- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.581
hoşgeldin tatlım nasıl geçti tatilinnnn özledim seniii
dünkü akşam yemeğim yarım tavuk göğsünü tiftikledim baharatladım bol yeşillikli salatama ekledim yoğurta elma sirkesi limon pul biber kekik ekledimüstüne döktüm üstüne peynir rendeledim
1kaç saat sonra yemek sonrası bitki çaymı içtim
1.5 lt su
aaa ne güzel canım nereye gidiyorsuun? güzel bir tatil geçirirsin umarımcanımmm sanada iyi haftalar....
benim içim ekstra large bir hafta olacak çünkü hepiniz tatilinizi yapıp geldiniz ben allah nasip ederse bu hafta sonu çıkacağım...
selam kizlar!! ben döndümmmmm :)) sizi çok özledim, tatilim çok iyi geçti fakat çok kisa geldiii :))
veee korktugum ba$ima gelmedi hani diyordum ya herkes "aaa ne kadar kilo almi$sin" dicek görür görmez oysa hiç öyle olmadi, her gören "ma$allah ne kadar güzelle$mi$sin" "çok güzel olmu$sun" " olgun gözüküyosun" "sarilip öpmek istedim seni ilk görünce" ve daha ne itifatlar anlatamam, oysa beni en son gördüklerinde 55 kiloydum $imdi ise 68 im!!!
tabi bu kadar güzel sözü duyunca $imardimyediklerime dikkat etmedim abartmadan her$eyden yedim tüm özledigim $eylerden mmmmmmm ve eve geldim tartildim tok karnina 68.4 yani sanirim hiç kilo almadim :))
çok mutluyum kizlarrr sizler nasilisiniz????
o çikolata akşammı oldu fırlama kontesim yedikden sonra mı dolaşma yoptın yoksa hemen cıslıcam seniyok canım gayet başarılı bence devam et:
sabah çeyrek poğaça
ara:1 portakal
öğlen:taze fasulye,4 kaşık bulgur pilavı salata yoğurt 1 dilim kepek ekmeği(ekmeği yemesem olurduda işte )
akşam:1 tabak taze fasulye,5 kaşık makarna
arada 4 kare çikolata
2lt su+2 saat alışveriş için dükkan dolaşma
vayyyyy romentek arkadaşımben hep
koşarak karışırdım hayata
bir gün evinin önünde
kesildi nefesim
anladım
kimseyi sevemezdim
yolumun üstüydü kalbin
koskoca insanların gencecik bir kız hakkında konuşması hele bu erkek hele dayı dicek çok şey var ama yorum yapmıcam hiç üzülme tatlım ne güzel tati,l yapmışsın kilo almamışsın mutluluğunu bozmalarınaizin verme sen kendini biliyorsunya gerisin sallain$allah canim :) ho$buldum ::)
çok yorulmu$um ya iki saatlik uykuyla geldim dün
ben ne zaman Türkiye'ye gitsem geri geldikten sonra illaki birileri arkamdan dedikodu yapar ama genelde çok uzak akrabalar yapar, ama bugün beni üzen hatta çok üzen bir $ey duydum : ben önceki gün internete kavu$tugum için sevindim ve telefonumdan girip bu siteye falan baktim okulun sitesine baktim 1 saat bile sürmedi, neyse, ardindan öz dayicim anneme sormu$ki bu kizin sevgilisi var galiba!! ya ne alaka çok üzüldüm benim sevgilim ola milletin içindemi mesajla$acagim sankiannemde bozulmu$ "benim bildigim kadariyla yok" demi$.... $u an $oktayim ya $imdi dayim herkese söyler çünkü ailemizde bu ay bir kuzenimiz kaçti malesef ve oda sürekli mesajla$iyormu$.......günüm mahfoldu $imdi (
naber gs'li güzel inşallah istediğin kiloya düşersin fazla abartma ama acıkırsan ye güçsüz düşmecanlarım nasılsınızzz
bugün diyete başladım, birkaç gün kendimi sıkmam lazım. sabah çay içtim, sonra biraz kavun yedim. öğle yemeği ve akşam yemeğinde de çorba içeceğim. birkaç gün böyle, öğünlerim sadece çorba olacak. hem sevdiğim birşey olduğu için çok da zorlanmam
ramazanda kilo aldım, dikkat edemedim hiçen azından o aldığım kiloyu birkaç günde versem; sonra sağlıklı beslenme düzenine geçerim. he bir de spor ihmal etmiyoruzz
küçük canavarımla tatil zor geçti daha fazla oyruldum kısa kestim malesef 1 sene daha büyümesi lazım ablası onundışında sıcakta evde tatil yaptım:)))sağol canım ben de özledim herkesii. güzeldi valla, saroz körfezindeydim, iyice dinlendim geldim :)) senin nasıl geçti bakalım?
