- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.761
sen de bakem bende bişey okudum sabah yoksam omu kızz
bana de sadece çatlasın tombikk ve tembel arkideşler...
Heee bagk sadece sana diyorum hee , kilo vermeye yardımı var mı bilmiyorum ama var diye duydumdu taaa önceden , kolesterol düşürücü bir formül biliyinmi ? akşamdan ceviz içini suya ıslatıon sabah aç karna içionben 10 kilo verdimdi sene başından beri , 3 aydır falanda aynı kiloda kaldım , tahlil yaptırdım kolesterol sınırda çıktı , dahiliyeciye nasıl olur ben diyet beslenen birisiyim dedim , spor yap düşer dedi ama ben tembelim spor sevmiyorum su içmeye bile dün başladım bakalım cevis kilo verdircekmi
kıs netten baktım şimdi sirke mirke dii , ben sadece cevizi ıslıom yaaa
ya ben ceviz ıslatmayı duymuştumm
kolestorol düşürücü olduğunu..
sabah araştırdımm
zayıflatıcı şurup hatunun biri 15 günde 5 kilo verdim diyor
2 litre suyu kaynat,içine yemek kaşığı kurutulmuş papatya koy bir taşım daha kaynat
suyu sonra bir kaba süz içine bir yemek kaşığı süzme bal ve 2 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip bir karışım şurup elde et
diyetini yaparken akşama kadar bu şurup bitecek
hergün yap 1 haftada 2-3 kilo veren var
tadı iğrençmiş ama deneyenler sonuç güzel diyor..
iltahap ve ödem atıp vücudu sıkılaştırıyormuş..
bunu nerden okudun kııı , ben ilk duydum , evde bi sürü papatyam var , içem die kuruturum yada saçıma dökeyim die öylecene bekler , sizler beni baya azme getirdiniz kilo verme konusunda , seviyim sizi ben
valla dene tatlımm
bende papatya alırım belkii ama kokusu biraz kötüymüş
ayy bende orta okul ve lisedeyken saçlarım sararsın diye papatya suyuyla yıkardımm
nerden nereye..aklıma geldi kızz...
Ne papatyası alcan annem , bağ bahçe papatya dolu kendin kurut olmasmı
yaa sabah bi giriyomm ofise akşama kadar hafta sonu anca bulamazsam alırım toplarımda kurutması var bide...
çokk tembelim çokk
ben seni tanımıom ya farkettimde kimseyi tanımıyorum , yediğin içtiğin senin olsun derler ama burda onlarıda paylaşıozanlatsana kendini
33 yaşındayım,şişmanım,eşimde şişman,topikteki kızlarda şişman
yarışmaya antalyadan katılıyorum,kilo bilgilerime ve hedefime ilk sayfadan bakabilirsin
mali müşavirmm amele misali çalış çalış dur...
başka bişey yok bacım
çocuğumda yok
başka ne diyimm
eee sen anlat bakim acıkkta...
29 yaşında 1.70 boyunda 67 kilo esmer ,sayenizde gaza gelen ve hiçbirzaman 66 kilo altında kalamayan ... 4 yaşında erkek ikizlerim var , yarışmaya senin komşu ilden katıldımişimi bilion psikoloji bozan bir işte çalışıom
komşu il denizlikomşu il derken muğlamıydı
komşu il denizli
ya bacım 1,70 boydasın 67 kiloyu bepenmiyorsun bu nasıl işş
boyunumu yanlış ölçüyon bacımm yoksa kilonmu dengesiz..
1,70 boyda 67 çok şık duran bir kilodur
55-60 kilolarda tahta kurusu gibi olursun bak demedi deme...esmermişsinde kara kuru bak kocan beğenmez demedi deme:)))
kızı tozu horozu derler , ama bu öyle böyle kız değil neysem gari , ben buralı değilim aile köken ısparta ben doğma büyüme gonyaevet yanık yoğurt özellikle koyunu et yemekleriyle seviyorum alışkın olmayana kötü ama alışana güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?