- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.461
su azmı içtin yoksaaselam arkadaşlarım nasılsınız bakalım ben çok halsizim nedense
ne güzel yaaaneden canım oruçtan dolayımı,,,yazın tutulan orucun ,kışın alınan abdestin değerine paha biçilmez....
allah kolaylık versin......
ohh ne güzell bendede ne açlık ne sususluk evdeolduğum için oğlumla öğle uykusunada yatmaya çalışıyorummkızlar bugün ramazanın 14. günü ve 14 günde 2 defa evde iftar açtık kocacımla hepp biyerlerdeydik,eş dost sağolsun ve ramazan süper geçiyor açlık susuzluk hiç yok sadece ikindiye doğru tatlı bir uyku basıyor hemen gidip elimi yüzümü yıkayıp uyanışa geçiyorum ramazan enerjimi artırdı...
ayben 73 kadar çıktım şimdi 68 kg ramazanda kg verdimm geçen internetten 40 beden elbise aldım dün geldi bol geldiii nedense çok sevindim ..bu arada çalışmak istemene çok sevindim benim çocuğuma bakanım olsa bende çalışırdım ama niyetim seneye işe dönmekk kuzey derdini anlatıp wc eğitimini tamamlasın yeterki hem emekliliki için hem ek katkı hemde kendimi daha iyi hissetmek için çalışma hayatına bir an önce dönmek istiyorum inşallah iyi bir iş bulursun bencce marketcilikten başla raf elemanı ol eğer bi mesleğin yoksa biten ürünleri raflar yerleştirirsin ben bu işide yaptım vakti zamanındaaa bilg biliyorsan sekreterlik yap,teksiti seviyorsan tezgahtarlık yada konfeksiyonn alternatif çokkk inşallah gönlüne göre iş buluyrsunnmerhaba arkadaşlar hayırlı cumalar olsun
ben hızla zayıflıyorum ve aynalarda artık kendimi çok beğeniyorum ,basenlerim bile gözle görünür derecede eridi .evdeki kıyafetler çok bol gelmeye başladı .hele bluzlar gömlekler felaket sanki emanet gibi duruyolar üstümde .bunları yazacağımı hiç tahmin edemezdim .dolabıma yeni kıyafetler almam lazım ama hiç alışveriş modunda değilim nedense
kızım köye babannesinin yanına gezmeye gitti bayramda dönecek allah nasip ederse
bide arkadaşlar ben işe başlamayı düşünüyorum ama nasıl olcak acaba yapabilirmiyimler kafamda dolanıyo
bu yaşıma kadar hiç çalışmadım hep evdeydim çalışma hayatı nasıldır adapte olabilirmiyim biraz korkuyorum sanki
öte tarftan evde çoook sıkılıyorum kurslardan sıkıldım oradakiler bile hep emekli kişiler sanki ömrümü boşuna geçiriyomuşum gibi hissediyorum bazen
arkadaşlarımın hepsi işe girdi çalışıyo ve ben kendimi çok yalnız hissediyorum
neyse çok uzattım çalışan arkadaşlar bana fikirlerinizi yazın lütfen
ohhhhh hayat sana güzel gamzemm bennim içinde eğlennn bize tatil olmadı kuzey sayesindeee sen tadını çıkar bariii oğluşumu öp benim içinn dikkat edinnnkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız ben geldım daha tatıldeyım donmedım ama kardesım netbaglattı ondan fırsat buldukca gırıyım dedim hepinmizi cok ama cok ozledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız duygum ercem feslım kestanesekerım ısmını sayamadıgım herkeslerı cok ama cok opuyorummmmmmmmmmmmmmm
ne güzel feslimmm kg vermişsinn bu halde oruç tutuyorsun maşallahhh sanaaaa bebeğini sağ salim doğurmanı dilerimmm arkadaşımmm ALLAHA emanet olunmerhaba canlarım nasılsınız valla ben oruç bi yandan hamilelik bi yandan çok halsizim ama orucumu tutuyorum çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledim :) kilo veriyorum 69 500 olmşum orucun başında 72ye yakındım hadi haırlısı bakalım ayrıca güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inşallah
canlarım nasılsınızzz izmir çok sıcak birde afrika sıcakları geldi tam oldu oruç maşallah çok güzel geçiyorrr kg vermeye devam ediyorum 68 kg oldum malum tatilde 73 kadar çıkmıştım onun dışanda işi gücü bitirip tv izliyorum bilg.bakmak bile içimden gelmiyorrr hepinizi öptümmm ALLAHA emanet olunn
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar olsun
ben hızla zayıflıyorum ve aynalarda artık kendimi çok beğeniyorum ,basenlerim bile gözle görünür derecede eridi .evdeki kıyafetler çok bol gelmeye başladı .hele bluzlar gömlekler felaket sanki emanet gibi duruyolar üstümde .bunları yazacağımı hiç tahmin edemezdim .dolabıma yeni kıyafetler almam lazım ama hiç alışveriş modunda değilim nedense
kızım köye babannesinin yanına gezmeye gitti bayramda dönecek allah nasip ederse
bide arkadaşlar ben işe başlamayı düşünüyorum ama nasıl olcak acaba yapabilirmiyimler kafamda dolanıyo
bu yaşıma kadar hiç çalışmadım hep evdeydim çalışma hayatı nasıldır adapte olabilirmiyim biraz korkuyorum sanki
öte tarftan evde çoook sıkılıyorum kurslardan sıkıldım oradakiler bile hep emekli kişiler sanki ömrümü boşuna geçiriyomuşum gibi hissediyorum bazen
kızlarrr nerdesiniz yaaa gelin artıkım şişmanladınız mı yoksa ondan mı gelmiyorsunuz haaaa
hamilemisinn canımm çokk sevindimmmmerhaba canlarım nasılsınız valla ben oruç bi yandan hamilelik bi yandan çok halsizim ama orucumu tutuyorum çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledim :) kilo veriyorum 69 500 olmşum orucun başında 72ye yakındım hadi haırlısı bakalım ayrıca güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inşallah
canlarım nasılsınızzz izmir çok sıcak birde afrika sıcakları geldi tam oldu oruç maşallah çok güzel geçiyorrr kg vermeye devam ediyorum 68 kg oldum malum tatilde 73 kadar çıkmıştım onun dışanda işi gücü bitirip tv izliyorum bilg.bakmak bile içimden gelmiyorrr hepinizi öptümmm ALLAHA emanet olunn
Kızlar nickleriniizi yazamadımm amaa sizleri çokk özledimm gerçektennn
Günaydınnnn tombul kızlar
siziiii siziiii bu nedir yaa ölü toprağımı serpildi üstünüze kalkınn artıkkkkkkkkkk
gelin şurayada iki çift laf edelimmm
karabiberim hoşgeldinn
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar olsun
merhaba canlarım nasılsınız valla ben oruç bi yandan hamilelik bi yandan çok halsizim ama orucumu tutuyorum çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledim :) kilo veriyorum 69 500 olmşum orucun başında 72ye yakındım hadi haırlısı bakalım ayrıca güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler rabbim isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?