Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kilzlar nasilsiniz? hiç kimse ugramami ya herkes tatilde sanirim benim gitmeme 1.5 hafta kaldi ve ben hala verdigim 1 kilo ile duruyorum bir sürü kiyafet aldim hep büyük beden ama tatilimi $i$koyum diye mahfetmek istemiyorum :)

2-3 gündür ak$am 9 dan sonra bir$ey yememeye ba$ladim tabi 9 geç gelebilir ama saat 2 de yatiyorum anca oluyor :)

slm canlarrr nasılsınızz malum tatil kısa sürdüğü için eşim yıllık iznini evde geçiriyor bilgisayar bana kalmıyorrr tüm gün internette herkez iyimi oruçlardA toplANIRIz inşalllahh.izmir çoksıcak şuanyazarken bilee ter boşalıyor üstümdenn,bu arada ağır antibiyotikler kullanıyorum diş eti hastalığım var tedavi için bende durumlar böyleeee fac. DE profilimde resim paylaştımm son durumum :)))) hepinizi çok çok öptümmm........

merhaba arkadaslar
bende yogun misafir ve ardindan butun aileyi sirayla perisan eden hastalik yuzunden hic ugrayamadim ama gelen gidende olmamis pek.ben tam olarak iyilesince tekrar dikkat etmeye baslicam.3 aydir diyet yapmiyorum ve sanirim sabitledim.tabii kacirinca cikiyorum ama alip basini gitmedi sukur.ramazanda insaallah tekrar bulusmus oluruz.selamlar

selam kizlar nasilsiniz? ben kötüyüm iki gündür çok yiyorum verdigim bir kilonun yarisini geri aldim ya birde tam güzel devam ediyorum diyete ama 2. günü ya migren belasi tutuyor yada dilimde yara çikiyor evet ne zaman az yesem dilimde yara çikiyor off birde doktora gittigimde tansiyonum dü$ük çikti 10 a 5 dedi, ba$in dönüyormu diye sordu hayir dedim ama ani kalktigimda gözüm karariyor veya birden kafami çevirince sanki beynim sarsiliyor, bu yüzdende diyetide biraktim sayilir, zaten önümüzdeki hafta gidiyorul tatile, millet ne dicek kim bilir benim halimi görünce ya nasil derim 12 kilo aldim diye (

merhaba arkadaşlar
koşuşturma arasında herşeyden çokça yiyip 68 500 oldum baskülde 68 li rakamları görmeyeli 4 ay olmuştu sanırım
ramazanda geldi çok şükür
inşallah eski sohbetlerimiz başlıcak tekrardan

Kızlarrr,kıssceler nasılsınız bakemm herkes biyerlerde heralde pek uğrayan olmamış,anammm türkiye yanıyor ama en çok antalyaa inanın geceleimiz ayrı bir kabus gündüzlerimiz ayrı bir kabus,ama iyiki şu klimalarda var valla eskiden insanlar nasıl yaşamış yaa..
geçen hafta ofisteki odamın kliması bozuldu klimacılar anca 1 haftaya taktılar acayip talep varmış ne klima yetişiyor nede ekip,neyse evelki gün takıldı güzel oldu buz gibi oturuyorum...hatta yeni klimamızı gören gören bir mükellef şu klimayı icat eden adam cennette hurilerle serin serin oturuyodur demezmi koptuk...
neyse kızlar bakalım sizlerde durumlar nedirr evet.........evett........evettt..bom bom bom bombaaa
fesleğen hamileymişş darısı bizlerin başına
ercemin evi bitmişş miss gibi olmuş
duygum tatilini yarıda kesip eve dönmüş(küçük yaramaz malum)
ahh leylamm hergün düzenli girmeye çalışarak vefasını göstermiş ama vefalı olduğu kadar iradeli olsa ne iyi olurdu...
zsa yoğun bir dönem geçirmiş misafir ve hastalıklar aksilikler
gamzede ben gibi uğraşıyor gayretli maşallah
kilo durmumum eh işte ama aldım bir kaç kilo kaldı üstümde....

neyse bugün akşam ilk teravi...camiye koşa koşa gidicemm ön sıraya geçeceğimm,sahura ne yiyeceğimi bilmiyorum internetten hafif şeyler bakacağım...

neyse kızlarr yazımı okuyan olursa yazsın hergün düzenli girmeye çalışacağım inş.bir aksilik çıkmazsa...

