- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
kisti beslenme uzmanımı alıyo cnm ya ben burasını pek anlayamadım..bendede guatr var ama genel cerrahi uzmanını bakar ve ameliyat eder diye biliyorum.
gunaydinlaar
dunun menusu geliyor...
Sabah:
Ac karna ilik sirkeli su
Kahvalti:
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
1,5 domates
4 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
10 tane soslu fistic ama minicik fistiklar
Ara:yesilcay+1 adet sade biskuvi+yarim muz
Ogle:
2 kasik pilav 4 kasik kurufasulye
Ara:yesil cay
2dilim elma 3 dilim mandalina
Aksam: sarimsakli yogurtlu acili lahana salatasi
Su artik cok icmiyorum cunki wc ciddi problem olmaya basladi-oglum kiyamet kopariyor ortadan kaybolunca-bugun 2lt civari icmisimdir.
Pazartesi misafirim var bakalim kendimi nasil tutcam?
Birde kizlar nasil tartiliyorsunuz?
eline sağlık canım cuma başladım 77,70 le bugün 77,00 çok mutlu oldum valla 3 günde kaçamaklarla 700 gr vermişim cumaya kadar inşallah 75 e falan düşerim
pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum daha öncede yptım ama sonuna hiç gelemedim :) dur bakalım bu sefer olacak mı
duyfercim 66 kiloyum halen bi değişiklik olmadı kilomda..
dün sabah:
bir dilim börek
bir bardak şekersiz çay
öğlen:
bir dilim börek
üç yemek kaşığı makarna salatası
bir tane köfte
bir yemek kaşığı sote
bir dilim tatlı
ara öğün
elma
öğlen sınırı aştığım için akşam bişiy yemedim
aralarda 7/8 bardak su
selam kızlar dünkü menümü yazam hemen
sabah 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik
kepek ekmek
ara 1 türk kahvesi
öğlen günüm vardı küçük bi lahmacun ayran (lahmacun 250 kalori)
akşam 4 kaşık nohut yemeği
1 dilim kepek ekmek
light yoğurt
akşam yarım avuç beyaz leblebi
toplam 900 kalori
günaydınnnnnnnn
biraznı yaptım kızlar kontrol edinn devamınıı bugün hallet em
yeni gelen arkadaşlar p.tesi ben girdiğimde bana tekrar hatırlatınnn kayıtlarınız yapayımm
canim bence oruclu olacagin gun yesil cay yerine sut icsen daha iyi olur hemde tarcinli olursa kan sekerini dengeler.yesil cay susatmiyor mu sizide?selam kizlar ben bugün oruç tutmaya ba$ladim, ama sahura kalkmadigim için, gece yedim
gece saat 12-12.30 da
2 bardak ye$il çay ve form çayi
1 kase dolu meyveli müsli
1 çay ka$igi nutella
in$allah iftarda fazla kaçirmam
canim bence oruclu olacagin gun yesil cay yerine sut icsen daha iyi olur hemde tarcinli olursa kan sekerini dengeler.yesil cay susatmiyor mu sizide?
bilmem $imdi gece gece süt içmiyeyim dedim, yok susatmiyor, ben zaten tatindan nefret ediyorum bu yüzden ilitipta kafaya dikiyorum :)
ya kizlar dün misafir gelmi$ti ve ben 1 dl kek ve fistik yedim bu yüzden bugün tam 600 gr fazla çiktim morelim çok bozuk
bilmem $imdi gece gece süt içmiyeyim dedim, yok susatmiyor, ben zaten tatindan nefret ediyorum bu yüzden ilitipta kafaya dikiyorum :)
ya kizlar dün misafir gelmi$ti ve ben 1 dl kek ve fistik yedim bu yüzden bugün tam 600 gr fazla çiktim morelim çok bozuk
duyfercim 66 kiloyum halen bi değişiklik olmadı kilomda..
