Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ohhhh afiyet şeker olsun kilo olmasın arkadaşıma
çarşıya gittiğim an bende pizza menü yicem çok canım istiyo allahtan ev şehirmerkezine uzak telefonlada sipariş getirmezler uzak

bi yesem yarıcakta 68 görmeden pizza mizza yok bana cezalıyım bennnn

ayran detoksunu yaptınmı canım :26:

ooo ayran detoksu kızz bende yapacaktım güya ama kaç gündür acayip yoğunum ne bulduysam yedimm

hiçç dikkat etmedimm...

bide browni intense ye alıştık off ya tamm baş belası güzel bişeyy...

ohh allah kabuletsin dünkü dualarımdaa sende vardın biliyonn ne için olduğunuu inşallah kabul ederrr bu arada kahvaltı şahane aslında çok fazla katı yağlı olmadıktan spnra kahvaltıyı atlamıcan hem çok güzel tok tutuyorr

ohhhh afiyet şeker olsun kilo olmasın arkadaşıma
çarşıya gittiğim an bende pizza menü yicem çok canım istiyo allahtan ev şehirmerkezine uzak telefonlada sipariş getirmezler uzak
valal hepsi alt sokğımda hergün posta kutuma yenibir restorant ekleniyorr:)))
duygummm,ayışımm ne örüyonuzz gıııı...
kimse yok diye bi fac. Yapam dedimm

Fesli çok geçmiş olsun , Rabbim acil şifasını versin inşallah ... Kendim ilaç kullanmam bünyemde sağlamdır maşallah , ama konu çocuk olunca insan daha hassas oluyor ... İkizlerimin bünyesi de bana çekmiş maşallah ,babalarına çekseler nolurdu benim halim Ben bu sağlık camiasının içinde olduğum halde tek bir doktora güvenmem kızlar , haa çok iyi hekim arkadaşlar var elbette fakat bazı hastalıklar tecrübeli hekim ister ... beni aile hekimim iyi tanır ,bu çocugun bogazı igne yapcak kadar şiş der ama sen antibiyotik bile kullanmıcaksın biliyorum , agrı kesicilerle bi kaç gün gözlemle der çocuklarımın KKK aşısı oldugu halde birine kabakulak tanısı koyuldu sadece amilaz bakılarak ! ilçedeyim demiştim ya , nasıl olur dedim kaptım çocuğu merkeze götürdüm kabakulak denildi yine iyi tamam atlattık derken 3 ay sonra yine kocaman bir parotis çocukta , burdaki dr yine kabakulak dedi mümkün değil dedim ben yine hoooppp merkeze ! bu arada kardeşine de tahlil yaptırmayı ihmal etmedim , aşılar bağışıklık kazanmışmı baktırdım , oğluşum kabakulak değildi çünkü tekrar etmez ! 6-7 ay sonra diğerinde aynı şikayetler aman Allahım , çıldırcam , hastaneye götürüyorum amilaz bakılıo kabakulak dio çocukcu , mümkün değil bagısıklıgı var diyorum ama kabakulak bu dio , merkeze götürdüm tahliller temiz ordaki çocukcu çok önceden var bu çocugun bagısıklığı dio , geri geldim jet gibin , gittim çocukcunun önüne attım sonuçları ! Hani kabakulaktı dedim ! burda sadece amilaz bakarak nasıl koyabiliyosunuz bu teşhisi dedim ! kemküm etti kadın ! Ben cahil bir köylü değilim bu sektörün içindeyim , beni yönlendirceginiz yere kesin konuşuyorsunuz tek bir tahlille dedim , bu ibret olsun size dedim çok fena kızmışım emme kızlar demem o ki ben tek bir hekime güvenmem , konu çocuksa kendinize güvenebileceğiniz bir hekim belirleyin rasgele doktora götürmeyin mecbur kalmadıkça ... laf lafı açtı , bu 2 numaranın 13 aylıkken başını pervane kesti kızlar alnıyla saçı arası 14 dikiş atıldı , ben nöbetteydim kendi evladıma gidemedim çünkü köyün birinde ASI vakası vardı kendi evladıma merkezden başka bir ambulans geldi , yani bu konuda biraz yaralıyım , gittiğim hastaların duaları korudu yavrumu diyorum ... bir hafta ateş düşmedi hastaneye yatış yaptık hergün pansuman su içse kusuyordu çocuğum , çocukcu taburcu olcağımız gün yine antibiyotik yazdı evde devam etceksin dedi , ben su versem kusuyor sadece emiyor nasıl vercem bu ilacı dedim verceksin dedi , o öfkeyle aile hekimimi aradım danıştım çok güvenirim Allah razı olsun ... sonuçları getir dedi , götürdüm bu çocuk psikolojik travma yaşıyor kolay degil kafasında 14 dikiş var hastaneden pansumandan uzaklaşınca zamanla geçcek ilaç kullansanda kullanmasanda geçcek dedi ve bennnn o ilacı kullanmadım , diceksiniz ki çocuk hekimi daha tecrübelidir , sorarım size o psikolojideki o travmayı yaşayan bir çocugun agzına nasıl kaşık sokcaksınız ? çocugumun ruhsal durumu iyi değilki ilaçla iyileşsin ? neysem çok konuştum kızlar ... nöbete geldim ben gene , he 65 e inmek üzereyim acele etmiom bu konuda dün görenler baya moral verdiler

