- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.861
hepimiz ideal kg ulaşıncaa kontesin özel uçağıyla yaparız bende güzek tramusu yaparım size amaçakma değil orjinal
benim minik kuru totuma çimdiklemesem onun yerine pehlivan kollarmı çimdiklesem olmazmıı kim üzmüş benim sevgi pıtırcıığımı
Ne taraf tutcam kız delüü , tepesine dikildim spormu yaptırıom görmüyom tanımıom bile kızcağızı , seni de tutarım ben nolcekmişspora heveslendimdi oda ertelendi çünkü oğluşlar geldi yanıma ne dedimde tuttum ben taraf kafam ona takıldı şimdi , seni daha tanımıimki
kız sen benim geçmiş yaqzılarmı okusan demek şok olcan 32 dk spor spor değilki ben ara verdim o yüzden alıştırma bu benki 1 saat eliptik
21 dk leslie
200 adet mekik
ve ip atlayan biriydimm
haa sen git müsafirlikte dolma kurabiye ye ben spor yapam ee tab ibenden olcak herkezz
hadi kalk dünkünün sporunu yapp
şimdi sen bilmiyonn biz erceyle yarıştayız p.tesiye kadar kim fala kg vercek diyee kapışıyoz sen böyle yazınca fesatlandı:))) dün kendisi müsafirlikte löp löt görürmüş dolmalarıı
hosbuldukk ercemmmmmmmmmmmmm sen nasılsın oğlusta ıyı sayılır dun yıne 40 buldu atesı ama ındı sonra bugun ıyı cok sukur krese vardık bu hafta yatıp dınlensın dedi babamızzz
ıyıyım kusummmmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn barkın daha ıyı bugun dun 40 buldu atesı ma bugun ıyıyızz krese ara verdık bu haftaaaa opuyorummm tocamannnnn
bezı bıraktırırsın bu yaz paşamaaaaaaaa artık kusum
bizde iyiyiz canım kilo aldım azcık bişi 3 buçuk kilo kadaronu vermeye çalışıyorum işte
aman yavrun iyi olsunda okula devam eder nasılsa
bu arada eğitim hayatınız hayırlı olsun
rabbim iyi okullarda okumayı nasip etsin
duygumm hepinizi atarım uçağıma doğru gayseriii,aslında aklımda bahçeli büük bir ev almak geçiyor onu alırsamm antalya yaylalarında hepinizi samimi diyom ailelerinizle ağırlarımm..ayy ne güzel
cumartesi liseden sınıf arkadaşlarımızı ağırladık evde çok güzel oldu herkes çok utlu olduu 15 yıl sonra güzeldii ben biri haricinde diğerleri
ile görüşüyodum ama onlar birbirlerini ilk kez gördüler...birisi afyondan geldii..
hadi yaaaa yinemi ateşlendiii bak ara ara haber ver bize inş kesin iğleşir artık yaaa valla ben herşeyi aldım bekliyorum hava iyi olsun iyice denicem ama inş başarır oğlum başarmazsanbir başka bahara kalcakk şuan pek niyeti yok daha teyzesihosbuldukk ercemmmmmmmmmmmmm sen nasılsın oğlusta ıyı sayılır dun yıne 40 buldu atesı ama ındı sonra bugun ıyı cok sukur krese vardık bu hafta yatıp dınlensın dedi babamızzz
ıyıyım kusummmmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn barkın daha ıyı bugun dun 40 buldu atesı ma bugun ıyıyızz krese ara verdık bu haftaaaa opuyorummm tocamannnnn
bezı bıraktırırsın bu yaz paşamaaaaaaaa artık kusum
iyi yapmışsın plates o kadar iyi bir sporki acayip sıkılaştırıyor ama çok ta zor ben bir ara yaptım faydasını gördüm tekrar cesaret edemiyorumm aslında kuzeyi yarım gün kreş verdiğim zamanlar yani ilerki yıllarda zöel derse gitmek sitiyorumm evde biraz yaptımmı pes ediyorum en azından özel dersten kaçamamben geldım kızlar nasılsınız bakem gecen hafta bıme plates topu gtırdılerrr gelıyorum gıdıyorummm 2 3 tane top kalmıs sepette almadan gecıyorum bı ara ıstıyordum sonradanda yapmam dıye almamıstım hadı alayım dedim dun aldımmm sımdıden netten ebrunun dvdlerınden ındrımeye ugrasıyorum aksılık bu ya tam ındırıyor zaten uzun suruyor bıtmesıne yakın pat elektrık gıtttı gelınce tekrar baslattım ındırmeye tekrar elektrık gıttı tekcıleın bugun bayagı kulakları cınladı bendenız tarafındannn
aha aha 2 .pehlivanmıı gamzeminde mi kolları tombiş benmi gibigamzemm hoşş geldinnn..