dün sabah:
bir dilim börek
bir bardak şekersiz çay
öğlen:
bir dilim börek
üç yemek kaşığı makarna salatası
bir tane köfte
bir yemek kaşığı sote
bir dilim tatlı
ara öğün
elma
öğlen sınırı aştığım için akşam bişiy yemedim
aralarda 7/8 bardak su
merhabalar arkadaşlar ben 22 yaşındayım 168 boyunda ve 101 kiloyum aslında kilomu tam olarak göstermiyorum ama göbek bölgem ve simit dediğimiz yerlerde çok kilom var artık nees darlığı da çekmeye başladım yurtta kalıdığım için düzgün bir diyet yapamıyorum ama kararımı verdim yavaş yavaş verecem hergün 100 gramdaa versem razıyım yeterki gitsin şu kilolar yakında eve çıkacam spor salonuna da yazılacam o zaamn daha hızlı veririim inşallah akşam gün içinde yediklerimi yazarım kızlar herkese başarılar allah yardımcımız olsun
bu sabah 63.0 gordum tartida zaten kisa donem hedefimde oyleydi ama bugun ucusa gectim sanirim 2 gun menu bildiremem utancimdan:18:
canım kalori sepetinde hesaplatıyorum o patates kızartması değil direkt rosto nun içinde oluyor ya ondan 3 dört tane çok değil yani ben mekik çektim dün birde akşam oryantal oynadım 1 saat dün 101 kiloydum bugün 98.3 üm nasıl oldu anlamadımbiraz peynir yedim çayla
canim bence kalori sayimi yanli$ gibime geldi, daha çokk 1400 kalori gibi geliyor, patates kizartmasi çok kalorili hatta kruvasanda öyle :)
vevett tABLODA EKSİK BİLGİSİ OLANLar
vanilliaa - şimdiki kg ve hedef
tontoncan- hdef kg
marselinda- kg bildirmedii (cuma)
oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin
duyfercim bence orucunu bitirdikten sonra yap 5 5 diyetini kolay ama yinede tüm dengeni bozuyor en zoruda meyve günü ben meyve hiç sevmiyorum zaten zorla yiyorum meyveyi hatta yemiyorum
yaa beni diyetten en çok soğutan şey şu mide ekşimeleri gastrit geçsin diye sürekli bişeyler yemek istiyorum hergün bir iki tane ilaç alıyorum bunun kesin çözümü yokmu yaa
ayy bende akşam yiğenimin doğum gününe gidicem en azından dilim pasta yiyeceğim umarım tartıda fazla çıkmam yarın
öncelikle canım Allah orucunu kabul etsin.bencede sahurda süt içmen daha iyi olur hem tok tutar gün içinde hemde susatmaz seni.dünkü yediğin fıstıklar tuzluysa eğer vücudunda su tutmuştur tartıda o yüzden fazla çıkmışsındır.aynı durumu bende yaşadım tuzlu fıstık yediğim için bir kilo fark etmişti tartıda doktor çayla yada suyla içtiysen su tuttuğunu söylemişti.
evet gelelim bana bu hafta sonu bir diyet hakkında bilgi topladım çünkü hızlanmam gerek martta hazırlıklar başlıcak mayısa kadar 64 ama aslında 60 olsam süper olcak o yüzden o diyeti uygulamaya karar verdim biraz ağır bir diyet o yüzden temizliğimi ve ütümü bitirdim yorulmamam gerekk eşimlede peşin peşin konuştumm sana istediğin yemeğiyaparımm yeterki beni elleme dedimmm o da bende varım dedi daha çok sevindim cumaya kadar (tabi dayan bilirsem) odiyeti yapcam,bir süre ne yediğim hakkında bilgi veremicem sizlere eğer cuma tartı gününde kg verirsem paylaşcam haaaçlığa dayanamayıp diyeti bozarsam yine paylaşcam ama önce denemeki stiyorumm ya ciddiler yada abartıyorlarmıı merak ediyorummm...
canım kalori sepetinde hesaplatıyorum o patates kızartması değil direkt rosto nun içinde oluyor ya ondan 3 dört tane çok değil yani ben mekik çektim dün birde akşam oryantal oynadım 1 saat dün 101 kiloydum bugün 98.3 üm nasıl oldu anlamadım
100. sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar
bu arada bugün benim doğum günüm
3 lü rakamlara başmış bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?