Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

menün bence çok güzel
bende pişi nedir onu merak ettim

Ben iç anadoluluyum , ege de biliyor sanırım duyguş bilio ... Un , tuz , yaş maya dan hamur elde ettim biraz dinlendirdim , ister sade açıyorsun ister iç koyuyorsun yağda kızartıyorsun güzel oluyor
Bur arada sizlerinde kandiliniz mübarek olsun güzel dostlarrr , Rabbim açılan ellerinizi boş çevimesin inşallah ...

AMİN...İNŞALLAH..

EVET PİŞİMİZAYNI PİŞİYMİŞŞ GENEL BİZDE ÖĞLEDEN SONRAA ÇOK YAPILIR YANINA SALATALIK DOMATES ZEYTİN BİR ÇAY DEMLENİR BEN GENEL DE SADE YAPARIM İÇİNE NE KOYARIM BİLİYONMUU AMA PİŞTİKTEN SONRAA KESE YOĞURDU( YANİ SÜZME YOĞURT) İÇİBNE KEKİK NANE KARA BİBER PUL BİBER BİRAZ TUZ KARIŞTIRIRDIM PİŞİYE SÜRERDİM ÜSTÜNEDE ÇEMENN SÜRERDİM YANINDA ÇAYYYYYYYY aayyyyyyyyyyyyyy CANIM ÇEKTİİİ EMME YAĞLI YEMİCEM:))

Off ya süpürge tutmam lazım üşeniyorum makinamdan çok memnunum ama onu yıkamak beni sinir ediyor bir tane daha almam lazımm şu uzun değnek gibi olan hem fazla yer kaplamaz en azından hafta bir sulu süpürgemle diğer günlerde yada kırıntılardaa diğeriyle süpüreyim ayy saçma sapan bir sohbet içindeyimmm
dneyse şu öğleden önceyi değerlendireyimmm de öğleden sonram bana kalsın gidem süpürge tutam evi derleyip toparlayam , sonraa accccuk tesbih çekem öğleden snra görüşürüzz güzellerr

kızlAR NİRDESİNİZZZZZZZZ İZMİR ŞAKIR ŞAKIR YAĞIYORRRRRR ŞİMŞEKER ÇAKIYORR TAM SON BAAHAR-KIŞ HAVASI

hepimizin kandılı mubarek olsun kızlar allah yapaılan ıbadetlerı edılen dualrı kabul etsın rabbıımm

dıyguu ne yagmuru kısss ıstanbull yanıyor bugun bayagı sıcak

hepimizin kandılı mubarek olsun kızlar allah yapaılan ıbadetlerı edılen dualrı kabul etsın rabbıımm

dıyguu ne yagmuru kısss ıstanbull yanıyor bugun bayagı sıcak

bayada serinn hava bir yağmuryağdı uydu nun siyali yok oldu:)) ee boşadenmemişler izmirin havasınave kızlarına güven olmazzz

kızlAR NİRDESİNİZZZZZZZZ İZMİR ŞAKIR ŞAKIR YAĞIYORRRRRR ŞİMŞEKER ÇAKIYORR TAM SON BAAHAR-KIŞ HAVASI

fransada ayni canimm, henüz yagmur yok ama $im$ekler çakiyoooooo :)
ben zaten sicak havadan nefret ederim, sorun bendemi acaba, yaz geliyor tatile gidecez diye seviniyorum ama sicagi hiç ama hiç sevmiyorum, yoruyor beni hemde bunaliyorum resmen offf

kizlarr size bir sorum var, BRONZLA$MAYI ÖNLEYEN krem markasini taniyormusunuz? ben bronzla$mak istemiyorum, çok beyazim $u an ama bir çar$iya gitmem yeterli esmer olarak geri dönmek için ama ben hiç yaki$tiramiyorum kendime, ailemde öyle diyor zatende sevmiyorum, ya ne yapabilirim? bana gerçekten yaki$miyor dü$ünün yani mavi gözlü ve esmer yani ferihayi esmer dü$ünün ne kötü dimi?

oy oy oy burasıda rüzgarlı , ilçedeyim ya ben merkeze göre farkedio havası , kimse gelmemiş hakkaten nerdesiniz ? geç kalktım bugün 1o gibi , 11 buçuk gibi kahvaltı yaptım , bugün hiç su içemedim , kuaföre gittimdi beni gören ne bu halin daha fazla kilo verme diyor , çirkinleşirmişim ama hedefim var diyorum dövceklerdi beni verme diye , ellerinden zor kaçtım geldim şişim şişim eve , oturdum kiraz yedim

hayılı kandiller arkadaşlar dualarda buluşalım inşallah

kızlar bugün dr götürdüm kızımı durumlar hiçde iyi değil maalesef astım bronşit olmuş ev tibi buhar makinesi ( ağıza takılan cinsden ) yazdı dr rapor falan çıkarttırdık aldık bu arada develete helal olsun diyorum eskiden nerde böyle sistemler süründürüyorlardı insanları gittik aldık bide devlet geri ödeyecekmiş bizim ödediğimiz miktarı bir çanta dolosu ilaç verdi rabbime hamd olsun ama bu hastalık durumları bunalttı artık beni eşim bronşit kızım bronşit olmuş yaz kış hastalar maalesef bende sayelerinde ufak çapta doktor oldum artık biliyorsunuz ben ilaç kullanımına pek karşıyım ama maalesef başka çaremizde kalmadı

durumlar böyle işte geçmişe bakamıyorum malum kandil işlerim var yarın bi sıkıntı olmazsa sizinleyim ama :)

