Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün iftardan sonra semizotu yemeği yapmayı düşünüyorum bol yeşil içimiz bayram etsin....
iftarda yemeğim yok artık nerde yersek o...
ve sanırım kilo almamın nedenide bu evde yemek yememek,ya ailelerimize gidiyoruz annem veya kayın validem yada dışarda...evde 3 defa iftar yaptık şimdiye kadar..

hadi kızlar hiç gelen giden yokkkk
duygu
gamzee
fesleğen
krizantem
zsa
karabiber
leylaa
çıtırımm
ve adını sayamadığımm arkadaşlar....

hadin garrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet cnm kg veriyorum şu geri kalan 10 günde hedefim 66 olmak inş dahada iyi olur seninde bir adım atmana sevindim yanlış anlama ama desteğede ihtiyaın var çünki tam başlıyorsun tekrar bozuyorsun çokta güzelsinn bide zayıflasan varya bomba olcAK
ah ben neler istiyorum yemek bi bilsen ama frenliyorummm
ne yalan söyleyim şuan anı yaşıyorum uzun vadeli plan sevmem yaparsamda uygularım o ayrı ama hayırlısıni ister anı yaşarımmm haa te köt huyumda bazı kişilere hayır diyemiyorum ama bunuda yencemm

akşam kaçmış ama sahur iyi
ben dün bitirdimm semizotunu çok seviyorum hafta bir mutlaka yapmaya çalışıyorum

EVET KIZLAR KONTES MENÜ PAYLAŞMIŞ BENDE PAYLAŞAYIM

SAHURUM FİKSTİR HEP AYNI
1YEŞİL ELMA
3-4 BADEM
1 BARDAK REZENE
YARIM LT FAZLA SU
ha bide eşime yaptığım kaşarlı tosttan küçük bir ısırık
BİNDE BİR k fleks ligt süt içine badem ceviz ekliyorum rezene yine fiks

iftar:

sarımsaklı yoğurtlu semiz otu
bol domates rendeli maydanozlu makarna
kendi ellermile yaptığım limonata
ekmek yok
yatmadan önce kirazsapı bitki çayı
yatasaya kadar 1 lt fazla su

malum spor aletimi sattım günde 2 yada üç kere 2 elime yarımlt sudolu pet şişeyle 1000adım atıyorum
gün içinde 3000 adım attım 500adım tempolu koştum
60 mekik
20 ayak kaldırma makas hareketi
2 set halinde 10 tane kol omuz hareketi

sabah 1000 adımımı ve 500 tempolu koşumu attım
kuzi uyuduğunda 1000
ve akşamda bin adım atarsam süper olcak

bugün akşam eşime tavuk kızartcam dünden kalan makarna var yanınna salata yapcam limonatamdan kaldı bol yAPTIM
kendime bol yeşilliklei salata haşlanmış tavukğu yağsız tavada kızartcam ufak parçalar halinde salatama eklicem yanında limonata elimden geldiğince ya özel yemek yapıyorum yada eşime yaptığından minik porsyon yiyorum

maşallah canım menüler,siporlar çok güzell...
ben spor hiç yapamıyorum zaten yaptığım bir tek yürüyüştü onuda bıraktım ramazanda susuzluk malum....

merhaba kizlar,ben de zayiflama pesinde olanlardanim. henuz evlenmedim,nisanliyim. boyum 1.58 ama kilomu tam bilmiyorum sanirsam 64 falan olur,bu aralar tartinamadim. diyete forumdaki diger arkadaslarimla yeni basladim,biz hem yediklerimize dikkat ediyoruz hem de her gun dans ediyoruz. size katilmak istiyorum. INSALLAH evlenmeden once bu kilolari atmam lazim cunki evlendikten sonra daha da ustune gelicek ve atamiycam,simdiden baslarsam belki vere bilirim kilolarimi. bana da yardim edermisiniz?

hoş geldin ayla umarım istediğin gibi kilolarını verip çok güzel bir gelin olursun.

ya düşünsene iyi kötü bir leylacık vardı hergün düzenli girerdi ben gibi istikrarlı olmasada topiği boş bırakmadı oda tatile geldi kimse girmez oldu...

duyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyguuuuuuuuuu
krizantemle ben burdayız toplaşın kızlarr...

Selam kizlar
Bnde ptesiden beri diyetteym aylardr yediklerme dikkt ettgm halde kilo veremedm 68 den 65.8 e dustm dahada inememistm simdi karbonhidrat diyeti yapiyorum ve ptesiden bugune regl oldugum halde 700 gr gitti :) bu sekilde devam edersem istedgm kiloya inebilicem :) hep beraber fazlaliklrmzdn kurtuluruz insallahhhh :)

arkadaşım süpersin 2 günde 700 gr süperrr...

neler yiyorsun anlatırmısın...

Günaydınnnn tombul kızlar
siziiii siziiii bu nedir yaa ölü toprağımı serpildi üstünüze kalkınn artıkkkkkkkkkk

gelin şurayada iki çift laf edelimmm

karabiberim hoşgeldinn
hoşbuldukk efem nasılsınızz bakalım

Duygucumm evet bir desteğe çokk ihtiyacımm var artıkk çünküü bunuu anladımm
birtürlüü kaptıramıyordumm kendimii
aslındaa şok diyetlerlee iniyordumm aşağıya doğruu amaa bozduğumm an hepsii geldi geriii
bende diyetisyene karar verdimmm
bugünn gittimm amaa oda çok ekmek verdii yaa
sabah 2 dilim,öğlen 3 dilim akşam 2 dilim kepek ekmekk
diğer yanında yiyeceğimm şeyler aynıııı herkezin bildiğii
15 gün boyunca pilav,bulgur makarana yasakk zeytinde dahil
yeşil çayı sevmemm amaa önerdi iç dedii
bol bolda suuu
ve hergünn yürüyüşte var
birde spor salonuna yazılacağımm bayramdan sonraaaa
daha sonra ekmekler azaltılacakmışşş
belkii diyorumm hanii 15 gün sonra gidersemm ,ogün gelecek doktorda tartılacağımm diye daha hırslanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…