Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dün sabah:
iki dilim t.b ekmeğinden tost

ara:
bi tane küçük portakal

öğlen:
bir dilim tb ekmek
iki kepçe çorba
çeyrek simit

akşam:
bir dilim tb ekmeği
bir porsiyon balık

ara:
on tane leblebi

aralarda bol su

toplam kalori:900

trabzon ekmeğine bayılırım ekşi ekşii akşam yemeğine salata yakışırdııı cnmm öğle yemeğinde çorba yanında hem simit hem ekmek bana göre olmamış çeyret simit ara öğün olrara çayla yeseydin keşke yada sabah

hu hu aşada gördüm seni çık ortaya ne olduu gittinmi diyetisyenee??? bugündeni iti baren yeni hafta olduuğ için uğraşmıcam senlee:))

tb ekmek canım anladıgım kadarıyla tam bugday ekmegı trabzon ekmegı değil eger oyleyse o ekmek hiç olmaz diyette

merhaba kızlarr
dün akşam 1.5 haftadır yemediğim makarnamı yedim hemde deli gibi bi tabak :26:
artık krize girmiştim ama 2 haftada bir yapalım kaçamak be nolcak dimi :)))
butun gece pişmanlıktan öldüm hatta kusmayı bıle düşündüm. hafif yemeye o kadar alışmısım kı 2 haftadır. o bı tabak makarna nasıl rahatsız etti beni anlatamam. hem midemin rahatsızlıgı hem pişmanlık tam oldu.neyse bir müsibet bin nasihatten ıyıdır demişler ohh olsun sana dedim kendi kendime. bıdaha o kadar asla yıyemem yani, mıdeme yapamam bunu.

dunkü menüm: sabah: 1 rafadan yumurta, 1-2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, sekersiz yeşil çay
öğle: 1 cay kaşığı zeytın yagı ile hazırladıgım, karnabahar, yogurt
akşam: öğlenden kalan karnabahar, 1 tabak makarna
ama aksam 2 bardak sirkeli su içtim. acaip rahatlatttı mıdemı.

ayrıca dun sabah saat 10 da leslie ile yürüyüş yaptım. 50 mekik cektim, göbüşümle daire cizdim 3-4 dk. belden asagısı sabıt sekılde sağa sola döndüm 50 şer kere. bide saga sola eğildim. bacaklarımı gögsüme kadar kaldırıp ındırdım aklıma geldıkce 10 ar kere

bu sabah : ackarnına 1 bardak kaynaraa yakın sıcak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve yarım cay kasıgı bal atarak içtim. 1 rafadan yumurta, 1 dilim peynır, 1 dilim ekmek, bir fincan yesil çay içtim (bu yazıyı gonderdıkten sonra leslie ile yürüyüş yapıcam yıne yarım saat :)
1 saat sonra falan gene sekersız yesiş çay veya form cayı ile 1 dilim ananas yıcem.
öğlen 2-3 ince dilim tavuk göğsü(yagsız tavada cevırıcem ızgara gıbı oluo) yanına da julyen dogradıgım kabak, havuc, kırmızı bıberi bir cay kasıgı zeytınyagında cevırtırım, garnıtur olarak yerım :) bı kase de yogurt..
aksam: 6 tane tavuk köftesi, yogurt, salata düşünüyorum.
buarada genelde tavuk koftesi yıyorum kızlar ben. dana kıymayla yapılan köfte kıymanın yagıyla ister istemez bıraz yaglı oluo. ama tavuk kıymasında yag yok, teflon tavada cevırerek yapıorum ızgara gıbı oluo. hem yagsız hem kalorısı daha düşük

Günaydınlar Hepinize iyi haftalar,geçmişi okuyamadan hemen balıklama daldım kusura bakmayın lütfen..Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ve menüme geçiyorum..

15 ocak pazar

Sabah 8:00 4 zeytin 2 k.k peynir domates 2 dilim etimek yeşilçay

Ara ögün 10:00 Elma

Öglen 13:00 3.kk.peynir domates yeşillkik 2 dilim etimek (zorla yedim ögün atlamnası olmasın diye )

Ara ögün 15:00 4 adet hurma

Ara ögün 16:30 1/2 eti form bisküvi

Akşam 18:30 pırasa yemeği yeşil salata ve ayran 2 dilim etimek ile..

