Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

stresten yiyorum sanki bende bir tuhafım stresten yerim,sevinçten yerim.. orta halli durumda kilo veriyorum..
yok aslında bu hafta tatile 1 kilo eksik başlasam diye tutacaktım boğazımı ama nerdee...

şaka bir yana bedenine haksızlık ediyorsun gençsin güzelsin kilolar aldıbaşına gittmi zor veriliuor biliyorsun neysee senin bilceğin iş kuzum benimzorlamamla olcak iş değil

nefsin senideğil sen nefsini yönett yeşil çayı sevmiyorum ma şuan kaynatıyorum içeceğim zorlucan kendni

nefsin senideğil sen nefsini yönett yeşil çayı sevmiyorum ma şuan kaynatıyorum içeceğim zorlucan kendni

haklısın canım aslında her konuda çok iradeliyimdir yemek konusunda az iradeliyim..normal yesemde bazen gözümde çok büyütürüm...
bide eşim,iş arkadaşlarım hepsi çok şirin oburlar ailem herkes rejim düşmanı...

ama şu bir gerçekki kiloyu alması kolay vermesi bir dert.. işte bir 70 kilonun altına düşemedik gitti..
tabi sıcakların etkisi çok oldu ben hiç yürüyemedim...ama görceksiniz yeni bir kontes olarak yeniden 60-65 kilo olacağım...

o bu şu önemlideğil aileler,eş dostdan destekbeklemekendin için yap bunu ben istediğin bunu yapabiliceğini biliyorum bunu sende biliyon işinegelmiyorr

Duyfer konunu yenı gordum ben. Sen ocakta baslamıssın. Su an kac kılosun ? Tavsıyelerın var mı ?

ismim duygu ,şuan 68 kiloyum ama regliyim ödemde var,tavsiyem şu hareket yani illa koşmak spor salonuna gitmeklaızmdeğil evde adım say dans et ip atla,mekik çek ama illede aktivite şart suyun hep aklında olsun,yağı mümkün olduça azalt,tuzuda ,şekeride emin ol alışıyorsunbu değişikliğe,yeşilçayı sevmem ama mutlaka içerimm yediklernin kalorsini hesaplamanı tavsiye ederimm ben bunlara dikkat ettim ekmeğimi çavdardan tam buğday dönüşümlü kullandım,hamur işinden uzak durdum,tatlıyla aram zatenyok aradasıradaondada sınırlama koymuyorumkendime,yoğurt yemeyeözen gösteriyorum öyle ligt değilyarımyağlı yiyorum,atıştırmalık olarak,tuzsuz leblebi tabi kararında yağsız teflonda mısır patlatıyorum,meyvayiyorum böyleböyle verdim kiloları

Son düzenleme:
sabah kfelaks ceviz parçacıklı
ara yarım muz
öğle kabak sotem yoğurtlusoslu (tuzsuz,sotemi 1 tatlı kaşığı yağda yaptım) yarım dilim çavdar ekmeği
saat 3:30 gibi oğluma dolma içiyedirdim bende kabuklarını yedirdim
ara 1 yeşilelma
ara:yeşil çayla kiraz saplı çayımı karıştırıp içtim
şimdiye kadar2lt su içtim
aktivite: öğlen alışverişe gittim 2 dik yokuşçıktım ama yatmadan lesliee yapmayı planlıyorum
akşamabirşey yemicem midem kazınırsa ya 1 kase yoğurt yada1 yeşil elma yerim

