Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kizlar ben belki daha giremem buraya yarin sabah çikacagiz, dualarinizi eksik etmeyin :) hakkinizi helal edin

2 yil oldu Türkiye'ye gitmeyeli, $u an o kadar kari$ik duygular içindeyimki anlatamam, Allah kimseyi Ülkesinden ayri birakmasin, ben fransada dogup büyüdüysemde hiçbir zaman ülkemi unutmadim hep içimde, hep aklimda içimdeki heyecani anlatamam, bir yandan karde$imi görme istegi, bir yandan 2 yildir görmedigim akrabalarim bir yandanda TV de izlerken bile içimi ciz ettiren Vatan'im Bayragim ah ah, $imdi ben yine havaalanina inerken aglarim kendimi saklamaya çali$irim ne yapayim dayanamiyorum topragimi çok özledim Allah'im sen bizleri hayirlisiyla kavu$tur, amin
Bu gece ben heyeecandan uyuyamam kesin :)

merhaba arkadaşlar
iftara yakın tartılıyorum 67 700 çıkıyorum inanamıyorum bazen baskül bozuldu zannediyorum ama çoook mutluyum kaç sene vrdır hatırlamıyorum bu kiloyu görmeyeli

duygucum tatil yramış arkadaşıma kilo almış ama sen verirsin üzülme olmadı seninle bi yarışma yapalım ramazandan sonra çok keyifli oluyo
leylacım türkiyeye gelmiş tatile inşallah çook güzel eğlenir hasret giderir
gamzede annesine gitmiş ne güzel hem tatil hem bayram hepsi bir arada
kontesim ve zsa nerelerdeler acaba

potiiiiiii sen nerlerdesin bacım hiç sesin soluğun çıkmıyo sende mi türkiyeye geldin yoksa

ne cabik unutuldum neyse yazin stresine sicagina ve yorgunluguna verip hemencik affediyorum sizi
ramazan geldi innin hic bisey yiyemiyorum,hemen tikanip kaliyorum azicik bisey yedikten sonra,sonrada tatli bi uyku cöküyo,inanin hic kilo veremedim,hatta bir ara 80 kadar ciktim,ama toparladim kendimi su an yine 78 kilodayim,ramazanda verirmiyim bilmiyorum,aman almiyayimda vermek geri dursun,benim kizimda emeklemeye basladi,hic yerinde durmuyo,evin isine bile zor yetisiyorum,cok hareketli masallah,feslim senin adina cok sevindim,simdilik bu kadar kiz aglamaya basladi,öptüm hepinizi

unuturmuyuz şekerim aşkolsun sen unuttun topiğe gelmez oldun
ecrinide öperim kokulu
günaydın dostlarım ramazanınız mübarek olsun allahım sevabına nail etsin

aminnnnn cümlemize inşallah

ay maşallahhh benmi güzel arkadaşımm hiç salma kendinii emi bende dikkat ediyorummm demek oluyorki kışın kg vermek daha kolayyy izmir kavrulyor ercem spor yapmam için o kadar imkan varki denize 2 sokak var deniz kenarında spor aletleri ama işte o 2 sokak yokuş o beni maf ediyor yani spor yapamıyorum sıcaktan mayıştım devamlı yatma halindeyimmm o yüzden kg lar löp löp kaldı neyse bu aralar dikkat ediyorum kolidorda adım atıyorum tartıda eksilme başladı çok şükürr

sen unutulUrmusun potimmmm ... kızına maşallahhhh demek yürüme zamanıda geliyor maşallah..
günaydın dostlarım ramazanınız mübarek olsun allahım sevabına nail etsin

aminnnnnnnnnnnnn napıyon krizantebimmm

Yani? ne kadar zamanda ne kadar verdin?

canim aslinda epeydir kilo veremiyorum,yada bir iki kilo alip onu tekrar geri veriyodum ,ama düsüse gecmisim yemeyi azalttim,az yiyorum,tatli yahic yemiyorum yada cok az,sahur yapmiyorum cünkü o zaman daha cok acikiyorum,yillardan beri sahur yapmam ben su icer agzimi calkalar yatarim,bu tempoyla gidersem kilo vericem galiba

giriyorum cikiyorum belki 1 mesaj yazilmis belki hic...dagildik artik sanirim...belkide herkes benim gibidir sessizce bakip gidiyordur,hi?

canım benim valla öyle ilk gün zorlandım sornaki günler su gibi geçiyor rabbime şükürler olsun kolaylığınıda veriyor.
Senin adına sevindim teraviye gidebiliyorsun benim küçük kızın tam hareketli zamanları malum yaz uyumuyorda sıcakalrdan yemegi zor yiyorum..İkinci sahurda kızımda hafif ateş vardı ertesi gün baktım arttı dr aradım hemen getir dedi ve gittik yanlardaki azı dişleri geliyor garibim günlerce perişan oldu yemek yiyemiyor acıyor diyor uyku uyuyamıyor anne olarak bende onunla mahvoldum işe gelemedim 2 gün...onu öyle hasiz görmek küçücük gözlerle beni üzüyordu.Bu koşturmacada oruç beni hiç zorlamadı.Rabbim evlatlarımza saglık nasip eylesin..O

Son düzenleme:
giriyorum cikiyorum belki 1 mesaj yazilmis belki hic...dagildik artik sanirim...belkide herkes benim gibidir sessizce bakip gidiyordur,hi?

canım ben geldim sendemi göbeklendin kız bende göbeklendim..Pazar günü tartıldım iftardan önce 60,6 kg idim..ben ne yalam diyim yiyorum ya iftarda ve sonrasında kızın peşine çokkoşturuyorum yerinde durmuyor fır fır bünyem istiyor yemek yemeği.Bu kadar acıkmazdım ben artık yoruluyorum koşturmacam çok iş ev çocuk derken..zaman geçiyor işte.sen nasılsın neler yapıyorsun yahu kış gelsin dolar burası canımcım...

ohh maşallah potimm çoksevindim devamı gelir inşallahhh

duygum hoşgeldin sefalar getirdin ugramazmıyım kız ben buaralra aa aşk olsun aklım hep sizde..Benim kız yürümeye başlayınca hiç bir şeye vaktim kalmıyor ist sıcak evde durulmuyor eşim sagolsun hafta sonları çıkartıyor bizi.Bende 1 hafta tatil yaptım geldim...Orda çok rahat yedim içtim...peşine ramazangeldi hala yiyorum ama hareket çok bende...Sen ve spor ayrılmaz ikili hemen geri dönmelisin spora canım..

potim kızı büyütmüşssün maşallah kiloda veriyorsun ne güzel ramazan iyi geldi..hepimize..

yaa havalardan cnm yaz herkez heryerde kimi tatilde kimi komşuda çocuklar evde olunca eminim kiminn bilg.sırası gelmiyordur çocyklardan,kiminin eşi evde de yıllık izindi belki kimi iftarda müsafir ağırlıyor yani çoknormal ben evde olmama rahmen bilg açmakiçimden gelmiyor düşünnn bence sonbaharda düzelir gibime geliyor
oo maşallahhhh 1- kaç aya koşarsın peşindenn şarhoş gibi gidiyorlarrr ödüm kopuyordu ilk yürdüğü günlerdee .. spora gelince yazın çekilmiyor cnm yaa hemde ramazandayızzz yürüyüş yapmaya çalışıyorum okadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…