Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gamzemm hoşş geldinnn..
kızlar kaçmışşşşşşşşş
internetim kesildi...son girişimdennn
zaten sinirim yeni geçti......
kız pehlivan 2 nerdesin sen yaaa...epeydir topikte yoksunn...

duygumm hepinizi atarım uçağıma doğru gayseriii,aslında aklımda bahçeli büük bir ev almak geçiyor onu alırsamm antalya yaylalarında hepinizi samimi diyom ailelerinizle ağırlarımm..ayy ne güzel

cumartesi liseden sınıf arkadaşlarımızı ağırladık evde çok güzel oldu herkes çok utlu olduu 15 yıl sonra güzeldii ben biri haricinde diğerleri
ile görüşüyodum ama onlar birbirlerini ilk kez gördüler...birisi afyondan geldii..

yaa şaka yapmıştım acil servisim ciddiye alma
neyse alışcan bize
duyguyla bizim atışmalarımızı bi görsen kavga çıkcak zannedersin

valla yerken burası aklıma geliyo biliyomusun duygu menü yazcam diye korka korka yemek yiyorum
evde azcık bişey spor yaptım evişi yaparken oynadım oryantal yaptım ama benim spor akşamları güzel oluyo mahalleli kadınlarla 1 buçuk saat yürüyoruz güzel oluyo

yaaa evet 112 im azcık kırılmış sanki bana şaka yaptıydım yaaa :26::26::26::26:

bizde iyiyiz canım kilo aldım azcık bişi 3 buçuk kilo kadar onu vermeye çalışıyorum işte
aman yavrun iyi olsunda okula devam eder nasılsa
bu arada eğitim hayatınız hayırlı olsun
rabbim iyi okullarda okumayı nasip etsin

aman ercem 3.5 kıloda neymıs senın ıcın verırsın gıder sekerımmmmmmm amın inaşşal bakalım krese vererek egıtım hayatında ılk adımı attırdık pasa allah sonunu hayır etsinnnn

rabbim gönlündekileri versin kontesim ne güzel hayeller
bende uçak fobisi var insan hiç binmediği uçaktan bu kadar korkarmı yahu kendimi uçakta hayal edince bile ellerim uyuşuyo korkudan

hadi yaaaa yinemi ateşlendiii bak ara ara haber ver bize inş kesin iğleşir artık yaaa valla ben herşeyi aldım bekliyorum hava iyi olsun iyice denicem ama inş başarır oğlum başarmazsanbir başka bahara kalcakk şuan pek niyeti yok daha teyzesi

iyi yapmışsın plates o kadar iyi bir sporki acayip sıkılaştırıyor ama çok ta zor ben bir ara yaptım faydasını gördüm tekrar cesaret edemiyorumm aslında kuzeyi yarım gün kreş verdiğim zamanlar yani ilerki yıllarda zöel derse gitmek sitiyorumm evde biraz yaptımmı pes ediyorum en azından özel dersten kaçamam
gamzemm hoşş geldinnn..
kızlar kaçmışşşşşşşşş
internetim kesildi...son girişimdennn
zaten sinirim yeni geçti......
kız pehlivan 2 nerdesin sen yaaa...epeydir topikte yoksunn...
aha aha 2 .pehlivanmıı gamzeminde mi kolları tombiş benmi gibi
neyse ben çıkıyomm duygumm sana facden yazarımm sinirim aaz geçmedi ama daha iyiiymm...
tamam tatlım açıyorum hemenn
yaa şaka yapmıştım acil servisim ciddiye alma
neyse alışcan bize
duyguyla bizim atışmalarımızı bi görsen kavga çıkcak zannedersin
olmazzzzzzz topikte darılmaca kırılmaca olmazzzzzzzzz benim topiğim başka bir topikk özel bir topik dimi erce dimi ayışığı
yok yok kırılmazzz yalnış anlama oldu o kadann, ay ne güzel ya benmi çocuukluk yıllarımda vardı mahallewe hayatı tüm evler 2- en fazla 3 katlı evler sıcaıck sohbetlerrr kaldırım taşlarındaaa taş evde yapılan sıcacık poğaçalarr yenirdi arABA GARAJLARINDA KISIR PARTİLERİ GÜNLER , ÇEKİRDEK YEMELERR ay çok özledimm ya o günleri şimdi apartman hayatı kimse kmise tanımıyor o günleri çok özlüyorumm yaaaaaa

ben şu eşşek sıpasını uyutayım geliyorum bu aradaa ilk ayran çorbamı içtimmm içinde salatalıklı:)))

işte benim mahallem öyle duygu
evler en fazla 3 katlı zaten deprem bölgesi olduğundan fazla kata izin yok
küçük bir kasabadayım herkes birbirini tanır sokakta bahçede kadınlarla oturup elişi yaparız çocuklar gece yarısına kadar sokakta oynar aklımız kalmaz mahalleli birbirine sahip çıkar ama işte küçük yerde bazen çok sıkıyo
özelden kasabamı yazayımda bak netten bakalım beğencen mi memleketimi

benmide çocukluğum geçti böyle yerde biz gece saatlerce sokaktazyız kadınlar köşe başlarında oturur el iş yapar ilerleyen saatlerde sokakta horultu sesleri hakim olurdu herkez bolkonda yatarrr dı yaa çok şanslıyız o zaman bu kadar kirli değilde herşey bizz 2-3 böyle aşa mak elere gezerdik küçücük halimizle birşey olmazdıı valal çokö zledimmmmmm o günleri ercemmmmmmm

yaa bi bırak şu zavallı eliptiği kıştan beri canı çıktı aletin azcık tatil yapsın
sende uzat ayağını eline al kolanı ohh miss keyf yap azcık
sen ne fesatttttsın öyleeeeeeeeeeee kıskanççççççççççççççç hıh benim pehlivan kollarımı bile kıskanıyonnn çemkiriyonnn hemenn kurşun döktürem bari gideyimdee ayaklarımı uzatım YEŞİL ÇAYIMI içeyimmmmm hıhhhhhhhhhhh sporun üstüneee şahane olur hıhhhhhhhhh
Duygumm ercem asagıda gordum sızııı nasılsınız bakemmmm

sen gördün ama ben seni göreseye kadar sen gittinn:))))))))

kocİŞİM GELMEK ÜZEREE BEN ÇIKIYORUM HANIMLAER BELKİ YİN UĞRARIM SONRAAA BU ARADAA YENİ BİR HAYATI İZLEDİM BİR CİHAZ DİKKATİMİ ÇEKTİ KALORİ ÖLÇER BİR ALET DEVAMLI KOLLARINDAYDI GÜN BOYU NE KADAR YAPTI YAZIYORDU İLGİMİ ÇEKTİ Bİ ARAŞTIRAM

boşver kurşunu ben seni okurum pc ye doğru üflerimmm

hihihihihih ortak yönümü çokkkk :))

ma$allah canim ne güzel tarif etmi$sin kendiniiiii

utandirdin beni, iltifatlarin için çok te$ekkür ederimmm :)
bu gazla bu sene güzellik yari$masina katilmaya karar vermek üzeriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…