Son düzenleme:
Bugünn bol bol aynalarla karşılaştımm karşılaştıkça bak mak istemedim kendime,koca göbek habire karşıma gelip durduu ne var ayna yapmasaydılar spor salonununheryerini
bu sabah spor salonuna yazıldım 8 de ve hemen spora giriverdimm
Bir baktımm heryer ayna bir yandan kaçsam başka yerde çıktılar karşıma
yürüme bandında yürüdükçe daha da hırslandım kendimii görünce
bu aynalara baktığım da zevkle bakmak istiyorum artıkk

ohh ohhh hatunlarr maşallahınız var topik kımıldamışş ha gayrettt...
ben geldim topiğin pasaklı tombul kontesii.....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bende bu aralar pasaklıyımmm ev aldı başınıı gittii çok iş var çokkk
ben artık kaçamak kelimesinii aklımdan çıkardım,1 kaçamaktan bir şey olmaz dedikçe kilolar yerinde sayıyor
şişkooooooooo

oldu gözlerimdolduu hergün 5 dk olsa gircennn tenbel tenekee aaaaaaaaa sen yapma bariii 10 eylülde elime sopamı alcamm ona göree

buarada resmine ba-yıl-dım
kızlar hepinizi bekliyoruz 10 eylüldee
bu arada duygu bu yazıyıı sürekli paylaşkii geçmişi okumayanlar görsünnn
öğlene kadar oh güzel derkenn sonuu olmamışşş
öyle dünyam obenimmm

nefes aldınmı bunları yazarkenn benokurkenyoruldummm kızım senin kendinle derdinmi varr

ohhhh be sonunda sevmeyenn bir kişii çıktııı
bende duygu sevmeye çalışsamda yok olmuyor ama içmek zorundayımm biliyorummm ama bir görsen soğutuyorumm sonra burnumu tıkayıp kafama dikiyorumm
biri tarçında atıyormuş içine denedimm vallaha yine olmadııı
sen nasıl hazırlıyorsunn
hazır açıkmı yoksa

olcak bu sefer bu iş valla maşallahh diyorum tekrarr oaynalar kısa bir süresonraseni sıkı ve zayıf gösrercek alona yazılman güzelolmuş uzmanellerde daha verimli olursun zayıflarken sarkmazsın

evet cnmyazımısürekli paylaşcamsonra ay ben görmedimdemesinkimseee
ben liptonun limonlıyeşil çayınıiçiyorum bu aralar kocabir fincanda hem liptonun limononlu yeşilçayını hemdeliptonun kirazsaplısnıaynı anda içiyorum tadı daha güzeloluyor ben açıkta ürünlere güvenemiyorum bayatmı tozlandımı böcekmi kondu derdiolmadan güvenilir bir markadan alıyorum

duygucugum ben listeye giremem canim,arada bakar okurum yazarim sizlere ,ama su an benim kiz beni okadar yoruyoki anlatamam,internete pek giremiyorum,firsat buldugum anlarda temizlik yapiyorum,ya ütü,ya camasir yikama katlama,bilirsin iste,hic isim bitmiyo,o yüzden beni mazur gör canim

a aşk olsun cnm seni elbet mazur görürrüm arada yaşam sinyaliver yeterr öptüm

günaydın kızlar

sabah kahvaltım 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
domates peynir,maydanoz,salatalık 1 bardak açık çay1 kesme şekerle

bugün eşim 30 ağustos nedeniyle evde belki uğrayamam pek
kendinze güzel bakın

cok tsk ederım tavsıyelerın ıcın. spor dısında bunlara dıkkat edıyorum bı haftadır. spor ıcın de sık sık yerımden kalkmak, wc gıtmek, ısyerınde yurumeye calısmak, servısten erken ınıp yurumek, evın merdıvenlerı, bıryere gıdınce merdıven kullanmak gıbı dıkkat edıyorum bugun grıp gecerse kesınlıkle uzun yuruyus ya da leslıe yapacam

birden yüklenme bıkkınlık glemesin leslie seviye 1den başla harketleri tanı alış 3-4 gün seviye 2 geçersin hergün azda olsa spor yap ki zayıflarken sarkma vede kgvermen hızlansın anımbirde zayıfkzın sitesinde ben yöneticilik yapamam burda sorumuluğum var ordaki başlık ilgimi çekti kurban bayramına kadar olduğu için orayada yazıyorum bizim kızlar tatilde birde kurba bittimi yazmam zaten anladın dimi sen bana burdanda ulaşırsın bak 10 eylülde yeni liste yapcam senide alcam zayıflatana kadar arkdandayımm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…