Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bendee bende bendeee

peki duygu malzemelerin belli bir ölçüsü varmı yoksa hepsinden bir avuçmu haşlancekk...
Kestane kebap acele cevap...
dur unuttum bakem bi
hayret bişeyy yine kisme yok hatunlar dün şişmiştiniz bugün herkes tıssssssssss

ayışığı 112 acil cevap lütfen dimi ama cicim....
ya banasabahtanberi bir ağırlık çöktü devamlı yattım şuan yazarken bilezorlanıyorum uykum varrrrrrrrr
allah bağışlasınn evlatlarını
denizlinin nesi meşhur... Horozun hariçç
bide buldan dukumaları,bide yanık yoğurt vardı...

Hee bu arada duyguda aslen antalyalı

ivet antalyaaa akdeniz ege deniz kırmasıyım:)))

KONTESİMEEEE;

1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

TATLIM BEN AYRANI GÖZ KARARI KOYUYORUM ORDA 1.5-2 LT DİYOR AMA BEN EVDE YARIM YAĞLI YOĞURTUM VAR ONDAN YAPIYORUM AYRANIMI BÖYLE TATLIM HAŞLA KOY 2 GÜN YAPCAKSAN YARIYA BÖL BİRGÜN BİRNİ DİĞER GÜN BİRİNİ YAPARSIN BENDE YARIN YAPCAM İNŞALLAHH

acillll 112 kiz nasil verdin 10 kiloyu biraz detaya girseneeee

hmmmm ben deneyebilirim bunu kontesimmm ay ne güzel olur haftada 1 kilo versem ke$kee

bunu nerden okudun kııı , ben ilk duydum , evde bi sürü papatyam var , içem die kuruturum yada saçıma dökeyim die öylecene bekler , sizler beni baya azme getirdiniz kilo verme konusunda , seviyim sizi ben

ayyy bana gönder papatyayi ben nerden bulayim papatyayi yaa

aaaa kiz inceciksin bence hiç vermene gerek yok, benim kom$umda senin biyunda ve tam senin kilonda ve çok güzel bir fizigi var, daha ne istiyon

ayyy ikizmi dedinnn in$allah benimde ikizim olur çok seviyorum yaaa tedaviylemi oldu normal yollarlami? mrakimi bagi$laaa

