- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.721
yaaa inanmıyorum bir tatile gittim topiği kapatmaya kalkıştınız pes yani yaa...
hemen birileri bana bilgi versin daha hedeflere ulaşmadan nnereye varmı öyle yarı yolda bırakıp kaçmak....
çok kötü oldum valla...noldu 10 eylülde toplaşıyorduk.herkes katılacaktı....
bende üzüldümama kimse girmiyoryaaa inanmıyorum bir tatile gittim topiği kapatmaya kalkıştınız pes yani yaa...
hemen birileri bana bilgi versin daha hedeflere ulaşmadan nnereye varmı öyle yarı yolda bırakıp kaçmak....
çok kötü oldum valla...noldu 10 eylülde toplaşıyorduk.herkes katılacaktı....
kontesim ho$geldin, vallahi bende çok üzüldüm burda hangimiz 38 beden oldukki topik kapansin dimi?
ama duygumda hakli bazi günler kimseler ugramiyor malesef, hani biz toplanacaktik? ben geliyorum bakiyorumki kimseler yazmami$, ne olur sanki günde bir kere herkes giripte kendi durumunun raporunu verse?
bence yeni safya açalim, bugün sanki hepimiz diyete yeni ba$lami$iz gibi tekrardan ba$lasak?
bende geldim
daha verileek kilolar var leylacımın dediği gibi .hadi toparlanalım eskisi gibi
evet erce biz devam edelim olmazsa gelen gelsin...
çizelge yapabilen bir arkadaş yeni topik açsa
diğer topikler gibi yeni başlangıç yapsak belki aramıza yeni arkadaşlar da katılır ne dersin
çizelge yapabilen bir arkadaş yeni topik açsa
diğer topikler gibi yeni başlangıç yapsak belki aramıza yeni arkadaşlar da katılır ne dersin
dört gündür sıkı bi diyetteyim hemde yürüyüş yapıyorum her akşam bir saatten fazla .başka topiklere gidip yazdım okudum kimse sonradan geleni kabul etmiyo benimde buraya gelmeye hevesim kaçtı .bi kaç senedir gebelik topiğindeyim orada hiç böle kabul etmeme durumu yoktu .anlamadım diyet bölümlerine özel bi durum mu
buradaki arkadaşlarla devam etmek daha güzel olur
kızlar bende geldim interneti kapatmıştık geri açtırdık beni tekrar alırmısınız bayadaır yoktum neredeyse 1 sene olacak 66 kilo oldum yeni çözümler bulmamız lazım
haklısın canım biz burdan devam edelim
bende bu hafta dikkatle başladım
sabah menüm:1 dilim kepek ekmeği,1 domates,2 dilim peynir
öğlen sipariş verdim :1 tabak pırasa(4 kaşık kadar),salata,yayla çorbası,1 dilim kepek ekmeği
arada:karpuz alacağım 1 porsiyon
akşama: evde kendim için yağsız et haşladım malum protein güzel verdiriyor tok tutuyor
bide biber dolması vardı çok canım çekerse ekmeksiz bir dolma yerim..
yatmadan meyve yerim
öğlene kadar :1,5 lt su içtim 4-5 bardak çay içtim
akşama kadarda :1,5 lt su ve 4-5 bardak çay içerim sanırım.
iş çıkışı eve yürüyerek gitmeyi düşünüyorum 30 dk tempolu yürüyüş.
menünü çok beğendim senide şimdi çok kararlı gördüm .burayı hepimiz özlemişiz anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?