Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın kızlarrr hayırlı sağlıklı günlerr dünüm tam bir fikaskoyla geçtii sabahtanzaten keyfimyoktu öğleden sonra ayyuka çıktı dokunsanız ağlama modundaydım bu yatasaya kadar sürdü sabaha karşı 3 de uyandım uyuyamadım 7 gibi tekrar yattım 8:30 kalktım neysee bende çok keyifsizimm .kızlar bugün 11 den sonra yokum çeşmeye gidiyoruzz du aedinde sezonluk yada yada uygun olursa satılık bulalımm artık tatil istiyorumm eğer bulunursa haziranın son haftası en geç temmuzun 1 de yokum 20 gün, ramazandan önce tatili halletmemiz lazımm benden böyle hanımlarrr dünkümenüm

keyifsiz olunca içimden birşey yapmakta geçmez neysee
sabah aktiva kahvaltı saati
öğle yok
ara sütsüz şekersiz kahve
akşam : pizza
su bile doğryu düzgün içmedim por yapmadım 3 saat ütü yaptımmm hayatımın en kabus ütüsüydü

inşallah ıstedıgınız gıbı bulursun duygum kızsecıkler yok bugun nasılsınız dıyeyım barı benden sonra gelenler ıcınnn

günaydın arkadaşlarım

nasılsınız bakemm
ayışığımm yapma lütfen iraden senle oyun oynuyo başlamışken bırakmaaa

yaptım bile valla geç kaldın bacım , deli gibi yiyorum 3-4 gündür , sürekli çikolata dondurma bisküvi, geçen hafta hiç yaşanmamış gibi verdigimi geri aldım engel olamıyorum kendime birde gören sen nasıl zayıfladın noldu sana diye çok enterasan bakıışlarla karşılaşıyorum bazen aynanın karsısına geçiom bu insanlar bana neden böyle diyo yaw diyorum hele bugün nöbetteyim , tüm yemekhane beni izledi mavi bi formam vardı onu giydim ( normalde beyaz tşört ) , bakan bi daha baktı laf atan atana , uleyn dedim ben aylardır bu kilolardayım noluyo size veee öğlenden beri doymuyorum nazara geldim nazara valla birde sınav stresi var , ben akılllı hiç çalışmayınca netcen yumurta dayandı folluk arıyorum sen 64 olmuşun tbrkler bacım , duyguşta tatile gitti ohh süper yaa... pazartesi benim ogluşların doğum günü , yani anlıcagın salıya kadar kendimi toparlayamam nerden geldiyse bu iştah nazara geldim nazarraaaa

selam kizlar ugrayamadim yaa kagit i$leriyle ugra$iyorum kaç gündür
yarin kahvaltiya kom$u gelecek in$allah tutabilirim kendimi ((

bu arada kizlar ben tavuk+salata diyetini yapmak istiyorum ama yarin misafir var ve cumartesi siniftakilerle yemege gidecegiz ama orda döner falan yerim ondanda korkuyorum yaa

günaydın arkadaşlarım kimsecikler kalmamış

nolu bize yaa

ayışığım iştahının artması çevreden o hatayı bende yaptım herkes zayıflamışın dedikçe ''Ben yiyerekte zayıflayabiliyormuşum'' dedim ve yemeye başladım iştahın açılıncada kapanması çok zor oluyor etrafına kulak asma diyetine asıl sen canım

günaydın leyya

bu zamana kadar şu diyet bu diyet az yedim çok yedim diyene kadar sağlıklı beslenmeye geçseydin en azından 3-4 kilo verirdin silkelen artık veee sağlıklı beslenmeye geç misafirin yanında abartmadan yee ama akşam menün çok hafif olsun bu şekilde dengelee (banada kızma naçizane fikrim )

günaydın hanımlarrrrr nasılsınızzz yaa ne oldu yine bizee bi istikrar yok bi konuşa konuşa bitiremiyoz bi 1 sayfayı zor işlerletiyoruzzz huuuu kızlarrr gelin gariii

