Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

keşke derdine çare bulabilsem hayırlısı olsun leyyam denicenartık ek iş olayına nasıl bakıyorsun çokmu yorulursun yada yapmaya fıresatın olazmı

çok sagol canim kimsenin elinden bir$ey gelmiyor bunlari yazarkende agliyorum, kabul ettim yani o okula gitmek istiyorum tabi sinavi ve görü$meleri ba$armam lazim artik...
her$ey bu kadar iyi giderken neden böyle olduki, hepimiz $a$irdik, annem nazar duasi getirdi az önce onu okuyacagim

canımherşeyde vardır hayır belki böyle daha güzel olcak benimkardeşimde üni.mezunu oda temiz yüzlü mulakata girdi kaznadı m.yardımılığı ama amelegibi çalışıyor sözde yetiştiriyorlarneysee dedğimgibi vardır bi hayır dua et sen bakgörcen güzel haberleri vercen iyikwen böyle yapmışın dicen senbna güven

tatıda fena değil yenebilcek gibi yani önerirrim k fleksi herkese hem sütüde tüketiyorsun. canım ben kırmızı mercimek içtim çokda severim diyette oldugum için çok az malzeme kattım ilk baş tencereye yagı koydum 1 yemek kaşıgı tencerede yayldı o yag sonra yarım yemek kaşıgı salça koydum rengi değişene kadar karıştırdım sonra mercimegi dökdüm çok az tuz attım 2 tane küçük soganı bütün olarak koydum içine çünkü soğan çok sevmiyorum ondan yemek pişincede çıkartıyorum. mercimegin olmasına 5 dakka kalada kırmızı biber nane falan attım metbolizma için :) :)

yağ oranlarnı öğrenmek için sordumben öyle yapıyorum tadı şahane ama oluyor kalori bombası oyüzden senintarfi sordummm

bende yardimci olarak ba$lasam çok iyi olacak en azindan kendi i$imde çali$mi$ olurum ama oda zor, her$eyin hayirlisi diyorum ama gerçekten zor bir durumdayim

canım benim dedigin gibi Allah başka dert vermesin herşey çözülür bir yolu bulunur yeterki inan kendine güven ve başar :)

amin, canim in$allah her$ey yoluna girer :)

günaydin kizlar, bugün biraz daha iyim, dün bizim kiraci geldi onun arkada$i bir yerde çali$iyormu$ emin degil ama müdür gibi bir$ey diyor, ve o onun numarasini birakti adam cvp vermedi ama babam diyorki seni staja almasi için her$eyi yaparim :) o kiracida ben ona derim dedi, dün demi$ o adamda beni arasinlar demi$, ben bunu duyunca dün mide krampi tuttu yatana kadar, bugün haber bekliyorum, nedense umudum yok babam umutlu bende bilemiyorum, dualarinizi bekliyorum

hadi inşallahcnm hayırlısı olsun orası olmasada üzülme vardır bundada hayır eminmi daha herşey güzel olcak

evitttttttttttt bugün şimarma günüm tümhafta dikkatettim bugünkeyifgünümkendime tşk etmegünüm yolumun bitmesine az kaldığı için kendime ödül verdim tercihimi kahvaltıdan yana yaptımmmm eşim ve prensimle olağanüstü biryerde kahvaltıya gitti gizlibahçem mekan adı tüm izmirlilere öneririm klasik kahvaltım dığında lorlu ahududu,ve ballı kaymak yedim hiçççççççççççç pişman 'da değilim çünki bugün oda açıkırsam sadece yoğurt yada y.elma yicem oğlan doğdu doğalı ilkkez dışarda rahat kahvaltı yaptım gittiğim mekanda akülü araba oyuncak,minikler için oyunparkıvardı güvercinler kediler,tavuklar vardı sadece izledim onu oturduğum yerden trafiksiz ormanlık içi biryerdiiiiinemeyin keyfimeeee evetbugünağzım mühürlü birtek yoğurta ve elmaya açık bugünlük bu kadarrrrr

canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dilegim ve kalbim seninle olucak umutlu olmaya bak inanırsan başarırsın

