- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #10.741
kızlar bende geldim interneti kapatmıştık geri açtırdık beni tekrar alırmısınız bayadaır yoktum neredeyse 1 sene olacak 66 kilo oldum yeni çözümler bulmamız lazım
bu aralar çok meyva yiyorum
hele incir hiç dayanamıyorum bahçede var .artık mevsimi geçiyo yoksa hiç kilo veremicem
üzümüde çok seviyorum öle taneyle yiyemiyorum salkım mutlaka
ben çıkıyorum kontescim yarın görüşürüz
bugün biraz turşu yapıcam malum kışa az kaldı
selam arkadaşlarım bende burdayım artıkımm geldiğinize çok sevindimm bende yarın hemen yediklerimi yazmaya başlayacamm
Selam kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım özledim sizleri hemen yazmak istedim.Çok güzel bir yaz geçirdim prensesimizle hiç üzmedi bizleri güzelbir tatil arkadaşı oldu bize.Uzunca bir yaz tatilinden 3 kez yapılan 10 nar günlük tatilde yediklerimden sonra (gazlı içicekler mahvetti aslında) kilo aldığımı farkettim ve bu hafta diyete başlamaya karar verdim.Tatil bitti bir süre bir yerlere gitmeyeceğiz nasılsa fırsat bu fırsat dedim.Topige giremedim ama hep aklımdaydınız canlarım ya haziranda temmuzda ve ağustosda ayrı ayrı aylarda yıllık izine çıktım hafta sonlarıda istandabulda yoktuk buda ayrı bir koşturmaca oluyur birde ramazan modu derken ayrı kaldık..29 ağustosa izine çıktım 10 eylül pazartesi iş başı yaptım izinler bitti.Kış moduna gireyim dedim ve start verdim.Ben elimden geldiğince iş durumlarıma göre topiğe menümü bildireceğim.Ama kimseler yokki..Benden haberler böyle siz anlatın bakalım.
Pazartesi menü[/B]
Sabah 1 dilim etimek 3 adet karper peynir
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper peynir yeşillik
Akşam salata ızgara tavuk 1 dilim etimek
1 bardak sütlü nescafe
2 fincan yeşilçay
1 buçuk lt su
Salı menü
Sabah yarım dilim etimek 3 adet karper peynir
Öglen 1 dilim etimek 3 adet karper peynir ve 1 kase yogurt
Akşam salata 4 kaşık makarna ve 1 adet piliç ızgara
1 salkım üzüm siyah ekşi
1 bardak sütlü nesface ve 4 adet hurma
Aralarda avuç dolusu badem
1 lt su
2 fincan yeşilçay
Kolay gelsin herkese :) Düşük bel giymek olduğundan daha kilolu gösteriyomuş bilginize göbek kaslarınız ve yağlarınız daha yukarda ve daha sıkı duruyormuş ve öyle kalıyormuş bir süre aşağı inmesi zaman alıyormuş öyle durmuştum...
İçinizde dukan diyetini deneyen var mı ?
evet kızlar işte benim menüm
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim domates 1dilim peynir 2 bardak sekersiz cay
ögle ekmeksiz salçasız az yağlı pirinç çorbası bir kaç dilim karpuz 2 fincan yeşil çay
akşamada zeytin yağında kavrulmuş sarımsaklı yoğurtlu patlıcan ekmeksiz bir kase corba
yatana kadar 3-4 bardak sekersiz çay 1 - 2 bardak su bira egzersizde yapsam iyi olacak
kızlar ben su içemiyorum napıcam ya en fazla 4 bardak içerim heralde gün içinde sabah 7 den beri hiç su içmedim mesela
sevgili civciv sana iyi şeylerle hoşgeldin demek isterdim ama maalesef topiğimiz terkedildi,
üzgünüm ama bazı haftalar hiç kimse uğramadığı için duyguda ben tatildeyken kilidi vurmuş kayıp yok
erce leyla biz ve tren arkadaş var şimdilik krizantemde uğrayacağım diyor ama kaldık dımdızlak ya yeni gurup kurup devam edecez yada yeniden topiği toplayacağız bilmem artık kafam çok dağınık sende düşün...ama günde bir kez kesin girmek zorunlu olsun lütfen...
sarı civcivimm senin önerilerine uymak gerek haklısın
kontesim ho$geldin, vallahi bende çok üzüldüm burda hangimiz 38 beden oldukki topik kapansin dimi?
ama duygumda hakli bazi günler kimseler ugramiyor malesef, hani biz toplanacaktik? ben geliyorum bakiyorumki kimseler yazmami$, ne olur sanki günde bir kere herkes giripte kendi durumunun raporunu verse?
bence yeni safya açalim, bugün sanki hepimiz diyete yeni ba$lami$iz gibi tekrardan ba$lasak?
bide kızlar acı yeşil biber benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor
3 aydır nerdeyse ciddi sorundu benim için malum ramazanda biber acı ekşi yemedim içim yanmasın diye iyice tembelleştik neyse düzeliyoruz yavaş yavaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?