- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.821
bende zayıflamak istiyoruuuuuuummm((( ama başaramıyorum
bende zayıflamak istiyoruuuuuuummm((( ama başaramıyorum
kız duygu allah varya seni şeker küpüne batırsın emii
kız ben esmermiyim asmer kontesmiyim, yüzüm yoğurt bidonu gibi dir beyazz soluk benizli inculuzz kontesti...:)))
neen başaamıyorsun hadianlat banaaneyi yapamıyorsun neye engel olamıyorsunnn
evet kızlar günün sorusu bir yada bir kaç kelimeyle burdaki tüm kişilere nedersin yani ne ifade ediyor meselaa erce benim için güçlü biri sigarayı bıraktı bu bir örnek ama gerçek başkaşeylerde olabilir bir bir uyarıdaolabilir tavsiyede eleştiridee ne olursaa
tamam güldalı gel bacım sende bizdensin senide zayıflatırız..
hemen hedeflerini yazz kilon boyun vermen gereken kilon ve kilo hedefin
kısa bir özgeçmişş
hemen ön kaydını yapalımm
bir hafta deneme sürecinden geçip aramıza katılabilirsin...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
aslında ikram olarAKFAZLA YEMEMİŞSİN YANİ ŞUNU DÜŞÜRNÜRSEK 3-4 TANE KURABİYE KOL BÖREKLERİ KISIRLAR VS .. DOLMA FAZLAKAÇMIŞ AMAKİM TABAĞINDAKİ DOLMALARI YEMEZ Kİ BENOLSAM BENDE YERDİM EMİN OL HİÇ BİRŞEY YEMESEMDE DOLMA YANİ SARMA YERDİMMM... AMA KEŞKE ÖĞLEN YEMESEYDİN GEÇİŞTİRSEYDİN DE AKŞAMA HZIRLIK YAPSAYDINN NEYSEE SENİNDE KAÇAMAĞIN BU OLSUNN YOLA DEVAM VALLA ACIMICAMYENCEM SENİİİ TÜM TOPİKTEE ŞİŞKO PATATES DEDİRTİRİM HAAA
NİYE NİYE NİYE NİYE NİYEEE:))) ASIL KİLİT SALATALIK DERMİŞİM SALATALIK OLUNCA 3 KG DERMİŞİMMMMMM
KISKANDIM BENDE TANITCAMMM
ŞİMDİ BENNNNNNN 1.69 BOYUNDA 68,5 KGLARDAA PEHLİVAN KOLLU AMA KALÇASI OLAMAYAN AÇÇUK SİMİTİ OLAN 1 OĞLAN ÇOCUĞU ANNESİ KENDİ 23.5 AYLIK OLUP 11 HAZİRANDA DOĞUM GÜNÜDÜR ADI KUZEY DİR NEYSEE İZMİRDE YAŞAYAN AMA ASLEN AKDENİZ ESİNTİLERİ YANİ ANTALYALI ÇATLAK MI ÇATLAK BİRİYİMM 6 YILLIK EVLİYİM 7 YE BAŞLICAZ KİSMETSE HEDEFİM ÖNCE 64 OLUP SONRACIĞIMA 58 KG DÜŞMEK MESLEĞİM MUHASEBE AMA ŞUAN OĞLUŞUMa BAKMAK İÇİN KARİYERİ BİR KÖŞEYE BIRAKTIP KENDMİ EVİME BEBEME ADADIMM EVDE KÖS KÖS OTURUYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARMA BAŞARILAR DİLESEMDE ONLAR LÖP LÖP SARMADOLMA YİYORLARRR
AHHHHH YAKTIN BENİ IZGARA ETTİN MANGALIMI YAKTINNN ERCEM PİZZAMI PİZZAMI BUGÜN DETOKS YAPACAK ARKADAŞINA PİZZAMI DEDİNN SENN SENİ KINIYORUMMM
TATLIM NABER FINDIĞIM NASIL OLDUU
ASLINDA GÜZEL AMA GEÇ OLMASI KÖTÜ OLMUŞ LEYYAM MADEN SUYU İÇSEYDİNN
