- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.521
inşallah yaa artık ben buralardayımmmmm
çokk sağolllll
en çok ta ne hoşuma gitti ocaktan beri sağlıklı beslenerek 88den 60 inmesiiiii
düşünsene bende yada bizde tam yapsaydıkk onunn gibii olacaktıkkk
kızlar günaydınnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzzzzzz oruçlara başlarken 73 küsür çıkan ben 67,800 gördüm hedefim kalan günde 66kg net görmek inşallah görürüm eğer görürsem 3 yıl önceki 2,5 aylık hamile kg döncem işin ucunu bırakmazsam 2 ayada ideal kg dayım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
iş hayatım çok kıosa sürdü malesef anlatayım kontesim
bizim burası ilçe küçük bi yer ama sanayi bölgesi var fabrikalar çok fazla .arkadaşlar girdi bi fabrikaya çalışıyolar benide çağırdılar gel iş çok kolay evde sıkılma felan neyse gittim
tabi fabrikanın işçisi değilde taşeron firmadan giriş yaptık ve 3 kuruş paraya canını çıkarıyolar resmen .sadece bir gün dayanabildim boynum ameliyatlı olduğu için tutuldu ,ayaklarım ellerim su topladı anlatamam yorgunluğumu .3 gün yattım evde o nasıl bir işmiş ben mi çok dayanıksızım anlamadım ama orası hüsran oldu bana arkadaşlarım hala çalışıyolar ve ben aralarında espri konusu oldum bir günde işi bıraktın diye
Arkadaşlar 9.8.2012 tarihinde tam oalrak kendimmden emin başladığımınn diyetimin beşincii gününde 85.6oldum çok mutluyumm ilk başladığımda 86.8 idimm
Şok diyetlerle verdimm ama onlar geri geldi bu sefer gidenler yağdan olduu
okadar sıkıı diyetteyimkii ağzıma fazladan bir şey almıyorummm
kışa herkez burda olsunn he onaa göreee
Şunuu öğrendimm öyle hemenn birden gitmeyecekk basküle 2 günde binince 1 kilo gitmesinii istemeyeceğizz onlar 200 gr ,300 gr derken olacakk 1 kilooo ve üstümüzden gideceklerrrrr
şimdii hedefimii artıkk 2 kilo olarakk belirliyorumm ilk öncee 84,olacağımm sonra 82 olmak içinn savaşacağımmm
sonra 80
daha sonra 78
76,
74,
72,
derken bir bakmışımm 59 olacağımmmmm inşallahh
yürüyüşlerimii aksatmıyorumm mutlaka akşamm yemeğinden sonra çıkıyorumm kızlarıma oğlumu bırakıpp,onlarda çok yardımcı oluyorlarrr
günde sadece 2 ekmek tüketiyorumm ve akşamları ekmekk yememeyii öğrendimmm
diyetisyen 7 dilimm dedii bende ona hadii ordannnnn dedimm içimdennn
7 ekmek yersem nolurumm hiç verememmm
diyetisyene vereceğimm parayııı spor salonuna vereceğimm kızlarrr böyle iştee canlarımmm
kızlar kadir gecemiz mubarek olsun hakkıyla bir gün geçirmeyi nasip etsin nice kadir geceleri görmeyi yaşmayı nasip etsin inşallahhh..
aminnn duygucum dualarımızda birbirimizi unutmayalım bu gece
nasılsın arkadaşım şükür kavuşturana
kızlar kadir gecemiz mubarek olsun hakkıyla bir gün geçirmeyi nasip etsin nice kadir geceleri görmeyi yaşmayı nasip etsin inşallahhh..
inşallah cnmm dua edelim bol bol ..iyiyim arkadaşım sen nasılsın evin nasıl olduuu çok öptüm
bende iyiyim duygucum
evim çok güzel oldu allaha şükür derli toplu oldu ama hala gaz açılmadı bu devlet işleri çok geç oluyo yada bize bölesi denk geldi
sokağınızda doğalgazdöşenmedimi bendeyaptırcam yeni evime inşallah sokakta vardır doğalgaz,evin içine sinmiş ne mutlu sana dua et bacım benimde herşey gönlüme göre olsun biraz hayal kırklığına uğradım ağustos dediler şimdi aralık hevesim kalmdı içimden bir his daha uzucak diyor artık düzen istiyorum ercem oğlumun çok güzel odası var daha kurmadım düşün bizimle birlik aynı odada park yatakta yatıyor artık sığmamaya başladı şimdi görsen evi tek oda kolilerle dolu tam açmadım nasıl olsa taşıncam diye bu engame beni çok üzüyor herşeyim yerli yerinde olsun istiyorum dua edin bana kızlarrrrrrrrrr43:
sokağımızda doğalgaz var .bizim abonelik işlemleri falan biraz sorunlu oldu bide yaz herkes başvuru yapıyomuş falan gecikmeler o yüzden olmuş biraz
duygucum bi kaç ay dediğin nedirki gelir geçer üzülme herşey yoluna girer yeterki sağlık olsun .geç olsunda güç olmasın vardır bi hayır diyelim
bende ev konusunda çok çektim .ancak şimdiki tadilatta rahata erdim .tam 15 sene dile kolay çok kötü bi evde yaşadım .ev kira olsaydı hayatta katlanmazdım ama işte eşim hiç başka biyere taşınmayı istemedi .kaynanalarla da sorunlar falan oldu ev yüzünde neyse benimkide derin mevzular
sabır duygucum evin bitince misss gibi istediğin gibi düzenini kurarsın .şöle düşün türkiye şartalarında bu yaşta kolay kolay ev sahibi olunmuyo bi kaç sonra rahata eresin .inşllah huzurla sağlıkla oturursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?