- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.841
ben güzel arkadaşlarımı yormam yapraklarımı incecik parmak kalınlığında sarar kargoya veririm
malum evdeyim işin ne arkadaşlarıma faydam olsun
hemen cevap yazayımm:
duyguehlivan+iyi bir anne+sevgi dolu+pozitif+gayretli
erce:çok iradeli sigara konusunda+diyette irade azbiraz düşük+kızıyla kardeş gibi çok genç
karabiber:namı diyar karabatak çok hoşş bir hatun ama 3 çocukla hareketli bir hayatı var
leylaa:ahh leyla ahh az biraz uzaktan kendime bakışım,kendimle yüzleşmem aşık leyla+diyette iradesiz aynı benn
krizantemm:sakin bir deniz+iyi bir eş+iyibir anne+huzurlu bir insan mütevazi yavaş ama emin ilerliyor
gamzeda pehlivan arkadaşlardan+diyett azmi ehh işte+iyi bir anne çok güzel doğumgünü pastası yapıyo
persphonecikk: dünya güzeli+taze kan+aslında gayret etse olacak
fesleğen:çok iradeli+başarılı+iyi bir ev hanımı
poti:gurbet kuşu+diyette o az gayretli
nerde kalmıştımm
az evvel kamu eylemcileri geçti yoldan onu izlemeye geçtimm daha da geçiyolar grev büyükk
sarı civciv:iyi kardeşimiz fazla aktif değil ama iyi kilo verdi diyetisyene gidiyodu ara verdi sanırım
ve 112 acil ayışığı bacımm:topiğin son transferi yeni kan valla tam bizim kadan gayretli şimdilik neşeli bir hatuna benziyorr...
ve gelelimm bana:
kontess:tatlımı tatlı,güzelmi güzell,zarifmi zarif birisi beyaz tenli sarışın mavi gözlü nazar değmesin diye kahve lens takıyorr.:)))
17,800 kilo verdi totaldee biliyomusunuz 1 yılda maşallah diyin
a herkezi tanıdımda en son yazdığın kimmm çıkaramadımmmmmmmm
seni yerimm ben düşünceli arkadaşımm faydalı insan...durr az daha verelimm ayy kız biyerde buluşsakyaa ankarada mesela kızılaydaa ahh ne güzel yerdir...krizanteme misafir oluruzz sende dolma getirirsinn ehee hayale bakk.....ama güzelll...
keşke öyle bir imkan olsaaa dagörüşsekkk yokki uçağın kontes birde kontes olcanseni yerimm ben düşünceli arkadaşımm faydalı insan...durr az daha verelimm ayy kız biyerde buluşsakyaa ankarada mesela kızılaydaa ahh ne güzel yerdir...krizanteme misafir oluruzz sende dolma getirirsinn ehee hayale bakk.....ama güzelll...
ben birde insaflı oldum buçuğu eklemedimmm :))aman allahımmm tablo yenilenmiş
bu hafta eksi çıkıcam böle olmaz rezil oldum offffff +3000 olur mu yaaaaa
evert hepinzi sollucam sizi şikolar siziDuygu hepimizden önce incecik hatun olcak , yemio içmio spor yapıo
cicim ben yazın kebap yemem midem bulanırr kışın severim emme pizzaaa hermevsimde yerimmmtühhhhhhh salatalık evde yoktu koymadım bak şimdi ama olsun benim tartıdaki rakamı bi görsen dudağın uçuklar valla
bu sefer seni yencem duyguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen pizza yeme balım adana ye kebap ye çiğköfte ye pizza kesmez seni
evet az oldu dün iştahım yoktuuuuduygu bu menü çok az olmuş gibi geldi bana
