- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.701
menüyıkılıyor tatlımmm maşallah nebalığı yaptınnnmenüm
sabah 1 dilim ekmek,2 kaşık taze naneli lor ve 1 biber
ara 5 üzüm
öğlen 1 ekmek,yarım kepçe yeşil mercimek,yoğurt
ara ,nescafe ve yeşil çay
akşam fırında balık salata
18günde 5 kg tatlımneden zorluyorsunkendiniKızlarr ben sizin kadar şanslı değilim kendime torpil falan geçemicem 1.66 boyum ve 60 kilom var ve 55e düşmem lazım bunun içinde 18 eylüle kadar sürem var of iş başa düşünce böyle oluyor ee malum okullarda açılıyor
merhaba kızlar, daha önce buraya bu kadar üzülerek bir şey yazdığımı hatırlamadığımı belirterek söze başlıyorum.
buraya bir gün giriyorum, sonra üç gün giremiyorum, girince de 1-2 şey yazıp çıkmak zorunda kalıyorum. bu durum başta duygu'ya, hepinize saygısızlık. vakit bulamıyorum genelde, okulum açılacak bir iki haftaya o zaman temelli vakit bulamayacağım. okulum zor, taviz vermemem gerek. geçen sene de notlar pek parlak olmayınca bu sene çok çalışmam lazım. bu topic özveri, emek gerektiren bir topic, ne yazık ki bu şartlarda benim bunları sağlayabilme imkanım yok.
o yüzden ben duygu'dan beni listeden silmesini isteyeceğim. aksi halde kurallara uyamayacağım ne yazık ki. bunu da hiçbirinize yapmaya hakkım yok.
adım sadece listeden silinsin istiyorum. yoksa elbette vakit buldukça topiğe uğrarım. inanın hepinizi çok sevdimaklım sizde olacak umarım tez vakitte hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız, Allah'ım yardım etsin hepimize.
son olarak hepinizden, başta duygu'dan özür dilerim. sizleri çok seviyoruumiyi ki yolum düşmüş buraya.
Grupta bana yer var mı? :)
Başlangıç: 105
Şu an: 101
Hedef: 65 ya da 73'e gelince kendimi beğenirsem 73'te kalacağım.
9.30 Bir kase mısır gevreği (3kaşık müsli, 1 küçük kase sütle)
Biraz sonra spor yaparım heralde şu an uykum var biraz.
Duygu senle ben varız diyete devam eden satenn sen diğer topikte yardımcısınn benim yazdığımm 2 topik daha varr
diğer sayfan daha canlı ve istekliler bence ordan devam et canımmm bende gelir okurumm sizlerii
artıkk satenn kopamıyorumm kızkların yazdıklarınıı okuyorum
sayfamız kapanıyo galiba
çok güzel paylaşımlarımız oldu ,güzel kilolar verdeik ,arkadaş olduk dertleştik ,teşekkür ederim duygucum hepimizle ayrı ayrı ilgilendin bu yolda
bende 65 olana kadar devam edicem .bu aralar biraz tökezledim ama kötü günler geride kaldı
bütün arkadaşlara selam olsun ,hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
kaç gündür içim içimi yiyor, canim aciyor, yarin okulun kabul edip etmeyecegini ögrenecegim, ama hiç umudum yok...kendimi çok degersiz hissediyorum, bir sürü kiyafet aldim geçen ay okulda giyecegim diye, $imdi ise onlari görmek istemiyorum, ya kalemlerim? tüm sinifta adim çikmi$ti nerde degi$ik ilginç kalem varsa leyyada diye, her renkten her boydan kalemligimde yer bile olmazdi, geçen ay yine aldim bir sürü ama kullanamayacagim, karde$ime vercem, sanirim okul hayatima son verecegim....
bu forumda herkes derdime ortak olurdu özellikle duygum ve kontesim, $imdi ise derdimi payla$acak kimse bulamiyorum, ke$ke kapanmasaydi bu topik, en azindan bir çogumuzun hedefine ula$masini bekleseydik, ben bir kilo daha verdim ama hiç umrumda degil hiç takmiyorum bile, demekki bunca yil dert diye saydigim $ey dert degilmi$, özelliklede okulun derdi her$eyi unutturdu bana....
canlarım tatildeydim döndüm
topiğimize noktayı koymuşunuz hayırlısı olsun sizleri tanıdığıma sevindim öptüm by
benim güzeltemizkalpli leyyam sen her zaman yaz ben herzaman yazarım sana sevincinihüznünü başarını her zaman yaz ,gelelimokul işine belki teselli olmucak ama şuna inan herşeyde birhayır vardır lütfen bu lafımı yabana atmaa ALLAH DİLERİMHAKKINDAHAYIRLISI OLSUN diyelim olmadı yine üzülme eminimdaha güzelşey olcak sen dua ett canım
in$allah canim çok te$ekkür ederim, cuma günü belli olacak
kontesimmmmm tatilden döndüğünde beni bul emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?