in$allah canim bütün kalbimle istiyorum, adami aradik ilgilenecekmi$ ama o patron degilmi$ patronuyla konu$acakmi$ 1 hafta beklemem lazim

yenii gelen arkadaşlart hoş geldinizzz
leyyam hakkında ne hayırlısıı ise o olsun bir tanem

te$ekkürler canim in$allah hayirlisi olur

hadi inşallahcnm hayırlısı olsun orası olmasada üzülme vardır bundada hayır eminmi daha herşey güzel olcak

hayirlisi ama buranin olmasini çok istiyorum, okullar açilmadan bulmam lazim bura son $ansim Allah'im nasip etsin

IYI DILEKLERINIZ VE VERDIGINIZ MOREL ICIN COK TESEKKÜR EDERIM KIZLAR

Ohhh yarasin :)) gerçekten çok güzel olmali anlattigin gibi bende çok severim ormanlik yerde yemek yemeyi :) afiyet olsunn, tabi oralar sicaktir $imdi, ya inanmicaksin ama buraya resmen ki$ geldi, geldigimizden beri 1 gün sicak oldu kaç gündürde yagmur yagiyor rüzgar var hava soguk ve karanlik, gelde $imdiden özleme Vatani

kizlar aslinda okulun bu sene olmamasi beni üzüyor birtek bunun için korkmuyorum ama artik hem yakin aile hemde uzak aile evlenme zamanimin geldigini söyleyip duruyor, annemle ben derdikki ben evlencimem annemle hergün kahve keyfi ali$veri$ falan yapcaz diyorduk, ama annemde artik zamani geliyor ya$landin diyor, bugün bile dediki kizim ya$ ilerledikce ya$it bulunmaz yava$ yava$ evlenmek lazim $akayla kari$ik dedi hi mi dedim ee dogru dedi...

Türkiye'deyken, arkada$larim kom$ular hepsi telefonda sorduki kizi istemeye gelen çok oldumu (!) yok daha ne bekliyormu$uz, yok bana iyi talipler gelirmi$, yok en azindan mühendisle evlenmeliymi$im, yok çar$ida gezerken kadini erkegi bana bakiyormu$ (hiç öyle degil) ne bileyim $imdi okul uzasa 26 ya$imda okul bitmi$ olacak oda çok geç oluyor onuda kafaya takiyorum artik...söz ni$an derken 30 olurum...

izmir sıcakgittğimiz yer ormanlıkolduğu için hafif serindi yani rahattık ortamdaa oldum olası sevmediğim bir ülkefransaagittim mi hayır ama itici gelir işte şimdi sen böyle dedikçe fenalık bastı ama napcan senindehayatınordaaa

hmmm ne güzel yaa, buranin havasi hiçbir zaman belli olmaz birde baktin eylülde 35 derece olmu$, bazi yillar yazin çok sicak oluyor bunaltiyor bazi yazlar ise tam tersi oluyor, bazen ki$in çok soguk olmuyor ve sürekli yagiyor ardindan bahar resmen ki$ geliyor! mayista bile kar yagdigi oldu geçen sene ki$in -17 oldu ama kar bile yagmadi tuhaf havasi var

yaaaa neyse alışmışsın artık izmir hep sıcak mesela aralıktakışbaşlar ocakta subatta kış geçiririz bizim kışımız bAŞKA ŞEHİRDE SONBAHAR GİBİDİR YADA BİRAZDAHA SOĞUĞU KAR DOĞRUDÜZGÜN YAĞMAZZ KISAASI AŞIĞIMİZMİRE

menüm
sabah 1 dilim ekmek,2 kaşık taze naneli lor ve 1 biber
ara 5 üzüm
öğlen 1 ekmek,yarım kepçe yeşil mercimek,yoğurt
ara ,nescafe ve yeşil çay
akşam fırında balık salata

Kızlarr ben sizin kadar şanslı değilim kendime torpil falan geçemicem 1.66 boyum ve 60 kilom var ve 55e düşmem lazım bunun içinde 18 eylüle kadar sürem var of iş başa düşünce böyle oluyor ee malum okullarda açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…