- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.481
evet cnm kg veriyorum şu geri kalan 10 günde hedefim 66 olmak inş dahada iyi olur seninde bir adım atmana sevindim yanlış anlama ama desteğede ihtiyaın var çünki tam başlıyorsun tekrar bozuyorsun çokta güzelsinn bide zayıflasan varya bomba olcAKhamilemisinn canımm çokk sevindimmm
duygucumm nasılsınnn canımmmm
kilo vermene çokk sevindimm bende verdiklerimii gerii aldımm
kendimii dolapta bulmaya başladım
artıkk böyle olmayacakk ve diyetisyenden randevu aldımm
yarınn saat 2de gidiyorumm canımm
artıkk benn döndümm yanii buralara
artıkk fazla gelirimmm canımmmm
yazarımm diyetisyenn neler verdii diyee
ah ben neler istiyorum yemek bi bilsen ama frenliyorummmevet doğal olarak küresel ısınmanın zararlarını dünyacanak yaşıyoruz canım yaa...kilo verdiğine çok sevindim kurabiyem darısı başıma..... maalesef kii esefle kınayarak kendimi.. diyorum ki ben kilo alıyorum berbat bir duygu ama değişik duygular içindeyim..durmadan yemek istiyor canım hemde tatlı ama iftardan sonra gündüz oruçluyken ne açlık ne susuzluk...
ne yalan söyleyim şuan anı yaşıyorum uzun vadeli plan sevmem yaparsamda uygularım o ayrı ama hayırlısıni ister anı yaşarımmm haa te köt huyumda bazı kişilere hayır diyemiyorum ama bunuda yencemmkızlar gelelim bugünkü konumuza :
aslında çokta basit gelebilir bazılarımıza göre ama benim için önemli;
hayatınızda ciddi planlar yaparmısınız yapsanızda uygularmısınız...yoksa anı ve günü yaşayıp gelen günlerin süprizlerine merhaba demeyimi beklersiniz...
buda nerden çıktı demeyin benim hep aklımda bir köşede kalbimin ve beynimin çatışmasıdır bu...aslında temelde burcumun yengeç yükselen burcumun oğlak olmasına bağlıyorum bunu yengeç kalbim anı yaşa mutlu ol,3 günlük dünya sev sevil,kimseyi kırma,kimseye kırılma diyor..
oğlak beynimde diyorki,hayatını iyi değerlendir,plan,proje yap,fırsatlarını değerlendir,hayat felsefenden asla taviz verme,hayır demeyi öğren,insanların duygularını su istimal etmesine asla izin verme, duygusal olarak kimseyle ileri derece bağ kurma,...vs.vs.
kızlar bide içimden dünkü menümü yazmak geldi:
iftar:bir tabak patlıcan yemeği,bir tabak tavuklu patates,salata,hoşaf,3 adet köfte+patates kızartması
ara:karpuz
ara2: tahin helvası (ileri derece tatlı isteğimi bastırmak için)
sahur:1 portakal,1 şeftali,bir miktar tuzsuz peynir,pide,domates sövüş..
ben dün bitirdimm semizotunu çok seviyorum hafta bir mutlaka yapmaya çalışıyorumbugün iftardan sonra semizotu yemeği yapmayı düşünüyorum bol yeşil içimiz bayram etsin....
iftarda yemeğim yok artık nerde yersek o...
ve sanırım kilo almamın nedenide bu evde yemek yememek,ya ailelerimize gidiyoruz annem veya kayın validem yada dışarda...evde 3 defa iftar yaptık şimdiye kadar..
bugün akşam eşime tavuk kızartcam dünden kalan makarna var yanınna salata yapcam limonatamdan kaldı bol yAPTIM
kendime bol yeşilliklei salata haşlanmış tavukğu yağsız tavada kızartcam ufak parçalar halinde salatama eklicem yanında limonata elimden geldiğince ya özel yemek yapıyorum yada eşime yaptığından minik porsyon yiyorum
neyse kızlar duygu kaçarrr hepinizi öptüm
merhaba kizlar,ben de zayiflama pesinde olanlardanim. henuz evlenmedim,nisanliyim. boyum 1.58 ama kilomu tam bilmiyorum sanirsam 64 falan olur,bu aralar tartinamadim. diyete forumdaki diger arkadaslarimla yeni basladim,biz hem yediklerimize dikkat ediyoruz hem de her gun dans ediyoruz. size katilmak istiyorum. INSALLAH evlenmeden once bu kilolari atmam lazim cunki evlendikten sonra daha da ustune gelicek ve atamiycam,simdiden baslarsam belki vere bilirim kilolarimi. bana da yardim edermisiniz?
selam kontesim nasılsın
Selam kizlar
Bnde ptesiden beri diyetteym aylardr yediklerme dikkt ettgm halde kilo veremedm 68 den 65.8 e dustm dahada inememistm simdi karbonhidrat diyeti yapiyorum ve ptesiden bugune regl oldugum halde 700 gr gitti :) bu sekilde devam edersem istedgm kiloya inebilicem :) hep beraber fazlaliklrmzdn kurtuluruz insallahhhh :)
hoşbuldukk efem nasılsınızz bakalımGünaydınnnn tombul kızlar
siziiii siziiii bu nedir yaa ölü toprağımı serpildi üstünüze kalkınn artıkkkkkkkkkk
gelin şurayada iki çift laf edelimmm
karabiberim hoşgeldinn
evet cnm kg veriyorum şu geri kalan 10 günde hedefim 66 olmak inş dahada iyi olur seninde bir adım atmana sevindim yanlış anlama ama desteğede ihtiyaın var çünki tam başlıyorsun tekrar bozuyorsun çokta güzelsinn bide zayıflasan varya bomba olcAK
ah ben neler istiyorum yemek bi bilsen ama frenliyorummm
ne yalan söyleyim şuan anı yaşıyorum uzun vadeli plan sevmem yaparsamda uygularım o ayrı ama hayırlısıni ister anı yaşarımmm haa te köt huyumda bazı kişilere hayır diyemiyorum ama bunuda yencemm
akşam kaçmış ama sahur iyi
ben dün bitirdimm semizotunu çok seviyorum hafta bir mutlaka yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?