Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sen de bakem bende bişey okudum sabah yoksam omu kızz
bana de sadece çatlasın tombikk ve tembel arkideşler...

Heee bagk sadece sana diyorum hee , kilo vermeye yardımı var mı bilmiyorum ama var diye duydumdu taaa önceden , kolesterol düşürücü bir formül biliyinmi ? akşamdan ceviz içini suya ıslatıon sabah aç karna içion ben 10 kilo verdimdi sene başından beri , 3 aydır falanda aynı kiloda kaldım , tahlil yaptırdım kolesterol sınırda çıktı , dahiliyeciye nasıl olur ben diyet beslenen birisiyim dedim , spor yap düşer dedi ama ben tembelim spor sevmiyorum su içmeye bile dün başladım bakalım cevis kilo verdircekmi

o 10 kiloyu cevisle vermedim haa onuda belirtiyim 2 ay gibi bir sürede gitti 2 öğün ekmeksiz beslenip kilo alan ve kendini tanıyıp 5-6 öğün yemek yiyen biri olunca birden bedende şaşırıverdi 10 kiloyu verdi tabi

kıs netten baktım şimdi sirke mirke dii , ben sadece cevizi ıslıom yaaa

ya ben ceviz ıslatmayı duymuştumm

kolestorol düşürücü olduğunu..

sabah araştırdımm

zayıflatıcı şurup hatunun biri 15 günde 5 kilo verdim diyor

2 litre suyu kaynat,içine yemek kaşığı kurutulmuş papatya koy bir taşım daha kaynat
suyu sonra bir kaba süz içine bir yemek kaşığı süzme bal ve 2 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip bir karışım şurup elde et
diyetini yaparken akşama kadar bu şurup bitecek
hergün yap 1 haftada 2-3 kilo veren var

tadı iğrençmiş ama deneyenler sonuç güzel diyor..

iltahap ve ödem atıp vücudu sıkılaştırıyormuş..

bunu nerden okudun kııı , ben ilk duydum , evde bi sürü papatyam var , içem die kuruturum yada saçıma dökeyim die öylecene bekler , sizler beni baya azme getirdiniz kilo verme konusunda , seviyim sizi ben

bunu nerden okudun kııı , ben ilk duydum , evde bi sürü papatyam var , içem die kuruturum yada saçıma dökeyim die öylecene bekler , sizler beni baya azme getirdiniz kilo verme konusunda , seviyim sizi ben

valla dene tatlımm

bende papatya alırım belkii ama kokusu biraz kötüymüş
ayy bende orta okul ve lisedeyken saçlarım sararsın diye papatya suyuyla yıkardımm
nerden nereye..aklıma geldi kızz...

ben seni tanımıom ya farkettimde kimseyi tanımıyorum , yediğin içtiğin senin olsun derler ama burda onlarıda paylaşıoz anlatsana kendini

33 yaşındayım,şişmanım,eşimde şişman,topikteki kızlarda şişman
yarışmaya antalyadan katılıyorum,kilo bilgilerime ve hedefime ilk sayfadan bakabilirsin
mali müşavirmm amele misali çalış çalış dur...
başka bişey yok bacım
çocuğumda yok
başka ne diyimm

eee sen anlat bakim acıkkta...

29 yaşında 1.70 boyunda 67 kilo esmer ,sayenizde gaza gelen ve hiçbirzaman 66 kilo altında kalamayan ... 4 yaşında erkek ikizlerim var , yarışmaya senin komşu ilden katıldım işimi bilion psikoloji bozan bir işte çalışıom

ya bacım 1,70 boydasın 67 kiloyu bepenmiyorsun bu nasıl işş
boyunumu yanlış ölçüyon bacımm yoksa kilonmu dengesiz..
1,70 boyda 67 çok şık duran bir kilodur

55-60 kilolarda tahta kurusu gibi olursun bak demedi deme...esmermişsinde kara kuru bak kocan beğenmez demedi deme:)))

Geçen gün diyetisyen denk geldi hastaneye gittiğimizde , ona sordum veremiom dedim ,hedefin kaç ki dedi 60 ya da 62 dedim bi güldü , sen dio doğum yapmış bir bayansın ve fiziğin de düzgün dedi , 65 66 altına inme dedi , hatta dön bakem arkanı dedi nerenden vercen o dediğin kiloda ne kalça kalır ne bişi yakışmaz valla dedi ama ben elbise giymek istiyorum yaaaa ahdım var , hayatım boyunca 72 74 kiloydum , 74 le hamile kalıp 104 le doğuma gidip 9 ayda 64 e düşmüştüm , 1 yıl korudum sonra sonuç yine 77 aha dedim nere gidiyorum bennnn , fakat ekmeksiz öğlen ve akşam yiyordum yani metabolizma çökmüştü , su spor zaten hiç yoktu , sadece yeme düzenimi değiştirerek yani yiyerek 2 ayda 10 kilo verdim ama kaldım burda , şöyle accık şekillensem şöyle çıtı pıtı elbiseler alsam olmazmı sanki antalya da teyzemin kızı var yıllardır oğlan çocuğu gibi giyiniyosun der durur , o kızıo bu halde al elbise dio bende hayır 62 olcam diom kavga edioz

kızı tozu horozu derler , ama bu öyle böyle kız değil neysem gari , ben buralı değilim aile köken ısparta ben doğma büyüme gonya evet yanık yoğurt özellikle koyunu et yemekleriyle seviyorum alışkın olmayana kötü ama alışana güzel

ısparta konya kardeş il
severim ıspartayı akdenizin en mutaasıp ilidir accık cimri olurlar ama çok temizdir insanı
antalyanın valla gördüğüm kadarıyla pek bişieyi meşur değil,sarhoşu,denizi,kumu güneşi bunlarıda ben değil turistler seviyor..

yanık yoğurt 10 sene evell hediye gelmişti baya kokuyodu

ama geçen konya karapınardan geldi inek südüne mayalanmış yanık yoğurt yoğur varya kaymak mübarek yemeye doyamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…