- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.721
Günü kaçamaksız tamamladım ama akşam yemeğimi geç yedim
1 dilim buğday ekmeği biraz peynir ve domates ve acıcıkta yoğurt :) yarın nöbetim var , en kolay nöbette oluyor zaten , nöbet 24 saat , sabah kahvaltı yaparım gitmezden ayak üstü , öğlen akşam da hastanede çıkan yemekleri elerim tamamdır :) bugün diğer günlerimden farklı olarak su içebildimayrıca muğla konusunda eşim kafa bulmuş benle ona sinirliyim az , ama onun istediği gibi sonuçlanmasından korkuyorum yani iç anadolu istemiyrummmm
kızlar akşam tartıldım tartılmaz olaydım 72,800 geldimm
üstelik aç karnına bide yine kaçırdımm
anacım yok iradenin isi yok bende ahh ben ne edemm...
akşam eve girdim daha üzerimi değiştirmedimm kayın valide bir tabak yaprak sarmasıyla girdi içeri bırakıp gitti,
tam yiyecem canım turşu çek aradım anne bana birazda turşu yolla dedim oda çok aç bu kız diye turşuyla beraber bir tabak daha sarma yollamış yanındada bir kaç şeyle bir tepsi geldi...
yediklerim:
1 tabak yaprak sarması
1 adet yufka ekmeği
1 kase turşu
2 adet kadayıf dolması
1 kase kiraz
bir tabak muşmula(yenidünya da denir)
diyecek bişey yokkk....
ah leyyamm hayır iştah açıcıda konuşmuyoz hepimiz yoğurt ot tavuk diyoruzzz :))) neyse sen o zaman az girr ama seni tatlı ve atıştırmlıklar yakıyorrrkizlar bugün size çok takildigim için yine i$tahim açik(( Allah'im ne biçim psikoloji buu yaa, dogru düzgün yemek yemedim ama yine hep tatli yedim
sabah : 3 ka$ik müsli ve k flaks kari$imi, bir bardaktan az süt
ögle : 1-2 çatal yumurta, yarim kk peynir, yarim dilim ekmek nutella
ara : 1 diyet yogurt, 1 avuç k flaks, 1 k bar, $ekersiz kahve
ak$am : 4-5 tane makarna, bir küçük kase çorba (yagsiz)
ve $u an açimmm açççççççççççççççç bu kadar yememe ragmen pes diyorum
1200 kalori olmu$ daha bir$ey yemem (heralde)
ooo çok güzelll yeşil çayı ben hala daha sevmiye sevmiye içiyorum ama içiyorum kız kimyon çok faydalıdırr tavsiye ederimmmevet duygucum aynen valla bugün yemeyince çooook rahatım
eltim bugün sigarayı bırakmayı deniyo can sıkıntısına mantar kurabiye yapmış getirdi bana yiyemem şekerim detoks yapıyorum dedim hiçç te canım istemedi
kimyon hiç kullanmam evde hertürlü baharat var bir tek kimyona alışamadım çarşıya gidince not ettim alıcam
bide yeşil çay hiç sevmezdim aktardan açık aldım bizim siyah çay gibi demliyorum tadı harika oluyo sevdim yeşil çayı
regl günlerde istiyor oda çok fazla ve sık değil galiba bu konuda şanslıyımmmleylacım madem buradayken daha çok yiyosun o zaman biraz daha az vakit geçir bakalım değişiklik olcak mı canım belkide kilo vermene yardımcı olur
ben siigarayı ilk bıraktığım günler sürekli sigara bırakma topiklerinde takılıyodum ve canım hiç sigara istemiyodu ama senin durum daha ilginç
bide şu tatlı isteğimiz olmasa daha çok kilo vercezde off offf nutellaaa
işte sen böyle konuşa konuşa beynine sinyal yolluyorsun leyya takma bu kadar kafana önceliklee ve bence yemi et yemememeye yoksa sen dayanamıyorsunnkendime sinir koyacagim topige fazla takilmicamters etki oluyor her seferinde
ya nutella yemicem diyeyemin etmi$tim ama dün son günü oldugu için bugün yedim ve tekrar bir hafta yemicem diye yemin ettim :)
ben çok sIkI bir diyete ba$layacagim (irademe hakim olursam tabi) ama per$embe gününü bekliyorum son sinavim var, ve ba$ka çarem kalmadi spor + açlik olacak yoksa $i$ko $i$ko tatile gitmek istemiyorum
aslinda bunlari yazarken bile kendimden umudumu kesmi$ bir vaziyetteyim artik tatile gidene kadar hedefim yok ne kadar verirsem o kadar kâr, belki 1 belki 2 kilo anca veririm
geç yemekte iyi değil hem löp diye kalıyor hem rahatsız ediyorGünü kaçamaksız tamamladım ama akşam yemeğimi geç yedim
1 dilim buğday ekmeği biraz peynir ve domates ve acıcıkta yoğurt :) yarın nöbetim var , en kolay nöbette oluyor zaten , nöbet 24 saat , sabah kahvaltı yaparım gitmezden ayak üstü , öğlen akşam da hastanede çıkan yemekleri elerim tamamdır :) bugün diğer günlerimden farklı olarak su içebildimayrıca muğla konusunda eşim kafa bulmuş benle ona sinirliyim az , ama onun istediği gibi sonuçlanmasından korkuyorum yani iç anadolu istemiyrummmm
ayy çok sevindim ben çıkmadım dAHAA yatak keyfi yaptımmmmmgünaydınnnnnnnnnnn sabah tartı çok güzel şeyler söledi bana
dünki çorbamın içtiğim şekersiz çaylar neskafeler ve sirkeli su işe yaramış galiba
vucumdumdaki ödemler gidiyo inşallahh
özellikle maydanoz hem yağ yakıyor hemde metabozlimayı hızlandırıyor ödem atıyorr bol bol tüketmek lazımkimsecikler yokken kahvaltımı yapayım bende
bir yumurta
bir domates biraz maydonoz
küçük bi parça peynir
bir dilim ekmek
şekersiz çayy
kolay gelsin tatlımmgünaydın arkadaşlarım bugün çok yoğunumm giremeyebilirim
erce bugün kandil mii üçayların başlangıcı mı anlamadım
inşallah tatlımmercem günaydın bugün kandil değil 3 ayların başlangıcı recep 1
akşam kalkamadım oruç tutmaya çalışacağım ama niyetlenmedimm midem ekşiyo
perşembeyi cumaya bağlayan gece regaip kandili inş.ibadetle geçiririz...
