Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canın sağ olsun kuşum hep diyorum bir gün ödül olursa keyifli olur herşeyy
ALLAH kabul etsin öncelikle gamze ben geçen yıl kg korudum hatta verdim bile ramzanda aynı senin yaptığın gibi sabah meyva yedim ysnına adece protein ekledim daha fazla tok tutsun diye geçn yıl emzriyordum çünkü akşamda gayet güzel olmuş bu arada roka ya dikkat bebek operasyonunda çok işene yarıcakk

harikasınnn aferim leyya neymiş oluyormuşşş başarcan sen bu işi zaten senin için çocuk oyuncĞIII
selam dün yazdım ama gitmemiş 57 400 üm artık daha çok geleceğim buraya
HADİ BAKALIM GİZEMLİ ARKADAŞIMM GELDE TANIYALIM SENİ

Evettttt gelelim bana öncelikle hayırlı günler günümüz hayırlı bereketli sağlıkla mutlulukla geçsinn
biraz keyifsizim geç yattım geç şimdik kalktım sabah sabah aldığım bir haberde beni üzdü neyseee sağlık olsunn
ya bu araalr erik yiyorum laf aramızda barsaklarımı harikaç alıştırıyor maşallah diyim halimden memnunumm tek orun her kpnuda tuzu hayatından çıkaran ben abarrtmıyorum gün aşırı 1 kg yakın eriği tuzla yiyorum ..dün manavdan tek tek seçtim sert eriklerii 4/3 yedim .. Neyse dünkü menüm
sabah kahvaltı tabağı( domates,salatalık,üçgen light peynir, yeşil biber,maydanız 1 tane ceviz,1 tane etimek
öğle: Bir kase kendi el cazımla yaptığım yoğurt çorbası
ara yeşil çay
akşam : 1 tabak menemen 1 küçük kase yoğur üç minik tahıl ekmeği ( ekmekler baş parmak boyutunda)
yatmadan 750 gr kadar erik
1.5lt su
ha birde süte çokoprens bandım:)))
dün malum evde alet yok temizlik birde esneme gerinme hareketleri yaptımm

Dün ben çok abarttım kızlar gündüz çikolarrrr , akşamda bana bi halleyler oldu sormayın gitsin dolayısıyla bugün yarım kilo fazla çıktım kaldığımız yerden devam ediyosss dimi , motive olmam lazım , kaçamakları bitirmem lazım

herhalde yola hertürlü devam ne zaamn ideal kg ulaşcazz bu iş öyle bitcez busefer ottan böcekten sohbet etccezzzz

Kestane şekeri geçen haftada bu haftada bildrim yapmadı nerdesin bacımm hu ara vermek istiyorsan söyle tatlımm

duygucum akrabam kendine gelmeye başlamış gözünü açar açmaz eşini sormuşş izmire sevk edildi demişlerr nasıl söyleyeceklerse artık ..

o zaman haftaya başlayayım yarışacak birisini bulmaya

haftaya birlikte yarışıyozz tememmi istiyonmu benii :))))))))

duygucum akrabam kendine gelmeye başlamış gözünü açar açmaz eşini sormuşş izmire sevk edildi demişlerr nasıl söyleyeceklerse artık ..
hadi ya çok sevindimm ..keşke eşidede kurtulsaymış allah güç kuvvet sabır versin allah rahmet eylesinn

duygu güncelleme yaparsan bana aynı yaz yani 1 haftada 1 kilo vermiş pehhh kendime engel olamıyorum yaaa 65 100 65 500 derken 66 yı geçtim aynı yaz müstahak bana , sınav stresine mi girdim ne çikolataya saldırıyorum yaaa kınayın beni

tamam tatlımmm
offfff hiç keyfim yok benimdee yaa elim ne işegdiyor ne başka birşeyeee bütün gün yatmak istiyorummm

Ben iyi değilim kızlar , bişeye üzülsem yemeye düşkünleşenlerdenim , biraz can sıkıntım var ondan sanırım ... sabahtan beri çikolata bisküvi halley haddi hesabı yok ... biriniz beni durdursun yoksa koca bir haftam heder oluyor tırmanıyorum yukarılara yarın nöbet var Allahtan , orda dikkat edebiliyorum ama bu ruhsal çöküntü neden anlam veremedim , sınav stresimi yoksa can sıkıntısımı öföföföfföfff

Ben iyi değilim kızlar , bişeye üzülsem yemeye düşkünleşenlerdenim , biraz can sıkıntım var ondan sanırım ... sabahtan beri çikolata bisküvi halley haddi hesabı yok ... biriniz beni durdursun yoksa koca bir haftam heder oluyor tırmanıyorum yukarılara yarın nöbet var Allahtan , orda dikkat edebiliyorum ama bu ruhsal çöküntü neden anlam veremedim , sınav stresimi yoksa can sıkıntısımı öföföföfföfff

günaydın arkadaşlarım

nasılsınız bakemm
ayışığımm yapma lütfen iraden senle oyun oynuyo başlamışken bırakmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…