Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sevgili leylaa çok teşekkür ederimmm...duaların ve dileklerin için rabbim dileyen herkese versin inşallah...

cemileciğim hoş geldin inşallah veririsin 10 kilo bişey değil sıksan dişini 3 ayda rahatça veririsin...Tüp bebek denemelerin içinde allahım kolaylık versin çok kafana takma gözünde büyütme rabbim vercekse sebep çokk ama olmayacaksa üzülme denemeye devamm...Yahya peygamber 90 küsür yaşında baba oldu sanırım..Allahın takdiri varsa nasibimiz neden olmasın para ve evlat insanın rızkıdır ve rızkı veren allahtır.

canım yaa ilk gün artık biraz olur ama yarın düzelirsin ben maşallah çok iyiiyim,gece zeytinyağlı bulgur pilavı yedim,domates salatalık sövüş yaptım,bir koca salkım üzüm yedim,ekmek yemedim pilav bir tabaktı çünkü,bol bol su içtim tamam,üzüm karpuz,hoşaflar yoğurt susuzluğu azaltıyor canım..
dün akşamda teraviye gittim çok güzeldi zsa dediya koştunmu valla koştum nerdeyse geç kalacaktım çünkü,allahtan evimin yakınında cami 2 bina ötemde neyse hoca sohbet ediyormuş vaaz gibi sonra yatsı ve teravi kıldık,benim yaşıtım genç çok azdı 50 kadar kadın vardı zaten genelde yaşlı teyzeler yatarken kalkarken tısır tısır kıldılar,çocuklarda vardı tek tük hatta cemaatten biri kapıda herkese dondurma almış dağıttı kornet.motivasyon olsun diye çocuklara ve herkese herkeste bir telaşş
çok güzel başladık ramazana inşallah hergün dahada güzelleşerek geçer...

canımm yeni evin yuvan hayırlı olsun o evi yuva yapan sensin sizlersiniz zsa da çok güzel demiş zaten..yoksa heryer 4 duvar anacımm sevgi olmayan duvarlar odalar da taş duvardan ibaret...

ramazan sevincim şükür iyi allahım artırsın oruç pisikoloji meselesi kafada olay bittimi ne açlık ne susuzluk...Allahım ibadetlerimizi kabul etsin...

canım nereye geleceksin antalyaya gelirsen beklerim,bende bayramda ıspartada olacağım

kontesimmm bende çok rahat geçiriyorum ma$allah her zamanki gibi hihihihihi açliga çok dayanikliyimdir herkes söyler, ben oruçluyken dip kö$e temiligimide yaparim ali$veri$imide yaparim çar$iya yürüyerek gezmeyede giderim yanimdakiler artik gidek dedikce yok daha $urayi gezmedikte derim, hatta bir gün kuzenimle ramazanda çar$iya gittik bayagi gezdik ve kizcagiz bayildi hihihi

bugün 1saatlik yürüyü$ yaptim çar$iya gittim zaten havalarda serin:)

ben istanbul ve ankara gidecegimm çok sicak $ehirlerden nefret ederim :)

kizlar bu arada yerken benide dü$ünün ben sizden 2 saat sonra açacagim orucumuuu $u an tam 2.5 saat kaldi

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar, dilerim bu mübarek ayda edeceğiniz tüm dualar kabul olur.
1,5 ay önce diete başladım.5 kilosu gitti.Tatil matil derken 2 hafta mola verdim.Şimdi tekrar başladım.İşimden ayrıldım ve tedavi için şu an yeni iş bakmıyorum.Maddi olarakda sıkışığız ama yapacak birşey yok. Tedavim herşeyden önemli.

Veeeeeeeeeeeeeeeee gelelim bu akşamki iftar menüm.
yarım kase çorba, 5 çorba kaşığı nohut, 3 çorba kaşığı pirinç pilavı ve biraz pide.

