Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gel gel izmire gel tek kalkdım buralardaaaa :)))

hadi kızlarr benden bu kADAR BUGÜNN herkeze iyi akşamlarr iyi gecelerrr güzel bir gündü bugün şimdiye kadar tükettğim şeylerdende memnunjum mAŞALLahhh hadi öptümmm kızlarr

gel gel izmire gel tek kalkdım buralardaaaa :)))

Ahhh yavrim izmir için göbeğim düşide bölge müdürü muğlaya vercek sanırım , bakalım ya hayırlısı olsun inşallah ... kontes203 duaların için şimdiden çok teşekkür ederim , ayy ben iyiki üye olmişim yaa :))
saat 3,5 gibi bir elma yedim aksama ne yicim ben yaa , evdekilere erişte yaptım ( ev makarnası ) , belkim ben yoğurt yada peynir ekmek falan yerim bakalım gari ..

bir buçuk saat orta tempolu yürüyüş yaptım geldim
bir kase ayran çorbamı içerim günü kaçamaksız kapatıyorum çok şükür vicdanım rahat midem rahat

yoğurt bana felaket gaz yapardı bugün çok rahattım hiç gaz olmadı ayıptır sölemesi
acaba yoğurt dolapta değildi ılık olduğu için mi gaz yapmadı yada sarımsaksız olduğu için mi bilemedim

yoğurt ye cnm ben bu aralar göbek diye tabir ettğimiz bir marul cinsi var onunlaçok yakıştırıyorumm

bir buçuk saat orta tempolu yürüyüş yaptım geldim
bir kase ayran çorbamı içerim günü kaçamaksız kapatıyorum çok şükür vicdanım rahat midem rahat
ohhhhhhh maşallah erceme insan böyle dikkat edince huzurlu oluyor yedimi suçluluk hissediyor dimii
yoğurt bana felaket gaz yapardı bugün çok rahattım hiç gaz olmadı ayıptır sölemesi
acaba yoğurt dolapta değildi ılık olduğu için mi gaz yapmadı yada sarımsaksız olduğu için mi bilemedim

hayatım herşeyin soğuğu gazyaparrr çocuklara bile kışın elma rendelerken sıcak suya atın öyle rendeleyip verin diyorlarrr öyle gazşikayetin olduuğndaa kimyon eklicen oda gazı önlerr

kizlar bugün size çok takildigim için yine i$tahim açik (( Allah'im ne biçim psikoloji buu yaa, dogru düzgün yemek yemedim ama yine hep tatli yedim

sabah : 3 ka$ik müsli ve k flaks kari$imi, bir bardaktan az süt

ögle : 1-2 çatal yumurta, yarim kk peynir, yarim dilim ekmek nutella

ara : 1 diyet yogurt, 1 avuç k flaks, 1 k bar, $ekersiz kahve

ak$am : 4-5 tane makarna, bir küçük kase çorba (yagsiz)

ve $u an açimmm açççççççççççççççç bu kadar yememe ragmen pes diyorum

1200 kalori olmu$ daha bir$ey yemem (heralde)

evet duygucum aynen valla bugün yemeyince çooook rahatım
eltim bugün sigarayı bırakmayı deniyo can sıkıntısına mantar kurabiye yapmış getirdi bana yiyemem şekerim detoks yapıyorum dedim hiçç te canım istemedi

kimyon hiç kullanmam evde hertürlü baharat var bir tek kimyona alışamadım çarşıya gidince not ettim alıcam
bide yeşil çay hiç sevmezdim aktardan açık aldım bizim siyah çay gibi demliyorum tadı harika oluyo sevdim yeşil çayı

leylacım madem buradayken daha çok yiyosun o zaman biraz daha az vakit geçir bakalım değişiklik olcak mı canım belkide kilo vermene yardımcı olur
ben siigarayı ilk bıraktığım günler sürekli sigara bırakma topiklerinde takılıyodum ve canım hiç sigara istemiyodu ama senin durum daha ilginç
bide şu tatlı isteğimiz olmasa daha çok kilo vercezde off offf nutellaaa

