Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ben güzel arkadaşlarımı yormam yapraklarımı incecik parmak kalınlığında sarar kargoya veririm
malum evdeyim işin ne arkadaşlarıma faydam olsun

seni yerimm ben düşünceli arkadaşımm faydalı insan...durr az daha verelimm ayy kız biyerde buluşsakyaa ankarada mesela kızılaydaa ahh ne güzel yerdir...krizanteme misafir oluruzz sende dolma getirirsinn ehee hayale bakk.....ama güzelll...

gamze: sırdaş,arkadaş, iyi bir anne, zayıflamada emin adımlarla gidiyor
fesli: hamarat- her ne kadar yemesekte şahane kayseri mantısı yapıyor- iş kadını
erce: benim için çok güçlü bir kadın -gayretli-yetenekli
leyya: utangaç güzel-güzelliğinin kıymatine bilmeyen afet- kabul et iradesiz (zayıflama konusun) -duygusal-aşık- zeki
persophonevik: duru güzellik-gamzeli fanatik- akıllı -orta iradeli-kibar-ortamda kendni sevdiren
karabiber: 3 çocuk doğurmuş sabırlı insan,iyi kalpli temiz yürekli, amairade accuk zayıf
krizanteb:sabırlı,sakin,yerin de konuşan,amavefalı
potim: uzak diyorın türk güzeli her ne kadar zayıflamadaağır adımlarla ilerlesende güzel ve iy ibir annesinn
sarıcivciv: hızlı vekararlı zayıflayan (ilk günlerde) çalışkan,ailesine düşkün
flower788: çok fazla tanımıyorum az giriyorsun amaazimlisin kararlısın
ayışığı-112: seni tanımıyorum ama tahmin edeyim tez canlı,neşeli,ortama çabık kendni sevdiren veadepte olan, güzel bir annesin
kestane şekeri: tatlı içten,kaçak
veeeeeeeeee astsolistimmm kontesimee
kontess: iyi niyetli, akıllı,vefakar,arkadaş,eğlenceli,danışıla bilen, hominegırtlak,zayıflamadairadesiz ( ama olucak zayıflıcak),eşine çok aşık ve ilerde mükemmel bir anne
vee bennnnnn: çatlak,pehlivan,oğluna ve eşine çok aşık, sabırsız,irade ortama göree duygu durumuna göre bazen çok iradeli bazen orta iradeli) ,başarılı,sporu çok severr, öyle saçma sapan bir kadın işte

kayseride feslide bulaşalım
ben yaprak sarıyım elmalı kurabiye fesli mantı yapsın arkasına sucuk ohhh
topikten kovulmam an meselesi bu gidişle

canım arkadaşlarım benim için yaptığınız harika yorumlara çok teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum cansınız dostsunuz benim yeni bir hayata sigarasız günlere kavuşmama sebep olan harika insanlarsınız
kocamın olmadığı şu günlerde yalnızlığımı unutturan can arkadaşlarsınız

keşke öyle bir imkan olsaaa dagörüşsekkk yokki uçağın kontes birde kontes olcan

aman allahımmm tablo yenilenmiş
bu hafta eksi çıkıcam böle olmaz rezil oldum offffff +3000 olur mu yaaaaa
ben birde insaflı oldum buçuğu eklemedimmm :))
Duygu hepimizden önce incecik hatun olcak , yemio içmio spor yapıo
evert hepinzi sollucam sizi şikolar sizi
cicim ben yazın kebap yemem midem bulanırr kışın severim emme pizzaaa hermevsimde yerimmm
duygu bu menü çok az olmuş gibi geldi bana
evet az oldu dün iştahım yoktuuuu
cnm benmide mide sorunum varrr miden ekşiyorsasana güzel tv oyalıyıcısı tuzsuz leblemi yee hem aburcubur yemezsin hemde fazla siti emerrr valal şok diyet falann geri dönüşümü olan şeyler ben ayda 1- 2 kere detoks yapmayaç alçışıyorum diğer günlerde az ama sık besleniyorum genelde salata tarzı yiyorum birde spor yapıpı da faydA görmeyen az insan vardır hatta yoktur ya düzenli yapmıyorsun yada kg vermesende sıkılaşıyorsundur mezureyle ölç bak kendini ben spor yaparak ekmeği esmerleştrip az yiyerek abur cuburu minimum derecede azaltarak, bol su yeşişl çay sevmesemde içerek verdim bu kgları
ben güzel arkadaşlarımı yormam yapraklarımı incecik parmak kalınlığında sarar kargoya veririm
malum evdeyim işin ne arkadaşlarıma faydam olsun
oyyyyy demen bile yeterrr yan komşun olmakisterdimmmm

