- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.681
keşke derdine çare bulabilsem hayırlısı olsun leyyam denicenartık ek iş olayına nasıl bakıyorsun çokmu yorulursun yada yapmaya fıresatın olazmı
çok sagol canim kimsenin elinden bir$ey gelmiyor bunlari yazarkende agliyorum, kabul ettim yani o okula gitmek istiyorum tabi sinavi ve görü$meleri ba$armam lazim artik...
her$ey bu kadar iyi giderken neden böyle olduki, hepimiz $a$irdik, annem nazar duasi getirdi az önce onu okuyacagim
tatıda fena değil yenebilcek gibi yani önerirrim k fleksi herkese hem sütüde tüketiyorsun. canım ben kırmızı mercimek içtim çokda severim diyette oldugum için çok az malzeme kattım ilk baş tencereye yagı koydum 1 yemek kaşıgı tencerede yayldı o yag sonra yarım yemek kaşıgı salça koydum rengi değişene kadar karıştırdım sonra mercimegi dökdüm çok az tuz attım 2 tane küçük soganı bütün olarak koydum içine çünkü soğan çok sevmiyorum ondan yemek pişincede çıkartıyorum. mercimegin olmasına 5 dakka kalada kırmızı biber nane falan attım metbolizma için :) :)
canımherşeyde vardır hayır belki böyle daha güzel olcak benimkardeşimde üni.mezunu oda temiz yüzlü mulakata girdi kaznadı m.yardımılığı ama amelegibi çalışıyor sözde yetiştiriyorlarneysee dedğimgibi vardır bi hayır dua et sen bakgörcen güzel haberleri vercen iyikwen böyle yapmışın dicen senbna güven
canım benim dedigin gibi Allah başka dert vermesin herşey çözülür bir yolu bulunur yeterki inan kendine güven ve başar :)
günaydin kizlar, bugün biraz daha iyim, dün bizim kiraci geldi onun arkada$i bir yerde çali$iyormu$ emin degil ama müdür gibi bir$ey diyor, ve o onun numarasini birakti adam cvp vermedi ama babam diyorki seni staja almasi için her$eyi yaparim :) o kiracida ben ona derim dedi, dün demi$ o adamda beni arasinlar demi$, ben bunu duyunca dün mide krampi tuttu yatana kadar, bugün haber bekliyorum, nedense umudum yok babam umutlu bende bilemiyorum, dualarinizi bekliyorum
canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dilegim ve kalbim seninle olucak umutlu olmaya bak inanırsan başarırsın
yenii gelen arkadaşlart hoş geldinizzz
leyyam hakkında ne hayırlısıı ise o olsun bir tanem
hadi inşallahcnm hayırlısı olsun orası olmasada üzülme vardır bundada hayır eminmi daha herşey güzel olcak
evitttttttttttt bugün şimarma günüm tümhafta dikkatettim bugünkeyifgünümkendime tşk etmegünüm yolumun bitmesine az kaldığı için kendime ödül verdim tercihimi kahvaltıdan yana yaptımmmm eşim ve prensimle olağanüstü biryerde kahvaltıya gitti gizlibahçem mekan adı tüm izmirlilere öneririm klasik kahvaltım dığında lorlu ahududu,ve ballı kaymak yedim hiçççççççççççç pişman 'da değilim çünki bugün oda açıkırsam sadece yoğurt yada y.elma yicem oğlan doğdu doğalı ilkkez dışarda rahat kahvaltı yaptım gittiğim mekanda akülü araba oyuncak,minikler için oyunparkıvardı güvercinler kediler,tavuklar vardı sadece izledim onu oturduğum yerden trafiksiz ormanlık içi biryerdiiiiinemeyin keyfimeeee evetbugünağzım mühürlü birtek yoğurta ve elmaya açık bugünlük bu kadarrrrr
Ohhh yarasin :)) gerçekten çok güzel olmali anlattigin gibi bende çok severim ormanlik yerde yemek yemeyi :) afiyet olsunn, tabi oralar sicaktir $imdi, ya inanmicaksin ama buraya resmen ki$ geldi, geldigimizden beri 1 gün sicak oldu kaç gündürde yagmur yagiyor rüzgar var hava soguk ve karanlik, gelde $imdiden özleme Vatani
izmir sıcakgittğimiz yer ormanlıkolduğu için hafif serindi yani rahattık ortamdaa oldum olası sevmediğim bir ülkefransaagittim mi hayır ama itici gelir işte şimdi sen böyle dedikçe fenalık bastı ama napcan senindehayatınordaaa
hmmm ne güzel yaa, buranin havasi hiçbir zaman belli olmaz birde baktin eylülde 35 derece olmu$, bazi yillar yazin çok sicak oluyor bunaltiyor bazi yazlar ise tam tersi oluyor, bazen ki$in çok soguk olmuyor ve sürekli yagiyor ardindan bahar resmen ki$ geliyor! mayista bile kar yagdigi oldu geçen sene ki$in -17 oldu ama kar bile yagmadi tuhaf havasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?