aynen katiliyorum canim, üstelikte acilii kiskandimmmmm

akşam ki menüm öğlenki bezelye yemeğinden 2 kaşık anca yiyebildim tam bir fiyaskoydu , yanına cacık , 5-6 kiraz , 2 çilek ve gelirken dondurma , durdurun beniiiii dondurma yemicektim 1 hafta
Evet gelelim 10 kiloyu nasıl verdiğime , bacım ben öğlen ve akşam şeklinde ekmeksiz yemek yiyen akşamda bazen çikolata götüren biriydim , kendimi tanıdım alışkanlıklarımı değiştirmeye karar verdim , hemen yemek yemeye başladım , acıkmıyordum aslında ama bedenim alışmıştı artık yıllardır böyle beslenmeye , ne yaptım ona gelelim :
Sabah erken kalkmaya özen gösterdim , 9 gibi kalkardım 8 de kalkıp hemen bir dilim kepek ekmeğiyle peynir yedim metabolizmam harekete geçsin die , öğleyin çocuklarla kahvaltı yine aynı tarzda eğer iş yerindeysem hastanede çıkan yemeklerden yedim , ama ölçülü , biraz et , et yoksa 3-4 kaşık baklagil , çorba varsa ekmek yerine geçtiğini unutmadım pilavı eledim artı 1 dilim ekmek yedim , yoğurt ilave ettim ya da salata , ikindi ara öğün yaptım 1 elma ya da 3 kuru kayısı ya da 2 incir yedim , akşamları işyerindeysem aynı düzen , eğer evdeysem 2-3 kaşık pilav ( bizde eksik olmaz ) , sebze varsa 4-5 kaşık susuz yoksa et yada kurubaklagil , yogurt, çorba varsa yarım kase ve bir dilim muhakkak ekmek ama beyaz değil ... akşam ara öğün yaptım bazen 1 meyveyi geçmedim , yatmadan öncede mutlaka süt içtim ... su içemediğimden gün içerisinde doğadanın beşi bir yerdesi , limonlu form çayı , 7 otlu çay vs içtim ara arada maden suyu ... sporda yapmadım ... yani yiyerek verdim bacım ... kaçamak yapmadan ilk 2 haftada 5 kilo verdim sonra kaçamaklar devreye girdi dondurmalar çikolar , 1 buçuk ayda 5 kilo gitti , 3 aydırda koruyorum ... yani ara öğünler önemli bunu anladım , ikincisi ekmek yenmeliymiş bunu anladım ... ha noldu 2 ay sonra eski düzenime geri döndüm metabolizma yine çöktü vermiyo gari önemli olan kendini tanımak ve düzenini değiştirmek bedenini şaşırtmak , yemiyosan yicen yiyosan yemicen , 4 pasta yiyosan 1 yicen yada yemicen , 2 meyve yiyosan 1 yicen , alışkanlıklarını değiştirceksin yani , 6 sene öncesindede 2 buçuk ayda 12 kilo vermiştim o zaman çikolataya varana kadar yemiştim fakat dedigim gibi az sık yedim ... pasta börek bile yemiştim , şimdi korkuyorum yemeye bundan sonra veremesemde korumaya çalışıyorum korkum tekrar almak ... korumak için almamak içinde ara öğünler çok önemli , ben uzun süre aç kalıp ana öğüne saldıran biri değilim şekeri de bırakalı 12 sene oldu çayımda , fakat ara öğünler metabolizmanın çalışması için çok önemli bence ,, yaa düşünsene içinde bir makine var uzun süre birşey yemeyince su içsen dahi gerisi gelmicek die depolar ama sen ona ara ara az az yiyecek verirsen kaç sistem birden çalışacak nasılsa arkası gelcek die .. en azından bu benim fikrim ...

kıskanma yaaa , bende elbise giymek istiyorum oğlan çocuğu gibi gezmekten bıktım , çokmu bişi istiom popom fırtlasın istemiyorum birde kemikliyim leğen kemiklerim ben burdayım dio ikiz canım , Rabbim gönlüne göre versin inşallah ... normal diyorum ama tedavi ... kıskanma beni yaaa sen kaç kilosun ki

hmm canim diyetin güzelmi$ yaa, bende gün boyu fazla yemek yemem, aslinda elimden gelse hiç yemem, sadece ati$tirmayi çok seviyorum öyle oturupta bir tabak yiyen biri degilim, sabah kalkinca saat 12 ye 1 e kadar bir$ey yemeden durabiliyorum ama agzima bir$ey sürünce birakamiyorum, hiç acikmadan bir$eyler ati$tiriyorum hep, gün boyu yogurt, kuru yemi$ bisküvi çikolata ve müsli/k fleks yiyebilirim yani
ekmek hiç yemem, meyve nadiren yerim sadece karpuzzzz a a$igim, böyle i$te 2 yilda 15 kiloyu almayi becerdim 51-53 arasiydim $u 67 ile 69 arasi gidip geliyorum malesef, he birde potansiyel cüceyim ben yaa 162 boyum, kocaman popom var, kalçalarim geni$ degil neredeyse tüm kilom popo ve bacakta temmuzun ortasina kadar 8 kilo vermem lazim

