Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canlarım güzellerimm arkadaşlarım şimdiden RAMAZAN BAYRAMINIZI en içten dileklerimle kutlarım nice sağlıklı uzun bayramlar geçirmek dileğiyle hepinizi çok çok öptümmmm İYİ BAYRAMLARRRRRRR....

ben kilo aldım yaaaaa
bayramda tatlılar çerezler yemekler ne bulursam yedim ve kilo aldım ama yarından itibaren tekrar buralardayım hadii kızlar herkes zayıfladıda ondan mı buralar ıssız kaldı acaba

ben kilo aldım yaaaaa
bayramda tatlılar çerezler yemekler ne bulursam yedim ve kilo aldım ama yarından itibaren tekrar buralardayım hadii kızlar herkes zayıfladıda ondan mı buralar ıssız kaldı acaba

oyy kıyamam sana verirsin tekrar malum bayram dönüşü olcak okadar .bende kardeşimle çok ccidddi iddaya girdim kurban bayramına kadar 10 kg vermek için tekrar spora başlıyorum yediklerime dikkat ediyorum inşallah kazanırımmm

işin içine iddaa girince çok zevkli kilo veriliyo bence kesin sen kazanırsın azimli arkadaşım
bende dün akşam yürüyüşe başladım ,kızımın bisikletini çıkarttım akşam karanlık olunca mahallede tur atıyorum eltimin afacan oğluyla laf aramızda çok da zevkli oluyo
bugünde yediklerime dikkat ediyorum
ramazanda nerdeyse 66 yı görüyordum ucundan göz kırpmaya başlamıştı sonra bayramda coştum tabii

uzuunn bi aradan sonra menümü yazayım
sabah
bir dilim çavdar ekmeği
domates salatalık azcık peynir
şekersiz çay

ara küçük bi elma
şekersiz neskafe

2 kase ayran çorbası

şekersiz neskafe içiyorum şu an yine
bu saate kadar 1 buçuk litrede su içmişimdir
akşama türlü yaptım bir dilim ekmekle onu yerim

teşekkürler arkadaşım bencede kazanmam lazımm elimden geleni yapacağım inşallah herkez kışın kg alınır diyor bende aksine kışın gzel kg veriyormuşum ramazanda nerdiyse bende 66 görüyordum ama regl dönemime dwnk geldi neysee bu arada bisiklet binmeyi çok özledim çokda güzel sürerim ellerimi bırakırdım genç kızken keşke öyle bir imkan olsada bende sürsem bizim burda sahilde sürüyorlar hep özeniyorum ..

ay bende menü yazccaktım iyi yapmışsın menü şuana kadar iyi güzelim biz bu sefer bu işi başarcazzz inşallahh

dünkü menüm
kirazsağlı bitki çayı aç karnına
kahvaltı:
sabah 1 dilim tost ekmeği kızarmış
1 dilim kaşar
domates
ceviz

öğle:
bol domatesli kekikli sarımsak soslu makarna çok az yağda bu arada makarna aldante kıvamında bubşekilde kalorisi daha düşük oluyormuş

ara öğün:
kahve kremasız şekersiz ama yanında bitter çikolata eşiliğinde:)
ara öğün :
yeşil elma

aktivite olarak pazara gittim dik yokuş ordanda market alışverişi yaptımmmm maf oldum

akşam yemedim
su 2 lt yAKIN

şuana kadar

kahvaltı:
domates,salatalık,yeşil biber,kaşar peyniri,maydanoz ve bir dilim tahıl ekmeği ile kahvaltı
şimdi bitki çayımı yapcam

günaydın kızlar dünkü menüm sabahı zaten yazdım öğlenle devam edeyim

1 tane kabağı julyen biçimde doğradım bir- iki damla z.yağında teflonda soteledim ama fazla değil üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne 2 domates rendesi sarımsak kekik pul biber çok z var yok arası tuzla oteledim ve sarımsaklı yoğurtun üstüne döktüm o kadar lezzetli olduki öğle yemeklerimde vazgeçilmez oldu yanında 1 dilim tahıl ekmeği yemek eşliğinde bolca su