Araögün 21;30 yarım fincan sütlü nescafe

2 lt su içtim 4 fincan yeşilçay

Son düzenleme:

Zeynebim maşşalh listen güzel..Menülerin dışında araalrda sende bişey yemiyorsun tebrikler...

twitterda selahattin dönmezin takipçisiyimm metobolik sıvı karışmı tarfi vermiş yazıyorum sizlere

3 lt suyu az sonra yazaağım tarifi gibi hazırlayıp serin bir yerde saklıyorsunuz bittikçe yenisni yapıyorsunuz

bu karışımı yemeklerden ana öğün bittikten sonraa 1 küçük su bardak içiyorsunuzz
3 lt su içine,
1 tatlı kaşığı tane karabiberr
1 t.k karanfil,
1 adet rulo tarçın
1 adet limon kabuklu ve 4 böl karışma ekle
2 orta boy elma kabuklu yine dörde böl yeşil yada kırmızı fark etmez
bu karışımı aroması çıkasa kadar kaynatın yani tadı nasıl hoşunuza gidiyorsa o akdar kaynatınn diyorr
ve ardından süzcezz

bu karışımm bu diyetisyene özel bir tarifmişş ve
kg vermeyi kolaylaştırıyorr
aşırı açlık ve şekerr ataklarını önlüyorr
mide asitlerini dengeler
doyumu kolaylaştırır

böyle hanımlarr

Şöyle bir geçmişe göz atayım dedim ama epey yogunmuş..Tek tek alıntı yapamadım o yüzden kusura bakmayın lütfen.

Kontes maşallah dogum günü partisi için şimdiden niyeti bozmuşsun sen ne yaptın bakalım yedin mi pastalardan süleeeee

Gamze canım aynısı c.tesi bende girip size haber verecektim annemdeydim ama eletrikler gidince kalakaldık öylece ama dışardada lapa lapa kar yagıyordu güzeldi yinede..Pazar günüde yemek yap ütü yap evle ugraş derken bugün ıoldu işe geldik işte...

Ne o duygu hanım günaydın dedim selam sabah yok görüyorum aşağıdasın............Bu arada dr tartıldım 72 kiloyum....Hafta sonu yine tartı almak nasip olmadı....Eski usul baskülle olacak iş değil....Net gram gram görmem lazım....

tb ekmek canım anladıgım kadarıyla tam bugday ekmegı trabzon ekmegı değil eger oyleyse o ekmek hiç olmaz diyette

bak aklım nerde benim direk trabzon ekmeği aklıma glediiii :))) çok severim ama yemiyorumm

hoşgeldin efendim özlettinn

ya sorma duyfercim 66 kiloydum ya sabah bi tartıldımki 67 olmuşum anlamadım nasıl iştir diye inşallah ödemdir diye umuyorum

sen dene bakalım faydasını görecekmisin tatlım..

hu hu aşada gördüm seni çık ortaya ne olduu gittinmi diyetisyenee??? bugündeni iti baren yeni hafta olduuğ için uğraşmıcam senlee:))

banamı diyorsun lülü he yo heyoo evet gittim gittim...72 kilo çıktım..fırça yedim geldim senin ugraşmana gerek yok...Saatlerimi aksattın diyor dr hayır diyorum..börek falan mı yedin diyor hayır diyorum...Ufak tefek yaptıklarım şunalrdı bunlarında o kadar etkileyeceğini sanmıyorum..15 günde 1 kilo vermişim..Akşamları hewr aksam değil ama..nescafe yanına eti form bisk.yarısını yiyordum...2 akşamda badem yedim...başka bir akşamda 1 defa zaten 4-5 çatal kuymak yemiştim..

gördüm cnm hatta isim vermeden gördüm seni aşada diye yazdımmm az önce sen gircende ben görmücemm

ben bu karısımı ara ara yapıyorum canım yesil cayı sevmediğim için bunu yapıyorum hele yazın soguk soguk guzel ıcılıyor faydası olarak soyel soyleyım acıktıkca içiyorum ıstahımı baskılıyor birde içtikçe tuvalette yollarında buluyorsun kendinihıı birde unutmadan pişirir pişirmez hemen suzmek gerekiyor bekledikçe karabiberin ve tarcının acılıgı işliyor içeçege kotu bir tadı oluyor
evet gamzecim tam buğday ekmeği.trabzon ekmeğini kim kaybetmişte ben bulayım:))

Son düzenleme:
Zeynebim trabzon ekmeklerinide yiyeceğin günler gelecek sabret tatlım önce şu kilolardan kurtulalımda...Azar azar bizde yiyeceğiz...

he sana diyomm tabi

günlük yaptığın harekette azalma olduysaa belki ondandırr yada duraklama devresindesindir belki olur öyle şeylerr yola devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…