Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

evettt ben tarif edeyimm herkesiii

duyfer : kendini pehlivanlara rakip gören, yüzüne bakinca çok sert görünen ama yumu$ak kalpli, motivasyon uzmani, ogluna a$ik, ele$tiriye açik, kolay kolay pes, zeki etmeyen ve iddali bir kizz
kontesim : adi üstedinde, güzelligiyle gözleri kama$tiran (çok MÜTEVAZI bu konuda), biraz iradesiz bana çekmi$, deli dolu, yerine göre çocuk yerine göre nine gibi davranabilecek kapasitede, zeki, anlayi$li, ve çok güzel bir dert ortagi
persephonem : doktor adayi, çok ama çok iyi kalpli, içinde hiç fesatlik yok, yardim etmeyi seven, kendinde önce ba$kalarini dü$ünen, kilo vermede çok iyi adim atan, bazen iradesiz, ciddi ve zeki bir kiz he birde tatliya çok dü$kün benim gibi
karabiberim : iradesiz malesef benim gibi, ama iradeli olunca ya misafi gelen yada kendi giden, çocuklarina bagli, çok $eker bir oglu olan, ciddi ve agir ba$li
ercem : iddayi seven, rekabeti seven, adami deli etmeyi bilen (özellikle duyguyu), ailesine bagli, hanim hanimcik, bazen iradesiz, bazen çok dikkatli,
feslim : i$i seven, özellikle ticareti , ailesine bagli, bazen çok iradeli ama bazende fenaa, ciddi, hanim hanimcik, olgun bir kizz
acil 112 : ismini ben koydum , deli doluuu, içinde bir çocuk var, zeki, hareketli, i$tahi fazla olmayan, interneti ve bilgisayari çok seven biri
potim : çok sessiz sakin, çocuklariyla ilgilenmeyi çok seven, hanim hanimcik agir ba$li bir kizz

leyya : deli dolu ama yinede agir ba$li, pesimist, her$eyi çabucak yaptigi için kilo vermeyide öyle yapmak istiyor ba$aramadigi için çok üzülen, hayvanlari ve insanlari çok seven, içi aglasada belli etmeyen, dik duran :) , iradesiz, hiperaktif, bazen zeki bazen saf , a$iri duygusal dizi izlerken bile aglar, eskiden çok ama çok a$ikti ama $u an neredeyse degil , annesine çok bagli, ders çali$mayi hiç sevmeyen, her$eyi son zamana birakan, cana yakin bir kizz

kizlar $akayla kari$ik dü$üncelerimi yazdim, lütfen alinmayinn kimseyi kirmak istemiyorumm çünkü hepinizi seviyorumm

acil 112 : ismini ben koydum , deli doluuu, içinde bir çocuk var, zeki, hareketli, i$tahi fazla olmayan, interneti ve bilgisayari çok seven biri
[/COLOR]
Tşk ederim piştttt noliii burdaaaaa , kim kime kırılmış kimin yağları erimiş ya nolmuşşş , 3-5 saat ayrılmaya gelmionuz ha Erceeee , sayfanın birinde patlıcan közlemesi tarifi vardı şişede , devamını okuyamadım , tarifi ver barışalım

Hoşgeldin aramıza ... Bende katılalı 3 gün oldu , acıkmak gibi bir derdim yok ama kaçamak yapcak olsam kızların gözünün üzerimde olduğunu bilmek pes ettiriyor beni ama arada dondurma oliii Bize takıl , mutluluktan tartıldıkça tartıl

