Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Allah yardimcimiz olsun canim malesef daha cok azimli ve dikkatli olmamiz lazim :)
Bencede hic zaman kaybetmeden uzmana gorun en azindan icin rahat olur takip edilince

Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.İnanki şu kiloyu verip çocuk tedavisi için hastaneye koşmak istiyorum çocukları çok seviyorum buda Allah'ın bir sınavı işte.İnşallah verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız

rica ederim canim, bak ne zamanim diyeti bozmak aklina gelirse yada kilo yapan bir$eyi yemek istediginde aklina bebek gelsin, inanki i$e yariyor, ben fazla kaçirinca yada bir$eyi çokyemek isteyince aklima platonik a$kim geliyor :) beni begenmez diyorum ve yemiyorum

In$allah en kisa zamanda kilolarindan kurtulup bebk sahibi olursun, bu arada annem 85 kiloyla hamile kalmi$ti küçük karde$ime, ve hamilelikte çok saglikli beslendi tatliyi ekmegi falan az yedi badem findik süt ¨rünleri çok yedi ve sadece 6-7 kilo aldi, dogumdan hemen sonra hepsini verdi bir$ey yapmadan (su topladigi için hamileyken) ve dogumdan hemen sonra hiç kimse kilo almi$sin demedi herkes aaa vermi$sin hiç dogum yapmi$ gibi degilsin dedi, oysa ma$alla bebek 3.5 kiloydu ve büyüktü, darisi en kisa zamanda senin ba$ina in$allah :)

Canım çok teşekkür ederim Allah hepimiz için güzel şeyler yaşatsın.Canım ben 1.5 aydır çok azimliydim diyet ve sporumu hep yaptım gel görki bende pko olunca zor ve yavaş veriliyormuş.Oyüzden bende devlet yerine özel diyetisyene gideceğim çok iyi ilgilenmedi çünkü.Ben hamilelik içinde tedavi olucağım için oyüzden normal hızda kilo versem çok iyi olucak.Allah bağışlasın kardeşinide amin canım inşallah Allah isteyen herkeze versin

canim bende özele gittim ama bir i$e yaramadi malesef, bana dediki sende motivasyon yok, bende bir daha gitmedim. in$allah sende i$e yarar
birde kilo vermeni hizlandirmak için ba$ka $eylerde yapsan? mesela sogan suyu veya sirkeli su falan denedinmi?
ben te$ekkür ederim burda birbirimize destek için variz :) karde$im kocaman delikanli oldu bile ablasi :)

Merhabalar

Benide listeye eklermisiniz? cok kilo aldim cooook surekli diyet yapmaya calisiyorum, ama nafile kalici olarak veremedim kilo. Kesin kararliyim bu kez insallah basaracagim.

sana tam yazcaktım ama aynı yorumları zeyynebim yazmışşş biraz daha dikkatli ol emii

bir tabak bulgur pilavında sanki biraz abartmışsın cnm..diyette en önerilmeyen yemekler pilav ve makarna yesen bile bir dilim ekmeğini azaltarak iki yemek kaşığı yersen daha iyi olur sanırım..

katılıyorummm

senden çok şey öğrencez canım iyiki varsınnn

ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİNN. Sahurda inş birşeyler yersin çünkü gün boyu aç kalcan iki lokmada olsa yeee
ben bir avuç çekirdekte 80 kalori olduğu konusunda biraz daha aaştırma yap bence düşün bir elmada 65 kalori varsaa nasıl çekirdekte 80 olurrr yanlışın var cnm daha fazlaaa
birde bunları akşam yapman çok kötü olmuş tmm doğum günü pastası okey onda bile yediğinin yarısı yeseydin keşkee hadi onu yedin neden çekirdek yedin hadi onuda yesin boşuna 150 kalorilik çayyy ahhh be cnmmm

inş cnm kg vermen için çok güzel bir sebebin var bunun için herşey değer dimii hadi inş zayıflarr soında bebek haberini bizime paylaşırsınnn

günaydınnnnnnnnnnn canlarr erken yatmanın faydayı güne 6 da başlamak:))) keşke 7 olsaymış ama benim oğlan kulağmın dibin vaydı vsydı bigo diye garip sesler çıkarıncA bir güzel yedimmm anlıyacağınız sabaha tatlıyla başladımmm:))

evett bir kişi dışındaa herkez bildirim yaptıı buna göree
HAFTANIN EN İYİ 3 'LÜSÜ

1-POTİ ( 5 KG)
2-SELİNAY2002 (2KG)
3-KONTES2003 (1.5)

herkezi ayrı ayrı kutluyorumm çünkü kg alan yok aramızda kg sunu koruyan gr veren kg veren olduu ama alan yok çok şükür ben inanıyorummm yaza kadarr kimisi hedefine ulaşcak yada yaklaşcak ama şuna inanıyorumm ki herkezz kg vercek,ayrıca haftanın en iyi kg veren 3'lüsüne ayrı tşk ediyorumm . darısı başımızaaa

Duyfercim ben 13 şubata kadar giremicem canım.. zaten buradaki hiçbir eczanede baskülde yok.. 13 şubata kadar accuk eriyip kocişi ikna edicem.. giremememin sebebi de odamda inzivaya çekilip 11 şubattaki sınavlarıma hazırlanacak olmam.. bölümüm türk dili ve edebiyatı.. çok zor

şu an marketteki tartı doğruysa eğer 113,5 kiloyum.. bunu baz alıcam ve 13 şubatta yine orada tartılıp yine aynı marketten tartı alıcam..

bugün leslie ye başladım hayırlısıyla.. eti form mukavva da aldım ara öğünler için..

çok sıkı bi diyet uygulayacam.. menümü hergün kaydedicem.. toplu halde yazarım.. plan sabah güzel bir kahvaltı ekmekle falan.. öğlen haşlanmış olmak şartıyla herşey (çikolata baklava falan haşlanmayacağına göre ) akşam meyve tüm meyveler muz dahil.. saat 19:00 dan sonra su bile yok tabi o işin şakası

13 şubata kadar hedefim (ki 1 ay var) en az 8 kilo (ki bünyem müsait) yani 105 le dönmek istiyorum.. inşallah

herkesi daha ince görmek dileğiyle..

ne diyim üzüldümmm ama derslernide çok önemli inş herşey istediğin gibi olur ama fırsat bulursan uğraaa cnmm hadi bakalımm 105 le fırtına gibi dön aramıza emii

ayol isveç diyeti olmasın duygucum dikkat et riskli bir diyet metabolizmanı bozarsın..

canım benım hepimizin hepimizden ögrenecegıı coook sey var
ilk uce giren arkadasları tebrık ediyorum darısı bu hafta benım basıma
inş. her sey istediğin gibi olur canım
cnmbirşeyler yapcam 5 gün denicem tabi önce bozmazsamm şimdi iyiym çokşükürrr
sonucları burda merakla beklıyoruz canım sonuc alırsan bızımle burda paylas lutfen

Çok sağol canım moral verdin banaİnşallah hakkımızda hayırlsı olur herşey için.Muayene ücreti nekdar veriyorsun canım?

baharcım ben muayenesi 50 tl ye gidiyorum.ayda iki kere iki haftada bir çağırıyo beni ama ücreti sadece bir keresinde alıyo diğerinde kontrol olarak gidiyorum böylelikle ayda sadece bir kere 50 tl ödeme yapıyorum..doktorumdanda çok memnunum inşallah sende güzel bi diyetisyen bulursun canmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…