günaydınnnnnnnnn kızlar 7.3dan beri yatakta dönüyom uyumuyom ama kalkamıyorumdaaa dün güzel geçti kendi adımaaa şuan ocaktaa nohutum fokurduyorrr bende 1yada 2 gün ayran detoksu yapcam hayırlısıyla günümüz güzel ve hayırlı geçsin inşallahh
bencede yokkk... yani dayanılması zor hepsi keyifli yemeklerrr afiyet olsunn ama yılmıcan dediğim gibi insanız dayanamadığımız şeyler varr önemli oaln hergün yapmamak valla başarı için fedakarlık yapmak gerek kontesimmmm bunuunutmaa az gayret ki istediğinde herşeyi ypan bir kadınsınkızlar akşam tartıldım tartılmaz olaydım 72,800 geldimm
üstelik aç karnına bide yine kaçırdımm
anacım yok iradenin isi yok bende ahh ben ne edemm...
akşam eve girdim daha üzerimi değiştirmedimm kayın valide bir tabak yaprak sarmasıyla girdi içeri bırakıp gitti,
tam yiyecem canım turşu çek aradım anne bana birazda turşu yolla dedim oda çok aç bu kız diye turşuyla beraber bir tabak daha sarma yollamış yanındada bir kaç şeyle bir tepsi geldi...
yediklerim:
1 tabak yaprak sarması
1 adet yufka ekmeği
1 kase turşu
2 adet kadayıf dolması
1 kase kiraz
bir tabak muşmula(yenidünya da denir)
diyecek bişey yokkk....
aynı bazen atak geöçiriyorum o an ne bulsam yerimmm ama kısmıyorum yiyğşroyum onra telafi ediyorum hayır yemeyince sürekli düşnüyorsun başka şeye saldırıyonbazen bende ne bulursam yiyorum gözüm dönüyo sanki senin menüde biraz öle olmuş kontesim
gündüz aç kalıyosan eğer akşam yemeğe saldırman çok normal
kolay gelsin tatlımmmm yorma kendini inş bende tutarım oruçkrizantem nereye kaçtın bacım senn
ama işim var yazmışsın benimde varr....aslında hemde çokkk
haftasonu yine eğitim semineri varr cumartesi pazar sabahtan akşama kadar acayip canımı sıkıyo ama mecburi gitmek...
neyse kızlar ben çalşıyorum ara ara girerimmm...
bu arada oruç tutamayacağım inş.perşembe cuma tutarımm...
bende çıkıyorum kızlar
dün evişlerim kaldı yapamadım asmadan yaprak tuzladım ,bahçenin otunu temizledim kapının önünü yıkadım bugün evin içini temizlemem lazım
hadi bana kolay gelsin
günaydınnnnnnnnn kızlar 7.3dan beri yatakta dönüyom uyumuyom ama kalkamıyorumdaaa dün güzel geçti kendi adımaaa şuan ocaktaa nohutum fokurduyorrr bende 1yada 2 gün ayran detoksu yapcam hayırlısıyla günümüz güzel ve hayırlı geçsin inşallahh
kızlar tavuk gerçekten çok toktutuyor haşlanmış göğüs benki, tuzsuz yemem amaiine kimyon pul biber karabiber ve üstünr yopurt dökünce çok keyif aldımm ve akşam tok tuttu sadece yer gök aşk izlerken tuzsuz leblebi yedim
yap duygucum çorbanın içmesi çok keyifli ve tok tutuyo
pirinç lapasını denemiştim felakettti tadı
bu çorbayı çok kaçırdığımız zamanlar yada yazın dolapta serin serin çok iyi gider
seninde günün güzel geçsin canım
dene cnmm lavoboya çıkmadım daha 300 gr gitmiş 68,3 olmuşumm ki dün ben detoks yapmadım ekmekte yedim tavuk salata yoğurt çok güzel tok tutuyorbi arada tavuk haşlamayı denicem
ayyyyyyyyy ayakta uyuyorummmmmmm beni kahve paklarrrrrr hadi şimdilik benden by kızlarr döncemmmm amaa:))
ii şekerimm bende diyorumm topik birden aydınlandı neden acabaaa meğer sen gelmişsinnnnabersınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sana açık çek iste yeterki ben yapayımmbende ıstıyorummmmm
ayyyyyyyyy ayakta uyuyorummmmmmm beni kahve paklarrrrrr hadi şimdilik benden by kızlarr döncemmmm amaa:))
ii şekerimm bende diyorumm topik birden aydınlandı neden acabaaa meğer sen gelmişsinnn
sana açık çek iste yeterki ben yapayımm
ıcmıs kadar olddum sekerımmm saol oglus uyandı ben kacarrr yenı bırıgelmıs buarada hıosgeldın ayısıgııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?