- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.781
ben çıkası oldum daha gelen giden yokk
neyse kızlarr topiği boş bırakmayınn
yarın görüşmek üzere hoşça ve dostça kalın...
bendee bende bendeeedün akşamki malum yemek saldırımdan sonra
ve bugün oruç tutabilirmiyimm denemem başarısız oldu
sabah kahvaltı yapmadım
sadece 1,5 lt.su ve çay
öğlen yemeğim:
2 dilim kepek ekmeği,mercimek çorbası,tavuk göğsü sote,az salat,küçük kase cacık
çok doydum resmen tıkadı....
Akşam ayran detoksu malzemelerimi hazırlayayım yarın için
ben kilo vermek istiyorum artıkınn....
dur unuttum bakem bipeki duygu malzemelerin belli bir ölçüsü varmı yoksa hepsinden bir avuçmu haşlancekk...
Kestane kebap acele cevap...
ya banasabahtanberi bir ağırlık çöktü devamlı yattım şuan yazarken bilezorlanıyorum uykum varrrrrrrrrhayret bişeyy yine kisme yok hatunlar dün şişmiştiniz bugün herkes tıssssssssss
ayışığı 112 acil cevap lütfen dimi ama cicim....
allah bağışlasınn evlatlarını29 yaşında 1.70 boyunda 67 kilo esmer ,sayenizde gaza gelen ve hiçbirzaman 66 kilo altında kalamayan ... 4 yaşında erkek ikizlerim var , yarışmaya senin komşu ilden katıldımIşimi bilion Psikoloji bozan bir işte çalışıom
denizlinin nesi meşhur... Horozun hariçç
bide buldan dukumaları,bide yanık yoğurt vardı...
Hee bu arada duyguda aslen antalyalı
o 10 kiloyu cevisle vermedim haa onuda belirtiyim2 ay gibi bir sürede gitti 2 öğün ekmeksiz beslenip kilo alan ve kendini tanıyıp 5-6 öğün yemek yiyen biri olunca birden bedende şaşırıverdi 10 kiloyu verdi tabi
ya ben ceviz ıslatmayı duymuştumm
kolestorol düşürücü olduğunu..
sabah araştırdımm
zayıflatıcı şurup hatunun biri 15 günde 5 kilo verdim diyor
2 litre suyu kaynat,içine yemek kaşığı kurutulmuş papatya koy bir taşım daha kaynat
suyu sonra bir kaba süz içine bir yemek kaşığı süzme bal ve 2 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip bir karışım şurup elde et
diyetini yaparken akşama kadar bu şurup bitecek
hergün yap 1 haftada 2-3 kilo veren var
tadı iğrençmiş ama deneyenler sonuç güzel diyor..
iltahap ve ödem atıp vücudu sıkılaştırıyormuş..
bunu nerden okudun kııı , ben ilk duydum , evde bi sürü papatyam var , içem die kuruturum yada saçıma dökeyim die öylecene bekler , sizler beni baya azme getirdiniz kilo verme konusunda , seviyim sizi ben
29 yaşında 1.70 boyunda 67 kilo esmer ,sayenizde gaza gelen ve hiçbirzaman 66 kilo altında kalamayan ... 4 yaşında erkek ikizlerim var , yarışmaya senin komşu ilden katıldımişimi bilion psikoloji bozan bir işte çalışıom
ya bacım 1,70 boydasın 67 kiloyu bepenmiyorsun bu nasıl işş
boyunumu yanlış ölçüyon bacımm yoksa kilonmu dengesiz..