Yaaa biri beni durdursun yaaaaaaa Bugün çok fazla bir kalori almadığımı umut ediyorum ama şöyle bir göz atalım ...
Sabah : 1/3 simit , şekersiz çay
arada : 2 adat kiraz
Öğlen : i adet çökelekli pişi , 2-3 kaşık çörekotlu peynirden (çok seviiiyim ) , domates salatalık çay
arada : oğluş dondurmasını yemedi onu verdi
akşam : aldım önüme 3 kaşık susuz kuru fasulye , 3 kaşık yoğurt , domates , biber ve iki dilim buğday ekmeğimi , oğluş geldi bende yicem , onlada aşırdım 1 dilim buğday ekmeğini
arada 20 dk yürüyüş yapabildim başlangıç olarak
şekersiz türk kahvemi aldım elime , 3 3 3 menüden şişkinlik hissedince metabolizmamı çalıştırsın dedim bu arada suya yüklenmeye çalışıyorum 1,5 litreyi buldumu bilmiyorum ama azzzzzzz

bende sizi pek sevdim duyguşcum sen demedinmi kilon iyi die belkim patlıcan yicem hem közlenmiş sebze kızım alaalaaa yaa ben sadece salata sadece yoğurt gibi diyetler yapmak istemiyorum aslında kilo verilir ama verdiğim kalıcı olsun istiyorum , birde 66 yı korumaya çalışıyorum yani almamak , versem verebilsem keşke , cillop gibi bir hatun olcam ammmaaa nerdeeee , her bedenin bir kilo kotası var sanırım .... haaaa sakınnnn pes ettim sanmaaaaaaa...... veremesemde dikkata devammmm , ehhhhh bünye ya verceksin ya verceksin

ekmek fazla olmuş gibi menü iyi benceeee

kıskanıyorum çünkü o patlıvanı ben yemem lazımmmm:)))))) ya benim de cnm şuan pizzaa +patates+tavuk parçası+ ve cola istiyorrr yaa benim sorunum şu saatte başlıyor maleseffff karnı tok mu tokk ama atıştırmak yemek istiyorummmm, offffffffff kazasız belasız bi atlatsak bu geceyiii

ohh be seni kırdım zannettim üzüldüm neyse tarifi veremde barışalım
yazın olan miss gibi bahçe patlıcanlarını ,etli yeşil biberleri,kırmızı biberi ayrı ayrı közlüyoruz .kabuklarını soyuyoruz ve doğruyoruz
domatesleri küp küp doğrayıp bir tencerede biraz yağ biraz tuz bi kaç kesme şeker koyup pişiriyoruz .pişince ocaktan indirmeden içine doğradığımız közlenmiş sebzelerimizi koyuyoruz veee bol bol sarımsağı unutmuyoruz .acı severseniz acı biberli çok güzel olur bir taşımda hep birlikte kaynatıp sıcak sıcak kavonozlara koyup ,kapağını kapatıpters çeviriyoruz sonrada kışın afiyetle yiyoruz
böle hafif sulu harika bir tarif çok beğenceksiniz
servis yaparken hafif sirke ve sızma zeytinyağıyla harika oluyo

menün bence çok güzel
bende pişi nedir onu merak ettim

balım duygucum patlıcan yiyebilirsin onun kalorisi nedir ki
duyguuuuuuu beni dominosa götürrrrrrrrrrr
biz senle aynı yerde otursak habire pizzacıya gider sonrada 100 kilo olurduk heralde
ee sen bugün ayran detoksu yapmıyomuydun pizza pisss yenmez o yenmez böcek kaçmış içine bakkal amcalar satmıyomuş artık pizza

kalorılerı değil canım nabız atıslarını olcuyormus daha once bahsetmıslerdı tehlıkelı sekılde yukselırde dınlenmeye alıp tedavı uygulaması yapıyorlar vucut agıurlıkları fazla oldugu ıcın sureklı yuksek sevıyelerı ulasmaları oluyormus tehlıkelı kısmını onlemek ıcınmıss

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herzamankı gıbı ben yıne unutulmusum malesefff birde kestane sekerımmm unutulmuss ask olsunnnnn

Son düzenleme:
ve erce gururla sunarr
sabah
bir dilim ekmek
bir yumurtalı menemen
ufak bi parça peynir
şekersiz çay