YA KG O AKDAR KÖTÜ BİRŞEYKİ İNSANIN SAĞLIĞI GİDİYOR GÖRSELLİĞİ DEĞİŞİYİOR BÜR ŞEY ÜSTÜNE OLMUYOR ÇABUK YORULUP ÇABUK TERLİYOR ŞU STARDAKİ YENİ BİR HAYATI MUTLAKAİZLİYORUM GÖRSENİZ HAFTADA 4KG VERENDE VAR 6 KG DA 2 KG DA AMA AFEDERSENİZ EŞŞEK GİBİ SPOR YAPIP YEDİKLERNİE DİKKAT EDİYORLAR İLK HALLERİ VE SON HALLERNİ GÖRSENİZZ ŞAŞIRIRSINIZZ 36 KG VERENDE VAR EN AZ KG VEREN 2 AYDA 19 KG VERDİ ANNENE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM Abinde inş bir an önce verir 40 KG AZ DEĞİL ALLAH YARDIMCISI VE YARDIMCIMIZ OLSUN
zayıflamayı başaramıyorum. diyet yapıyorum spor yapıyorum. diyet yaptığım halde tartıya çıktığımda kilo aldığımı görüyorum. millet diet yapar zayıflar ben kilo alırım(
sen var ya senn harikasınnnnnnnnnnn dur ben geliyorum az sonraaahemen cevap yazayımm:
duyguehlivan+iyi bir anne+sevgi dolu+pozitif+gayretli
erce:çok iradeli sigara konusunda+diyette irade azbiraz düşük+kızıyla kardeş gibi çok genç
karabiber:namı diyar karabatak çok hoşş bir hatun ama 3 çocukla hareketli bir hayatı var
leylaa:ahh leyla ahh az biraz uzaktan kendime bakışım,kendimle yüzleşmem aşık leyla+diyette iradesiz aynı benn
krizantemm:sakin bir deniz+iyi bir eş+iyibir anne+huzurlu bir insan mütevazi yavaş ama emin ilerliyor
gamzeda pehlivan arkadaşlardan+diyett azmi ehh işte+iyi bir anne çok güzel doğumgünü pastası yapıyo
persphonecikk: dünya güzeli+taze kan+aslında gayret etse olacak
fesleğen:çok iradeli+başarılı+iyi bir ev hanımı
poti:gurbet kuşu+diyette o az gayretli
kalmazsın eminnn vakti varrboy 161
kilo 69
vermek istediğim 10 kilo
27 yaşındayım bekarım ve incecik olmak istiyorum.
bu gidişle evde kalcam :)))
hoşgeldinnn canımmmmmmmben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hıhhh ben o yıllardaaa 50 kg dumm ve hayatımın en güzel yılıydıııKızlar aklıma ne geldi biliyomusunuz ? nerden bilceniz dimisene 2002 sanırım , yıldız tilbe yeni albüm çıkardı yürü anca gidersin diye , ve ben o şarkıda yıldız tilbe taklitiyle 2 haftada taammmm 7 kilo verdim hafifte diyet var tabi , çikoya varana kadar yedim ama karbonhitratla proteini karıstırmamıstım ... bizim akrabalar yıldız ablamın taklitini çok yaparlar , her düğünde oynarlar gırgırına , hatta bi sene sahurda mahallenin davulcusunu durdurup oynadılar spor sevmeyenler , oynamasını ben gibi beceremeyenler haydin yıldız abla sporuna serbest spor doğal zayıflama diom zati yıldıza yapabilecek varsa açın anam yürü anca gidersini ve haberi olsunu , yıldızı taklit edin bana dua etceniz , bendemi başlasam
nerde kalmıştımm
az evvel kamu eylemcileri geçti yoldan onu izlemeye geçtimm daha da geçiyolar grev büyükk
sarı civciv:iyi kardeşimiz fazla aktif değil ama iyi kilo verdi diyetisyene gidiyodu ara verdi sanırım
ve 112 acil ayışığı bacımm:topiğin son transferi yeni kan valla tam bizim kadan gayretli şimdilik neşeli bir hatuna benziyorr...
