- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.661
cnm tatil bitiyor sezon bitiyor herkezin toplanması içinnok anlastık.
neden 10 eylulu sectın sen ?
inşallah cnmmm inşallahhtamamdır o zaman hep beraber nice 36 bedenlere inşallah
cnm tatil bitiyor sezon bitiyor herkezin toplanması içinn
hıımmmmm anladım. benım konuma bırı yazmıs ona kızdım sence haklı mıyım haksız mı ?
cnm tatil bitiyor sezon bitiyor herkezin toplanması içinn
hıımmmmm anladım. benım konuma bırı yazmıs ona kızdım sence haklı mıyım haksız mı ?
eminim kötüniyetli değildirboşver hiç birşey seniüzmesin
cnm az besleniyorsun akaşam tavuklutonbalıklı salata yapsaydın yani sebzendende ettenalman lazımmmviteminnniyi gidiyorsun bende kahvaltıdan sonra yeşil çay içtim ara da elma ve salata yedim öglen yogurt ve sebze yedim akşamda nesle k fleks yiyip yatıcam inşallah
inşallah cnmo günlerde gelcekeminnOf ki ne offfff bugünnn bir buliz beğendimm çokk hoşuma gitti mavi renkte ,eğerki L beden olsaydıı alıppp dolapta saklıcaktımm ama L kalmamışş ,almışş olsaydımm bir günn onunn içine gireceğimm günüü hayel edipp o günn geldiğinde zevkle giyecektimmm
Bende kızıma S bedeninii aldımmmm onada çok güzel oldu
Artıkk güzel giyinmekk istiyorum
yazdıgın yeni dikkatimi çekti canım sanada günaydın ve hayırlı cumalar :)
bugun kahvaltıda yeşil çay içtim ekmek kepek ekmegi yarım dilim çünkü ekmek boytları biraz büyük ondan dolayı biraz beyaz peynir ve 2 zeytin yumurtanın beyazıyla yapılmış bir yagda yumurta ve birazcıkda salata yaptım kendime şimdi de mercimek çorbası içiyorum :) kızlar size bir tavsiye göbek bölgenizde fazlallıgınız varsa göbeginizi içine çekin ve bırakın bunu bir gün içinde 300 kere yapın 1 ay içindeki farkı görün :) :) :)
kizlar dertle$meye çok ihtiyacim var kaç gündür agliyorumkilo falan umrumda degil
bie sene daha okuyup müdür tarzinda bir i$ yapacaktim ama yurt di$inda master yapmakta zor üniversite bulmakta yani kabul etmiyor her yer, ve benim bekledigim haber geldi, malesef kabul edilmemi$im
==4 yil okudum, ya i$ arayip i$ bulmaliyim (buna kendimi hazir bile hissetmiyorum) bu kadar okuyupta i$ bulmak zor nede olsa hem yabanciyim hemde gencim yani gençleri cok sorumluluk gerektiren i$ler vermiyorlar
==yada özel okula yazilmam lazim ama o okula girebilmek için 1 sinav, 2 kerede görü$me yapilmali, çokta pahali tl olarak 11 500 tl yillik, bende var o kadar para, ama $ehir di$i oldugu için ev kirasi ali$veri$ tren parasi falan çok masrafli olacak, babam ben veririm diyor ama ben kaç yildir çali$ip para biriktirdim araba almak için hiç aklima gelmedi bu olasilik, ve ben paramin her bittiginde babamdan para istemeye utanirim, istedigim gibi para harcardim kendi alin terim diye $imdi hepsi gidecek tekrardan babaya muhtaç olacagim
ne yapayim kizlar, ikinci seçenek benim gelecegim açisindan daha iyi olur ama sinav beni korkutuyor, tamam maddi konuda babamsiz olmaz ama bir yil katlanacagim, ne yedigim belli ne yemedigim gözlerimin önü morardi, uyuyamiyorum bile
bugun de et yicem bir gün sebze bir gün et bu arada canım sen k fleks denedin mi
üzülme canım sonuçda okumuşsun elbet bir gün bulursun gençlerde yabana atılacak kişiler değil nede olsun bir usta bir uzman da zamanında gençti senin geçtigin yollardan onlarda geçti ve canını dişine takarak bu zorlukları aştı unutmaki sen gelecegin ustası veya uzamanı olucaksın baba parasına gelince utanılacak birşey yok okumuşsun elinde işin var bir iş bulunca emin ol ki babana şimdi sana verdigi paranın 2 katını bile verebilirsin araba da evde alabilirsin bir baba için bu sorun olmaz bunlar onlar için en önemli olan şey çocugunun mutlu olması ve asla göz yaşı dökmemesidir unutma bunu
cnm leyyam seni çok iyi anlıyorum bende aileden para almaya çekinen biriydim bekarken ama bu senin geleceğin biraz sık dişini o senin baban cnm ilerde en destekolcaksın onlara başka mantıklı seçenek yok 2-3 saatlik ek iş de yapabilirsin en azından harçlık yaparsınn lütfen üzülmede çözüm yolu bulalımm
ya birde 4 yildir hiç almiyordum hatta bu yaz tatilde 5 kuru$ almadim biletimi falan kendim ödedim karde$lerimi ali$veri$e götürdüm evin gida hariç bir sürü ihtiyacini aldim sirf aileme te$ekkür etmek için yük olmamak için ama bu sefer çok yük olacagim biliyorum, hafta sonu eve gelirim bu seferde tren parasi, faturalar kiralar okul e$yalari offf uzayip gidiyor ve o $ehirde her$ey çok pahali...
dersler çok daha zor belki $uanki i$imi birakmak zorunda kalirim, ne bileyim her$ey ters gitmeye ba$ladi...
beni en çok korkutan $ey ba$aramamak, o kadar paranin bo$a gitmesi, ve malesef babam bir dedigimizi iki etmediysede, bu konuda kalp kirmayi sever ba$aramazsam adimi geri zekaliya çikarir taniyorum onu, birde tabi o kadar para verdim sen çabalamadin bile falan cümlelerini $imdiden duyar gibiyim, bu yüzden birakmak istiyorum okulu ama i$ bulurmuyum oda sorun, tam çikmazdayim Allah ba$ka dert vermesin,
canim çok te$ekkür ederim sizde olmasin ne yapardim, ne zaman derdim olsa buraya yaziyorum beni hep rahatlatiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?