Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aaa cok sasirdimmmm ya benimde icimde kaldi ama cesaret edemem ya. boyle insanlara hayranim gercekten

kızla burayı çopk ihmal ettim biliyorumm eşim evde o yüzden gelemedim bugünn
kilomunn resminii yarın koyacağımmm

Aa cok guzel ya aslinda araba sürmek o kadar zevkliki ben cok seviyorum ama yürümek icin araayi kullanmiyorumm

bir kase ayran çorbamı içtim tadına bayıldım harika olmuş ellerime sağlık
içine bol nane de koydum yaz için harika bi çorba kızlar tavsiye ederim

yok vallahi vede billahi 13 marttan beri tek nefes almadım allahta bidaha içmeyi bana nasip etmesin çok şükür kurtuldum zıkkımdan
ben burada sigara lafını etmiyorum ama bir topik açtım hergün bırakma sürecinde yaşadıklarımı yazdım oraya
dün kavurmaları yerken aklıma sen geldi kontesim senin içinde bir tabak yed,im

canım arkadaşım nasıl biliyosun bacının hassas noktalarını
hiçç kilo olmaz inşallah...

hayırlı olsun feslim rabbim sanada araba nasip etsin kuzunla gezmelere gidin
en büyük zevkim hobim araba kullanmak çok seviyorum hele verdiği özgürlük hissi çok güzel
kazasız belasız kullanmak nasip olsun canım

Araba kullanmaya yeni başladıysanız ayna kullanmayı öğrenin arkadaşlar , 1,5 yıllık arabam var ve iyi kullandığıma inanıyorum çünkü aynı zamanda ambulans şoförüyüm :)) yani aktif kullanmıyorum ama arada kullanırım , bashekimlik hadi geç derse onuda yaparım :)) ayna kullanmaya alışmak çok önemli ve araba kullanmak muhteşem stres atıyor ...

ilahi yaa çok güldüm valla allah iyiliğini versin emi
ben bazen araba kullanırken diğer şöferlere çok sinir oluyorum
herkes kurallara uysa nerdeeee hele kadınsan trafikte işin zor

Ambulans Şöförü Süperdii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…