1,70 boyda 67 çok şık duran bir kilodur
55-60 kilolarda tahta kurusu gibi olursun bak demedi deme...esmermişsinde kara kuru bak kocan beğenmez demedi deme:)))
aaaa kiz inceciksin bence hiç vermene gerek yok, benim kom$umda senin biyunda ve tam senin kilonda ve çok güzel bir fizigi var, daha ne istiyon
ayyy ikizmi dedinnn in$allah benimde ikizim olur çok seviyorum yaaa tedaviylemi oldu normal yollarlami? mrakimi bagi$laaa
aynen katiliyorum canim, üstelikte acilii kiskandimmmmm
kıskanma yaaa , bende elbise giymek istiyorum oğlan çocuğu gibi gezmekten bıktım , çokmu bişi istiom popom fırtlasın istemiyorum birde kemikliyim leğen kemiklerim ben burdayım dioikiz canım , Rabbim gönlüne göre versin inşallah ... normal diyorum ama tedavi ... kıskanma beni yaaa sen kaç kilosun ki
hmm canim diyetin güzelmi$ yaa, bende gün boyu fazla yemek yemem, aslinda elimden gelse hiç yemem, sadece ati$tirmayi çok seviyorum öyle oturupta bir tabak yiyen biri degilim, sabah kalkinca saat 12 ye 1 e kadar bir$ey yemeden durabiliyorum ama agzima bir$ey sürünce birakamiyorum, hiç acikmadan bir$eyler ati$tiriyorum hep, gün boyu yogurt, kuru yemi$ bisküvi çikolata ve müsli/k fleks yiyebilirim yani
ekmek hiç yemem, meyve nadiren yerim sadece karpuzzzz a a$igim, böyle i$te 2 yilda 15 kiloyu almayi becerdim51-53 arasiydim $u 67 ile 69 arasi gidip geliyorum malesef, he birde potansiyel cüceyim ben yaa 162 boyum, kocaman popom var, kalçalarim geni$ degil neredeyse tüm kilom popo ve bacakta temmuzun ortasina kadar 8 kilo vermem lazim
Allah anali babali büyütsün canimmmm
bir ara anlatırımm:)))
aaaaaaaa affet benim gibi cahili eşşek kafalı duygu sen nasıl yazmazsın müdere tarfi
ah sizde toto bende pehlivan kollarr
aha ahaa eksik eksik eksikkk hani çinde 2 tane rendelenmiş salatalıkk hıhh işte eksikkkkkkkkk
ohhhhhhhsefan olsunnnnnnnnnnn
29 yaşında 1.70 boyunda 67 kilo esmer ,sayenizde gaza gelen ve hiçbirzaman 66 kilo altında kalamayan ... 4 yaşında erkek ikizlerim var , yarışmaya senin komşu ilden katıldımişimi bilion psikoloji bozan bir işte çalışıom
cenenız dusmus yıne kızlar oku oku bıtmedı yahuuuuuuu
tanıştığımıza çok memnun oldum , ohh ne güzel boyunca kızın var , Rabbim acılarını göstermesin inşallah yavrularımızın ... boyuna göre kilon çokta değil ki Nazar Duaların için Allah razı olsun canım ....bende kendimi tanıtayım
topiğin en yaşlısıyım 34 yaşındayım
evliyim 16 yaşında bir kızım var
evhanımıyım kocaelideyim
1 68 boy kilomu ne sor ne ben söliyim pazartesi tartı günümüz o zaman bi bomba patlatıcam
maşallah yavrularını allah bağışlasın
işindede allah kolaylık versin allah yardımcınız olsun ne zaman bi ambulans sesi duysam içim hoplar arkasından dua eder felakları nasları okurum
off canımı pizza istettin , şu 1 haftayı sizlerle tamamlıyım 65 e inim , pizza yicem söz oğluşları atcam arabaya doğru pizzacıyayaa bacım sen nöbet bitince git orta boy bi pizza söle arkasınada tatlı ne işin var diyetle falan dermişim ama demem
ben 67 kiloya düşünce pizza yicem yine pizzaya aşermeye başladım
offf biri beni durdursun yaaa
dünki şahane detoksumdan sonra çook kötü bi menüyle karşınızdayım
kızın bana cıssss deyin
sabah
bir dilim ekmek
haşlanmış yumurrta
domates maydanoz bir parça peynir
şekersiz çay
ara elma
öğle
bir dilim ekmek
taze fasülye
yağsız kıvırcık salata üstüne iki kaşık yoğurt
bir avuç beyaz leblebi
3kuru kayısı 3 erik azcık yaban mersini
şekersiz neskafe
akşam mevlüte gittim ikram vardı geri çeviremedim napim aslında hamurişinden hiç haz etmem bilirsiniz beni
bir peynirli poğaça
6 tane parmak kalınlığında zeytinyağlı sarma
bir çukulatalı kurabiye
şekersiz çay
gün içinde 2 litre su
sınırsız şekersiz çay
ballı sirkeli su
1 buçuk saat orta tempolu yürüyüş
evişi koşturmaca
tanıştığımıza çok memnun oldum , ohh ne güzel boyunca kızın var , Rabbim acılarını göstermesin inşallah yavrularımızın ... boyuna göre kilon çokta değil ki Nazar Duaların için Allah razı olsun canım ....
off canımı pizza istettin , şu 1 haftayı sizlerle tamamlıyım 65 e inim , pizza yicem söz oğluşları atcam arabaya doğru pizzacıya
Bu menünün neresine üzüldün sen de bakem ? üstüne benden şekersiz ya da az şekerli 1 türk kahvesi içecektin metabolizman çalışcaktı ... sen şimdi güzelce uyu dinlen , yarın sabah erken kalkıyorsun ve yarın bugünü telafi ediyorsun , ayrıca yürüyüşte yapmışsın kiii ... yoksa sende ben gibi diyet bozuldu diyip daha çok yiyenlerdenmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?