Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba duygucum bence topiğin yeni hali daha güzel olacak ,herkese gayret gelicek iyice salmıştık kendimizi
arada bi izin alma hakkımız olacak mı acaba :18::18:

merhaba duygucum bence topiğin yeni hali daha güzel olacak ,herkese gayret gelicek iyice salmıştık kendimizi
arada bi izin alma hakkımız olacak mı acaba :18::18:

erce hedefe gideseye kadar nefes almak yok bunu sen yapma bariii hadi başarcazbu sefer sendemir baş sayılırsın ,izinbizin yok10 eylülle kadar napcakan yap emi arkidişim

vallavşartlarımı kabul etmeyen desin yokum ben arada gierer yazarımokurum ama listeye girmem desin eskiyeni tümdostlarımaaa bu yazım

duygucum yeni kararlar,kanunlar,kanun hükmünde kararnameler,özelgeler yayınlamışsın...

hadi bakalım bizim topalak kızlar uyacakmı...ben az uysamda malum kaçamak benim yaşam biçimim kaçamakçıları haşlarım...

ohh ohhh hatunlarr maşallahınız var topik kımıldamışş ha gayrettt...
ben geldim topiğin pasaklı tombul kontesii.....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şişkooooooooo

oldu gözlerimdolduu hergün 5 dk olsa gircennn tenbel tenekee aaaaaaaaa sen yapma bariii 10 eylülde elime sopamı alcamm ona göree

buarada resmine ba-yıl-dım

şişkooooooooo

oldu gözlerimdolduu hergün 5 dk olsa gircennn tenbel tenekee aaaaaaaaa sen yapma bariii 10 eylülde elime sopamı alcamm ona göree

buarada resmine ba-yıl-dım

tembellik bende,şişkoluk bende,miskinlik bende

güzelik oda bende

megalomanlık o ben değilim...

canım benim senin kuziyle aşkında bambaşka

bugünkü menümü yazıyorum:

sabah 1 porsiyon kavun

öğlen:1 tabak tavuk sote,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

ve derken yemek komplocuları tarafından duygularımla oynanıp
3 mercimek köftesi,4 kaşık makarna,yarım dilim ıslak kek,ve 1 küçük sigara böreği yedirildim(ben istemedim döve döve yedirdiler)

tembellik bende,şişkoluk bende,miskinlik bende

güzelik oda bende

megalomanlık o ben değilim...

canım benim senin kuziyle aşkında bambaşka
öyle dünyam obenimmm

nefes aldınmı bunları yazarkenn benokurkenyoruldummm kızım senin kendinle derdinmi varr

öyle dünyam obenimmm

nefes aldınmı bunları yazarkenn benokurkenyoruldummm kızım senin kendinle derdinmi varr

stresten yiyorum sanki bende bir tuhafım stresten yerim,sevinçten yerim.. orta halli durumda kilo veriyorum..
yok aslında bu hafta tatile 1 kilo eksik başlasam diye tutacaktım boğazımı ama nerdee...

ya bide benim meyve ile sorunum var yediğim meyveler kalorili öyle yeşilelma felan değil

sevdiğim meyveler:muz,kavun,incir,üzüm,kivi,çilek ortak özellikleri ne peki çok fazla şeker var özellikle ilk 4 tanesi

ve meyve yeme alışkanlığım beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…