cnm benmide mide sorunum varrr miden ekşiyorsasana güzel tv oyalıyıcısı tuzsuz leblemi yee hem aburcubur yemezsin hemde fazla siti emerrr valal şok diyet falann geri dönüşümü olan şeyler ben ayda 1- 2 kere detoks yapmayaç alçışıyorum diğer günlerde az ama sık besleniyorum genelde salata tarzı yiyorum birde spor yapıpı da faydA görmeyen az insan vardır hatta yoktur ya düzenli yapmıyorsun yada kg vermesende sıkılaşıyorsundur mezureyle ölç bak kendini ben spor yaparak ekmeği esmerleştrip az yiyerek abur cuburu minimum derecede azaltarak, bol su yeşişl çay sevmesemde içerek verdim bu kglarısuyu bazen önemsiyorum akşama kadar 2-2.5 lt içiyorum bazende önemsemeyip unutuyorum. birde bende mide sorunu var. su içince bile midem bulanıyo. reflü. gastrit.bakteri... bitki çayı aklıma geldikçe içiyorum ve en son şok diyetlere başladım. isveç diyeti gibi...eve koşu bandı aldım düzenli biniyordum sonuç alamayınca onuda bıraktım
oyyyyy demen bile yeterrr yan komşun olmakisterdimmmmben güzel arkadaşlarımı yormam yapraklarımı incecik parmak kalınlığında sarar kargoya veririm
malum evdeyim işin ne arkadaşlarıma faydam olsun
hepimiz ideal kg ulaşıncaa kontesin özel uçağıyla yaparız bende güzek tramusu yaparım size amaçakma değil orjinalkayseride feslide bulaşalım
ben yaprak sarıyım elmalı kurabiye fesli mantı yapsın arkasına sucuk ohhh
topikten kovulmam an meselesi bu gidişle
benim minik kuru totuma çimdiklemesem onun yerine pehlivan kollarmı çimdiklesem olmazmıı kim üzmüş benim sevgi pıtırcıığımıtanıyamadınmıı
sağ elinle totona bir çimdik at aklına gelirr...:))))
yoksa ben gelir tanıtırımmmmm:) ona göree ayy
şimdi salağın biri aradı benii moralmanımm bozulduu
canım arkadaşlarım benim için yaptığınız harika yorumlara çok teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum cansınız dostsunuz benim yeni bir hayata sigarasız günlere kavuşmama sebep olan harika insanlarsınız
kocamın olmadığı şu günlerde yalnızlığımı unutturan can arkadaşlarsınız
Duygu hepimizden önce incecik hatun olcak , yemio içmio spor yapıo
bu mesajı erce beğenmedi
hakem istiyorum şike var
taraf tutuluyo birisi hakem olsunnnnnnnn
kız sen benim geçmiş yaqzılarmı okusan demek şok olcan 32 dk spor spor değilki ben ara verdim o yüzden alıştırma bu benki 1 saat eliptikSize doyum olmii , bende gidem kahvaltıdan ( öğle yemeği ) önce yürüyüş yapem az, yoksa kendimi hiç affetmicem hele duygu çıldırmış gibin spor yaparkene
haa sen git müsafirlikte dolma kurabiye ye ben spor yapam ee tab ibenden olcak herkezzbu mesajı erce beğenmedi
hakem istiyorum şike var
taraf tutuluyo birisi hakem olsunnnnnnnn
hadi kalk dünkünün sporunu yappherkescikler gitmiş
bende kalkıyım işlerimi yapıyım
