- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.441
günaydın dostlarım ramazanınız mübarek olsun allahım sevabına nail etsin
unuturmuyuz şekerim aşkolsun sen unuttun topiğe gelmez oldunne cabik unutuldumneyse yazin stresine sicagina ve yorgunluguna verip hemencik affediyorum sizi
ramazan geldi innin hic bisey yiyemiyorum,hemen tikanip kaliyorum azicik bisey yedikten sonra,sonrada tatli bi uyku cöküyo,inanin hic kilo veremedim,hatta bir ara 80 kadar ciktim,ama toparladim kendimi su an yine 78 kilodayim,ramazanda verirmiyim bilmiyorum,aman almiyayimda vermek geri dursun,benim kizimda emeklemeye basladi,hic yerinde durmuyo,evin isine bile zor yetisiyorum,cok hareketli masallah,feslim senin adina cok sevindim,simdilik bu kadar kiz aglamaya basladi,öptüm hepinizi
ay maşallahhh benmi güzel arkadaşımm hiç salma kendinii emi bende dikkat ediyorummm demek oluyorki kışın kg vermek daha kolayyy izmir kavrulyor ercem spor yapmam için o kadar imkan varki denize 2 sokak var deniz kenarında spor aletleri ama işte o 2 sokak yokuş o beni maf ediyor yani spor yapamıyorum sıcaktan mayıştım devamlı yatma halindeyimmm o yüzden kg lar löp löp kaldı neyse bu aralar dikkat ediyorum kolidorda adım atıyorum tartıda eksilme başladı çok şükürrmerhaba arkadaşlar
iftara yakın tartılıyorum 67 700 çıkıyorum inanamıyorum bazen baskül bozuldu zannediyorum ama çoook mutluyum kaç sene vrdır hatırlamıyorum bu kiloyu görmeyeli
duygucum tatil yramış arkadaşıma kilo almış ama sen verirsin üzülme olmadı seninle bi yarışma yapalım ramazandan sonra çok keyifli oluyo
leylacım türkiyeye gelmiş tatile inşallah çook güzel eğlenir hasret giderir
gamzede annesine gitmiş ne güzel hem tatil hem bayram hepsi bir arada
kontesim ve zsa nerelerdeler acaba
potiiiiiii sen nerlerdesin bacım hiç sesin soluğun çıkmıyo sende mi türkiyeye geldin yoksa
ne cabik unutuldumneyse yazin stresine sicagina ve yorgunluguna verip hemencik affediyorum sizi
ramazan geldi innin hic bisey yiyemiyorum,hemen tikanip kaliyorum azicik bisey yedikten sonra,sonrada tatli bi uyku cöküyo,inanin hic kilo veremedim,hatta bir ara 80 kadar ciktim,ama toparladim kendimi su an yine 78 kilodayim,ramazanda verirmiyim bilmiyorum,aman almiyayimda vermek geri dursun,benim kizimda emeklemeye basladi,hic yerinde durmuyo,evin isine bile zor yetisiyorum,cok hareketli masallah,feslim senin adina cok sevindim,simdilik bu kadar kiz aglamaya basladi,öptüm hepinizi
kizlar 77 kilo olmusum cok mutluyum
Yani? ne kadar zamanda ne kadar verdin?
kizlar 77 kilo olmusum cok mutluyum
canım yaa ilk gün artık biraz olur ama yarın düzelirsin ben maşallah çok iyiiyim,gece zeytinyağlı bulgur pilavı yedim,domates salatalık sövüş yaptım,bir koca salkım üzüm yedim,ekmek yemedim pilav bir tabaktı çünkü,bol bol su içtim tamam,üzüm karpuz,hoşaflar yoğurt susuzluğu azaltıyor canım..
dün akşamda teraviye gittim çok güzeldi zsa dediya koştunmu valla koştum nerdeyse geç kalacaktım çünkü,allahtan evimin yakınında cami 2 bina ötemde neyse hoca sohbet ediyormuş vaaz gibi sonra yatsı ve teravi kıldık,benim yaşıtım genç çok azdı 50 kadar kadın vardı zaten genelde yaşlı teyzeler yatarken kalkarken tısır tısır kıldılar,çocuklarda vardı tek tük hatta cemaatten biri kapıda herkese dondurma almış dağıttı kornet.motivasyon olsun diye çocuklara ve herkese herkeste bir telaşş
çok güzel başladık ramazana inşallah hergün dahada güzelleşerek geçer...
giriyorum cikiyorum belki 1 mesaj yazilmis belki hic...dagildik artik sanirim...belkide herkes benim gibidir sessizce bakip gidiyordur,hi?
ohh maşallah potimm çoksevindim devamı gelir inşallahhh
canim aslinda epeydir kilo veremiyorum,yada bir iki kilo alip onu tekrar geri veriyodum ,ama düsüse gecmisim yemeyi azalttim,az yiyorum,tatli yahic yemiyorum yada cok az,sahur yapmiyorum cünkü o zaman daha cok acikiyorum,yillardan beri sahur yapmam ben su icer agzimi calkalar yatarim,bu tempoyla gidersem kilo vericem galiba
giriyorum cikiyorum belki 1 mesaj yazilmis belki hic...dagildik artik sanirim...belkide herkes benim gibidir sessizce bakip gidiyordur,hi?
oo maşallahhhh 1- kaç aya koşarsın peşindenn şarhoş gibi gidiyorlarrr ödüm kopuyordu ilk yürdüğü günlerdee .. spora gelince yazın çekilmiyor cnm yaa hemde ramazandayızzz yürüyüş yapmaya çalışıyorum okadarrrduygum hoşgeldin sefalar getirdin ugramazmıyım kız ben buaralra aa aşk olsun aklım hep sizde..Benim kız yürümeye başlayınca hiç bir şeye vaktim kalmıyor ist sıcak evde durulmuyor eşim sagolsun hafta sonları çıkartıyor bizi.Bende 1 hafta tatil yaptım geldim...Orda çok rahat yedim içtim...peşine ramazangeldi hala yiyorum ama hareket çok bende...Sen ve spor ayrılmaz ikili hemen geri dönmelisin spora canım..
selam arkadaşlarım nasılsınız bakalım ben çok halsizim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?