çok güzelll
aaa ne güzel canım nereye gidiyorsuun? güzel bir tatil geçirirsin umarım
canım yaa ne mutlu sana, çok sevindim insanların abuk sabuk konuşup seni üzmemesine :) hak ediyorsun o iltifatları da zaten
in$allah canim :) ho$buldum ::)
çok yorulmu$um ya iki saatlik uykuyla geldim dün
ben ne zaman Türkiye'ye gitsem geri geldikten sonra illaki birileri arkamdan dedikodu yapar ama genelde çok uzak akrabalar yapar, ama bugün beni üzen hatta çok üzen bir $ey duydum : ben önceki gün internete kavu$tugum için sevindim ve telefonumdan girip bu siteye falan baktim okulun sitesine baktim 1 saat bile sürmedi, neyse, ardindan öz dayicim anneme sormu$ki bu kizin sevgilisi var galiba!! ya ne alaka çok üzüldüm benim sevgilim ola milletin içindemi mesajla$acagim sankiannemde bozulmu$ "benim bildigim kadariyla yok" demi$.... $u an $oktayim ya $imdi dayim herkese söyler çünkü ailemizde bu ay bir kuzenimiz kaçti malesef ve oda sürekli mesajla$iyormu$.......günüm mahfoldu $imdi (
canım yaa ne mutlu sana, çok sevindim insanların abuk sabuk konuşup seni üzmemesine :) hak ediyorsun o iltifatları da zaten
sevgili leyla ve perspohenecik hoş geldiniz topiğin en en en çıtırları..yanacıklarınızdan öpüyorum..
leylacım tebrikler kilo almadan tatili bitirmişsin....
koskoca insanların gencecik bir kız hakkında konuşması hele bu erkek hele dayı dicek çok şey var ama yorum yapmıcam hiç üzülme tatlım ne güzel tati,l yapmışsın kilo almamışsın mutluluğunu bozmalarınaizin verme sen kendini biliyorsunya gerisin salla
leyyacımmmmmmmmmmm hoşgeldinn kızz tatilininn güzel geçmesine sevindimm amaa dengesiz dayınada kızdımm heee
hemende sallamışş senin hakkında boşver istediğii gibii düşünsünnn
Duygucum kabaklı tarif vermişsinn bir yerde bayıldımm mutlaka deneyeceğimm çok hoşuma gitti
kabak alayım ilk işim o olacakk
evdekilerde yapılabilir bir yemek aslında meze gibii
birde soyanınn sayfasına yazmışsınn ,okumanı tavsiye ederimm fırsat bulduğunda bir 20 sayfa kadar oku canımm okadar güel yazmışki yeri gelmiş çok katı biri olmuş ,kaçamak konusunda kesinlikle çok sert biriii
beni en çokk ta haftada 100 gr da olsa sevinmemiz gerektiğii onlarda birikecek ve 1 hafta sonra 1 kilo olarak gidecek demesii
bütünn sayfasınıı okudumm ve şuann kaçamaksız çok güzel gidiyorumm sağlıklı beslenerekk
biliyorsunn benn şok diyetlere başvuruyordumm bunuu yendimmm
yeşil çayı sevmeyen ben sevmesemde zorla olsada içiyorum artıkkk
düzenlii besleniyorumm 2 saatte bir az ve sık sık yiyorumm ve 84.9 oldum çok mutluyum
şok diyetlerle verdiklerimm geri geldii heppp
haftada 1 kilo vermeyii hedefliyorumm ve bayrama kadar 8 kilo versem çok güzel olacakkk
birde canımm kendimii çok sıkıya almakk içinn diyet yarışmalarına katıldımm kızlarr yokssa olmuyorr kendime zora koşmamm lazımm
yarın spor salonuna başlıyorumm artıkkk
sende iddaya girmişsinn kardeşinle sen verirsinn bunuu başarırsınn canımmm
kizlar tatil boyunca evet tek gram almadim ama sebebi var,