kızlar kaçmışşşşşşşşş
internetim kesildi...son girişimdennn
zaten sinirim yeni geçti......
kız pehlivan 2 nerdesin sen yaaa...epeydir topikte yoksunn...
tamam tatlım açıyorum hemennneyse ben çıkıyomm duygumm sana facden yazarımm sinirim aaz geçmedi ama daha iyiiymm...
olmazzzzzzz topikte darılmaca kırılmaca olmazzzzzzzzz benim topiğim başka bir topikk özel bir topik dimi erce dimi ayışığıyaa şaka yapmıştım acil servisim ciddiye alma
neyse alışcan bize
duyguyla bizim atışmalarımızı bi görsen kavga çıkcak zannedersin
yok yok kırılmazzz yalnış anlama oldu o kadann, ay ne güzel ya benmi çocuukluk yıllarımda vardı mahallewe hayatı tüm evler 2- en fazla 3 katlı evler sıcaıck sohbetlerrr kaldırım taşlarındaaa taş evde yapılan sıcacık poğaçalarr yenirdi arABA GARAJLARINDA KISIR PARTİLERİ GÜNLER , ÇEKİRDEK YEMELERR ay çok özledimm ya o günleri şimdi apartman hayatı kimse kmise tanımıyor o günleri çok özlüyorumm yaaaaaavalla yerken burası aklıma geliyo biliyomusun duygu menü yazcam diye korka korka yemek yiyorum
evde azcık bişey spor yaptım evişi yaparken oynadım oryantal yaptım ama benim spor akşamları güzel oluyo mahalleli kadınlarla 1 buçuk saat yürüyoruz güzel oluyo
yaaa evet 112 im azcık kırılmış sanki bana şaka yaptıydım yaaa :26::26::26::26:
neyse bendwe gideyim eliptiğin tepensindee tepinem birazzz
hadi yaaaa yinemi ateşlendiii bak ara ara haber ver bize inş kesin iğleşir artık yaaa valla ben herşeyi aldım bekliyorum hava iyi olsun iyice denicem ama inş başarır oğlum başarmazsanbir başka bahara kalcakk şuan pek niyeti yok daha teyzesi
iyi yapmışsın plates o kadar iyi bir sporki acayip sıkılaştırıyor ama çok ta zor ben bir ara yaptım faydasını gördüm tekrar cesaret edemiyorumm aslında kuzeyi yarım gün kreş verdiğim zamanlar yani ilerki yıllarda zöel derse gitmek sitiyorumm evde biraz yaptımmı pes ediyorum en azından özel dersten kaçamam
aha aha 2 .pehlivanmıı gamzeminde mi kolları tombiş benmi gibi
tamam tatlım açıyorum hemenn
olmazzzzzzz topikte darılmaca kırılmaca olmazzzzzzzzz benim topiğim başka bir topikk özel bir topik dimi erce dimi ayışığı
yok yok kırılmazzz yalnış anlama oldu o kadann, ay ne güzel ya benmi çocuukluk yıllarımda vardı mahallewe hayatı tüm evler 2- en fazla 3 katlı evler sıcaıck sohbetlerrr kaldırım taşlarındaaa taş evde yapılan sıcacık poğaçalarr yenirdi arABA GARAJLARINDA KISIR PARTİLERİ GÜNLER , ÇEKİRDEK YEMELERR ay çok özledimm ya o günleri şimdi apartman hayatı kimse kmise tanımıyor o günleri çok özlüyorumm yaaaaaa
ben şu eşşek sıpasını uyutayım geliyorum bu aradaa ilk ayran çorbamı içtimmm içinde salatalıklı:)))
işte benim mahallem öyle duygu
evler en fazla 3 katlı zaten deprem bölgesi olduğundan fazla kata izin yok
küçük bir kasabadayım herkes birbirini tanır sokakta bahçede kadınlarla oturup elişi yaparız çocuklar gece yarısına kadar sokakta oynar aklımız kalmaz mahalleli birbirine sahip çıkar ama işte küçük yerde bazen çok sıkıyo
özelden kasabamı yazayımda bak netten bakalım beğencen mi memleketimi
sen ne fesatttttsın öyleeeeeeeeeeee kıskanççççççççççççççç hıh benim pehlivan kollarımı bile kıskanıyonnn çemkiriyonnn hemenn kurşun döktürem bari gideyimdee ayaklarımı uzatım YEŞİL ÇAYIMI içeyimmmmm hıhhhhhhhhhhh sporun üstüneee şahane olur hıhhhhhhhhhyaa bi bırak şu zavallı eliptiği kıştan beri canı çıktı aletin azcık tatil yapsın