canım arkadaşım o kadar güzel anlattınızki zsa cım ve sen çook teşekkür edderim ikinize
dünya malı işte diyoruz ama olmadan da olmuyo herşeye ihtiyaç var
eşim ev bittikten sonra geldi evin yeni halini görünce inanamadı o kadar beğendiki canım benim işte şimdi gurbette kalmaya değer dedi

bugün bende oruç tuttum galiba en son 13 sene falan evvel tutmuştum ,hastalıklar ameliyatlar psikolojik rahatsızlıklar ve hergün içilen ilaçlar derken oruç tutmaya takatim kalmıyodu zaten bi kaç tane doktorun onayıyla oruç tutmam riskli diye izin vermiyolardı
bugün nasıl şükrediceğimi nasıl dua edeceğimi şaşırdm o kadar mutluyumki sizlerlede paylaşmak istedim

aramıza hoşgeldin
inşallah kilolarını verirsin zaten 5 kilo vermişsin kalanınıda verirsin biraz dikkat biraz spor hooppp gitsin kilolar sonrada gelsin bebişşş
inşallah tedavin çok güzel geçer müjdeli haberi verirsin bize
belki inşallah kontesim,gamzem ve ben de topiğe bi süpriz yaparız

Hoşbulduk.Yürüyüş yapmaya çalışıyorum.İnşallah dediğin gibi olur ve inşallah diğer arkadaşların ve seninde güzel haberini alırız.

ozaman senin için bu ramazan daha özel geçecek demektir ercem inşallah bırakmadan tutabilirsin çokk güzel bir duygu allahım sabrını ve mükafatını bolca veriri inşallah..

Hoşbulduk.Yürüyüş yapmaya çalışıyorum.İnşallah dediğin gibi olur ve inşallah diğer arkadaşların ve seninde güzel haberini alırız.

evet cemile hep beraber başarıya doğru yürüyeceğiz,ve her güzel durumu paylaşacağız.tüp bebekten bahsetmişsin ilk 2 denemen neden tutmamış herhangi bişey söyledimi doktorlar,mahsuru yoksa sorun varmı biraz açıklarmısın bende araştırıyorum...

ya leyla sende benden bir parça var bunu şimdi daha iyi anladım,anacım bende öyleyim ramazanda 4 nala hareket ederim,korkunç derece de dayanıklıyımdır açlığa susuzluğa,ama gel gelelim diyet yapamam çok fazla yerim önüme gelen herşeyi,bu kötü bu iyi bu yağlı bu kalorili diye ayırmam bile tadını beğendimm hoop midede...
9 yaşımdan beri oruç tutarım ilkokuldayken öğremenimiz hafta içi okulda kimler oruç dediğinde sınıfta 3-4 öğrenciden biriydim,çok güzeldi o günler cumartesi pazarları okul olmayınca oruçlu oruçlu çok sıkılıyodum bir de evdeyim annem yemek yapınca kokusuna dayanamazdım yanlız veya kardeşimle evden 3-4 km uzaklıktaki il halk kütüphanesine kitap okumaya giderdik bazende yanlız giderdim ezana 1 saat kala eve dönerdim ahhh güzel günler...

kızlar nasılsınız ramazan geldı cattı artık tatılde bıtıyor dolar buralarda senlenır ben kosusturma ıcersındeyım camasır utu ev sıl super mutfak tegahım yapılcak yarın dolaplarımıı falan sokucekler ramazanda zor olucak ama ust kattakı kayınvalıdemde yıcez bı kac gun kızlar ben salı gunu tatıle gıdıyorum ailemın yanıan hedefım 1.5 ay kalmaz ramazını ve bayramı orda gecırmeyı bayramdan sonrada kalmayı dusunuyorum 10 gun kadar bakalım esim gel artık demezse :))) geldıkten sonra aranıza da olacam kısmetse opuyorum hepinizi kocaman

hihihhi ne çok ortak yönüz var yaa, ama çok komik, benim bu aralar tansiyonum dü$ük ve kafami çevirince birden ba$im dönüor ama iki gündür böyle bir sorunum yok Allah'a $ükür açlik tamamen psikolojik bir$eymi$. Bende küçüklügümden beri hep oruç tutardim tabi hepsini tutmazdim ama amcama bir keresinde babam çocukalrda oruç tutuyor dediginde o ya$ta nasil tutuyorlar ma$allah demi$ ama hatirlamiyorum kaç ya$indaydim :) zaten 11 ya$imdan belli hep tutuyorum :) bu güne kadar 1 defa bayildim hihihi ilk 1112 ya$larindayken, diger zmanlarda kolay geçti zaten

dün sahura kadar sadece 30-40dk uyudum sahurdan sonra 1.30 saat uyudum sonra i$e gittim hi oturmadim i$ çok yogundu ama yinede acikmadim eve geldim saat 6 da uyumu$um taa 8.45 e kadar abim uyartti "yemek yapmadinmi" diye $ok oldum iftara 45 dk kalmi$ ve evde yemegin y si yok hemen türlü yaptim yanina $ehriye pilavi ve $ehriye çorbasi ucuz atlattim milet aç ben aç degilim ya uyumu$um :))

ya eskiden çok güzeldi çocukluk i$te öyle heyecanlanirdimki iftar olacak diye :))

