- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.021
darısı başına canım , benim süperliğim kısa sürer haftasonu ödüllerimden sonra bu hafta saldırmaya devam etmekten korkuyorum
evet sensiz pizza yedim hatta çikolata da yedim ve kaçamak dolu bir hafta sonundan sonra bugün kendimi toplayamamaktan korkuyorum kahvaltıda bi ara çikolataya saldırırken yakaladım kendimibakalım bu haftamız nasıl geçecek güzeller benim aöf stresim olacak çünkü hiç çalışmadım
kızlar goosgırlde karar verdik p.tesi perşembe cuma oruç tutuyoruzz ilk gün perşembee 3 ayları dolu dolu geçirelim dedim hem sevabı hem geçmiş oruçlarımızı hemde temmuzda ramazana hazırlıkk olccak varmı bize katılann
canım acil servisimm
merhaba
bişi sorcam aöfte şimdi sen finale gircenyaa
bişi sorcam kardeşim vizelerden geçmiş,finale giremeyecek gibi direk bütlere girse olurmu
kestane kebap acil cevapp...
söz verdım yarına güzel olacak, ay dolunay sabah cok uzak, üstüme düsen gölgene baktım, askın tenıme cok yakısacak
kizlar bu sarki bana çok morel veriyorrr, ne güzel dimi :) emirin $arkisi, bende kendime söz veriyorum bugünden itibaren her$ey çok güzel olacak!!
kizlarrr persephonemden be karabiberimden haber alan varmi?
yani ben pek bilmem anlamakendi burcum dışında oğlak inatçıdır kardeşimdenbilirimm ben bir boğayım tipik bir boğa tüm özelliklernie sahipimmya bide kızlar 10 temmuz doğum günüm tam bir yengeç burcuyumm
yengeç kadınlarını bilirsinizz,duygusal romantikk,evcill,anneci ve ailesine aşırı bağlı,duygusal kararlar veren kalp sesini önemseyen bir yapıdadır...
fakat yükselen burcumda oğlak benim,oğlakta soğuk,sevgisini belli etmeyen,sert görünüşlü,mantıklı kararlar veren,çalışmayı seven istikrarlı sert bir burç..
kaldım iki suyun arasında.
ailem ve sevdiklerim konusunda özellikle annem,babam,kardeşlerim tam bir yengecimm kendimi yiyip bitiriyorum.Kanımın son damlasına kadar fedakerlık yapıyorum..
ama iş hayatımda çevremde sosyal hayatta oğlak yönüm ağır basıyorr...
sizdede varmı zırt burçların çatışması gibi bişeyy.. merak ettim..
aa beni yabana atmaa takipteyimm her anboşver fazla merak iyi değildr..ama helal olsun duyguyaa döndümm arkama duygu orda arkamdan gelmişş..
ercem sana yazarım fc den...
sen nasıl eridin onu anlat kuşumm...
sağlıığn elveriyorsa takıl bizeeo kadar isterim size katılmayıı
yaklaşık 10 senedir tek gün oruç tutamadım rabbim bana nasip etsin inşallah rabbim cümlemize sağlık versin
yani hep savap hem geçimşi tutmak içini ti hemde temmuza hazırlıkkk değerlendirmek lazımmbende inşallah tutmayı başarırım benimde borçlarım varr çok biriktii
yarın ve öbürgün 2 gün ayran detoksu yapsam
bide çok fena kabızım
epeydir bu sorunumda var yaa..
tatlım sen bilirsin tutmak stersen şimddien alalh kabul etsinnbenimde hep aklimdaydi ama yaz tatiline girdim ve sürekli i$e gidecegim (zor bir i$) arabayla gitmiyorum yüricem ve 15-20dk hiç gölge yok o yolda cesaret edemiyorum açikcasi
ayy şimdi büyük bir beddua bensiz yewdğin tüm pizzalar kalçanda toparlnsın dicemmmmmmmmmmm ama kıyama diyememmmdarısı başına canım , benim süperliğim kısa sürer haftasonu ödüllerimden sonra bu hafta saldırmaya devam etmekten korkuyorum
evet sensiz pizza yedim hatta çikolata da yedim ve kaçamak dolu bir hafta sonundan sonra bugün kendimi toplayamamaktan korkuyorum kahvaltıda bi ara çikolataya saldırırken yakaladım kendimibakalım bu haftamız nasıl geçecek güzeller benim aöf stresim olacak çünkü hiç çalışmadım
ayy MAŞALLAHH SANA NE GÜZEL BENİM KİM BİLİR NEK ADAR VAR FETVAYI ARADIMM DEDİM YANİ KÜÇKÜLĞÜMDEN BERİ TUTUYORUM AMA NE KADAR TURTUM NE KADARINI TUTMAADIM BİLMİYORUM ODA DEDİKİ NİYET EDERKEN VARDA GEÇMİŞİMYOKSA NAFİLE ORUÇU TUTMAYA DİYE NİYET EDERSİN DEDİ İÇİM RAHATLADIIben oruç konusunda $ansliyim, pesimist oldugumu söylemi$tim ya borçlarimi tutmadan ölürsem diyerek her yil borçlarimi tuttum, ki 11 ya$imdan beri, oysa 11-13 ya$ arasi hep 9 gün borcum oldu, sonradan 7 ye dü$tü bu sene bir tane borcum kaldim hamdolsun :)
Oruç tutmaya bende varım dicem ama çarşamba nöbetim va perşembeye niyetlenebilirmiyim bilmiyorum , olmazsa pazartesi katılırım aranıza ...
süper bişi bu , bir şarkımız olsun mesela haftalık motivasyon adına
olsun bakalım kg verceksek olsunnnsüper bişi bu , bir şarkımız olsun mesela haftalık motivasyon adına
o zaman bu haftanin $arkisi bu olsun :))
dinlemeyenler için emir - sudan sebep / orjinal video klip 2012 - youtube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?