- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.641
güzellergüzeli leyyamız gelmiş çıktınmı tatil modundan
geçmiş olsun tatlımkranfil çiğne birde ağzının heryerine gezdirrrtünaydin kizlar ma$allah siz güzel devam ediyorsunuz
ben hiç diyet yapmiyorum zaman olmadiki ali$veri$e gidelim
yine agiz yaralarim ba$ladi ya 3 tane yara vardi bu sabah kalktim dordüncüsü çikmi$!! ne yapacagim bilemiyorum yarinda deva ederse mecbur acil gidecegim, annem Türkiye'den nöbet $ekeri aldi agiz yaralarina iyi geliyor diye bugün onuda denicem(
tatil modundan çiktim ama temizlik moduna ve depresyon moduna girdim(
sevgili dostlarım yarın inşallah tatil için start vereceğim belki yarımgün işe gelirim yarın giremeyebilirim...
şimdiden hepinizi özleyeceğim umarım tatilde kilo almam,tatilimi merak edenler için sakin bir dağ oteli düşünüyorum bir kaç gün yeşil ve ormanın hakim olduğu sessiz bir mekanda olabilir.aslında Gaziantepten başlayıp doğuanadolu, karadeniz, istanbul ve bursada son bulacak bir yurt çapında gezi hayalimiz vardı ama sanırım bu mümkün değil kısa kısa 3 parça halinde değerlendirmemiz lazım...
ilk olarak yarın istanbuldayız muhtemelen 3-4 gün kalacağız belki bursaya geçeriz, arada sakin bir kaç gün dinlendikten sonra afyon kaplıcaları var tercihlerim arasında,sonra antalyaya dönüş diğer 3 günlük te düğünümüz var kuzenimin ona hazırlık...
tatil modundan çiktim ama temizlik moduna ve depresyon moduna girdim(
oo tofiğimin güzeli gülü akıllı bıdığı neşesi sevgi pıtırığı gelmiş kaçgünyoksun 10 eylülde burdasın dimi ,gezi planına bayldımbende bu tip bir gezi istiyorum inşallah gerçekleştririm,bak nap ne ettt kararlı azimlidön gücünü görmek istiyorum yeni bir kontes olarak dön döndüğünde topiğin müdüresi yapcam seni ben olmadmmı senyönet burayı emii birdeee tatilin tadnıçıkarrrrrr öptümmmmmmmmmm
Sağol duygum, sevgi patlamam... evet tatlım 10 eylülde burdayım tabi ilk günüm pazartesi sendromu ilk işgünü masam evrak yığınına döner,,,ama ben tamm bir bombom bomba olarak dönerim umuyorum aslında dönüşümün muhteşem olmasını okadar çok isterimki...neyse datayları bilahare anlatırım cancazım,pazartesiden beri sürekli tatil alışverişi yapıyoruz..dün gece valizimin büyük bölümünü toparladım istanbulda çok önemli bir yemeğe katılacağız ama ben kıyafetime daha rahat girmek için korsede koydum valize oysa ramazanda dikkat etseydim gerek olmayacaktı çok üzüldüm..neyse hepiciğinizi öpüyorum...özleyin beni şekerler....
Sağol duygum, sevgi patlamam... evet tatlım 10 eylülde burdayım tabi ilk günüm pazartesi sendromu ilk işgünü masam evrak yığınına döner,,,ama ben tamm bir bombom bomba olarak dönerim umuyorum aslında dönüşümün muhteşem olmasını okadar çok isterimki...neyse datayları bilahare anlatırım cancazım,pazartesiden beri sürekli tatil alışverişi yapıyoruz..dün gece valizimin büyük bölümünü toparladım istanbulda çok önemli bir yemeğe katılacağız ama ben kıyafetime daha rahat girmek için korsede koydum valize oysa ramazanda dikkat etseydim gerek olmayacaktı çok üzüldüm..neyse hepiciğinizi öpüyorum...özleyin beni şekerler....
tünaydin kizlar ma$allah siz güzel devam ediyorsunuz
ben hiç diyet yapmiyorum zaman olmadiki ali$veri$e gidelim
yine agiz yaralarim ba$ladi ya 3 tane yara vardi bu sabah kalktim dordüncüsü çikmi$!! ne yapacagim bilemiyorum yarinda deva ederse mecbur acil gidecegim, annem Türkiye'den nöbet $ekeri aldi agiz yaralarina iyi geliyor diye bugün onuda denicem(
Kızlar aranıza bende geldim kabul ederseniz beraber kilo verebilir miyiz :)
birden yüklenme bıkkınlık glemesin leslie seviye 1den başla harketleri tanı alış 3-4 gün seviye 2 geçersin hergün azda olsa spor yap ki zayıflarken sarkma vede kgvermen hızlansın anımbirde zayıfkzın sitesinde ben yöneticilik yapamam burda sorumuluğum var ordaki başlık ilgimi çekti kurban bayramına kadar olduğu için orayada yazıyorum bizim kızlar tatilde birde kurba bittimi yazmam zaten anladın dimi sen bana burdanda ulaşırsın bak 10 eylülde yeni liste yapcam senide alcam zayıflatana kadar arkdandayımm artık
Kızlar aranıza bende geldim kabul ederseniz beraber kilo verebilir miyiz :)
duygu diyette incir yenebiliyormu ,ben bu aralar çok yiyorum bahçeye her çıktığımda en az 6 tane yiyorum
hımmmm anladım. Oyle yapayım.
Yonetıcılık derken sen bızı kontrol et anlamında demıstım zaten. Malum o konu baskasının zaten. Benım kastettıgım bızlerı kontrol etmendı. Ok anlastık. Nasıl yapalım pekı ? Yenı bır konu mu acalım ? Buraya yaz, senınkıne yaz, kurban bayramınkıne yaz. Karısık olur ve yorucu olur ne yapalım en saglıklı ?
Ok evet bırakma benı :))))
şimdi bazı planlarım var sen ordanda devam et 10 eylülde bendedebaşlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?