Son düzenleme:
acayip arttı iştahım ve tam 1 kilo aldım pehhh şu sınav stresim bi geçse milletin laflarıda zaten delirtir adamı , 10-11 kilo verdim ama ben hiç o kadar fazlam var gibi görünmüyordum ki , insanlarada hayret haa sankim uçan balondum çatlıolar beni görenler peeehhh dediğiniz gibi acilen toparlanmam lazım benim yaaa valla gözüm dönmüş gibi çikolata dondurma yiyoum ...

kontes annesinin derdindee
kestane şekeri,karabiber,sarıcivciv,poti ara verdi
krizanteb işlerden fırsat buldukça giriyor
flower zaten düzenli girmiyor tartı günün de bazen frsat bulursaa
gamzemm paşamdan fırsat buldukça giriyor
ercemmm seni bilmiyorum valla 1.8gr verdikten sonra yine düzensiz girmeye başladın
ben buralardayım bir yere gittimmide söylüyorum zaten
leyya-perobhonecik okul ve sınavllardan fırsat buldukça giriyor
ayışığı sen gün içinde mutlakagiriyorsunn
fesli işlerinden fırsat bulursa giriyor

merhaba arkadaşlar
eşim geldi iki günlük izne .tabii diyet falan yalan oldu .çok abartmadan herşeyden yedim .
eşim bir aydır evde yoktu ,iş şartları onu 8 kilo zayıflatmış göbeği falan gitmiş ne yalan söleyeyim azcık kıskandım sanki
kışa kadar manken gibi bi adam olup öle eve gelcek galiba
dün alışverişe gittik hala aynalara bakınca kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorum

duygucum eşim geldi iki gündür fırsatım olmadı
bugünde arabayı servise götürcem birazdan çıkmam lazım size bi merhaba demeye uğradım .
yarın eltimin engelli bi oğlu var onu üni hastanesine götürüp rapor çıkarttıracam işimiz bir hafta sürebilirmiş .eltime maaş bağlatmaya çalışıcam .ev hanımıyım ama dışarda işim hiç bitmiyo canım bazen evde oturmayı özlüyorum .napalım allah sağlık versin de gerisi önemli değil .sen nasılsın yazlık ayarlayabildiniz mi

aa canim neden kizayimki çok haklisin :))
ama zamanim az kaldi ya illaki ba$ka $eyler yapmaliyim üstelik bu bahsettigim diyet 1 hafta sürüyor sonra ara var bu beni motive ediyor :)

ayyy canim kendine gel sanirim çok $imardinnnn :)))

offf çok dogru yazmi$sin canim, benim okul bitti ama i$e ba$ladim $imdidee

ercemmm gözün aydin :)

Hee şımardım ben , geçen hafta 1.800 veince o an şımardım ve 5 gündür geri alıyorum çünkü doymuyorum kem gözlü hemşirelerin nazarı değdi yemekhanede dondurma getirin banaaaa çikolata getirinnnn mazlumuda tutun gelinnnnnn

teşekkür ederim leylacımm

bak şimdi ben sana doğru,pc ye doğru okurdum emme malum gündeyim

evett kizlar misafirimiz vardi bu yüzden kötü beslendim ama abartmadim, ama hiç ögün yapar gibi olmadi gün boyu bir$eyler tikindim yani

sabah : 1 porsiyon omlet (sucuklu sosisli pastirmali), 1 ka$ik reçel, yarim dilim kek, yarim dilim salam

ögle : 1 lokma karpuz, ceviz,

ara : yarim dilimden az kek, yarim poaça, bir dilim ekmek, 1 ka$ik tahin pekmez, çok az sütle yaptigim kahve

ak$am : 1 küçük kase yogurt, bir küçük salatalik, bir kase yeti$memi$ kiraz (tatsiz tuzsuzdu), 1 kk peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…