Merhaba arkadaşlar.bende kilolarla başı belada olanlardanım.Diyet yapıyorum ama tatlıya dayanamıyorum.Napıcam bilmiyorum.ben 1,60 boyunda, 79 kg (1,5 ayda 5 kilo vermiş halim) mım. Kilo vermeye mecburum. Tüp bebek yapacağım ve kilolar:18::18::18:

Doktor en az 10 kilo vermemi söyledi. 5 kilo gitti. gerye 5 kg kaldı.Lütfen benimde yanımda olun.

Flower788 aşılama yapmış. Sonuç ne acaba bilen varmı.Çok zorlu bir süreç. Allah sabır versin. Hayırlısıyla kucağına sağlıklı evlatlarını alsın inşallah. Benim tüp bebekte 3. denemem.Allah tüm çocuk isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın.

ecre cicim resim yuklesene evinin yeni halini

ilahi kontes kostunmu kiz camiyeAllahim kabul etsin.antalyanin yazi ayri kisi ayri(ipislak!) masaallah.feslegen e cok sevindim saglikla kavussun bebisine.aksilik olmaz anacim insaallah gelin gelin toplasak gene

hosgeldin canim 1,5 ayda 5 kilo verdiysen kalaninida verirsin,burasi bir aktiflesse cok keyifli oluyor.Rabbim saglikli hayrli evlatlar nasib etsin en kisa zamanda

Öncelikle hepininizin Ramazanı mübarek olsun canlarım..Ben sizleri çok ama çok özledim...Uzunca bir süre ara verdim söylemiştim zaten..Diyet yapmadım bu dönemde..Tatil,davetler vs..derken herşeyin dozajı kaçtı anlayacağız bir baktım benim göbek çıkmaya başladı korkudan tartıya çıkmıyorum etrafımdakiler dikkat et alıyorsun kilo demeye başladılar bende farkındayım ama frenleyemiyorum kendimi hayır olsun inşallah.Geçen yaz ile bu yaz arasındaki farkı görenlerde oo sen ne kadar zayıflamışşsın diyorlar yok ya zayıfladımda geri bile almaya başladım diye söyleniyor..

Geçmişi okuyamadım canlarım kimne yapmış neredeydim ilk sayfadan kontesimden ögrendim.

Kontesim Antalyadasınya Allah yar ve yardımcın olsun...İstanbula biz dayanamazken..Her hafta sonu kaçıyoruz bir yerlere.Klima deme bana onun yüzünden şuanda hastayım.

Feslicim canım benim hamileymişsin hayırlı olsun..Rabbim saglılacakla kucağına alabilmeyi nasip etsin..amin Dikkat et kendine.

Duygum arkidişim tatili bölmüşsün hayırdır?İnşallah kötü bir durum yoktur.

Leyyam canım benim türkiyeye geldin mi kız?

Ercem yeni koşturmacaların hayırlı olsun.Çok aktifisn maşallah

zsam sen nasılsın ?

Gamzem huuuuuuu son bıraktığımda diyete ve yürüyüşlere devamdı şimdi nasıl durumlar?