Allah anali babali büyütsün canimmmm

Hemen hemen aynı bünyemiz ... Uzun süre bişey yememek ve acıkmamak , ekmek yememek , doğru düzgün meyve yememek , bisküvi çikolata , ben kuru yemişi hayatımdan çıkaralı 6 sene oldu , şimdi ayda yılda misafirlikte yarım avucu geçirmem ... bak kendini ne güzel tarif ediyorsun , sürekli atıştırıyorum diyorsun , onları bir düzene koysan kilo vereceğine inanıyorum ben , düzenini değiştir metabolizmanı harekete geçir böylelikle , ekmeği dahil et hayatına , öğünlerde 1 dilim mesela ama kepek bugday çavdar olsun beyaz değil ... biliyorum ki sende ben gibi su içmeyi ve sporu sevmiyorsun ... ben asitli içecekte içmem bak 6 yıldır .. dediğim gibi alışkanlıklarını masaya yatır ve onları değiştir atıştırmalarını düzene koy ... mesela ben imkanım olsa spora gitmek isterim , nasıl burası beni motive etmişse sporda eder eminim ama imkanım yok ... akşam atıştırmalarını kaldır , onun yerine 1 meyve ve yatarken mutlaka süt tavsiye ederim yaşını bilmiyorum ama bekarsan falan çık dolaş yürüyüş yap gez havalarda ısındı .. neden veremeyesin ki , alışkanlıklarını değiştir ve atıştırmalarını programla sana tavsiyem

dünki şahane detoksumdan sonra çook kötü bi menüyle karşınızdayım
kızın bana cıssss deyin
sabah
bir dilim ekmek
haşlanmış yumurrta
domates maydanoz bir parça peynir
şekersiz çay

ara elma

öğle
bir dilim ekmek
taze fasülye
yağsız kıvırcık salata üstüne iki kaşık yoğurt

bir avuç beyaz leblebi
3kuru kayısı 3 erik azcık yaban mersini
şekersiz neskafe

akşam mevlüte gittim ikram vardı geri çeviremedim napim aslında hamurişinden hiç haz etmem bilirsiniz beni

bir peynirli poğaça
6 tane parmak kalınlığında zeytinyağlı sarma
bir çukulatalı kurabiye
şekersiz çay

gün içinde 2 litre su
sınırsız şekersiz çay
ballı sirkeli su
1 buçuk saat orta tempolu yürüyüş
evişi koşturmaca

Son düzenleme:

ban salatalık koymadım ki

bende kendimi tanıtayım
topiğin en yaşlısıyım 34 yaşındayım
evliyim 16 yaşında bir kızım var
evhanımıyım kocaelideyim
1 68 boy kilomu ne sor ne ben söliyim pazartesi tartı günümüz o zaman bi bomba patlatıcam

maşallah yavrularını allah bağışlasın
işindede allah kolaylık versin allah yardımcınız olsun ne zaman bi ambulans sesi duysam içim hoplar arkasından dua eder felakları nasları okurum

yaa bacım sen nöbet bitince git orta boy bi pizza söle arkasınada tatlı ne işin var diyetle falan dermişim ama demem
ben 67 kiloya düşünce pizza yicem yine pizzaya aşermeye başladım
offf biri beni durdursun yaaa

tanıştığımıza çok memnun oldum , ohh ne güzel boyunca kızın var , Rabbim acılarını göstermesin inşallah yavrularımızın ... boyuna göre kilon çokta değil ki Nazar Duaların için Allah razı olsun canım ....

off canımı pizza istettin , şu 1 haftayı sizlerle tamamlıyım 65 e inim , pizza yicem söz oğluşları atcam arabaya doğru pizzacıya

Bu menünün neresine üzüldün sen de bakem ? üstüne benden şekersiz ya da az şekerli 1 türk kahvesi içecektin metabolizman çalışcaktı ... sen şimdi güzelce uyu dinlen , yarın sabah erken kalkıyorsun ve yarın bugünü telafi ediyorsun , ayrıca yürüyüşte yapmışsın kiii ... yoksa sende ben gibi diyet bozuldu diyip daha çok yiyenlerdenmisin

tühh keşke pizza demeseydim yahuu neyse bir hafta sonra sen yersin oğluşlarınla
akşamki poğaça ve kurabiyeler fazla gibi geldi bana o yüzden cıss dedim ama bak şimdi sen yazınca mutlu oldum vicdanım rahatladı
bu arada türk kahvesi bu aralar pek içemiyorum sigarayı çağrıştırıyo bana yeni bıraktımda da o zıkkımdı yinede ikrama teşekkür eder neskafemi isterim
sen ne tatlı bir arkadaşmışsın canım yaa nerelerdeydin şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…