- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #9.941
Ben ne yedim bugün
sabah : yarım simit ve şekersiz çay
Öğlen : aşçı amca kavurma yapmış 2 kaşık kadar vardı porsiyonda , yanında kızarmış küp patates ve patlıcan vardı accık ( dayanamadım yedim valla , dün gaza geldim çünkü) yanında 3-4 kaşık kadar şehriyeli bulgur pilavı ( pilav almıyordum normalde , çok ısrar ettiler ) , yanında domates salatası
gelir gelmez şekersiz bir türk kahvesi yaptım koca bir kupa , midem delircek gibi ağrıyor , midemmi çok küçülmüş yoksam fazlamı yedim anlamadımsu şişemide diktim gözümün önüne arada yudum yudum içmeye gayret ediyorum akşama netcem bakalım garii , hasta çıksada az spor olsa şaka şaka aman kimseye bişey olmasın , kontes Antalyanın mor üzümü açtım millet noli dio ( 3 kişiyiz iş yerinde nöbette ) kontes oynamış merak ettim ondan açtım diemmi
selam kizlarrr, hayirli cumalar, dün bol bol dua ettim tatli krizim için ve kilo vermem için :)
bugün ise sabahin köründe adamin biri aradi uykumu böldü üstelik okul yoktu ve ben 1 aydir uykuya hasrettim yinede düzgün uyumak nasip olmadiyinede yatakta kaldim, gözüm biraz dalmi$ vee gözümü açar açmaz migrenim tuttu ve yine az buçuk görmeye ba$ladim, $u an geçti Allah'a $ükür :)
bende kontes gibi kilo almaya devam ediyorum ya kizlar söyleyin ne olacak benim halim?
bugün dikkat etmeye karar verdim, aslinda aç kalmaya karar verdim çünkü herkesin dedigi gibi "aç kalmadan" zayiflamak benim için mümkün degil malesef her zaman denedim hiçbir zaman aç kalmadan kilo veremedim(
bugün yediklerim
sabah : 1 elma
ögle : 1 diyet yogurt + 1 ka$ik normal yogurt
1 yudum süt ve bir tatli ka$igi yulak
yarim dilimden az ekmek ve 1 kk peynir
3 tane közlenmi$ biber
saat 16 gibi 4 diyet bisküvi yedim , su şişesine sarıldıgımdan karnım çok şiş , öğlenki kavurmadan dolayı hala vicdan azabı çekiyorumarkadaslar ben püsküüt yerken börek yedi ucunda 1 lokmacık aldım , aksama da kavurma yemedim ayran çıkarmış aşçı , 1 tane ayran içtim yarın festival var gidecek olursak dondurma ısmarlatırım eşime ben milim milim geliiiyim arkanızdan siz sporlan koşuonuz pazartesiyi bekliom valla nasıl çıkcanız die
ama bu menü hiççç olmamış leylacım hasta olursun allah korusun en azından bi sebze yemeği yeseydin
Selam kizlar günaydin. bugün erkenciyim ise gidecegim he birde hem gece hemde sabaha karsi acliktan uyuyamadim. ve sabah bir kac gram vermisimdir diye heyecanla tartiya çiktim ki çikmaz olaydim! birde ne göreyim!! dünden bugüne tam bir kilo almisimüstelikte bu hafta toplamda aldigim kilo 2 ye ulasti aferin bana yuh diyorum
neredeyse aglayacagim ya ne yapayim ben düzgün beslensem olmuyor aç gebersem yine olmuyor
ooff noli bana ya , kendime nazar ettim sanırım , 11 de güzel bir kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek 2 yumurta beyazı , biraz peynir domates çay .... şimdi kendime engel olamıyorum , yarım paket benimo 1 paket N**** (Siyahi) götürdüm kaşla göz arasındadurdurun beni kızlar yaaa yetişin nerdesiniz
Bir gecede 1 kilo alınmaz ya da verilmez bu hesaplara çok takılmamalısın ve sana birşey söylimmi , insan kendine kilo aldım kilo aldım der durur veremiyorum der durursa hem alır hem veremezsin , beynini düşüncelerini nasıl şartlandırırsan sistemlerinde o şekilde çalışacak ve aç gezsende kilo veremeyeceksin bunu sakın unutma ... şöyle örnek vereyim , bir kanser hastasını düşün , ve bazı insanların kanseri yendiklerini biliyoruz öyle değil mi ? herşey moral herşey düşünce ile tedavi bence ... yaaa 2 gün ben depresyondayım de 3. günü seni sen bile tanıyamazsın yanılıyormuyumbirde bazı dönemler vücudumuz su tutar , senin sorunun ne bunu çözmemiz lazım öncelikle , nerde yanlış yapıyorsun ya da bilmediğin bi rahatsızlığınmı var Allah korusun ( tiroid böbrek vs ) ... bitki çayları ödem atıcı erti yapabilir , günlük kalori alımın az olsa bile neyi hangi saatte yediğin önemli ... açlıktan ölmezsin , gece yatmadan önce ya süt iç ya yoğurt ye , gece acıkmıcaksın eminim , bitki çaylarıda tokluk hissi veriyo bence hem ödem tutturmuyor vücuda tabi şekersiz içmek kaydıyla ... birde bizler açlıkla susuzluğu karıştırdığımız için kilo alırız yani ağzımıza bişeyler atarız ama susamışızdır aslında ... sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ki , günlük beslenme düzenini incelemem lazım neden acıktığını görmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?