sende uzat ayağını eline al kolanı ohh miss keyf yap azcık
Duygumm ercem asagıda gordum sızııı nasılsınız bakemmmm
sen ne fesatttttsın öyleeeeeeeeeeee kıskanççççççççççççççç hıh benim pehlivan kollarımı bile kıskanıyonnn çemkiriyonnn hemenn kurşun döktürem bari gideyimdee ayaklarımı uzatım YEŞİL ÇAYIMI içeyimmmmm hıhhhhhhhhhhh sporun üstüneee şahane olur hıhhhhhhhhh
sen gördün ama ben seni göreseye kadar sen gittinn:))))))))
hemen cevap yazayımm:
duyguehlivan+iyi bir anne+sevgi dolu+pozitif+gayretli
erce:çok iradeli sigara konusunda+diyette irade azbiraz düşük+kızıyla kardeş gibi çok genç
karabiber:namı diyar karabatak çok hoşş bir hatun ama 3 çocukla hareketli bir hayatı var
leylaa:ahh leyla ahh az biraz uzaktan kendime bakışım,kendimle yüzleşmem aşık leyla+diyette iradesiz aynı benn
krizantemm:sakin bir deniz+iyi bir eş+iyibir anne+huzurlu bir insan mütevazi yavaş ama emin ilerliyor
gamzeda pehlivan arkadaşlardan+diyett azmi ehh işte+iyi bir anne çok güzel doğumgünü pastası yapıyo
persphonecikk: dünya güzeli+taze kan+aslında gayret etse olacak
fesleğen:çok iradeli+başarılı+iyi bir ev hanımı
poti:gurbet kuşu+diyette o az gayretli
nerde kalmıştımm
az evvel kamu eylemcileri geçti yoldan onu izlemeye geçtimm daha da geçiyolar grev büyükk
sarı civciv:iyi kardeşimiz fazla aktif değil ama iyi kilo verdi diyetisyene gidiyodu ara verdi sanırım
ve 112 acil ayışığı bacımm:topiğin son transferi yeni kan valla tam bizim kadan gayretli şimdilik neşeli bir hatuna benziyorr...
ve gelelimm bana:
kontess:tatlımı tatlı,güzelmi güzell,zarifmi zarif birisi beyaz tenli sarışın mavi gözlü nazar değmesin diye kahve lens takıyorr.:)))
17,800 kilo verdi totaldee biliyomusunuz 1 yılda maşallah diyin
gamze: sırdaş,arkadaş, iyi bir anne, zayıflamada emin adımlarla gidiyor
fesli: hamarat- her ne kadar yemesekte şahane kayseri mantısı yapıyor- iş kadını
erce: benim için çok güçlü bir kadın -gayretli-yetenekli
leyya: utangaç güzel-güzelliğinin kıymatine bilmeyen afet- kabul et iradesiz (zayıflama konusun) -duygusal-aşık- zeki
persophonevik: duru güzellik-gamzeli fanatik- akıllı -orta iradeli-kibar-ortamda kendni sevdiren
karabiber: 3 çocuk doğurmuş sabırlı insan,iyi kalpli temiz yürekli, amairade accuk zayıf
krizanteb:sabırlı,sakin,yerin de konuşan,amavefalı
potim: uzak diyorın türk güzeli her ne kadar zayıflamadaağır adımlarla ilerlesende güzel ve iy ibir annesinn
sarıcivciv: hızlı vekararlı zayıflayan (ilk günlerde) çalışkan,ailesine düşkün
flower788: çok fazla tanımıyorum az giriyorsun amaazimlisin kararlısın
ayışığı-112: seni tanımıyorum ama tahmin edeyim tez canlı,neşeli,ortama çabık kendni sevdiren veadepte olan, güzel bir annesin
kestane şekeri: tatlı içten,kaçak
veeeeeeeeee astsolistimmm kontesimee
kontess: iyi niyetli, akıllı,vefakar,arkadaş,eğlenceli,danışıla bilen, hominegırtlak,zayıflamadairadesiz ( ama olucak zayıflıcak),eşine çok aşık ve ilerde mükemmel bir anne
vee bennnnnn: çatlak,pehlivan,oğluna ve eşine çok aşık, sabırsız,irade ortama göree duygu durumuna göre bazen çok iradeli bazen orta iradeli) ,başarılı,sporu çok severr, öyle saçma sapan bir kadın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?