- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.041
dün sabah:
iki dilim t.b ekmeğinden tost
ara:
bi tane küçük portakal
öğlen:
bir dilim tb ekmek
iki kepçe çorba
çeyrek simit
akşam:
bir dilim tb ekmeği
bir porsiyon balık
ara:
on tane leblebi
aralarda bol su
toplam kalori:900
trabzon ekmeğine bayılırım ekşi ekşii akşam yemeğine salata yakışırdııı cnmm öğle yemeğinde çorba yanında hem simit hem ekmek bana göre olmamış çeyret simit ara öğün olrara çayla yeseydin keşke yada sabah
dün sabah:
iki dilim t.b ekmeğinden tost
ara:
bi tane küçük portakal
öğlen:
bir dilim tb ekmek
iki kepçe çorba
çeyrek simit
akşam:
bir dilim tb ekmeği
bir porsiyon balık
ara:
on tane leblebi
aralarda bol su
toplam kalori:900
tb ekmek canım anladıgım kadarıyla tam bugday ekmegı trabzon ekmegı değil eger oyleyse o ekmek hiç olmaz diyette
Günaydınlar Hepinize iyi haftalar,geçmişi okuyamadan hemen balıklama daldım kusura bakmayın lütfen..Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ve menüme geçiyorum..
15 ocak pazar
Sabah 8:00 4 zeytin 2 k.k peynir domates 2 dilim etimek yeşilçay
Ara ögün 10:00 Elma
Öglen 13:00 3.kk.peynir domates yeşillkik 2 dilim etimek (zorla yedim ögün atlamnası olmasın diye )
Ara ögün 15:00 4 adet hurma
Ara ögün 16:30 1/2 eti form bisküvi
Akşam 18:30 pırasa yemeği yeşil salata ve ayran 2 dilim etimek ile..
Araögün 21;30 yarım fincan sütlü nescafe
2 lt su içtim 4 fincan yeşilçay
trabzon ekmeğine bayılırım ekşi ekşii akşam yemeğine salata yakışırdııı cnmm öğle yemeğinde çorba yanında hem simit hem ekmek bana göre olmamış çeyret simit ara öğün olrara çayla yeseydin keşke yada sabah
twitterda selahattin dönmezin takipçisiyimm metobolik sıvı karışmı tarfi vermiş yazıyorum sizlere
3 lt suyu az sonra yazaağım tarifi gibi hazırlayıp serin bir yerde saklıyorsunuz bittikçe yenisni yapıyorsunuz
bu karışımı yemeklerden ana öğün bittikten sonraa 1 küçük su bardak içiyorsunuzz
3 lt su içine,
1 tatlı kaşığı tane karabiberr
1 t.k karanfil,
1 adet rulo tarçın
1 adet limon kabuklu ve 4 böl karışma ekle
2 orta boy elma kabuklu yine dörde böl yeşil yada kırmızı fark etmez
bu karışımı aroması çıkasa kadar kaynatın yani tadı nasıl hoşunuza gidiyorsa o akdar kaynatınn diyorr
ve ardından süzcezz
bu karışımm bu diyetisyene özel bir tarifmişş ve
kg vermeyi kolaylaştırıyorr
aşırı açlık ve şekerr ataklarını önlüyorr
mide asitlerini dengeler
doyumu kolaylaştırır
böyle hanımlarr
tb ekmek canım anladıgım kadarıyla tam bugday ekmegı trabzon ekmegı değil eger oyleyse o ekmek hiç olmaz diyette
hu hu aşada gördüm seni çık ortaya ne olduu gittinmi diyetisyenee??? bugündeni iti baren yeni hafta olduuğ için uğraşmıcam senlee:))
gördüm cnm hatta isim vermeden gördüm seni aşada diye yazdımmm az önce sen gircende ben görmücemmNe o duygu hanım günaydın dedim selam sabah yok görüyorum aşağıdasın............Bu arada dr tartıldım 72 kiloyum....Hafta sonu yine tartı almak nasip olmadı....Eski usul baskülle olacak iş değil....Net gram gram görmem lazım....
ben bu karısımı ara ara yapıyorum canım yesil cayı sevmediğim için bunu yapıyorum hele yazın soguk soguk guzel ıcılıyor faydası olarak soyel soyleyım acıktıkca içiyorum ıstahımı baskılıyor birde içtikçe tuvalette yollarında buluyorsun kendinitwitterda selahattin dönmezin takipçisiyimm metobolik sıvı karışmı tarfi vermiş yazıyorum sizlere
3 lt suyu az sonra yazaağım tarifi gibi hazırlayıp serin bir yerde saklıyorsunuz bittikçe yenisni yapıyorsunuz
bu karışımı yemeklerden ana öğün bittikten sonraa 1 küçük su bardak içiyorsunuzz
3 lt su içine,
1 tatlı kaşığı tane karabiberr
1 t.k karanfil,
1 adet rulo tarçın
1 adet limon kabuklu ve 4 böl karışma ekle
2 orta boy elma kabuklu yine dörde böl yeşil yada kırmızı fark etmez
bu karışımı aroması çıkasa kadar kaynatın yani tadı nasıl hoşunuza gidiyorsa o akdar kaynatınn diyorr
ve ardından süzcezz
bu karışımm bu diyetisyene özel bir tarifmişş ve
kg vermeyi kolaylaştırıyorr
aşırı açlık ve şekerr ataklarını önlüyorr
mide asitlerini dengeler
doyumu kolaylaştırır
böyle hanımlarr
evet gamzecim tam buğday ekmeği.trabzon ekmeğini kim kaybetmişte ben bulayım:))
banamı diyorsun lülü he yo heyoo evet gittim gittim...72 kilo çıktım..fırça yedim geldim senin ugraşmana gerek yok...Saatlerimi aksattın diyor dr hayır diyorum..börek falan mı yedin diyor hayır diyorum...Ufak tefek yaptıklarım şunalrdı bunlarında o kadar etkileyeceğini sanmıyorum..15 günde 1 kilo vermişim..Akşamları hewr aksam değil ama..nescafe yanına eti form bisk.yarısını yiyordum...2 akşamda badem yedim...başka bir akşamda 1 defa zaten 4-5 çatal kuymak yemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?