- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.901
menün bence çok güzel
bende pişi nedir onu merak ettim
Ben iç anadoluluyum , ege de biliyor sanırım duyguş bilio ... Un , tuz , yaş maya dan hamur elde ettim biraz dinlendirdim , ister sade açıyorsun ister iç koyuyorsun yağda kızartıyorsun güzel oluyor
Bur arada sizlerinde kandiliniz mübarek olsun güzel dostlarrr , Rabbim açılan ellerinizi boş çevimesin inşallah ...
hepimizin kandili mubarek olsun dualarımız kabul olsun
hepimizin kandılı mubarek olsun kızlar allah yapaılan ıbadetlerı edılen dualrı kabul etsın rabbıımm
dıyguu ne yagmuru kısss ıstanbull yanıyor bugun bayagı sıcak
kızlAR NİRDESİNİZZZZZZZZ İZMİR ŞAKIR ŞAKIR YAĞIYORRRRRR ŞİMŞEKER ÇAKIYORR TAM SON BAAHAR-KIŞ HAVASI
hayılı kandiller arkadaşlar dualarda buluşalım inşallah
kızlar bugün dr götürdüm kızımı durumlar hiçde iyi değil maalesef astım bronşit olmuş ev tibi buhar makinesi ( ağıza takılan cinsden ) yazdı dr rapor falan çıkarttırdık aldık bu arada develete helal olsun diyorum eskiden nerde böyle sistemler süründürüyorlardı insanları gittik aldık bide devlet geri ödeyecekmiş bizim ödediğimiz miktarı bir çanta dolosu ilaç verdi rabbime hamd olsun ama bu hastalık durumları bunalttı artık beni eşim bronşit kızım bronşit olmuş yaz kış hastalar maalesef bende sayelerinde ufak çapta doktor oldum artık biliyorsunuz ben ilaç kullanımına pek karşıyım ama maalesef başka çaremizde kalmadı
durumlar böyle işte geçmişe bakamıyorum malum kandil işlerim var yarın bi sıkıntı olmazsa sizinleyim ama :)
kızlar bugün dr götürdüm kızımı durumlar hiçde iyi değil maalesef astım bronşit olmuş ev tibi buhar makinesi ( ağıza takılan cinsden ) yazdı dr rapor falan çıkarttırdık aldık bu arada develete helal olsun diyorum eskiden nerde böyle sistemler süründürüyorlardı insanları gittik aldık bide devlet geri ödeyecekmiş bizim ödediğimiz miktarı bir çanta dolosu ilaç verdi rabbime hamd olsun ama bu hastalık durumları bunalttı artık beni eşim bronşit kızım bronşit olmuş yaz kış hastalar maalesef bende sayelerinde ufak çapta doktor oldum artık biliyorsunuz ben ilaç kullanımına pek karşıyım ama maalesef başka çaremizde kalmadı
durumlar böyle işte geçmişe bakamıyorum malum kandil işlerim var yarın bi sıkıntı olmazsa sizinleyim ama :)
valla bende aksine brozlaşmak isterimmm tabi sağlıklı yani 1 -2 günde değil ben denize gittiğimde sebabed yüksek faktör kullanıyorum millet 1 günde ben 7-8günde güzel bronzlaşıyorumm kalıcı birde bu yıl 30 gün gitcezz birde haftasonları,ve bayram seyren tüm tatillerde değerlendircem baya bronzlaşmayı hedefliyorum çünkii sonbaharda saçlarmıa kratin yaptırmayı planlıyorum güzel bir kesim ve bronz çikolata kahve aralarda ışıltılı balyajlar istiyorlarımm o yüzden yana bildiğim kadar yanayımm ma senin dediğin gibi san pek yakışmazzz beyaz ten güzel durur sen böyle nemlendiricili güneş koruyuu kaliteli bir krem alfransada ayni canimm, henüz yagmur yok ama $im$ekler çakiyoooooo :)
ben zaten sicak havadan nefret ederim, sorun bendemi acaba, yaz geliyor tatile gidecez diye seviniyorum ama sicagi hiç ama hiç sevmiyorum, yoruyor beni hemde bunaliyorum resmenofff
kizlarr size bir sorum var, BRONZLA$MAYI ÖNLEYEN krem markasini taniyormusunuz? ben bronzla$mak istemiyorum, çok beyazim $u an ama bir çar$iya gitmem yeterli esmer olarak geri dönmek içinama ben hiç yaki$tiramiyorum kendime, ailemde öyle diyor zatende sevmiyorum, ya ne yapabilirim? bana gerçekten yaki$miyor dü$ünün yani mavi gözlü ve esmer yani ferihayi esmer dü$ünün ne kötü dimi?
o millet hep karışırzatennn sen devam et bacım birde su içmiyorsunya direk şişersin ödemdennn s mutlaka iç tatlımm zorla benim taktiği yap nerde çok vakit geçiriyorsan koltuk kenarları masa üstleri pet şişe suamayı beklemeeoy oy oy burasıda rüzgarlı , ilçedeyim ya ben merkeze göre farkedio havası , kimse gelmemiş hakkaten nerdesiniz ? geç kalktım bugün 1o gibi , 11 buçuk gibi kahvaltı yaptım , bugün hiç su içemedim , kuaföre gittimdi beni gören ne bu halin daha fazla kilo verme diyor , çirkinleşirmişimama hedefim var diyorum dövceklerdi beni verme diye , ellerinden zor kaçtım geldim şişim şişim eve , oturdum kiraz yedim
sende güzel vermişsin bravo ama yola devammHeee bu arada neden öyle diyiler bilimisiniz ? benim başlangıç kilom aslında 77sizle baslangıcım 67 ondan diyiler bana
günaydınnnn hayırlı cumalar arkadaşlar
dünki menümü yazmıyım çünki bi kaç kandil ziyareti yaptık eee oralardada ikramları yedik mecburen
bende dünü serbest gün ilan ettim bugün kaldığım yerden devam
ikramları yedikten sonra iki saate kadar yürüyüş yaptık yedim yedim oturmadım yanee
trt 3 sporda plates yapıyolar şu an bende katılayım onlara
Günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalarrr hayırlı günler bacılarımmm nassınız bakemmmm
gamze paşam nasıl
fesli kızın ve eşin iyimi
kontes dün yoktun bacım bir sorun yok dimi
kara biberr kg bildirmini yapcaktın hayrola bacım yarın dedinn kaç gün geçti merka ediyoruzz
kestane şekeri kg bildirmi yapmadın o gün uğradın ama yapmadınn tatlım
diğerleriyle dün konuştuk az çok herkez iyimi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?