Canlarım bugünüz nasıl geçiyor? bende açlık yok ama acayip baş agrısı var?Yaptığım işi ikikere kontrol ediyorum..

herkese hayırlı ramazanlar olsun arkadaşlarım rabbim bu mubarek günlerin hürmetine kalbimizden geçenleri kabul etsin
fesleğenin hamileliğine çooook sevindim topiğimize bebek geliyo ne güzel rabbim bizlerede isteyen herkesede nasip etsin inşallah
kontesim ramazan sevincini ne güzel yazmışsın maşşallh arkadaşıma
zsa cım evde resimlik çok bişey yok canım doğalgaz hattı döşendi yerler laminat oldu ev zaten kaynanamların eskiydi yanii şimdi ev gibi oldu çok şükür bide benim banyom çook küçük ve bakımsızdı fayansları değişti falan ama öle çok lüks bişe olmadı işte kendimize göre ama en sevindiğim doğalgazımın döşenmiş olması

olur mu tatlim evi yuva yapan icinde yasanandir lux olmus olmamis ne derece onemli.aahhh bende istanbulda mustakil ya da site ici ev bakiyorum.fiyatlar inanilmaz.hele mustakiller artik parmakla sayilacak kadar kaldigi icin korkunccc!!! cok iyi olmus canim dogalgazin kisin cok rahat edeceksin insaallah.saglikla oturun gule gule neseyle kullanin

iyiyim nan cik cik hosgeldinsen nasilsin?valla beden saliyor kendini herhalde benimde suandaki gobegim eskiden bile yoktu sanki spor lazim ama nasilduygu bi gelse ya

çok teşekkür ederim zsa cım güzel dileklerin için
sende inşallah istediğin gibi bir ev bulabilirsin canım

selammmmmmmmm kizlar nasilsiniz forum tekrar kalabalikla$mi$ :))
kontesimmmmm 1 kilo verdimmmm :)))
feslimmmm çok sevindim darisi kontesimin ba$ina in$allah mübarek ramazan gününde dualarimiz kabul olur özelliklede ba$kasina ettigimiz dua kabul olur, hepimiz birbirimize dua edelim özelliklede bebek isteyenlere lütfen :)
ercemmm rahat bir ki$ geçireceksinnnnn :)
saricivcivimm ramazanda dikkat et bayrama formda girelimmmm
duygummm kocasiyla evde tatil yapiyor sanirimmmmm
zsammm oda benim gibi arada ugradi buralari ama uzun zamandir kar$ila$ayamiyoruzzzz

kizlarrr kendimden bahsedeyimm, evden i$e i$ten eve veya tatil ali$veri$ine gittim sürekli ve 1 kilo verdim ama bacaklarim inceldi, günlük 40dk yürüyü$ yaptim ve i$ yerinde sürekli ko$turdum :)

sali günü Türkiye'ye gidiyorum in$allah Allah izin verirse hayatimda ilk defa Türkiye'de bayram geçirecegim heyecan dorukta herkesi özelliklede karde$imi çok özledimmm

heyecandanmi yorgunluktanmidir nedir bu ay adetim tam 10 gün sürdü dün bitti bugün oruç ba$ladi
ben 1 saat aç kalmaya tahammül edemezken, $u saat olmu$ hala acikmadim üstelik dip kö$e temizlik yapiyorum

ya kizlar Türkiye'de daha erken iftar oluyor burda 21.30 da ama $ansima kom$u davet etti oraya gidecezzz

hepinize çookkk teşekkür ederim iyi dilekleriniz için rabbim isteyen herkese verir inşallah çok şükür rabbim bir ramazana daha kavuşturdu bizi ilk günüm benim biraz zor geçiyor tansiyon problemi yaşıyorum tansiyonum çok düşük onun için biraz zorlanıyorum onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür sizler nasılsınız

canim ilk çocugunmu? ben unuttum kusura bakma
benimde tansiyon sorunum var, seninki kaç benimki 10 a 5 ama $u an iyim :)

feslim dikkat et kendine allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...tapi topikten ayrılma bebek var diye su koyuverme... sanada hamile diyeti yapcaz yine bizimlesin bebekk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…