Merhaba arkadaşlar.Dün evde yoktum giremedim.Yemekten sonra hemen bilgisayarın başına oturdum.1. tüp bebek denememde çalışıyordum. Modelistlik yapıyordum.Tekstil çok stresli bir iş.1. denememde bebiş tuttu. 6 haftalıkken şirkette pazarlama müdürü ile tartıştım. Çok sinirlenmiştim. Oturup hüngür hüngür ağlamıştım.O akşam kanamam başladı ve 3 gün içinde bebeğimi kaybettim.,
2. denememde stres yapmayayım diye işten ayrıldım. Dondurulmuş embriolar kullanıldı ama tutmadı.Şimdi 3. demene için hazırlanmıyoruz. Kısmet inşallah bu kez tutar. Allah tüm çocuk isteyenlere hayırlısı ile versin. Çok zor bir uğraş. Hem maddi hem manevi.

slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlarrr dilerimmmmmmmm.....
sonunda eşimin izni bittiiiiiii ohh diyorummmm ya ne zormuş erkeğin evde olmasııı önceki plan 20 gün tatil yapıp kalan günü evde geçirmekti ama bizim bücür rahar durmadı 2 set halinde 11 gün yapabildik diğergünler evdeydikkk izmir kavruluyor kontesiminde dediği gibi klimayı icat edenden ALLAH razı olsun oruçumun illkgünü sadece biraz sususzluk çektik onun dışında gr açlık çekmedimmm çok şükür ama malesef dün oruçum malum sebepten bozuldu çok üzüldüm..

feslim hamileymişsin ne güzelll çok sevindim ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin güzel bir doğum yaparsın inşallahhh ALLAH analı babalı büyütsün diyorum ve isteyen herkeze nasip etsin bende 2009 ramazanda hamile kalmıştımmm...

leyyam sanırım türkiyedee inşallah iyi eğlenir

ercem tadilat bitmişş sevindimmmm ne güzel pırıl pırıl evde keyif yapıyorsundurrr

kontesimm sen antalyada perişan oluyorsundurrr ALLAH YARDIMCIN olsun

gamzem fac.den tatil resimlerni görüyorum zaten iyi geçiyor anlaşılann ah benim bücürde izinverseydii bende süper tatil yapcaktımmmm

sarıcivcivim sende uğraşmışsın özlettinnn

zsam sende iyisindir inşallahhhh

unuttumklarım varsa af olaaaa

gelelim bomabayı bennnnn duyguuuu topiğinnn fırlaması spor deliisiiiiiiiii 3 kg geri aldııı 72 kg kadardA ÇIKTIII yaaaaaaaaaaaa görüyormusunuz sporsuz bir hayat dikkat etmeden bu hale döndüm neyseki düşüşteyimmm tekrarr oruçumu tuttuğum günlerdee sabah şeftali ,üzüm,kiraz,yarım yeşil elma domates,peynir ve çavdar ekmeği maydanoz yiyorum, su olayını geceden sagura 2.5 lt içtiğim için sorun olmuyor. akşamları az yiyorum amazaten açlık çekmiyorum ekmweksizz porsyonu küçük evde ne varsa onu yiyorum yine bol su içiyorum ha birde yatmadan kolidorda 1000 adım atıyorum 70 düştüm işi sıkı tutmayınca hemen kg alıyorummm o yüzden işin ucunu bırakmıcam artıkkk benden böyle hanımlarr burdayım artıkkkkkkkkkk öptüm hepinizi

Son düzenleme:
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz

duygummlm henüz gitmedim ama Allah izin verirse yarin çikiyoruz yola kalbim küt küt atiyor bir an önce i$lerimi bitirmem lazimmmm

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz

duygummlm henüz gitmedim ama allah izin verirse yarin çikiyoruz yola kalbim küt küt atiyor bir an önce i$lerimi bitirmem lazimmmm

hadi bakalım sağ salim git ve gel çok eğlennn yolun izmire düşersee beklerimmmmm hayırlı yolculuklar ha ben tatile giderken mutlaka liste yaparım unutmayım birşey diye sende yappp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…