- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.701
iş icabı egedeyim , aslen iç anadolu , meslek icabı denizli :) yakında belki tayin durumları falan olabilir , inş yine ege istiyorum muğla izmir aydın farketmez adam ailesinin yanını istiyor akrabayız bir de :) ama izmir bölge virmem personelimi diyor eşimden için , dua edin de ege de kalayım :))
gel gel izmire gel tek kalkdım buralardaaaa :)))
yoğurt ye cnm ben bu aralar göbek diye tabir ettğimiz bir marul cinsi var onunlaçok yakıştırıyorummAhhh yavrim izmir için göbeğim düşide bölge müdürü muğlaya vercek sanırım , bakalım ya hayırlısı olsun inşallah ... kontes203 duaların için şimdiden çok teşekkür ederim , ayy ben iyiki üye olmişim yaa :))
saat 3,5 gibi bir elma yedim aksama ne yicim ben yaa , evdekilere erişte yaptım ( ev makarnası ) , belkim ben yoğurt yada peynir ekmek falan yerim bakalım gari ..
ohhhhhhh maşallah erceme insan böyle dikkat edince huzurlu oluyor yedimi suçluluk hissediyor dimiibir buçuk saat orta tempolu yürüyüş yaptım geldim
bir kase ayran çorbamı içerim günü kaçamaksız kapatıyorum çok şükür vicdanım rahat midem rahat
yoğurt bana felaket gaz yapardı bugün çok rahattım hiç gaz olmadı ayıptır sölemesi
acaba yoğurt dolapta değildi ılık olduğu için mi gaz yapmadı yada sarımsaksız olduğu için mi bilemedim
yoğurt ye cnm ben bu aralar göbek diye tabir ettğimiz bir marul cinsi var onunlaçok yakıştırıyorumm
ohhhhhhh maşallah erceme insan böyle dikkat edince huzurlu oluyor yedimi suçluluk hissediyor dimii
hayatım herşeyin soğuğu gazyaparrr çocuklara bile kışın elma rendelerken sıcak suya atın öyle rendeleyip verin diyorlarrr öyle gazşikayetin olduuğndaa kimyon eklicen oda gazı önlerr
kizlar bugün size çok takildigim için yine i$tahim açik(( Allah'im ne biçim psikoloji buu yaa, dogru düzgün yemek yemedim ama yine hep tatli yedim
sabah : 3 ka$ik müsli ve k flaks kari$imi, bir bardaktan az süt
ögle : 1-2 çatal yumurta, yarim kk peynir, yarim dilim ekmek nutella
ara : 1 diyet yogurt, 1 avuç k flaks, 1 k bar, $ekersiz kahve
ak$am : 4-5 tane makarna, bir küçük kase çorba (yagsiz)
ve $u an açimmm açççççççççççççççç bu kadar yememe ragmen pes diyorum
1200 kalori olmu$ daha bir$ey yemem (heralde)
leylacım madem buradayken daha çok yiyosun o zaman biraz daha az vakit geçir bakalım değişiklik olcak mı canım belkide kilo vermene yardımcı olur
ben siigarayı ilk bıraktığım günler sürekli sigara bırakma topiklerinde takılıyodum ve canım hiç sigara istemiyodu ama senin durum daha ilginç
bide şu tatlı isteğimiz olmasa daha çok kilo vercezde off offf nutellaaa
hepimizin kandili mubarek olsun dualarımız kabul olsun inş
ramazana ve bayramada ermek nasip olsun hepimize
günaydın arkadaşlarım bugün çok yoğunumm giremeyebilirim
erce bugün kandil mii üçayların başlangıcı mı anlamadım
ercem günaydın bugün kandil değil 3 ayların başlangıcı recep 1
akşam kalkamadım oruç tutmaya çalışacağım ama niyetlenmedimm midem ekşiyo
perşembeyi cumaya bağlayan gece regaip kandili inş.ibadetle geçiririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?