şimdi sen bilmiyonn biz erceyle yarıştayız p.tesiye kadar kim fala kg vercek diyee kapışıyoz sen böyle yazınca fesatlandı:))) dün kendisi müsafirlikte löp löt görürmüş dolmalarııNe taraf tutcam kız delüü , tepesine dikildim spormu yaptırıom görmüyom tanımıom bile kızcağızı , seni de tutarım ben nolcekmişspora heveslendimdi oda ertelendi çünkü oğluşlar geldi yanıma ne dedimde tuttum ben taraf kafam ona takıldı şimdi , seni daha tanımıimki
hosbuldukk ercemmmmmmmmmmmmm sen nasılsın oğlusta ıyı sayılır dun yıne 40 buldu atesı ama ındı sonra bugun ıyı cok sukur krese vardık bu hafta yatıp dınlensın dedi babamızzzgamzecim gelmiş hoşgelmişşşşşş
oğluşun nasıl geçmiş olsun canım
ıyıyım kusummmmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn barkın daha ıyı bugun dun 40 buldu atesı ma bugun ıyıyızz krese ara verdık bu haftaaaa opuyorummm tocamannnnnaslında ikram olarAKFAZLA YEMEMİŞSİN YANİ ŞUNU DÜŞÜRNÜRSEK 3-4 TANE KURABİYE KOL BÖREKLERİ KISIRLAR VS .. DOLMA FAZLAKAÇMIŞ AMAKİM TABAĞINDAKİ DOLMALARI YEMEZ Kİ BENOLSAM BENDE YERDİM EMİN OL HİÇ BİRŞEY YEMESEMDE DOLMA YANİ SARMA YERDİMMM... AMA KEŞKE ÖĞLEN YEMESEYDİN GEÇİŞTİRSEYDİN DE AKŞAMA HZIRLIK YAPSAYDINN NEYSEE SENİNDE KAÇAMAĞIN BU OLSUNN YOLA DEVAM VALLA ACIMICAMYENCEM SENİİİ TÜM TOPİKTEE ŞİŞKO PATATES DEDİRTİRİM HAAA
NİYE NİYE NİYE NİYE NİYEEE:))) ASIL KİLİT SALATALIK DERMİŞİM SALATALIK OLUNCA 3 KG DERMİŞİMMMMMM
KISKANDIM BENDE TANITCAMMM
ŞİMDİ BENNNNNNN 1.69 BOYUNDA 68,5 KGLARDAA PEHLİVAN KOLLU AMA KALÇASI OLAMAYAN AÇÇUK SİMİTİ OLAN 1 OĞLAN ÇOCUĞU ANNESİ KENDİ 23.5 AYLIK OLUP 11 HAZİRANDA DOĞUM GÜNÜDÜR ADI KUZEY DİR NEYSEE İZMİRDE YAŞAYAN AMA ASLEN AKDENİZ ESİNTİLERİ YANİ ANTALYALI ÇATLAK MI ÇATLAK BİRİYİMM 6 YILLIK EVLİYİM 7 YE BAŞLICAZ KİSMETSE HEDEFİM ÖNCE 64 OLUP SONRACIĞIMA 58 KG DÜŞMEK MESLEĞİM MUHASEBE AMA ŞUAN OĞLUŞUMa BAKMAK İÇİN KARİYERİ BİR KÖŞEYE BIRAKTIP KENDMİ EVİME BEBEME ADADIMM EVDE KÖS KÖS OTURUYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARMA BAŞARILAR DİLESEMDE ONLAR LÖP LÖP SARMADOLMA YİYORLARRR
AHHHHH YAKTIN BENİ IZGARA ETTİN MANGALIMI YAKTINNN ERCEM PİZZAMI PİZZAMI BUGÜN DETOKS YAPACAK ARKADAŞINA PİZZAMI DEDİNN SENN SENİ KINIYORUMMM
TATLIM NABER FINDIĞIM NASIL OLDUU
ASLINDA GÜZEL AMA GEÇ OLMASI KÖTÜ OLMUŞ LEYYAM MADEN SUYU İÇSEYDİNN
YA KG O AKDAR KÖTÜ BİRŞEYKİ İNSANIN SAĞLIĞI GİDİYOR GÖRSELLİĞİ DEĞİŞİYİOR BÜR ŞEY ÜSTÜNE OLMUYOR ÇABUK YORULUP ÇABUK TERLİYOR ŞU STARDAKİ YENİ BİR HAYATI MUTLAKAİZLİYORUM GÖRSENİZ HAFTADA 4KG VERENDE VAR 6 KG DA 2 KG DA AMA AFEDERSENİZ EŞŞEK GİBİ SPOR YAPIP YEDİKLERNİE DİKKAT EDİYORLAR İLK HALLERİ VE SON HALLERNİ GÖRSENİZZ ŞAŞIRIRSINIZZ 36 KG VERENDE VAR EN AZ KG VEREN 2 AYDA 19 KG VERDİ ANNENE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM Abinde inş bir an önce verir 40 KG AZ DEĞİL ALLAH YARDIMCISI VE YARDIMCIMIZ OLSUN
bu kadar romantizimden sonra gideyim kaka temizleyim oğlann kurbağ yutmuş sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?