ara öğün kahve şekerzi yanında bir tane bitter çikolata
ara yeşil çay
akşam 2 kaşık zeytin yağında barbunya 2 kaşık makarna yoğurt 1 dilim tahıl ekmeği bolc SU İÇTİM
ara rezene içtim
çok az porsyon dondurma
sahilde 40 dk tenpolu yürüyüş çok keyifliydi müzik eşliğinde yürümek
2lt den fazla su

dondurma olmasa güzel olurdu ama regl dönemindeyim kıyıdan köşeden tatlı istiyor cnm

duygum nasılsın kısss bır tane kabagı juloyen dogradım yazmıssın ya bende onu bır tane kabugu julyen kesmek olarak okudum hemde donup donup okudum cunku neyın kabugu oldugunu anlamay calıstım kendımce megersem o kabuk bızım kabakmıs sıcaktan zarrrr

menün çok güzelmiş kabağı bi ara bende deniyim tarifi beğendim
şu sıralar o kadar canım sıkkın hiç bişe yapmak istemiyorum .sabah dikkt ediyorum akşama ne bulursam yiyorum .aman 65 olsam nolcak havasında geziniyorum
sen yazdıkça hevesleniyorum bende bi kaç güne toparlanıp diyete başlıcam

Son düzenleme:
ayy gamzemmmmmm beni güldürdün bende benmi yanlış yazdım diyorum ..ben iyiyim sen nasılsın özledim seni paşam nasılll

kabak on nuramara yani öğlenleri devamlı yapabilirim hem pratik hemde lezzetli tabi sarımsaklı yoğurt ve baharatlı domates sosu lezzet katıyor hemde kalorisi çok ama çok azzz valla şuan yüksek motivem az sonra bugünkü menümü paylaşcam kurbanda kg sorunum kalmıcak bak gör erccccem ,bu arada canın niye sıkkın şiştt yakışmıyor sana sen güçlüsünnn ercem bunu çok iyi biliyon yeterki istee üstünden gelirsin herşeyinnn

evet arkadaşlarım hafta sonu olmasın rahmen dikkat ediyorum mşallah bana bugünkü menümmm

sabah:saat 9:30
aç karnına bal+elma sirkesi+ılıksu bir çaybardAĞI içtim
1 dilim tahıl elmeği
1domates
1biber
1 salatalık
bir büyük dilim kaşar peyniri
maydanoz

öğlen :
doğal yaşam alanına gittik şehir dışında çok büyük bir hayvanat bahçesi giderken yanıma 1 paket form bisküvi aldım gez gez bitmedi
1 tane meyvalı soda içtimm ve yarım paket bisküvi yedim bu şekilde dışardayeme isteğim kayboldu bugünkü aktivitem de bu alanı gezmek oldu 2.5 saatdan fazla sürdü
ara öğün:saat 4 gibi
nescafe şekersiz küçük paketlerdesatılan kakaolu kek

akşam:18:00 gibi

teflon tavaya bir iki damla yağ damlattım 4 tane köfte ve incecik kestiğim patates toplaan 6 tane patates yine 1-2 damla yağda kızarttım söğüs domates roka ,2 yaprak göbek salata yani marul,2 kaşık yarım yağlı yoğurt yarım dilim tam buğday ekmeği

şuana kadar 1.5 lt su
az sonra yeşil çay içeceğim

bu sefer olcak eli mahkum olcccAK İDDİA VAR

saat:18:00 gibi
ak

eve

kabagı bende yaparım sıksık ercem dene gayet guzel oluyor senın neden canın sıkkın kusummm

bende pasamda ıyıyım datlum sen ve senın pasa nasıllll tuvalet egıtımıne baslıcaktın galıba bır ara konusması olmustu yazda bıtmeden naptın ogretebıldınmı

ALLAH iyilik versin..benim paşam yaramazlığa başladı teyzesii eli avuca sığmıyor,malesef wc eğitimine hazır değil daha farkında değil ara verdim bendee ama çok güzelkonuşyor görsen bıcır bıcır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…