ve gelelimm bana:
kontess:tatlımı tatlı,güzelmi güzell,zarifmi zarif birisi beyaz tenli sarışın mavi gözlü nazar değmesin diye kahve lens takıyorr.:)))
17,800 kilo verdi totaldee biliyomusunuz 1 yılda maşallah diyin
Ben geldimmm sabah şekerleriiiiiiii pek bir mahmurummmmmm çok uyuyorum bu aralarrrr dünkü menümü yazmadım yazayımmm
dün sabah 3 dilim kızarmış çavdar ekmeğinde domates peynir li tost yaptım yedim ( aşırı tok tuttu)
ara ceviz ,kayısı
akşam menemen yedim 1 dilim tahıl ekmeğiyle
light cola
2 lt su
2 şişe maden suyu
32 dk eliptikkk
kim bilir nasıl diyetyapıyorsun bir kere sen kafadna kaybediyorsun yapamıyoruım edemiyorumlaaa bunu unutma beyne ne sinyal verirsen o olurmuş haid deniyelim tüm gün başım ağrıyor dee ama tüm gün yarın yada akaşam kalmaan başın ağrıcak o gibi
diyet yok sağlıklı beslenme var neler yapıyorsun yaz bir haftaaa sonra oku yanlışlarını gör su tüketiyormusun eminmi unutuyon yad az içiyon emin ol bende unuturum o yüzden emin her köşesinde yarım lt pet şişem doludur sporu kim keyifle yaparki bende aletimi ilk aldığımdaahevesle yapıpı sonrA Zor geldi ama alıştırdım bi alışınca emin ol insan vicdan azabı çekiyor yapmayıncaa vede daha dikkat ediyor yediğine o kadar yolumadansonraakaçırıncaainsan üzülüyor o kadar emeğee, neysee ,eğer yok yok asla evemiyorum diyorsan dans et zıpla mekik çek leslie yap altarnetif çokkk hiç olmadı markete git çalışıyorsan 2 durak önce in yani sunu fiyim hareket olmadan zor bitki çayı içiyormusun kaçamak yapıyormusunn bence önle bunlarla yüzleş ben geçen yıl 85 dimi şimdi 68,6 şu aralar sallıyorum sallmasam biliyorum ki ben istedğim kg düşerim kendime inancım tam öncekendine güvvenn yaparımde yapacağım de sonra herşey yolna girerr
sen var ya senn harikasınnnnnnnnnnn dur ben geliyorum az sonraaa
kalmazsın eminnn vakti varr
hoşgeldinnn canımmmmmmm
hıhhh ben o yıllardaaa 50 kg dumm ve hayatımın en güzel yılıydııı
KISKANDIM BENDE TANITCAMMM
ŞİMDİ BENNNNNNN 1.69 BOYUNDA 68,5 KGLARDAA PEHLİVAN KOLLU AMA KALÇASI OLAMAYAN AÇÇUK SİMİTİ OLAN 1 OĞLAN ÇOCUĞU ANNESİ KENDİ 23.5 AYLIK OLUP 11 HAZİRANDA DOĞUM GÜNÜDÜR ADI KUZEY DİR NEYSEE İZMİRDE YAŞAYAN AMA ASLEN AKDENİZ ESİNTİLERİ YANİ ANTALYALI ÇATLAK MI ÇATLAK BİRİYİMM 6 YILLIK EVLİYİM 7 YE BAŞLICAZ KİSMETSE HEDEFİM ÖNCE 64 OLUP SONRACIĞIMA 58 KG DÜŞMEK MESLEĞİM MUHASEBE AMA ŞUAN OĞLUŞUMa BAKMAK İÇİN KARİYERİ BİR KÖŞEYE BIRAKTIP KENDMİ EVİME BEBEME ADADIMM EVDE KÖS KÖS OTURUYORUM YARIŞMACI ARKADAŞLARMA BAŞARILAR DİLESEMDE ONLAR LÖP LÖP SARMADOLMA YİYORLARRR
kızz duyguu o dolmaları ben yedimm totonmu şişti sanada kargolarız şekerim erce yaprak salamura etmişş yollasın yaprağı ben sararımm dermişimm:)))pazar k.valdeye yardım ettim benim sarmalar deli kızın bohçası gibi oldu 2,5 yaşındaki yeğenimle aynı sarıyoruz o kada güzel yani bende dedim olsun ben yaptım başınız dişiniz ağrımaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?