gecmıs olsun feslım kıyamam ben kuzuya allah acıll sıfalar versın canım uzuldum yaaa

günaydınnnn hayırlı cumalar arkadaşlar
dünki menümü yazmıyım çünki bi kaç kandil ziyareti yaptık eee oralardada ikramları yedik mecburen
bende dünü serbest gün ilan ettim bugün kaldığım yerden devam
ikramları yedikten sonra iki saate kadar yürüyüş yaptık yedim yedim oturmadım yanee

trt 3 sporda plates yapıyolar şu an bende katılayım onlara

feslicim geçmiş olsun rabbim şifalar versin
canım belki biliyorsuundur ama ben yinede yazayım bronşite keçiboynuzu suyu çok çok iyi geliyo hatta iyileştirici özelliği var
eltimin oğluda aynı sizin gibi hastadaydı evde buhar makinesi yaz kış hep çalışırdı çocuk durmadan tıkanırdı .eltim keçiboynuzu kürü yapmaya başladı şimdi hiçç hava almıyo tamamen iyileşti
çocuklar azcık öksürse nefesi tıkansa kaynatır keçiboynuzunu içirir ilaçtan bin kat daha iyi geldi
bende bronşitken yapmıştım ciğerleri açıyo nefesi açıyo bi dene istersen şifa olur inşallah

valla bende aksine brozlaşmak isterimmm tabi sağlıklı yani 1 -2 günde değil ben denize gittiğimde sebabed yüksek faktör kullanıyorum millet 1 günde ben 7-8günde güzel bronzlaşıyorumm kalıcı birde bu yıl 30 gün gitcezz birde haftasonları,ve bayram seyren tüm tatillerde değerlendircem baya bronzlaşmayı hedefliyorum çünkii sonbaharda saçlarmıa kratin yaptırmayı planlıyorum güzel bir kesim ve bronz çikolata kahve aralarda ışıltılı balyajlar istiyorlarımm o yüzden yana bildiğim kadar yanayımm ma senin dediğin gibi san pek yakışmazzz beyaz ten güzel durur sen böyle nemlendiricili güneş koruyuu kaliteli bir krem al

o millet hep karışırzatennn sen devam et bacım birde su içmiyorsunya direk şişersin ödemdennn s mutlaka iç tatlımm zorla benim taktiği yap nerde çok vakit geçiriyorsan koltuk kenarları masa üstleri pet şişe suamayı beklemee
Heee bu arada neden öyle diyiler bilimisiniz ? benim başlangıç kilom aslında 77 sizle baslangıcım 67 ondan diyiler bana
sende güzel vermişsin bravo ama yola devamm

çok ama çok geçmiş olsun feslim raBBİM TEZ VAKİTTE ŞİFA VERSİN KIZINADA EŞİNEDE NERDE VARAAA ,BENDE İLAÇ KULLANMAYI SEVMEM NE ÇOCUĞUMA NE KENDİME KULLANMAMDA AMA ZORUNLU OLUNCA MECBUR KULLANIRIM NAPCAN ŞİFA İÇİN VERCEN BİR DAHA YAŞAMAzSIN UMARIM BU DURUMUU..

ercm için rAHAT OLSUN BENDE HAFTALIK KAÇAMAĞIMI DÜN YAPTIMMMM AMA BEN DEDİM HAFTA BİR GÜN İSTEDİĞİM GİB YİCEM DİYEE

Günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalarrr hayırlı günler bacılarımmm nassınız bakemmmm
gamze paşam nasıl
fesli kızın ve eşin iyimi
kontes dün yoktun bacım bir sorun yok dimi
kara biberr kg bildirmini yapcaktın hayrola bacım yarın dedinn kaç gün geçti merka ediyoruzz
kestane şekeri kg bildirmi yapmadın o gün uğradın ama yapmadınn tatlım

diğerleriyle dün konuştuk az çok herkez iyimi????

Dünkü menümmm
yarım gevrek yarım bardak ayran
öğle: Kıymalı börek bir parçaa accuk ayran
akşam: Saat 5 gibi: Pizza menü :))))))

kaçamak günüm böylee şimdi eksilerim belli bol kalorili bir gün geçirdim emmee
benki o gevreği tam yerdimmm
benki o kıymalı börekten bir parça değil yarım tepsi yerdim yok yok çeyrek olsunn
benki parça pizza patates cola değil orta boy pizza büyük boy patates tavuk parçaları yerdim ve 1 lt cola içerdim

yani gidişatım iyi ama kötü :)))
pişmnanmıyım değilimm çok canım çekti
1.5 lt su
32 dk eliptik

canımmm burdayım geldimmm
herkese hayırlı cumalarrr.

dün evet hiç giremedimmm çünkü acayip yoğundumm bugün az biraz daha rahatımm
dün akşam aparatif bişeyler yaptım uzun bir aradan sonra ilk kez yoğurt mayaladımm...
eşimle çok güzel bir kandil geçirdik allahım kabul etsin inşallah çok içime sindii
sabah erken kalktık tv de sabah haberlerinde canan karatay kahvaltı önerileri vardı
ooo herşey yiye bilirsiniz dedi.. bende hemen mutfağa koştum tabii
normalde hafta içi evde hayatta kahvaltı yapmam:
zeytin yağına 2 köy yumurtası kırdım pul biber karabiber serptim,10-15 yeşil zeytin,domates,lor peyniri,3 dilim ekmekle ohhh bir güzel yedimm
bakalım öğlen idare edip akşamı hafifletme çabasındayım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…