Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam duygucum nasılsın
maşallah topik canlanmış dün ne oldu öyle 20 küsür sayfa oku oku 1 saat oldu yeni bitirdim

yeni arkadaş gelmiş ayışığı 112 hoşgeldin canım

selam duygucum nasılsın
maşallah topik canlanmış dün ne oldu öyle 20 küsür sayfa oku oku 1 saat oldu yeni bitirdim

Hoşbuldum canım , seni de hoşbuldum gamze İwit kızlarrrr , iş yerinde bi masa donatmışlar sormayın , kekler kurabiyeler simitler .... Sen diyettesindir bunlar kilo yapar diye kıskıs gülenler oldu , saat 10 gibi bi ara öğün mü yapsam didim kendi kendime , sonra didimki kızlara ihanet etmeeeeee .... iwit yemedimm tadına bilenem bakmadım , bu irade bende zati var da , ben neden kilo veremediğimi bildiğim konuyu çözmeye başladım ve su içiom 2 gündür ama midem bulaniyi , alışkın değilim tabe suya , susuz yaşanır mı demeyin valla yaz kış susuzum kola meyvesuyu yok hayatımda zaten , çayı da çok içmiyorum susuzum didim ya
Bu arada nescafe diüretik etkilidir içenlere söylim dedim ... Şekersiz sert için

selam duygucum nasılsın

sende hoşgeldin kestane şekerimmmm bundan sonra böyle cnm sıkı yönetimilan ettikk ,şekerim sen bildirim yapmadınn kg oldu kg

aferim sana benden yıldızlı öpücük sanaa

kızlar bu arada fac. de yazdım burdanda yazayım civciv ara verdim bir süre potide ara verdi bildrim birsüre yapmıcaklar eğer varsaa burdan ara veren söylesinn bugün kg ları güncellicemm girmeyenleri silcem ara verenleri dondurcamm

duygu neden ayran detoksunu yazmıyosunn
küstümm sana
kıskanıyon dimi içerde senden güzel olurum diyee

bak internetten bakmıyomm
sen yaz istiyommm

beni oraya getirtme,fena ederimmm

erceye desem yazmıştı çoktann.....

selam duygucum nasılsın

evet şekerimm 2012 yaz sezonunu açtıkk,,,,
malum önümüz haziran deniz havuz mevsimi geliyor bizim selülütlü arkideşler yeni uyandıı...
mayolar pikiniler onları bekliyorr... Ama totolar erimedi..:))))

kızım sana sölüyom gelinim sen anla demi kontesim
ben yazayım bari duygu kesin görmemiştir
nohut yeşil mercimek bulgur haşlıyoruz
koyu kıvamlı bi ayranın içine ekliyoruz
benim tansiyon yerlerde olduğu için ben azcık tuz koydum içine bide bolll nane koyu kıvamlı bi çorba yaptım
içimi zevkli oldu
sabah normal kahvaltı yaptım sonra gün boyu acıktıkça bu çorbadan içtim sabah tartıdaki rakam harikadaydı

sağolasın ercemm çokk merci şekerim

Öpücüğün yıldızlısı nasıl oliiii gıııı
bir ara anlatırımm:)))
aaaaaaaa affet benim gibi cahili eşşek kafalı duygu sen nasıl yazmazsın müdere tarfi
evet şekerimm 2012 yaz sezonunu açtıkk,,,,
malum önümüz haziran deniz havuz mevsimi geliyor bizim selülütlü arkideşler yeni uyandıı...
mayolar pikiniler onları bekliyorr... Ama totolar erimedi..:))))
ah sizde toto bende pehlivan kollarr
aha ahaa eksik eksik eksikkk hani çinde 2 tane rendelenmiş salatalıkk hıhh işte eksikkkkkkkkk
şekersiz az sütlü neskafemle keyf yapıyorum moladayım birazdan işlere kaldığım yerden devamm

ohhhhhhhsefan olsunnnnnnnnnnn

ben niye açıkmadımmm dahaa :))))) nohutları haşladım ama bugün o modda değilimm salata yicem ama daha açıkmadımmmmm yarın keyfim olursaa yapcam ayran detoksumuu

dün akşamki malum yemek saldırımdan sonra
ve bugün oruç tutabilirmiyimm denemem başarısız oldu

sabah kahvaltı yapmadım

sadece 1,5 lt.su ve çay

öğlen yemeğim:

2 dilim kepek ekmeği,mercimek çorbası,tavuk göğsü sote,az salat,küçük kase cacık

çok doydum resmen tıkadı....

akşam ayran detoksu malzemelerimi hazırlayayım yarın için

ben kilo vermek istiyorum artıkınn....

peki duygu malzemelerin belli bir ölçüsü varmı yoksa hepsinden bir avuçmu haşlancekk...
kestane kebap acele cevap...

Kıslar yeni gelebildim ... Öğlen yemeği tam diyet yapanlar içindi , aşçı duymuş herhalde Bir porsiyon bezelye yemeği + 1 kase cacık ( bol nane ve biberli ) + 1 dilim çavdar ekmeği ... Derkenn bi hasta nakli çıktı anca geldim , gelirken ara öğün olsun die 1 paket limonlu diet püsküüt aldım yanına bi de koca şişe su aldım görmeliydiniz halimi yol 40 dakika gelene kadar yarısını içtim , bitirmedim çünkü hızlı içilen su çarçabuk atılır vücuttan siz için baaaaalımmmm öyle keyif gayfelerinizi arada şekersiz çay , bitki çayı vs götürdüm onları yazmıom anlan gari haaa bu arada iyiki hasta çıktı yoksa arkadaş dondurma diye tutturmuştu , gerçi 1-2 top yicektim sadesinden ( 1 top 1 meyvenin yerine geçiyor çaktırmadan tüyomuda verdim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…