öğle
bir kase ayran çorbası

ikindi
bir kase ayran çorbası

ara
bir elma

akşam
bir tabak karalahana çorbası
5 tane derisiz istavrit
iki lokma ekmek

3 bardak şekersiz az sütlü neskafe
bir büyük bardak kiraz sapı çayı
bir buçuk litre su

birbuçuk saat yürüyüş
evde oryantal hoplama zıplama

ay çok t$ekkür ederim canim

kemmm kümmmmmmmmmmm unutkanligim üstümde yemin ederim bugün zaten her$eyi unutuyordum senide unutuverdim

gamzem : gamzemi desem gizemmi? kendinden bahsetmekten ho$lanmayan, zora gelemeyen benim gibi iradesiz biraz (beni kadar olamasada), ailesine bagli, $evkatli, sessiz sakin hanim hanimcik biri

kestane $ekerim : nedense huyunu suyunu hep gamzeme benzetmi$imdir, oda sessiz sakin, kendinden fazla bahsetmez, hanim hanimcik biriii

kizlar yarinki sinav için fazla stes yapmiyorum, ve bugün aylar sonra ilk defa saat 11 de yatayim dedim yani çok erken benim için, kendi kendime sevindim resmennnn

kizlar $imdi ben çok ugrayinca buraya kendimi yemeye veriyorum ya bu yüzden bu bir dezavantaj, fakat bugün dü$ündümde ben platonik a$kimi unuttum yani %90 unuttum!!! bu hepinizin sayesinde oldu tabi özelliklede KONTESIMIN onunla bir ara dertle$tim kader kismet olaylarina girince dank etti, ve artik sokaga çiktigimda onu görecekmiyim diye etrafima bakinmiyorum bile, hatta artik gözüme çok tipsiz gelen erkekler bile artik gözüme normal görünüyor, hep dua ederdim platonik beyi göreyim diye, ama artik görmiyeyim diye ediyorum çünkü görünce yine buzlar erir diye korkuyorum

size te$ekkürürü borç bilirim

sabah sabah okuduğum ilk msjj ve seniii boğazlamak geliyor içimdennnnn kızz bu güzel şeyin tarfini niye veriyonnn ayıptır günahtırr diyetlisi varr sağlıklı beslenei varr tamamdüşük kalori amaben patlayasaya kadar yerim aslında alinazik istiyor canımmm oyyyyy

menün bence çok güzel
bende pişi nedir onu merak ettim
pişi galiba egw yöresinin deyimi hamuru küçkü küçkü toplar halinde alırızdaister yuvarlak ister yassı şekilde içine istersen lorlu maydanoz isterr patates istersende sade olur yağda pişerr biz bunapişi derizzz
valla olurduk alt sokağımdaaa pizzacı dönerci pideci ,çiğ köfteci, kömürde sandaviççi,ekmek arası tavukl dönerci,krbapçı,köfteci kaynıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim yan koşsun olsan eve sip verirdik hemen iki alt sokağındada sahil var yiyer koşardıkkk kızzzzzzzzzz

günaydınnnnnnnnnnnn sabah şekerleriiiiii nassınız bakemmmmmmmmmm........
dünkü menüm
sabah: 1 domates-1 salatalık -bir parça light peynir (ekmeksiz)
ara cevizzz
öğle: ayran çorbam
ara: ayran çorbam
akşam : ayran çorbam (saat: 5 gibi
ara: ayran çorbam ( aat 7:de)
minik kase tuzsuzleblebi sayanız 15 tane kadar
1,5 su
yeşil çay
soda
30 dk eliptik
esneme hareketleri

güzel topiğimin güzel bayanları hepinize günaydınnnnn

kandiliniz mübarek olsun allahım bu güzel g,ünün yüzü suyu hürmetine günahlarımızı affetsin

güzel topiğimin güzel bayanları hepinize günaydınnnnn

kandiliniz mübarek olsun allahım bu güzel g,ünün yüzü suyu hürmetine günahlarımızı affetsin
aminnnnnnnnnnn aa bugün kandilmi ben cuma sanıyordummmmm
maşallahhhh diyeyimde nazar değmesin dün yoktum geçmişi okumaya yetişemedim

malum memur olunca dün eylemdeydikk
ahh bu memurunn hali ne olcakkk yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…