- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.041
canın sağ olsun kuşum hep diyorum bir gün ödül olursa keyifli olur herşeyyöğleden sonra kimsecikler uğramımış buralara
bugünkü menüm azcık kaçamak yaptım kazanmamın şerefimeyarın diyete devam
sabah
küçük bir peynirli gözleme domates şekersiz çay
ara yeşil çay
karpuz
öğle
semiz yemeği bir buçuk dilim tam tahıl ekmeği
ara
iki betibör bisküvi
karpuz bugün canım tatlı çok istiyodu bende karpuzla bastırdım
akşam
bir tabak peynirli erişte
2 literden fazla su
3 şekersiz neskafe
1 saat yürüyüş
lesliyle 15 dakikalık turlarla 45 dakika yürüyüş
ALLAH kabul etsin öncelikle gamze ben geçen yıl kg korudum hatta verdim bile ramzanda aynı senin yaptığın gibi sabah meyva yedim ysnına adece protein ekledim daha fazla tok tutsun diye geçn yıl emzriyordum çünkü akşamda gayet güzel olmuş bu arada roka ya dikkat bebek operasyonunda çok işene yarıcakkkımsecvıkler yokk kı benden baska
duygum menum:
sahur
3 4 kayısı
1 seftalı
1 avuc kıraz
aksam
1 tabak taze fasulye
1 dılım tambugday ekmegı
1 tane kabak dolması
1 tabak lımonlu roka
2 lokma fındıklı cıkolata
harikasınnn aferim leyya neymiş oluyormuşşş başarcan sen bu işi zaten senin için çocuk oyuncĞIIIselam kizlarr bugün facianin e$iginden döndüm (tabiri caizse) misafir geldi ve benim ya$imda olan kizla sadece ikimiz sofraya oturduk ayri yere yer yoktu diye dedim eyvah ben yemezsem kizda yemek bende ne yaptim biliyormusunuzkendi gözlemelerimin ucundan alip peçeteye sardim yemi$ gibi yaptim minik lokmaciklar aldim agzima ve çay falan içeyim derken kiz doydu ben gözlemelerimi masanin altina sakladim neticede yarim dilim gözlemenin yarisinindan daha zini yemi$ oldum
menümü sunuyorumm
sabah : 1 bardaga yakin saf ananas suyu geç kalktim
ögle : yarim yumurta
1.5 tane domates
1 ka$ik bal
yarim kk peynir
ara : 1 yudum ananas suyu
az sütle yaptigim kahve
1 kk peynir
aksam : yarim gözlemenin yarisi
yarim çikolatali çörek
ara : 1 avuç yeti$memi$ kiraz (aciydi yaww)
HADİ BAKALIM GİZEMLİ ARKADAŞIMM GELDE TANIYALIM SENİselam dün yazdım ama gitmemiş 57 400 üm artık daha çok geleceğim buraya
günaydın arkadaşlarım
duygu bana 64,5 yazabilirsin malum günümdeyim
benimle yarışacak birisini arıyorumm
günaydın arkadaşlarım
dün ben çok abarttım kızlar gündüz çikolarrrr , akşamda bana bi halleyler oldu sormayın gitsinDolayısıyla bugün yarım kilo fazla çıktım Kaldığımız yerden devam ediyosss dimi , motive olmam lazım , kaçamakları bitirmem lazım
günaydın arkadaşlarım
malum günündeysen sen daha çabuk verisin , malum balon gibi söncen yarışcak kişiye haksızlık yaw
o zaman haftaya başlayayım yarışacak birisini bulmaya
hadi ya çok sevindimm ..keşke eşidede kurtulsaymış allah güç kuvvet sabır versin allah rahmet eylesinnduygucum akrabam kendine gelmeye başlamış gözünü açar açmaz eşini sormuşş izmire sevk edildi demişlerr nasıl söyleyeceklerse artık ..
tamam canımcım pazartesiye başlayalım o zaman
duygu güncelleme yaparsan bana aynı yaz yani 1 haftada 1 kilo vermiş pehhhKendime engel olamıyorum yaaa 65 100 65 500 derken 66 yı geçtim Aynı yaz müstahak bana , sınav stresine mi girdim ne çikolataya saldırıyorum yaaa kınayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?