Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Duyfer_2006 benıde lısteye almayı unutma tmm

bende de pko var acaba bn verebılcekmıyım ılk defa duznlı sekılde yemeye calısıorum ama bakalım umarımm hepimiz verebılırz cumaya kadar.

kisti beslenme uzmanımı alıyo cnm ya ben burasını pek anlayamadım..bendede guatr var ama genel cerrahi uzmanını bakar ve ameliyat eder diye biliyorum.

menun güzel olmuş beya sevındımm benım de kalorılerını hesaplamam lazım aslında :S bide patets kızartmasından oldukça kaçmak lazım aslında

merhab bende aranıza katılmak istiyorum 20yaşındayım 2yıldır evliyim 1oğlum var 4aylık evlendiğimde 65kg dum sonra 80kg ile hamile kaldım 105kg ile doğuma gittim sonra 4ayda 18kg verdim simdi 87kg ama hedef 65 akşamları yemek yemiyorum kepek ekmek kullanıyorum ve fırsat buldukca yürüyorum ama çok zorlamıyorum emzirdği için çok ama çok acıkıyorum lütfen bana akıl verin nasıl zayıflayabilirim

gunaydinlaar
dunun menusu geliyor...

Sabah:
Ac karna ilik sirkeli su
Kahvalti:
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
1,5 domates
4 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
10 tane soslu fistic ama minicik fistiklar
Ara:yesilcay+1 adet sade biskuvi+yarim muz
Ogle:
2 kasik pilav 4 kasik kurufasulye
Ara:yesil cay
2dilim elma 3 dilim mandalina
Aksam: sarimsakli yogurtlu acili lahana salatasi
Su artik cok icmiyorum cunki wc ciddi problem olmaya basladi-oglum kiyamet kopariyor ortadan kaybolunca-bugun 2lt civari icmisimdir.
Pazartesi misafirim var bakalim kendimi nasil tutcam?
Birde kizlar nasil tartiliyorsunuz?

bende kafa kalmadııı doğruu yaaa :))) ohh ne güzel bende doğumdan sonraa düzenli geliyorr ben elevit hap içmeme bağlıyorum amaa belkikendi doğal geliyordur

günaydınnnnnnnn
biraznı yaptım kızlar kontrol edinn devamınıı bugün hallet em
yeni gelen arkadaşlar p.tesi ben girdiğimde bana tekrar hatırlatınnn kayıtlarınız yapayımm

günaydın canımm ben 77,7 düm yanlış yazmışın ama önemli değil 77 oldum bugün

hıhh iyi oldu bende cuma günü sizin yazdıkarnı word almıştım az önce seninkini yazdım allah allah dedim kız kg almış hemn senin bökmü maviye aldımm yarım sormak için neysekiyazmışsınn hemenn yapıyorum

evet kızlar yaptımmm öyle karışıkki ama yaptımm bi kontrol edinn emii cuma bana bildirdiklerniz bunlarrr
yalnız atladımmı bilmiyorumm zeyynebim ve marselinda bildirmemiş;? bir araa geçmişe bakabilirsemm bakarımm..

eline sağlık canım cuma başladım 77,70 le bugün 77,00 çok mutlu oldum valla 3 günde kaçamaklarla 700 gr vermişim cumaya kadar inşallah 75 e falan düşerim
pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum daha öncede yptım ama sonuna hiç gelemedim :) dur bakalım bu sefer olacak mı

tatlım ben sana perşembe 77,5 demiştim öyle sanıyodum ama cuma tartılınca 77,7 çıktım öyle işte matematik hesabı karışık işler bunlar :)

duyfercim 66 kiloyum halen bi değişiklik olmadı kilomda..

dün sabah:
bir dilim börek
bir bardak şekersiz çay

öğlen:
bir dilim börek
üç yemek kaşığı makarna salatası
bir tane köfte
bir yemek kaşığı sote
bir dilim tatlı

ara öğün
elma

öğlen sınırı aştığım için akşam bişiy yemedim

aralarda 7/8 bardak su

günaydin hafta sonu dinlenme günümdü dietimde,cok fazla agir olmamak kaydiyla yedim,bu sabahta tost .5 zeytin yedim,aksamada firinda balik,yarin diete devam,hafta sonu dügün var demistim,herkes farketti kilo verdigimi,daaha cok motive oldum,yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…