Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım takma kafanı sağlık olsun iç anadoluda iyidirr...

bazen bende ne bulursam yiyorum gözüm dönüyo sanki senin menüde biraz öle olmuş kontesim
gündüz aç kalıyosan eğer akşam yemeğe saldırman çok normal

ah leyyamm hayır iştah açıcıda konuşmuyoz hepimiz yoğurt ot tavuk diyoruzzz :))) neyse sen o zaman az girr ama seni tatlı ve atıştırmlıklar yakıyorrr

ooo çok güzelll yeşil çayı ben hala daha sevmiye sevmiye içiyorum ama içiyorum kız kimyon çok faydalıdırr tavsiye ederimmm
regl günlerde istiyor oda çok fazla ve sık değil galiba bu konuda şanslıyımmm
işte sen böyle konuşa konuşa beynine sinyal yolluyorsun leyya takma bu kadar kafana önceliklee ve bence yemi et yemememeye yoksa sen dayanamıyorsunn
geç yemekte iyi değil hem löp diye kalıyor hem rahatsız ediyor
günaydınnnnnnnnnnn sabah tartı çok güzel şeyler söledi bana
dünki çorbamın içtiğim şekersiz çaylar neskafeler ve sirkeli su işe yaramış galiba
vucumdumdaki ödemler gidiyo inşallahh
ayy çok sevindim ben çıkmadım dAHAA yatak keyfi yaptımmmmm

kimsecikler yokken kahvaltımı yapayım bende
bir yumurta
bir domates biraz maydonoz
küçük bi parça peynir
bir dilim ekmek
şekersiz çayy
özellikle maydanoz hem yağ yakıyor hemde metabozlimayı hızlandırıyor ödem atıyorr bol bol tüketmek lazım
günaydın arkadaşlarım bugün çok yoğunumm giremeyebilirim

erce bugün kandil mii üçayların başlangıcı mı anlamadım
kolay gelsin tatlımm
inşallah tatlımm

günaydınnnnnnnnn kızlar 7.3dan beri yatakta dönüyom uyumuyom ama kalkamıyorumdaaa dün güzel geçti kendi adımaaa şuan ocaktaa nohutum fokurduyorrr bende 1yada 2 gün ayran detoksu yapcam hayırlısıyla günümüz güzel ve hayırlı geçsin inşallahh

krizantem nereye kaçtın bacım senn

ama işim var yazmışsın benimde varr....aslında hemde çokkk
haftasonu yine eğitim semineri varr cumartesi pazar sabahtan akşama kadar acayip canımı sıkıyo ama mecburi gitmek...

neyse kızlar ben çalşıyorum ara ara girerimmm...

bu arada oruç tutamayacağım inş.perşembe cuma tutarımm...

ayran çorbasını herkese tavsiye ederim kızlar
hem gün içinde aç kalmıyosun istediğin kadar yiyosun hemde tartıda ertesi gün bir kilodan fazla eksilerde çıkıyosun giden sudur ama olsun o rakamı bile görmek motive etti beni
bugün dolapta pişmiş taze fasülym var onu yicem ziyan olmazın yarın ayran çorbasına devam

ya bende bende

banada yazsana neler yapmam gerek yapim bari...

bencede yokkk... yani dayanılması zor hepsi keyifli yemeklerrr afiyet olsunn ama yılmıcan dediğim gibi insanız dayanamadığımız şeyler varr önemli oaln hergün yapmamak valla başarı için fedakarlık yapmak gerek kontesimmmm bunuunutmaa az gayret ki istediğinde herşeyi ypan bir kadınsın
bazen bende ne bulursam yiyorum gözüm dönüyo sanki senin menüde biraz öle olmuş kontesim
gündüz aç kalıyosan eğer akşam yemeğe saldırman çok normal
aynı bazen atak geöçiriyorum o an ne bulsam yerimmm ama kısmıyorum yiyğşroyum onra telafi ediyorum hayır yemeyince sürekli düşnüyorsun başka şeye saldırıyon
kolay gelsin tatlımmmm yorma kendini inş bende tutarım oruç

bende çıkıyorum kızlar
dün evişlerim kaldı yapamadım asmadan yaprak tuzladım ,bahçenin otunu temizledim kapının önünü yıkadım bugün evin içini temizlemem lazım
hadi bana kolay gelsin

kızlar tavuk gerçekten çok toktutuyor haşlanmış göğüs benki, tuzsuz yemem amaiine kimyon pul biber karabiber ve üstünr yopurt dökünce çok keyif aldımm ve akşam tok tuttu sadece yer gök aşk izlerken tuzsuz leblebi yedim

bende çıkıyorum kızlar
dün evişlerim kaldı yapamadım asmadan yaprak tuzladım ,bahçenin otunu temizledim kapının önünü yıkadım bugün evin içini temizlemem lazım
hadi bana kolay gelsin

kolay gelsin cnm bende kendime geleyimmm kahvaltı yapayımmm

yap duygucum çorbanın içmesi çok keyifli ve tok tutuyo
pirinç lapasını denemiştim felakettti tadı
bu çorbayı çok kaçırdığımız zamanlar yada yazın dolapta serin serin çok iyi gider
seninde günün güzel geçsin canım

evet yazın hem hafif hemde güzel yemeside keyifli
bi arada tavuk haşlamayı denicem
dene cnmm lavoboya çıkmadım daha 300 gr gitmiş 68,3 olmuşumm ki dün ben detoks yapmadım ekmekte yedim tavuk salata yoğurt çok güzel tok tutuyor

ayyyyyyyyy ayakta uyuyorummmmmmm beni kahve paklarrrrrr hadi şimdilik benden by kızlarr döncemmmm amaa:))

ayyyyyyyyy ayakta uyuyorummmmmmm beni kahve paklarrrrrr hadi şimdilik benden by kızlarr döncemmmm amaa:))

ii şekerimm bende diyorumm topik birden aydınlandı neden acabaaa meğer sen gelmişsinnn

sana açık çek iste yeterki ben yapayımm

ıcmıs kadar olddum sekerımmm saol oglus uyandı ben kacarrr yenı bırıgelmıs buarada hıosgeldın ayısıgııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…