Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım acil servisimm

merhaba
bişi sorcam aöfte şimdi sen finale gircenyaa

bişi sorcam kardeşim vizelerden geçmiş,finale giremeyecek gibi direk bütlere girse olurmu
kestane kebap acil cevapp...

önemli bir yerden bilgi aldım ben p.tesi perşembe tutacağımm

ben oruç konusunda $ansliyim, pesimist oldugumu söylemi$tim ya borçlarimi tutmadan ölürsem diyerek her yil borçlarimi tuttum, ki 11 ya$imdan beri, oysa 11-13 ya$ arasi hep 9 gün borcum oldu, sonradan 7 ye dü$tü bu sene bir tane borcum kaldim hamdolsun :)

canım acil servisimm

merhaba
bişi sorcam aöfte şimdi sen finale gircenyaa

bişi sorcam kardeşim vizelerden geçmiş,finale giremeyecek gibi direk bütlere girse olurmu
kestane kebap acil cevapp...

canım o konuda kesin bir bilgim yok fakat 1 arkadaşım vizelere girememişti final ve bütte kurtarmıştı , en doğru cevabı aöf den öğrenebilir , finale giremese büte hazırlanıp kurtarabilir sorun olmaz diye düşünüyorum ama yanıltmıyım canım ...

söz verdım yarına güzel olacak, ay dolunay sabah cok uzak, üstüme düsen gölgene baktım, askın tenıme cok yakısacak

kizlar bu sarki bana çok morel veriyorrr, ne güzel dimi :) emirin $arkisi, bende kendime söz veriyorum bugünden itibaren her$ey çok güzel olacak!!

süper bişi bu , bir şarkımız olsun mesela haftalık motivasyon adına

kizlarrr persephonemden be karabiberimden haber alan varmi?

karabbier ara verdi 5 kg vermiş 80 kg kızlar ama persophonecik anırım vizesi vardırr gelir bugün yarın

yani ben pek bilmem anlamakendi burcum dışında oğlak inatçıdır kardeşimdenbilirimm ben bir boğayım tipik bir boğa tüm özelliklernie sahipimm
boşver fazla merak iyi değildr..ama helal olsun duyguyaa döndümm arkama duygu orda arkamdan gelmişş..

ercem sana yazarım fc den...
sen nasıl eridin onu anlat kuşumm...
aa beni yabana atmaa takipteyimm her an
o kadar isterim size katılmayıı
yaklaşık 10 senedir tek gün oruç tutamadım rabbim bana nasip etsin inşallah rabbim cümlemize sağlık versin
sağlıığn elveriyorsa takıl bizee
bende inşallah tutmayı başarırım benimde borçlarım varr çok biriktii
yarın ve öbürgün 2 gün ayran detoksu yapsam
bide çok fena kabızım
epeydir bu sorunumda var yaa..
yani hep savap hem geçimşi tutmak içini ti hemde temmuza hazırlıkkk değerlendirmek lazımm
benimde hep aklimdaydi ama yaz tatiline girdim ve sürekli i$e gidecegim (zor bir i$) arabayla gitmiyorum yüricem ve 15-20dk hiç gölge yok o yolda cesaret edemiyorum açikcasi
tatlım sen bilirsin tutmak stersen şimddien alalh kabul etsinn
ayy şimdi büyük bir beddua bensiz yewdğin tüm pizzalar kalçanda toparlnsın dicemmmmmmmmmmm ama kıyama diyememmm
ayy MAŞALLAHH SANA NE GÜZEL BENİM KİM BİLİR NEK ADAR VAR FETVAYI ARADIMM DEDİM YANİ KÜÇKÜLĞÜMDEN BERİ TUTUYORUM AMA NE KADAR TURTUM NE KADARINI TUTMAADIM BİLMİYORUM ODA DEDİKİ NİYET EDERKEN VARDA GEÇMİŞİMYOKSA NAFİLE ORUÇU TUTMAYA DİYE NİYET EDERSİN DEDİ İÇİM RAHATLADII
Oruç tutmaya bende varım dicem ama çarşamba nöbetim va perşembeye niyetlenebilirmiyim bilmiyorum , olmazsa pazartesi katılırım aranıza ...

ZATEN BENİM ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA P.TESİ PERŞEMBE TUTULURMUŞ PEYGAMBER EFENDMİZ TUTARMIŞ BEN ÖYLE TUTALBİLDİĞİM KADARILYA TUTCAMM

Kızlar bana müsadeee temizlik yapayım en azından kuzi uyumadan süpürgetutayımmm öptüm şimdilik hepinizi leyya tartıl sende kız hadi yen ibir başlangıç yaptınkötü olan herşey arkanda kalsınn yüzleş kendinleee
bildrim yapmayanlar yaparsanız sevinirimbugün güncellme yapayımm

merhaba canlarım uğrayamadım uzun zaman. sınav haftasındayım, bir atlatayım hep yanınızdayım.
inanın hep aklımdasınız, umarım hepiniz iyisinizdir.

bildirim : 63.9

kendinize çoook iyi bakın, tek tek öpüyorum hepinizii

sabahtan beri çocuklarla çikolatalı ekmeğe saldırıyoruz sabahtan beri 1 kilo aldım aslında dünkü yediklerim bugün dırmalıo yeni yeni yansıyo tartıya

öğleden sonra kimsecikler uğramımış buralara

bugünkü menüm azcık kaçamak yaptım kazanmamın şerefime yarın diyete devam

sabah
küçük bir peynirli gözleme domates şekersiz çay

ara yeşil çay

karpuz
öğle
semiz yemeği bir buçuk dilim tam tahıl ekmeği

ara
iki betibör bisküvi
karpuz bugün canım tatlı çok istiyodu bende karpuzla bastırdım

akşam
bir tabak peynirli erişte

2 literden fazla su
3 şekersiz neskafe

1 saat yürüyüş
lesliyle 15 dakikalık turlarla 45 dakika yürüyüş

kımsecvıkler yokk kı benden baska
duygum menum:

sahur
3 4 kayısı
1 seftalı
1 avuc kıraz

aksam
1 tabak taze fasulye
1 dılım tambugday ekmegı
1 tane kabak dolması
1 tabak lımonlu roka

2 lokma fındıklı cıkolata

selam kizlarr bugün facianin e$iginden döndüm (tabiri caizse) misafir geldi ve benim ya$imda olan kizla sadece ikimiz sofraya oturduk ayri yere yer yoktu diye dedim eyvah ben yemezsem kizda yemek bende ne yaptim biliyormusunuz kendi gözlemelerimin ucundan alip peçeteye sardim yemi$ gibi yaptim minik lokmaciklar aldim agzima ve çay falan içeyim derken kiz doydu ben gözlemelerimi masanin altina sakladim neticede yarim dilim gözlemenin yarisinindan daha zini yemi$ oldum

menümü sunuyorumm

sabah : 1 bardaga yakin saf ananas suyu geç kalktim

ögle : yarim yumurta
1.5 tane domates
1 ka$ik bal
yarim kk peynir

ara : 1 yudum ananas suyu
az sütle yaptigim kahve
1 kk peynir

aksam : yarim gözlemenin yarisi
yarim çikolatali çörek

ara : 1 avuç yeti$memi$ kiraz (aciydi yaww)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…