1.ramazanin ilk 2-3 haftasi iftarda canim sadece soguk $eyler istedi karpuz kavun salata gibi onlardan çok yedim yemegin tadina baktim ve o günler kilo veridigimden eminim karnim kalmami$ti resmen
2. misafirimiz çok oldugu için ev sürekli batti ve günde 2 kere sil süpür yaptik resmen hatta ak$ama kadar hiç oturmadigim günler oldu, hatta bazen yatana kadar hiç oturmazdim çünkü iftardan sonra çok misafirimiz oluyordu
3. aç karnima bile gezmeden geri kalmadim :) o sicakta kaç kere çar$iya gitim iftara yakin geldim :))
bayramda sanirim verdigim kilolari aldim çünkü $erbetli tatlilari çok abarttim günde 10 baklava yemi$imdir her gelenle en az 1 tane yedim
he birde muhte$em süper ötesi $eyler yedimm hiç yememi$timmm mmmmm tadlari damagimda
TAHINLI CÖREK
KANDIL SIMIDI
TAPTAZE SIMIT
SUSAMLI CÖREK
ACMAA
selam kizlar epeydir yazamadim size benim kücük kizim emekledigi icin sürekli peinden kosturuyorumcok hareketli bi bebek,o adar kosturmacaya niye erimiyorum bende anlamadim,kiloda degisiklik yok ramazanda bir bucuk kilo kadar vermistim,bayramdi seyrandi yine eski kiloma döndüm,ama aksamlari belli bi saatten sonra yemiyorum,meyveyle gecistiriyorum,önceki yazdiklarinizi okiyamadim,sizler neler yapiyorsunuz,umarim her sey yolundadir,öpüyorum hepinizi
mmmm duygum internetten baktim çok lezzetli gözüküyorr
en sevdigim açma ile çörek oldu gittim geldim yedim (oturupta yemeye zaman bulamadim)
ya birde ben iki gündür çok kötü besleniyorum evde zaten düzgün kahvaltilik falan yok bugün ali$veri$e gideriz, dün keloks yedim birde lokum tarzi $eylerle ak$am ettim ak$am düzgün bir$ey yedim ama Türkiye'nin sebzeleri falan daha güzel oluyor yedigimden tad alamiyorum bile( sabah kahvalti bana bakiyor ben ona $u an açim ama yemek istedigim $eyler hep Türkiye'de ya
evet birde yesen tadına doyamazsın
açma ve çöreği internetten bulupevdede yaparsın cnmm,
türkiye gibisi varmıkuzum ya ama napcn yaşamın orda belki ilerde burayadönersin belki izmire:)))) şimdi türkiye gezsi bitti diye sağlıklı beslenmeyeara vermek yok dimi mücadeleye devam
evet özelliklede açmayi mutlaka denicem :)
evet Türkiye gibisi yok gerçekten hayranim her$eyine, bende isterdim ilerde oraya gitmeyi ama nasip önce okul bitsin :)
saglikli beslenmeye ba$layacagim ama önce ali$veri$e gitmemiz lazim buzdolabina fare girse aç ölür :)) yogurt falan almam lazim en azindan
sen kaç kilosun? ramazanda kilo aldinmi?
selam kizlar epeydir yazamadim size benim kücük kizim emekledigi icin sürekli peinden kosturuyorumcok hareketli bi bebek,o adar kosturmacaya niye erimiyorum bende anlamadim,kiloda degisiklik yok ramazanda bir bucuk kilo kadar vermistim,bayramdi seyrandi yine eski kiloma döndüm,ama aksamlari belli bi saatten sonra yemiyorum,meyveyle gecistiriyorum,önceki yazdiklarinizi okiyamadim,sizler neler yapiyorsunuz,umarim her sey yolundadir,öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?