- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.881
Tşk ederimacil 112 : ismini ben koydum, deli doluuu, içinde bir çocuk var, zeki, hareketli, i$tahi fazla olmayan, interneti ve bilgisayari çok seven biri
[/COLOR]
ekmek fazla olmuş gibi menü iyi benceeeeYaaa biri beni durdursun yaaaaaaaBugün çok fazla bir kalori almadığımı umut ediyorum ama şöyle bir göz atalım ...
Sabah : 1/3 simit , şekersiz çay
arada : 2 adat kiraz
Öğlen : i adet çökelekli pişi , 2-3 kaşık çörekotlu peynirden (çok seviiiyim ) , domates salatalık çay
arada : oğluş dondurmasını yemedi onu verdi
akşam : aldım önüme 3 kaşık susuz kuru fasulye , 3 kaşık yoğurt , domates , biber ve iki dilim buğday ekmeğimi , oğluş geldi bende yicem , onlada aşırdım 1 dilim buğday ekmeğini
arada 20 dk yürüyüş yapabildim başlangıç olarak
şekersiz türk kahvemi aldım elime , 3 3 3 menüden şişkinlik hissedince metabolizmamı çalıştırsın dedimbu arada suya yüklenmeye çalışıyorum 1,5 litreyi buldumu bilmiyorum ama azzzzzzz
bende sizi pek sevdim duyguşcumsen demedinmi kilon iyi die belkim patlıcan yicem hem közlenmiş sebze kızım alaalaaa yaa ben sadece salata sadece yoğurt gibi diyetler yapmak istemiyorum aslında kilo verilir ama verdiğim kalıcı olsun istiyorum , birde 66 yı korumaya çalışıyorum yani almamak , versem verebilsem keşke , cillop gibi bir hatun olcam ammmaaa nerdeeee , her bedenin bir kilo kotası var sanırım .... haaaa sakınnnn pes ettim sanmaaaaaaa...... veremesemde dikkata devammmm , ehhhhh bünye ya verceksin ya verceksin
Tşk ederimpiştttt noliii burdaaaaa , kim kime kırılmış kimin yağları erimiş ya nolmuşşş , 3-5 saat ayrılmaya gelmionuz ha Erceeee , sayfanın birinde patlıcan közlemesi tarifi vardı şişede , devamını okuyamadım , tarifi ver barışalım
Yaaa biri beni durdursun yaaaaaaaBugün çok fazla bir kalori almadığımı umut ediyorum ama şöyle bir göz atalım ...
Sabah : 1/3 simit , şekersiz çay
arada : 2 adat kiraz
Öğlen : i adet çökelekli pişi , 2-3 kaşık çörekotlu peynirden (çok seviiiyim ) , domates salatalık çay
arada : oğluş dondurmasını yemedi onu verdi
akşam : aldım önüme 3 kaşık susuz kuru fasulye , 3 kaşık yoğurt , domates , biber ve iki dilim buğday ekmeğimi , oğluş geldi bende yicem , onlada aşırdım 1 dilim buğday ekmeğini
arada 20 dk yürüyüş yapabildim başlangıç olarak
şekersiz türk kahvemi aldım elime , 3 3 3 menüden şişkinlik hissedince metabolizmamı çalıştırsın dedimbu arada suya yüklenmeye çalışıyorum 1,5 litreyi buldumu bilmiyorum ama azzzzzzz
ekmek fazla olmuş gibi menü iyi benceeee
kıskanıyorum çünkü o patlıvanı ben yemem lazımmmm:)))))) ya benim de cnm şuan pizzaa +patates+tavuk parçası+ ve cola istiyorrr yaa benim sorunum şu saatte başlıyor maleseffff karnı tok mu tokk ama atıştırmak yemek istiyorummmm, offffffffff kazasız belasız bi atlatsak bu geceyiii
kocİŞİM GELMEK ÜZEREE BEN ÇIKIYORUM HANIMLAER BELKİ YİN UĞRARIM SONRAAA BU ARADAA YENİ BİR HAYATI İZLEDİM BİR CİHAZ DİKKATİMİ ÇEKTİ KALORİ ÖLÇER BİR ALET DEVAMLI KOLLARINDAYDI GÜN BOYU NE KADAR YAPTI YAZIYORDU İLGİMİ ÇEKTİ Bİ ARAŞTIRAM
İLTİFATMI AŞK OLSUN SENCE BEN BÖYLE BİRİMİYİM BEN GERÇEKÇİYİMMMM DİRR AZ BİLE YAZDIMM
BU YIL Kİ GÜREŞLERDEE FAVORİNİZ KİMM TABİKİ BENİMMMMMMMMMMMMMMMM 40 PINARMIYDI NEYDİ ONLARA KATILCAMMM FATİH ÜREKLEE :)))) BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINNNN ÇOK TŞK EDER GÜZEL FERİHA GÖZLERİNDENN ÖPERİMMM DIŞTAN SERT GÖZÜKÜYORUM NEDEN BİLİYONNMMU AŞIRI SİYAHA BOYUYORUM GÖZLERİMİ :))))