ben çıkıyorum kızlar cuma okumasına gidicem hepimiz için dua edicem
haftayada okuma bende olucak inşallah
kızım zehirlenince niyet etmiştim kazalara belalara karşı hemde şükür niyetine
rabbim hepimizi herkesi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun ,o günler geldi aklıma yine ,çok şükür rabbime kızımı bana geri bağışladı

canımyaa yazını ağzı açık okudum ve sonuna kadar sana hak veriyorum allahım hekimlerimizi eksik etmesin başımızdan ama düşürüncede iyisine düşürsün eski bir söz var yarım doktor candan yarım hoca imandan eder diyee..nekadar doğru,bu konuda ahh bende yaralıyım 3 aydır neler çektik ailecek...
3 sene önce annemin üst batın tomografisinde karaciğer ve dalağında bir kaç yerde hidatik kiste rastlandı ve doktor bişey yok önemsiz bu kistler zarasız dendi..o aralar tiroid amelyatı oldu annem ve doktorda rahat konuşunca ve anneminde şikayeti olmayınca arada kaynadı gitti aradan 3 yıl geçti kistler hem çok büyümüş hem artmış gösterdiğimiz doktorlar hayret içinde kaldılar daha fecisi kistler akciğerinede bulaştığı için öksürük sorunu vardı annemin ve kadındaki kist sorununana astım bronşit teşhisi koyup raporla torba torba ilaç fısfıs yazan göğüs hastalıkları uzmanına ne demeli..şimdi 40 gün oldu dalağı alındı karaciğerden 17 tane kist temizlendi kadın yarım canlı oldu daha doğru düzgün toplamadı halen yatıyor,ve akciğerdende ameliyat olması lazımm ve bu doktorların yanlış yönlendirmesi ve bizimde başka bir doktora tekrar gitmememizin sonucudur..allahım beterinden korusun tez zamanda şifasını versin...

ercemm fazla kaçırma valla ben kilo almaya devam ediyorum..çok fena...

Ahh ahhh erikler artık yumuşamışş çok üzüldümm sert kütür kütür eriğe bayılırım papaz eriği ama zamanı yavaş yavaşgeçiyor sanırım erikler yumuşamışşşş ((

allah hastenelerin dokyorların eksikliğini göstermesin ama muhtaçta etmesinnnnnnnnnnn ben çok fazla doktora gitmedimm küçükken bi kolum kırıldı b,rde bademcik amiliyatı oldumm çok şükür kolay kolay hasta olmamgrip dışındainş oğlumdaa dayanıklı güçlü olur annesi gibi benim kocambi grip olsun 2 günlük ömrü varmış gibi naz yapar

erkekler zaten nazlı bebek sinir oluyorumm...

erkekler zaten nazlı bebek sinir oluyorumm...

:)))))))))))))))))))))))))))) hayatları boyunca hep birileri erkeklere hizmet ediyor önce ennleri sonra eşleri ama biz evlendikmi kendi kendimze bakıyoruzzz .. Napcan

neyse ben eliptiğimi yapam oğlan uyumadannnn 30 dk cık biraz ara verdim yaa adapte olamıyorum hala dahaaaa zorluyorum alışmayaaa

hadi bebem bak işine bende yemek siparişi verdim

şinitzel+cips sövüş salata+cacık
ekmek yememeyi düşünüyorum çok isterse canım 1 dilim kepek ekmeği yerim..

allah razı olsun bugünkü okumada ikram yapmamışlar yoksa dayanamayıp yerdim.bide yazık o kadar hazırlanıyolar yememek çok ayıp oluyo
haftaya ben tavuklu pilav ayran ve haşhaşlı tatlı yapıcam nasip olursa ,o zamana pilav yemek yok bana
ayıptır sölemesi bende harika kilo verdim pazartesi bomba gibi geliyorum

duyguuuuuuu seni yenicemmmmm bu sefer

hadi bebem bak işine bende yemek siparişi verdim

şinitzel+cips sövüş salata+cacık
ekmek yememeyi düşünüyorum çok isterse canım 1 dilim kepek ekmeği yerim..

bende enginar haşladım yoğurtlayıp onu yicem
hayatım boyunca yediğim tüm yoğurtları toplasam şu son haftaki yediğim kadar etmez valla

Canım annene de büyük geçmiş olsun , Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah ... Kolay değil yaşadıkları ... Ben babamı böyle bir dahiliye hekimi yüzünden kaybettim ya genç yaşında (32) , kolum ağrıyo karnım ağrıyo diye gitti , senin midendendir gençsin diyip kalp grafisi çekmeyip bir torba ilaçla eve gönderdi , 1 hafta içinde kalp krizinden vefat etti , henüz 8 yaşındaydım ve o gün sağlık alanına verdim kendimi ! benim çektiğim babasızlığı kimse çekmesin istedim ... Gittiğim hastalardada vicdanım rahat şükürler olsun ki , elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ...
Aynen gı benim kocada öyle , ölüo bitio buluttanda nem kapar çocuklara kat kat giydirmem , yok terledi yok üşüdü diye üstüne düşmem , doğru düzgün ilaç kullanmam , şükürler olsun ki ben gibi dayanıklılar Rabbim sağlıklarını bozmasın ...
Ben dünki iltifatlardan sonra bugün öğleyin kavurma vardı bulgur pilavıyla , yedim valla , siz beni geçceniz ama sizin rekabeti çok merak ediyorum gellll pazartesiii gelllll

bende enginar haşladım yoğurtlayıp onu yicem
hayatım boyunca yediğim tüm yoğurtları toplasam şu son haftaki yediğim kadar etmez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…