kendime sinir koyacagim topige fazla takilmicam ters etki oluyor her seferinde
ya nutella yemicem diyeyemin etmi$tim ama dün son günü oldugu için bugün yedim ve tekrar bir hafta yemicem diye yemin ettim :)

ben çok sIkI bir diyete ba$layacagim (irademe hakim olursam tabi) ama per$embe gününü bekliyorum son sinavim var, ve ba$ka çarem kalmadi spor + açlik olacak yoksa $i$ko $i$ko tatile gitmek istemiyorum

aslinda bunlari yazarken bile kendimden umudumu kesmi$ bir vaziyetteyim artik tatile gidene kadar hedefim yok ne kadar verirsem o kadar kâr, belki 1 belki 2 kilo anca veririm

Günü kaçamaksız tamamladım ama akşam yemeğimi geç yedim
1 dilim buğday ekmeği biraz peynir ve domates ve acıcıkta yoğurt :) yarın nöbetim var , en kolay nöbette oluyor zaten , nöbet 24 saat , sabah kahvaltı yaparım gitmezden ayak üstü , öğlen akşam da hastanede çıkan yemekleri elerim tamamdır :) bugün diğer günlerimden farklı olarak su içebildim ayrıca muğla konusunda eşim kafa bulmuş benle ona sinirliyim az , ama onun istediği gibi sonuçlanmasından korkuyorum yani iç anadolu istemiyrummmm

Piiişşşttt daha uyuyonuz mu sabah şekerleri ? Günaydın , kalkın bakennnnn .... 9 da nöbete giidicim , erkenden yedim peynir ekmeğimi bende yine spor yok tabe , dün yürüyüşte kaldı

günaydınnnnnnnnnnn sabah tartı çok güzel şeyler söledi bana
dünki çorbamın içtiğim şekersiz çaylar neskafeler ve sirkeli su işe yaramış galiba
vucumdumdaki ödemler gidiyo inşallahh

kimsecikler yokken kahvaltımı yapayım bende
bir yumurta
bir domates biraz maydonoz
küçük bi parça peynir
bir dilim ekmek
şekersiz çayy

günaydın arkadaşlarım bugün çok yoğunumm giremeyebilirim

erce bugün kandil mii üçayların başlangıcı mı anlamadım

hepimizin kandili mubarek olsun dualarımız kabul olsun inş
ramazana ve bayramada ermek nasip olsun hepimize

ercem günaydın bugün kandil değil 3 ayların başlangıcı recep 1
akşam kalkamadım oruç tutmaya çalışacağım ama niyetlenmedimm midem ekşiyo

perşembeyi cumaya bağlayan gece regaip kandili inş.ibadetle geçiririz...

günaydın arkadaşlarım bugün çok yoğunumm giremeyebilirim

erce bugün kandil mii üçayların başlangıcı mı anlamadım

kandille üçayları karıştırdım yaaa
neyse olsun erkenden kandilinizi kutladım bende
aklımı dün akşam buradaki arkadaşlar karıştırdı mezarlığa gidelim yarın kandil deyince bende kandil zannettim

yaaa sorma rezil oldum
arkadaşlar oruç tuatalım mezarlığa gidelim yarın kandil deyince bende atladım sazan gibi

kızlar akşam tartıldım tartılmaz olaydım 72,800 geldimm

üstelik aç karnına bide yine kaçırdımm

anacım yok iradenin isi yok bende ahh ben ne edemm...

akşam eve girdim daha üzerimi değiştirmedimm kayın valide bir tabak yaprak sarmasıyla girdi içeri bırakıp gitti,

tam yiyecem canım turşu çek aradım anne bana birazda turşu yolla dedim oda çok aç bu kız diye turşuyla beraber bir tabak daha sarma yollamış yanındada bir kaç şeyle bir tepsi geldi...

yediklerim:
1 tabak yaprak sarması
1 adet yufka ekmeği
1 kase turşu
2 adet kadayıf dolması
1 kase kiraz
bir tabak muşmula(yenidünya da denir)

diyecek bişey yokkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…