kalorılerı değil canım nabız atıslarını olcuyormus daha once bahsetmıslerdı tehlıkelı sekılde yukselırde dınlenmeye alıp tedavı uygulaması yapıyorlar vucut agıurlıkları fazla oldugu ıcın sureklı yuksek sevıyelerı ulasmaları oluyormus tehlıkelı kısmını onlemek ıcınmıss
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herzamankı gıbı ben yıne unutulmusum malesefff birde kestane sekerımmm unutulmuss ask olsunnnnn
sabah sabah okuduğum ilk msjj ve seniii boğazlamak geliyor içimdennnnn kızz bu güzel şeyin tarfini niye veriyonnn ayıptır günahtırr diyetlisi varr sağlıklı beslenei varr tamamdüşük kalori amaben patlayasaya kadar yerim aslında alinazik istiyor canımmm oyyyyyohh be seni kırdım zannettim üzüldüm neyse tarifi veremde barışalım
yazın olan miss gibi bahçe patlıcanlarını ,etli yeşil biberleri,kırmızı biberi ayrı ayrı közlüyoruz .kabuklarını soyuyoruz ve doğruyoruz
domatesleri küp küp doğrayıp bir tencerede biraz yağ biraz tuz bi kaç kesme şeker koyup pişiriyoruz .pişince ocaktan indirmeden içine doğradığımız közlenmiş sebzelerimizi koyuyoruz veee bol bol sarımsağı unutmuyoruz .acı severseniz acı biberli çok güzel olur bir taşımda hep birlikte kaynatıp sıcak sıcak kavonozlara koyup ,kapağını kapatıpters çeviriyoruz sonrada kışın afiyetle yiyoruz
böle hafif sulu harika bir tarif çok beğenceksiniz
servis yaparken hafif sirke ve sızma zeytinyağıyla harika oluyo
pişi galiba egw yöresinin deyimi hamuru küçkü küçkü toplar halinde alırızdaister yuvarlak ister yassı şekilde içine istersen lorlu maydanoz isterr patates istersende sade olur yağda pişerr biz bunapişi derizzzmenün bence çok güzel
bende pişi nedir onu merak ettim
valla olurduk alt sokağımdaaa pizzacı dönerci pideci ,çiğ köfteci, kömürde sandaviççi,ekmek arası tavukl dönerci,krbapçı,köfteci kaynıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim yan koşsun olsan eve sip verirdik hemen iki alt sokağındada sahil var yiyer koşardıkkk kızzzzzzzzzzbalım duygucum patlıcan yiyebilirsin onun kalorisi nedir ki
duyguuuuuuu beni dominosa götürrrrrrrrrrr
biz senle aynı yerde otursak habire pizzacıya gider sonrada 100 kilo olurduk heralde
ee sen bugün ayran detoksu yapmıyomuydun pizza pisss yenmez o yenmez böcek kaçmış içinebakkal amcalar satmıyomuş artık pizza
kalorılerı değil canım nabız atıslarını olcuyormus daha once bahsetmıslerdı tehlıkelı sekılde yukselırde dınlenmeye alıp tedavı uygulaması yapıyorlar vucut agıurlıkları fazla oldugu ıcın sureklı yuksek sevıyelerı ulasmaları oluyormus tehlıkelı kısmını onlemek ıcınmıss
ama dün neydi kızın adı kısa kestirlerya saçınıı o kızın kolundakine baktılarr şuana kadar 500 kalori yaptın dedilerrr dün birazaraştırdımm kalori hatta adım ölçer bile varrr ilgimi çekti gün boyu oturup kalpmam birşyler yapmam ve sporum gün boyu kaç kalori oluyor
bizde özledikkkkkkkközledimmmmm siziiiii:85:
aminnnnnnnnnnn aa bugün kandilmi ben cuma sanıyordummmmmgüzel topiğimin güzel bayanları hepinize günaydınnnnn
kandiliniz mübarek olsun allahım bu güzel g,ünün yüzü suyu hürmetine günahlarımızı affetsin
ahh bu memurunn hali ne olcakkk yaaamaşallahhhh diyeyimde nazar değmesin dün yoktum geçmişi okumaya yetişemedim
malum memur olunca dün eylemdeydikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?