Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yaaa inanmıyorum bir tatile gittim topiği kapatmaya kalkıştınız pes yani yaa...

hemen birileri bana bilgi versin daha hedeflere ulaşmadan nnereye varmı öyle yarı yolda bırakıp kaçmak....

çok kötü oldum valla...noldu 10 eylülde toplaşıyorduk.herkes katılacaktı....

haklısın kontesim bende çok üzüldüm topik kapandığı için

kızlarrrrrrrrrrrrr bugün 10 eylüll hadi gelinnnnnnnnn birlik olalımmmmmmmmmmm hedeflerimizi yakalayalım eskisi gibi yenidennn

ben burdayım bekliyorummm

günaydın yalnız topikkkk ben geldim ama hala gelen olmamışş

dedikodu gibi olmasındaaaaaa burdaki kızlar çok tembelmişşş bak kaçtılarrrrr

bende üzüldümama kimse girmiyor
poti haklı olarak evladının peşinde
fesli hamile
gamze barkınınpeşinde
persophonecikkendi isteğiyle ayrıldı
leylada sorun yok
krizantepdeortada yoktu
karabiber başka topiklerede uğruyor aslında burasıaktifolsa burayada yazar bizim bırakmaz ama kimse yazmayıncagitti
ee sende yoktun
ercede pekgirmiyordu
kestaneşekeri ortada yok
sarıcivciv odaayrılmıştı taa ilkk baharda

eekendin çal kendin oynda olmuyor dimi

kontesim ho$geldin, vallahi bende çok üzüldüm burda hangimiz 38 beden oldukki topik kapansin dimi?

ama duygumda hakli bazi günler kimseler ugramiyor malesef, hani biz toplanacaktik? ben geliyorum bakiyorumki kimseler yazmami$, ne olur sanki günde bir kere herkes giripte kendi durumunun raporunu verse?

bence yeni safya açalim, bugün sanki hepimiz diyete yeni ba$lami$iz gibi tekrardan ba$lasak?

haklısın leylacığım ama daha duyguyla görüşemedim...olmazsa bakalım yeni şeylere....bişeyler yapmak lazım...

dört gündür sıkı bi diyetteyim hemde yürüyüş yapıyorum her akşam bir saatten fazla .başka topiklere gidip yazdım okudum kimse sonradan geleni kabul etmiyo benimde buraya gelmeye hevesim kaçtı .bi kaç senedir gebelik topiğindeyim orada hiç böle kabul etmeme durumu yoktu .anlamadım diyet bölümlerine özel bi durum mu
buradaki arkadaşlarla devam etmek daha güzel olur

haklısın canım biz burdan devam edelim

bende bu hafta dikkatle başladım

sabah menüm:1 dilim kepek ekmeği,1 domates,2 dilim peynir

öğlen sipariş verdim :1 tabak pırasa(4 kaşık kadar),salata,yayla çorbası,1 dilim kepek ekmeği

arada:karpuz alacağım 1 porsiyon

akşama: evde kendim için yağsız et haşladım malum protein güzel verdiriyor tok tutuyor
bide biber dolması vardı çok canım çekerse ekmeksiz bir dolma yerim..

yatmadan meyve yerim

öğlene kadar :1,5 lt su içtim 4-5 bardak çay içtim

akşama kadarda :1,5 lt su ve 4-5 bardak çay içerim sanırım.

iş çıkışı eve yürüyerek gitmeyi düşünüyorum 30 dk tempolu yürüyüş.

kızlar bende geldim interneti kapatmıştık geri açtırdık beni tekrar alırmısınız bayadaır yoktum neredeyse 1 sene olacak 66 kilo oldum yeni çözümler bulmamız lazım

Son düzenleme:
bide kızlar acı yeşil biber benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor

3 aydır nerdeyse ciddi sorundu benim için malum ramazanda biber acı ekşi yemedim içim yanmasın diye iyice tembelleştik neyse düzeliyoruz yavaş yavaş...

menünü çok beğendim senide şimdi çok kararlı gördüm .burayı hepimiz özlemişiz anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…