ayyy teşekkür ederim kızlar , beni şımartıyonuz hatta şimdi şımarıklık yapcem menüde
sabah nöbetten çıkarken 1/3 simit yedim ama taze değildi dündendi yanında şekersiz çay , arada 2 tanecik kiraz attım ağzıma , şimdi oğluşlara çökelekli pişi yapcem ama sadece ucundan tadına bakcem duygu uçurur yoksa beni , ucunda tvde rezillik var dimi ya ben neden spora başlayamıommmmm , yürüyüş bandınıda indirdim belki heveslenirim die , ama bugün en az yarım saatt kurtuluşum yok hele bide pişiden yersem kesin

kayseride feslide bulaşalım
ben yaprak sarıyım elmalı kurabiye fesli mantı yapsın arkasına sucuk ohhh
topikten kovulmam an meselesi bu gidişle
hepimiz ideal kg ulaşıncaa kontesin özel uçağıyla yaparız bende güzek tramusu yaparım size amaçakma değil orjinal

tanıyamadınmıı

sağ elinle totona bir çimdik at aklına gelirr...:))))

yoksa ben gelir tanıtırımmmmm:) ona göree ayy

şimdi salağın biri aradı benii moralmanımm bozulduu
benim minik kuru totuma çimdiklemesem onun yerine pehlivan kollarmı çimdiklesem olmazmıı kim üzmüş benim sevgi pıtırcıığımı

Size doyum olmii , bende gidem kahvaltıdan ( öğle yemeği ) önce yürüyüş yapem az , yoksa kendimi hiç affetmicem hele duygu çıldırmış gibin spor yaparkene

bu mesajı erce beğenmedi
hakem istiyorum şike var
taraf tutuluyo birisi hakem olsunnnnnnnn

Ne taraf tutcam kız delüü , tepesine dikildim spormu yaptırıom görmüyom tanımıom bile kızcağızı , seni de tutarım ben nolcekmiş spora heveslendimdi oda ertelendi çünkü oğluşlar geldi yanıma ne dedimde tuttum ben taraf kafam ona takıldı şimdi , seni daha tanımıimki

Size doyum olmii , bende gidem kahvaltıdan ( öğle yemeği ) önce yürüyüş yapem az , yoksa kendimi hiç affetmicem hele duygu çıldırmış gibin spor yaparkene
kız sen benim geçmiş yaqzılarmı okusan demek şok olcan 32 dk spor spor değilki ben ara verdim o yüzden alıştırma bu benki 1 saat eliptik
21 dk leslie
200 adet mekik
ve ip atlayan biriydimm

bu mesajı erce beğenmedi
hakem istiyorum şike var
taraf tutuluyo birisi hakem olsunnnnnnnn
haa sen git müsafirlikte dolma kurabiye ye ben spor yapam ee tab ibenden olcak herkezz
herkescikler gitmiş
bende kalkıyım işlerimi yapıyım
hadi kalk dünkünün sporunu yapp
şimdi sen bilmiyonn biz erceyle yarıştayız p.tesiye kadar kim fala kg vercek diyee kapışıyoz sen böyle yazınca fesatlandı:))) dün kendisi müsafirlikte löp löt görürmüş dolmalarıı

pişi yedim 1 tane çökelekli , bol domates salatalıkla ayrıca 2 kaşık kfleks o nerden çıktı demeyin dolapta aylar öncesinden kalmış benim oğlanlar yemek yeme özürlüdür , günlerce aç gezerler , bi tanesi onu bulmuş bunu yicem die tutturdu çok seviyor , ayrıca bu ara buğday ekmeği alıyorum ellerinde dilim dilim onu yiyorlar , anası değil oğlanları zayıflıycak

Son düzenleme:
gamzecim gelmiş hoşgelmişşşşşş
oğluşun nasıl geçmiş olsun canım
hosbuldukk ercemmmmmmmmmmmmm sen nasılsın oğlusta ıyı sayılır dun yıne 40 buldu atesı ama ındı sonra bugun ıyı cok sukur krese vardık bu hafta yatıp dınlensın dedi babamızzz
ıyıyım kusummmmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnn barkın daha ıyı bugun dun 40 buldu atesı ma bugun ıyıyızz krese ara verdık bu haftaaaa opuyorummm tocamannnnn
bu kadar romantizimden sonra gideyim kaka temizleyim oğlann kurbağ yutmuş sankiii
bezı bıraktırırsın bu yaz paşamaaaaaaaa artık kusum

ben geldım kızlar nasılsınız bakem gecen hafta bıme plates topu gtırdılerrr gelıyorum gıdıyorummm 2 3 tane top kalmıs sepette almadan gecıyorum bı ara ıstıyordum sonradanda yapmam dıye almamıstım hadı alayım dedim dun aldımmm sımdıden netten ebrunun dvdlerınden ındrımeye ugrasıyorum aksılık bu ya tam ındırıyor zaten uzun suruyor bıtmesıne yakın pat elektrık gıtttı gelınce tekrar baslattım ındırmeye tekrar elektrık gıttı tekcıleın bugun bayagı kulakları cınladı bendenız tarafındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…