
afiyet olsun şekerim :)
kızzz ben senide çok özledim yaaa hepinizi çoook özledim
vakit buldukça burdayım inşallah :)
evet leylaa
tıp okumak için geç değill,
hatta çok ilginçç antalyada çok ünlü bir kadın doğumcu varr adamın hayat hikayesi çok iiginçç aslında öğretmen
hatayın bir köyünemi ilçesinemi tayinle gidiyor ve bir kaza geçiriryorr köylüler adama yardım etmiyor yaralı haliyle 5 km yol yürüyüp şehre ulaşıyorr...
o gün kafaya koyuyor köyde sağlık ocağı yok ve köylüde cahil ve yobaz adam doktor oluyo 35 yaşında tıp fakültesine başlıyorr
çok ünlü bir kadın doğum doktoru tabi 80 li yaşlarda şimdi....
kızzlllaaarr size bişey anlatacağım bu aralar 6 yıldır sadece cüzdanda duran ehliyetimi kullanmaya karar verdim :):) araba sürüyorum dün köye gittik geldik gidip gelirken boş bi yol var orda ben aldım arabayı :)
sabah kalktık kızım dediki annne inşallah seninde birgün araban olur dedi kızım o nerden çıktı dedim allah söyletti dedi hala şoktayım yaaaa anasının kuzusuuuuuuuuuuuuuuu
kızla burayı çopk ihmal ettim biliyorumm eşim evde o yüzden gelemedim bugünn
kilomunn resminii yarın koyacağımmm
bacımm aman salla gitsin totoyu bende korktum başlka bişeymi varr diyee..
anacım vercez vercezz...
sen sigarayı bıraktınyaa asıl başarın odur unutmaa
kızz başlamadın demi gizli gizli (hep bırakanlara şüpheyle bakarım bazı dönemler hani hiç lafını etmiyoz ya ondan)
anammm koyun kavurmaa..bayılırımm...
yok vallahi vede billahi 13 marttan beri tek nefes almadım allahta bidaha içmeyi bana nasip etmesin çok şükür kurtuldum zıkkımdan
ben burada sigara lafını etmiyorum ama bir topik açtım hergün bırakma sürecinde yaşadıklarımı yazdım oraya
dün kavurmaları yerken aklıma sen geldi kontesim senin içinde bir tabak yed,im
bir kase ayran çorbamı içtim tadına bayıldım harika olmuş ellerime sağlık
içine bol nane de koydum yaz için harika bi çorba kızlar tavsiye ederim
kızzlllaaarr size bişey anlatacağım bu aralar 6 yıldır sadece cüzdanda duran ehliyetimi kullanmaya karar verdim :):) araba sürüyorum dün köye gittik geldik gidip gelirken boş bi yol var orda ben aldım arabayı :)
sabah kalktık kızım dediki annne inşallah seninde birgün araban olur dedi kızım o nerden çıktı dedim allah söyletti dedi hala şoktayım yaaaa anasının kuzusuuuuuuuuuuuuuuu
ya canım çekti bence yapcam bu ayran detoksunu...
Araba kullanmaya yeni başladıysanız ayna kullanmayı öğrenin arkadaşlar , 1,5 yıllık arabam var ve iyi kullandığıma inanıyorum çünkü aynı zamanda ambulans şoförüyüm :)) yani aktif kullanmıyorum ama arada kullanırım , bashekimlik hadi geç derse onuda yaparım :)) ayna kullanmaya alışmak çok önemli ve araba kullanmak muhteşem stres atıyor ...
Araba kullanmaya yeni başladıysanız ayna kullanmayı öğrenin arkadaşlar , 1,5 yıllık arabam var ve iyi kullandığıma inanıyorum çünkü aynı zamanda ambulans şoförüyüm :)) yani aktif kullanmıyorum ama arada kullanırım , bashekimlik hadi geç derse onuda yaparım :)) ayna kullanmaya alışmak çok önemli ve araba kullanmak muhteşem stres atıyor ...
hava soğuk olunca suda içilmiyor ya
hava soğuk olunca suda içilmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?