- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.561
günaydın canlarım gerçi kendim söylüyorum kendim çalıyorum emme neyseee
sabah khvaltımı yapmadım ılık ballı sirkeli suyumu içeyim meyva salatası yapmayı planlıyorum
hepinizi öptüm hayırlı haftalar
canımmm sanada iyi haftalar....
benim içim ekstra large bir hafta olacak çünkü hepiniz tatilinizi yapıp geldiniz ben allah nasip ederse bu hafta sonu çıkacağım...
aşk olsun kontes nirdesin sen ya özledim seniii ben artık müsahitim giriyom devamlı kurbana kadar iddaiya girdim kardeşle 60 kg olmam lazımmm sana çokkkkkkkkkkk keyifli tatilllerrrrrrrr müsahit olursan arada yaz döndüğündede gir toipiğimize emiii kg verme işi nasıl gidiyor
sabah sabah büroya gelirken baktım asansör bizim katta çağırdım içi mis gibi simit kokuyor
dedim arkadaşladan biri simit almış..kokuyu takip ettim nasibime yarım poğaça düştü
aslında bugünden itibaren sıkı diyete başlamam lazımdı...ama işte daha dakka bi gol bir poğaça yedikk..
neyse sonrası için yarın bugünün listesini yazarım...
kıyamam sanaa yormAKENDİNİ tatili hak ettinsonuna kadarrr biraz gayret etsen üstüsinden gelir hepimi,zi cebinden bile çıkarırsın emme anacım bukonuda tenbelsinnsorma duygucum
ayy çok sıkışık bir ağustos ayı geçirdim malum ramazan bayram işler çok sıkışık arefe günü bile çalıştık inan..
kilo işleri inişli çıkışlı devam ediyor..ama 73-74 arasıyım
70i bir görsem çok sevineceğim inan
ah o kokuylarr sen, maf etti bende maşallah bir irade eşimin en güzel yemektefliklerine ret cevabı veriyorum sağlıklı beslenmeye adadımkendimi devamı gelir inşallahhhh
kıyamam sanaa yormAKENDİNİ tatili hak ettinsonuna kadarrr biraz gayret etsen üstüsinden gelir hepimi,zi cebinden bile çıkarırsın emme anacım bukonuda tenbelsinn
kesinlikle canım yaa..seviyorum seni kızz...çekik gözlü hatun..kız istermisin koca tarafından senle akraba çıkalım eşimle aynı ilçedensiniz.. nede olsa ....onunda gözleri çekiktir biraz...
eee kızlardan başka girende yokk
erce,krizantem,karabiber gerçi denize gidicem yazmış..Gamzeee
şimdi gamzeyi ben faceden buraya tarnsfer edeyim...leyla tatilde daha
diğer kızlar huhu..
selam kizlar!! ben döndümmmmm :)) sizi çok özledim, tatilim çok iyi geçti fakat çok kisa geldiii :))
veee korktugum ba$ima gelmedi hani diyordum ya herkes "aaa ne kadar kilo almi$sin" dicek görür görmez oysa hiç öyle olmadi, her gören "ma$allah ne kadar güzelle$mi$sin" "çok güzel olmu$sun" " olgun gözüküyosun" "sarilip öpmek istedim seni ilk görünce" ve daha ne itifatlar anlatamam, oysa beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $imdi ise 68 im!!!
tabi bu kadar güzel sözü duyunca $imardimyediklerime dikkat etmedim abartmadan her$eyden yedim tüm özledigim $eylerden mmmmmmm ve eve geldim tartildim tok karnina 68.4 yani sanirim hiç kilo almadim :))
çok mutluyum kizlarrr sizler nasilisiniz????
günaydın hanımlarrr dünkümenüm temizlik günmüolduğu için düzensiz beslendim
sabah ananas yanında peynir yedim
ara form bisküvi
yeşil çay
öğleden sonra tam buğdaydan tost
akşam 8 gibi 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek
1 saat yürüyüş
leslie seviye1
1,5 fazla su
ayy leyyam çok sevindim inşallah bir daha ki yıl istediğin kg gidersin tatilinin güzel geçtiğiniede sevindim bu arada hoşgeldin sefa getirdin güzelce dinlen sonr görüşürüzzz öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?